Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 22., hétfő 23:25

Remy írta:Hobbit 3
Ezek után meg pláne nem értem azt, aki azt gondolja, hogy ezt nem kellett szétvágni 3 felé. Röhejes lett volna az, ahogy ezt belesűrítik 30-40 percbe. :lol: :)

Dehogynem, bele kell csapni két intermissziót, aztán egybe letolni 10 ezres mozijeggyel ajándék svédasztalos ájmex vacsorával, és literes üdítővel, meg önkiszolgáló katéterrel.
:mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 22., hétfő 23:01

Hobbit 3

Az első 2 eddig mindenképpen jobb. Valahogy jobban lekötött az, ahogy eljutottak tudjuk hová. Ráadásul itt mintha kivágtak volna részeket, minden olyan gyorsan történt. Vajon tényleg ennyit rontott, hogy szétvágták a filmet a mozis verzióhoz? Mert, ha igazak a hírek, akkor 30 perccel hosszabb a rendezői, amit majd jövőre adnak ki. Az első 2 résznél is sokat dobott, és ott csak 10-15 perceket hagytak el. Meglátjuk. Mindenesetre szerettem, jó volt, de egy hajszállal gyengébb, mint a többi, legalábbis, amíg nem látom a rendezőit. 8/10

ui: Itt konkrétan összecsapták a dolgokat, kevés volt a 2 óra 20 perc. Ezek után meg pláne nem értem azt, aki azt gondolja, hogy ezt nem kellett szétvágni 3 felé. Röhejes lett volna az, ahogy ezt belesűrítik 30-40 percbe. :lol: :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 22., hétfő 21:55

The Grand Budapest Hotel (2014)

Hát ez nagy volt. :lol: :lol:
Pedig tegnap kezdtem el, de a felénél kilőttem, nem tudtam ráhangolódni. De ma úgy voltam vele, hogy kíváncsi lettem, mi lesz Gustavval, ezért végignéztem és abszolút megérte. :D Most totálba elkapott a film hangulata, tényleg nagyon szórakoztató film, néha Terry Gilliam Brazil című filmje ugrott be, abban voltak ennyire szarkasztikus jelenetek, némelyik zseniális volt. A karakterek szintén, mindenki annyira el volt találva a filmben, hogy hihetetlen. Színészek szintén, igazi sztárparádé volt. Ez meg, hogy egy fiktív országban (városokban) játszódik külön felüdülés volt. A sztoriban néha elvesztettem a fonalat, de összességében átjött a végére, tuti megfogom nézni még egyszer (de akkor egyben), úgy még talán jobban is fog tetszeni. :)

8/10

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 22., hétfő 19:23

Takarodj már filmklubbos filmeket nézni... :vivo: :mrgreen:
"And my heart will leave you never."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 22., hétfő 18:39

Exists
Annyira nem vagyok oda ezért a műfajért, de ez elég korrekt kézikamerás cucc lett, nekem eléggé bejött. Egy próbát megér szerintem.
Kép

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 22., hétfő 18:08

Santi írta:Aki látta az Oldboyt (a koreait), azoktól kérdeznék, mert én múlthéten láttam először, nem volt sokminden világos, de tegnap újráztam, már így másodszorra többminden tiszta lett, de még mindig van sötét folt. :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Oh Dae-Sunak hány lánya van? Mert ugye Mido a lánya, mint kiderült, de akkor viszont nem értem a svéd csajos szálat vagy azt csak a főgeci rendezte elterelésnek?
2. Amikor a főgeci egyik embere valakivel telefonál, hogy "a bank nem fizette ki a 270milliót, belső gondjaik vannak" az milyen üzlet? Ez releváns dolog a történettel kapcsolatban vagy ilyen szempontból felesleges jelenet?
Erre senki? :(

Amúgy az amerikait ma néztem meg, érdekes, hogy az nem olyan gáz, mint a Zinda, pedig herótom van a legtöbb amerikai remake-től. Persze ez sem ér a nyomába a koreainak, de nálam egy erős 6/10-re azért jó volt. Nem kell tőle félni, simán nézhető kategória, persze ha nem túl magas elvárásokkal ülünk le elé. Ha nem lenne az eredeti, akkor nálam talán felkúszhatott volna 7-re is.

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 22., hétfő 16:31

Pedig nagyon utáltam, tipikus kocka fejet tudtak neki kreálni (nem láttam a Broadwalkot).

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 22., hétfő 15:28

Gone Girl

Én nagyon el akartam ezt hinni, de egy bizonyos szint után nem tudtam komolyan venni a sztorit, nagyon gyenge lábakon áll sajnos (tudom, hogy könyvből van, erről kevésbé tehetnek a készítők). A megvalósítás szokásos Fincher-színvonal, azzal elégedett voltam. A Prisonersre emlékeztetett a film, az mondjuk jobb is volt, nem csak a más kaliberű színészek miatt.

I Origins

Ez jobban tetszett, nagyon kedvelem a spiritualitással foglalkozó filmeket. Michael Pitt-et bírom, de a szerepre lehetett volna jobb embert találni, nem annyira volt hiteles tudósként :D Aztán lehet, csak a Boardwalk Empire-ben hozott figurája miatt mondom, mert számomra ott lett ismert, gengszterként. Mindenesetre az tény, hogy jobban állt neki.
erős 7/10

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 22., hétfő 14:16

Another earth
Egyszerű, mint a faék. Egészen a végéig. Akkor sokkot kaptam gyakorlatilag... Sok kérdés merült fel bennem, mit hogyan lehetne megvalósítani ott...
Az operatőr munkája különösen tetszett, meg a komolyzene, amikor a zeneszerzővel voltak a jelenetek. Kiváló rendezés.

Vannak még jó filmek a piacon. Megnyugodtam.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. december 22., hétfő 13:21

messideco írta:Terveztek ünnepi programot filmekből? :)
reszkessetek betorok nelkul nincs karacsony. :mrgreen:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 22., hétfő 13:16

Zsombor írta: Amiket említettem kritikaként(párbeszédek, könyvtől eltérő klisék, és a gyenge alakítások), azok egy olyan embernek, aki semleges a Tolkien könyvek irányában, hamar szemet szúrtak volna. Szerintem.
Persze, ebben van igazság, gondolom nem véletlenül húzzák le sokan.. Csak azért írtam azt a hsz-t, mert te azt írtad, hogy a Gyűrűk Ura fanok se nézzék meg, pedig annyira szerintem nem volt rossz. Mondjuk lehet ebben közrejátszik az is, hogy a könyvet még nem olvastam, direkt a filmek utánra tartogattam, hogy izgulhassak a moziban.. :D

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 22., hétfő 12:46

Terveztek ünnepi programot filmekből? :)

Nekem így nézne ki:

A vadon hercegnője
Karácsonyi történet
A nagy kékség
Kung Fu Panda ünnepe
Star Wars V
A keresztapa

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 22., hétfő 12:41

Na, két ünnep között adok egy utolsó esélyt a LOTR trilógiának, ha bejön valamennyire akkor a Hobbit is kap egy esélyt. Kiskoromban nagyon untam az első részt, a második egy fokkal jobban lekötött. Sajnos nem egy SW :mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 22., hétfő 12:34

Igen, írtam, hogy tetszhet bárkinek, de 60 oldalból csinált egy 2 és fél órás filmet Jackson, felesleges jelenetekkel, amik engem zavartak. Amiket említettem kritikaként(párbeszédek, könyvtől eltérő klisék, és a gyenge alakítások), azok egy olyan embernek, aki semleges a Tolkien könyvek irányában, hamar szemet szúrtak volna. Szerintem.
A csata látványos volt, de én továbbra sem azért nézek filmeket, hogy elélvezzen a szemem(persze néha jól esnek azok is), hanem a történet miatt, ami itt nagyon kevés volt. Ezt a sztorit 2 részletben le lehetett volna zavarni hiánytalanul.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 22., hétfő 12:32

istimester írta:Emmerich is látványos.
Azért egy Godzillánál szerintem kategóriákkal jobb volt ez a rész is, nekem a sztori sem volt katasztrofális , de hát ízlések és pofonok. Remélem arra az Emmerichre gondoltál, aki a 98-as Godzillat rendezte.. :D

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. december 22., hétfő 12:25

palesz77 írta: Szerintem mondjuk baromi jó volt ez a rész is. Halkan hozzátenném, hogy én kegyetlenül nagy fanboya vagyok Tolkien világának, Gyűrűk urákat is legalább 10-szer láttam már - nem túlzok :lol: -, nyáron 2 nap alatt tartottam Hobbit-Gyűrűk ura maratont - bővített változat :D -, tény, hogy a Gyűrűk Ura sokkal komolyabb film, de ezzel se volt semmi problémám. Csak nem azt kéne ettől várni, hogy ugyan akkora eposzi filmek lesznek, mint az elődei, és totál korrekt a trilógia szerintem - ez a rész is. A csata meg tényleg baromi látványos lett szerintem, komolyan nem értem ezt a sok savazást.. :hmmm: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl amikor Szarumánék a Lidércekkel küzdöttek, aztán Galadriel "bekeményít", az is baromi jó volt.
Emmerich is látványos.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 22., hétfő 11:52

palesz77 írta:
Zsombor írta:Hobbit 3. rész :lol: :|
Nagyon gyenge, aki kedveli a Gyűrűk Urát, annak sem ajánlom ezt moziban, pénzkidobás.
Szerintem mondjuk baromi jó volt ez a rész is. Halkan hozzátenném, hogy én kegyetlenül nagy fanboya vagyok Tolkien világának, Gyűrűk urákat is legalább 10-szer láttam már - nem túlzok :lol: -, nyáron 2 nap alatt tartottam Hobbit-Gyűrűk ura maratont - bővített változat :D -, tény, hogy a Gyűrűk Ura sokkal komolyabb film, de ezzel se volt semmi problémám. Csak nem azt kéne ettől várni, hogy ugyan akkora eposzi filmek lesznek, mint az elődei, és totál korrekt a trilógia szerintem - ez a rész is. A csata meg tényleg baromi látványos lett szerintem, komolyan nem értem ezt a sok savazást.. :hmmm: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl amikor Szarumánék a Lidércekkel küzdöttek, aztán Galadriel "bekeményít", az is baromi jó volt.
csak 10-szer? amatőr :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a szarumán - elrond vs lidércek nagyon epik volt

a partiszemöldökös faszi igen vicces volt :lol: bár néha már-már átment idegesítőbe, meg nem értettem miért kellett ennyi 'comic relief', kicsit kevesebb több lett volna

amúgy szerintem senki nem gondolja, hogy akár csak közelében is vannak az eredeti trilógiához minőségben, de azért fosnak sem mondható, annyit fel lehet róni jacksonéknak, hogy az utolsó utáni bőrt is lehúzták a fejőstehénről.

én nem olvastam a könyveket (vagyis többször elkezdtem, de mindig abbahagytam a 2. könyv elejénél/közepénél), szóval nem tudtam, mi a sztori, engem az lepett meg az utolsó részben, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!smaug az 5. percben meghalt, és utána kb. fél óráig lófasz sem történt, nem tudtam, h akkor most mi a cél, tengés-lengés, maszatolás ment amíg kitalálták a népek, hogy egymásnak mennek az arany miatt...

nálam a 6 rész pontozása:

a gyűrű szövetsége: 9,5/10
a két torony: 9,5/10
a király visszatér: 10/10

hobbit 1: 8/10
hobbit 2: 8,5/10
hobbit 3: 7,5/10

illetve más szerint is igen furcsa volt orlando bloom maszkírozása a hobbitban? full kamunak tűnt, vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki, de sokkal rosszabbul festett, mint a gyűrűk urában.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 22., hétfő 11:38

Zsombor írta:Hobbit 3. rész :lol: :|
Nagyon gyenge, aki kedveli a Gyűrűk Urát, annak sem ajánlom ezt moziban, pénzkidobás.
Szerintem mondjuk baromi jó volt ez a rész is. Halkan hozzátenném, hogy én kegyetlenül nagy fanboya vagyok Tolkien világának, Gyűrűk urákat is legalább 10-szer láttam már - nem túlzok :lol: -, nyáron 2 nap alatt tartottam Hobbit-Gyűrűk ura maratont - bővített változat :D -, tény, hogy a Gyűrűk Ura sokkal komolyabb film, de ezzel se volt semmi problémám. Csak nem azt kéne ettől várni, hogy ugyan akkora eposzi filmek lesznek, mint az elődei, és totál korrekt a trilógia szerintem - ez a rész is. A csata meg tényleg baromi látványos lett szerintem, komolyan nem értem ezt a sok savazást.. :hmmm: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl amikor Szarumánék a Lidércekkel küzdöttek, aztán Galadriel "bekeményít", az is baromi jó volt.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 22., hétfő 11:02

Tegnap néztem meg otthon az Amerika kapitánya 2.részét, és A Védelmezőt. Hát ez a védelmező valami bitang jó film lett. Amerika kapitánya sem rossz, de a védelmező nálam üti. :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 22., hétfő 10:26

nightcrawler
jó a cucc, 8/10. :)
Kép
Kép
Kép

Vissza: