palesz77 írta:Zsombor írta:Hobbit 3. rész
Nagyon gyenge, aki kedveli a Gyűrűk Urát, annak sem ajánlom ezt moziban, pénzkidobás.
Szerintem mondjuk baromi jó volt ez a rész is. Halkan hozzátenném, hogy én kegyetlenül nagy fanboya vagyok Tolkien világának, Gyűrűk urákat is legalább 10-szer láttam már - nem túlzok
-, nyáron 2 nap alatt tartottam Hobbit-Gyűrűk ura maratont - bővített változat
-, tény, hogy a Gyűrűk Ura sokkal komolyabb film, de ezzel se volt semmi problémám. Csak nem azt kéne ettől várni, hogy ugyan akkora eposzi filmek lesznek, mint az elődei, és totál korrekt a trilógia szerintem - ez a rész is. A csata meg tényleg baromi látványos lett szerintem, komolyan nem értem ezt a sok savazást..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl amikor Szarumánék a Lidércekkel küzdöttek, aztán Galadriel "bekeményít", az is baromi jó volt.
csak 10-szer? amatőr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a szarumán - elrond vs lidércek nagyon epik volt
a partiszemöldökös faszi igen vicces volt bár néha már-már átment idegesítőbe, meg nem értettem miért kellett ennyi 'comic relief', kicsit kevesebb több lett volna
amúgy szerintem senki nem gondolja, hogy akár csak közelében is vannak az eredeti trilógiához minőségben, de azért fosnak sem mondható, annyit fel lehet róni jacksonéknak, hogy az utolsó utáni bőrt is lehúzták a fejőstehénről.
én nem olvastam a könyveket (vagyis többször elkezdtem, de mindig abbahagytam a 2. könyv elejénél/közepénél), szóval nem tudtam, mi a sztori, engem az lepett meg az utolsó részben, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!smaug az 5. percben meghalt, és utána kb. fél óráig lófasz sem történt, nem tudtam, h akkor most mi a cél, tengés-lengés, maszatolás ment amíg kitalálták a népek, hogy egymásnak mennek az arany miatt...
nálam a 6 rész pontozása:
a gyűrű szövetsége: 9,5/10
a két torony: 9,5/10
a király visszatér: 10/10
hobbit 1: 8/10
hobbit 2: 8,5/10
hobbit 3: 7,5/10
illetve más szerint is igen furcsa volt orlando bloom maszkírozása a hobbitban? full kamunak tűnt, vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki, de sokkal rosszabbul festett, mint a gyűrűk urában.