Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Triumvirate98
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 11., kedd 8:58

RealMadridFanatic írta:
az eletben nem lesz a mi jatekosunk.
Idén biztosan nem. De később nem lehet tudni mi fog történni.

Pont most olvastam DC-n (olasz forrásokra hivatkozva), hogy a hétvégi öregfiúk meccsen Perez megint rákérdezett Vidalra és Pogbára, de egyértelmű nem volt a Juve válasza. Sajnos. A kettő közül egy már nagy erősítés lenne.

Azért érdekes ez, mert közben olyan híreket is láttam (mondjuk nekem kacsának tűnnek), hogy ugye Verratti is érdekli a Juvét, meg a középpálya rendben van a Pirlo - Pogba - Vidal hármassal, viszont előre kellene fullos támadó, így pénzügyi okokból megválnának Marchisiotól. Ő meg ugye saját nevelés, klubhő, imádja a csapatot, onnan akar visszavonulni, ilyesmi. Legalábbis ezeket hallottam róla. Ehhez képest inkább Őt raknák ki, mint mondjuk az egy éve ott lévő, ingyen érkezett Pogbát? Pedig elvileg nem teljesít rosszul Marchisio sem, ha jól hallottam. Ennyivel jobb volt Pogba?
Na mindegy, mélyen nem kell belemenni, valószínűleg kamu úgyis.
Marchisiot soha nem adjuk el, ő lesz a mi Capitanonk. Vidal-Pogba-Marchisio lesz jövőre a középpálya, Pirlo pad.

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 11., kedd 8:27

Akkor már soha a büdös életbe nem lesz edzőnk???? :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 8:00

Én 2 Castilla meccsen láttam meg a bajnokin mikor játszott a nagy csapatban. Értelmesebben helyezkedik mint Khedira meg labdával is ügyes. Persze van hova fejlődni, de jól ugrat ki meg a kaput is érzi. Annyi volt a megállapításom, hogy pár kilót fogyhatna, hogy kicsit gyorsabb legyen... Szerintem, ha kap rendesen lehetőséget még ha sörmeccseken is, akármi lehet belőle.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 10., hétfő 23:41

Mert akkor nagyon nagy baj van, ha a Realnál a kiegészítő szint az Callejon meg Casemiro szintje.
nem értem, hogy egy kiegészítő embernek milyen szinten kellene lennie, vagy hogy ők miért nem férnek bele ebbe a szerepkörbe nálad :kivagyhe:
nálam a kiegészítőember az olyan játékos, akit akkor tesznek be a csapatba, ha nincs más megoldás vagy sörmeccs van, és itt erről volt szó tudomásom szerint, nem pedig csere emberről, akit a 60. percben bármelyik meccsen becserélhetnek
azért a kettő nem ugyanaz szerintem

ha felhozzuk jesét, akkor rá is ez a szerep fog várni, csak neki annyival könnyebb a helyzete, hogy nem kell annyi emberrel megküzdenie a posztjáért
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 10., hétfő 23:26

Micsoda lavina indult itt el, aztamindenségit.
Én nemrég értem haza, és szépen végigolvastam az utóbbi oldalakat, de egyáltalán nem értettem, hogy mi volt a vita kirobbantója, mivel SENKI NEM MONDTA egyetlen szóval sem, hogy Casemiro világklasszis játékos, sőt még ezt sem, hogy valaha az lesz. Annyit írtak, hogy optimistán várják és, hogy az árát tekintve nem jártunk vele rosszul.
Szerintem sem nagy eresztés, de cserének jó lesz, többet nem is várok tőle.
Sajnálatos, hogy nem mindenki érti a szarkazmust, mert akkor sok ilyen összeröffenés elkerülhető lenne. Egyébként szerintem nem annyival gyengébb játékos már most sem Khediránál, mint amennyivel többért eladhatnánk a "németet". Ha megerősítenénk a KP-t becsületesen, nálam Khedira tuti távozna, és a szerepét simán betölthetné Casemiro, természetesen nem a kezdőben. (Mielőtt megkérdezné valaki, igen láttam már játszani, igen néztem Castilla meccseket.)

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 10., hétfő 23:23

Casemiro alap h csak kiegészítő ember lesz eleinte. Úgyis elég trehányul állunk KK poszton szóval bőven elfér. 6 milliónál már voltak sokkal nagyobb pénzkidobásaink is. De azért a gyerek védelmében mondanám h csak volt brazil válogatott és a Castillában sem volt olyan rossz. Majd az idő eldönti h megérte-e.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 10., hétfő 23:13

Komolyan, veletek élmény vitatkozni. Kaká meg Casemiro ugyan az a szintű igazolás? Kaká kerek 10X annyi volt. Tanuljatok már meg olvasni, meg szöveget értelmezni.
Senki nem írta, hogy megváltó lesz, csak azt, hogy megérte ez az aprópénz érte.
Nem azt mondtam, hogy egy szint, arra akartam ezzel kilyukadni, hogy senkiben nem lehetünk biztosak...

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 23:12

már bocs ez rohadt nagy öngól.
jössz hogy egy meccsből ne induljunk ki. erre hoznál egy tizenhatéves srácot akit pár órája láttál a portugálok ellen egy BARÁTSÁGOS meccsen.
na várj..
halilovicról se lehet sokat levonni,de azért ő egy VÁLOGATOTTBA játszott egy PORTUGÁLIA ellen,
illetve hali 16 évesen jutott el a válogatott szintig.

lényeg a lényeg hogy azért védem ebben,mert haliról szerintem is lehet szépeket mondani,és el lehetne hozni bőven legalább a castillában.
casemiros vitához annyit hogy helyén kell kezelni mint jesét,följöttek az első csapathoz,és bizonyítsanak,egyenlőre ennyi.(bár tudom hogy ha valaki brazil akkor az már copacabana,selecao.) kinek nem inge,ne vegye magára.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 10., hétfő 23:12

R.M.C.F írta:Igen.....mert kaká is ennyibe került a milannak ennyi idősen.
Csak most nem itt volt a hangsúly.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 10., hétfő 23:09

Kaká meg Casemiro ugyan az a szintű igazolás? Kaká kerek 10X annyi volt. Tanuljatok már meg olvasni, meg szöveget értelmezni.

Igen.....mert kaká is ennyibe került a milannak ennyi idősen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 10., hétfő 22:45

Nem tudod mért szidják kedirát itt,valószinű mert szakmailag jobbak mint mourinho vagy löw.azt nem mondom hogy a legügyesebb játékosunk,viszont taktikailag az egyik legjobb,remélem marad. Casemirot én láttam a castilába meg a sao pauloban játszani,annyira nem tünt ki lehet mert jeset meg lucas mourát figyeltem,de brazil válogatott meg fifában is 89-es lesz :mrgreen: . Amugy neztem a portugal horvatot és rakerestem a kis 16 éves gyerekre aszem halljuk még a neevét íme: http://m.youtube.com/#/watch?v=bIrheNXlZ-o
Béke :Đ

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 10., hétfő 22:42

Mert akkor nagyon nagy baj van, ha a Realnál a kiegészítő szint az Callejon meg Casemiro szintje.
Az oké, hogy nem kell megváltóként várni, de azért legalább optimista hadd legyen már az ember. Meg különben is, mi az hogy Casemiro szintje? Nem hiszem, hogy bárki is többet látta volna a srácot pár meccsnél, úgyhogy még akárki is lehet belőle. Sanszos, hogy nem lesz belőle semmi különös, de az is benne van a pakliban, hogy már az 1. szezonjában kezdőbe verekszi magát. Nem értem a túlzott optimizmust, de ezt a semmibenézést sem, elvégre egy 21 éves srácról van szó, akit alig láttak vagy 3an játszani...

itt nímandozol össze vissza, közben meg azt sem tudod nagy valószínűséggel kicsoda. hát ez sokkal jobb hozzáállás, gratulálok. :agree:

értem, hogy mire akarsz kilyukadni, csak nem kéne átesni a ló túloldalára.
Hát az egy meccs alapján, amit a Realban játszott, ő sem üti meg a szintet, még a kiegészítő szintet se nagyon.
Egyébként kifejezetten jól játszott. :sly:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2013. június 10., hétfő 22:45-kor.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 10., hétfő 22:41

Matt009 írta:Az meg, hogy Casemiro kiegészítő embernek jön... Hát az egy meccs alapján, amit a Realban játszott, ő sem üti meg a szintet, még a kiegészítő szintet se nagyon.
Hát akkor nem egy meccset néztünk cimbora :lol: Kiegészítő embernek nagyon is jó lesz, figyeld meg. Felőlem meg a Khedirád... lehet kezdő, aztán majd jövőre bonthatjuk mi is a 7up-t.

Ez meg, hogy Khedirát nem nézed le, de Callejont igen, ez nem másra vall, minthogy szimpátia alapján ítéled meg őket. Callejon igen is jó csere csatár (nem középpályás, nem balbekk, nem kapus) lenne, ha oda is lenne berakva. Mert a BL-ben amikor ott nyomta, akkor jobb volt, mint Higu, és mivel tűri a padot + sajátnevelés... nem kell őt eladni :) Nem worldclass ő sem, de ilyen bulimeccseken lehet rá számítani. Kell ilyen ember is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. június 10., hétfő 22:45-kor.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 10., hétfő 22:30

Nem a Real Madridba való Khedira, mert ő nem üti meg ezt a szintet
Mert a Casemiro gyerek aztán megüti a szintet... Komolyan mit láttok benne? Az állampolgárságát? Hát basszus elég csak Magyarországora nézni, játszik az MB1-ben 1-2 világtalan brazil gyerek, szóval attól, hogy brazil még nem lesz hirtelen jó játékos. Az meg, hogy Casemiro kiegészítő embernek jön... Hát az egy meccs alapján, amit a Realban játszott, ő sem üti meg a szintet, még a kiegészítő szintet se nagyon. Mert akkor nagyon nagy baj van, ha a Realnál a kiegészítő szint az Callejon meg Casemiro szintje. 1-2 ilyen ember elfér, ha a kiegészítő emberek is elkezdenek kihullani, de ez a maximum.
Azért jobb, mert Khedirát úgy utálják itt a fórumon, és úgy lenézik, mintha valami megye 3-as valaki lenne. És aki 2 egyeneset bele tud rúgni a labdába, az már is jobb, mint Khedira.
Egyetértek veled Remy. Szomorú, hogy sok ember ilyen elvakultam néz egy játékost, ráadásul a saját kedvenc csapatának játékosát. Vörös ködben, gondolkodás nélkül... Mint egy csorda... Harsogják, búgják az utálatot Khedira felé, aztán amikor igazolunk egy igazi nímandot, akkor meg nagy az öröm. Mint az 5 évesek, komolya mondom. Van egy új játékszer, most az a menő. Októberben már világ nímandja lesz, Khedirával lesz egy szinten (csak azért nem alatta, mert a fórum szerint annál már nincs lejjebb...) .

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 10., hétfő 22:18

Nem a Real Madridba való Khedira, mert ő nem üti meg ezt a szintet, de azért világi nyomoréknak nem kéne beállítani, egy Tottenhamben pl. sima alapember lehetne.

Casemiro pedig kiegészítőembernek jön, rajta csak nyerhetünk kb. Ha nem válik be, hát nem. Olcsón jött, akkor padozott egy évet, legalább van egy kiegészítőemberünk.
(megjegyzésnek én beszúrnám, hogy szerintem a pali be fog válni és 10-15 meccsen simán kezdő is lehet)

szerk. jó, Spurs lehet túlzás... inkább Newcastle/Everton vonalat mondanám.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 10., hétfő 22:16

Hagyjátok már szegény Khedirat, nem tehet róla, hogy balf@sz... finoman szólva. Ő legalább megpróbálja, az már más kérdés, hogy kevés ide (sajnos). :/

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 10., hétfő 22:05

én kurvára örülök neki hogy így fogadtuk. meg így fogadunk egy új játékost, optimistán. jobb lenne ha most a fél fórum verné a fejét a falba hogy mekkora nímandot hoztunk? vagy ha már menne a szitkozódás? én utoljára varanenál voltam ilyen tanácstalan, de casemirot egyszer láttam játszani. még bőven fejlődhet.
Nem, az lenne a jobb ha reálisán látnák az emberek a dolgot, és nem a
1)megváltót várják
2)1 meccs alapján már szerintük jobb mint Khedira...

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 10., hétfő 22:00

az eletben nem lesz a mi jatekosunk.
Idén biztosan nem. De később nem lehet tudni mi fog történni.

Pont most olvastam DC-n (olasz forrásokra hivatkozva), hogy a hétvégi öregfiúk meccsen Perez megint rákérdezett Vidalra és Pogbára, de egyértelmű nem volt a Juve válasza. Sajnos. A kettő közül egy már nagy erősítés lenne.

Azért érdekes ez, mert közben olyan híreket is láttam (mondjuk nekem kacsának tűnnek), hogy ugye Verratti is érdekli a Juvét, meg a középpálya rendben van a Pirlo - Pogba - Vidal hármassal, viszont előre kellene fullos támadó, így pénzügyi okokból megválnának Marchisiotól. Ő meg ugye saját nevelés, klubhő, imádja a csapatot, onnan akar visszavonulni, ilyesmi. Legalábbis ezeket hallottam róla. Ehhez képest inkább Őt raknák ki, mint mondjuk az egy éve ott lévő, ingyen érkezett Pogbát? Pedig elvileg nem teljesít rosszul Marchisio sem, ha jól hallottam. Ennyivel jobb volt Pogba?
Na mindegy, mélyen nem kell belemenni, valószínűleg kamu úgyis.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kecskezs

HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. június 10., hétfő 21:47

numberone1 írta:Vidalra akkor keresztet vethetunk, az eletben nem lesz a mi jatekosunk.
Nem mintha eddig lett volna rá reális esély... fel kellene dolgozni, hogy alappillér és szereti is a klubját, ergo mozdíthatatlan.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 10., hétfő 21:37

A Sky Sport Italia értesülése szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus chilei középpályása, Arturo Vidal a 10-es számú mezben akarja folytatni.
Vidalra akkor keresztet vethetunk, az eletben nem lesz a mi jatekosunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: