Real Madrid vs. Barcelona
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
En csak most olvastam,mit nyilatkozott Xavi,es hogy kikre szavazott...
Ez az ember velhetoen beteg,nagyon sajnalom ot,teljesen vakon van. Az ilyen idiota megnyilvanulasai miatt meg csak tisztelni sem tudom,kifejezetten utalom azt a tenyerbemaszo kepet,es akkor meg ilyeneket nyilatkozik is... Es ez nem az elso ilyen tole,de nem is az utolso... Remelem ez megint csak motivalni fogja CR-t 2015-ben,es akkor nem lesz itt gond jovore sem.
Ez az ember velhetoen beteg,nagyon sajnalom ot,teljesen vakon van. Az ilyen idiota megnyilvanulasai miatt meg csak tisztelni sem tudom,kifejezetten utalom azt a tenyerbemaszo kepet,es akkor meg ilyeneket nyilatkozik is... Es ez nem az elso ilyen tole,de nem is az utolso... Remelem ez megint csak motivalni fogja CR-t 2015-ben,es akkor nem lesz itt gond jovore sem.
Ezt én is így gondolom, ráadásul a sikerkorszakuk is rátett egy nagy lapáttal, pedig előtte, de főleg Ronaldinho idejében nagyon szerettem nézni a meccseiket, és semmiféle antipátiát nem éreztem a csapat iránt. Aztán jött az Eto'o féle botrányos bajnoki ünneplés ami után sorra következtek a fölényeskedő megnyilvánulások, a reklamáljunk a bírónál tömegesen mozgalom meg az irritáló "fekvőfoci" azokkal a parádés színészi alakításokkal.wxyz írta:Szó nincs itt arról, hogy a Roselléktól vették volna ezt át
Ez jó ideje így van már
A Barcelona a katalán függetlenség nagy hirdetője. Ez után pedig nem kell csodálkozni, hogy zsigerből gyűlölik a spanyol állam első számú együttesét a kiràlyi csapatot
Ez mellé még jön az általános második helyből eredő kisebbségi komplexus
Plusz szerintem néhányan el is hiszik ott ezt a csak saját nevelés, mindenkinél szimpatikusabbak hülyítést
Szó nincs itt arról, hogy a Roselléktól vették volna ezt át
Ez jó ideje így van már
A Barcelona a katalán függetlenség nagy hirdetője. Ez után pedig nem kell csodálkozni, hogy zsigerből gyűlölik a spanyol állam első számú együttesét a kiràlyi csapatot
Plusz szerintem néhányan el is hiszik ott ezt a csak saját nevelés, mindenkinél szimpatikusabbak hülyítést
Ez jó ideje így van már
-
A mendemondáknak a legtöbb esetben nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de Xavi azért időről időre bizonygatja, hogy Ő szeret a másik hátsófelében kutakodni. Persze nem úgy, csak a nyelvével ízlelgeti.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha olyan 70 éves lenne, megérteném, hogy szenilis már és nem tudja mit beszél, de így
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Aranylabda topikbol athozva.Remy írta:Ez a Xavi... most amúgy komolyan a nyilvánvalót magyarázza? A tényeket próbálja meg megmásítani? Miért, komolyan, miért ennyire sötétek ezek abban a klubban? Ezt ott tanítják, vagy mi? Mert, ha nem Xavi, akkor más pofázik hülyeségeket, és persze az elmaradhatatlan köpködés a Real felé mindig ott van. És ehhez nem kell valakinek Real szurkolónak lennie, nem az utálat beszél ilyenkor az emberből, mert aki nem vak, és nem barca fan, az észreveszi, hogy ezeknél valami nem oké.
Nagyon jol latszik, hogy milyen sok mulik az edzon es a vezetosegen. Az o viselkedesuk es stilusuk kihat a jatekosokra, majd bizonyos szinten a szurkolokra is. Eleg csak megnezni Mourinho es Ancelotti alatt a jatekosaink nyilatkozatait. (mondjuk mar elore felek, hogy Mourinho megemlitese miatt paran reflexbol betamadnak).
A Barcanal is ez a helyzet. Latszik hogy Rosell es a bandaja zsigerbol utalja a Madridot, ennek mar rengetegszer hangot is adtak, termeszetes hogy a jatekosokra is kihat ez az utalat vagy kenyszeres beszologatas. Xavi miatt meg nem ertem miert haborodtatok fel annyira, o mindig is ilyen volt, mindig szeretett 1-2 rovid mondattal beszolni a madridistaknak.
Mondjuk szerintem ez mar a verukben van, eleg csak arra gondolni, amikor nyaron a hatalmas Evertont is megjart deulofeu ugy probalt bevagodni a harmadik szamu kapusnal, hogy elkezdte CR-t parodizalni. Na de latom, hogy azota is 16 meccsen kemeny 2 golig jutott. Az arc megvan, mar csak a teljesitmeny hianyzik. :Đ
Ezen meg mindig sirok.ziro4vr írta:jó, de te a tottenhamot is imádod..a gyengék és bénák oltalmazója vagyGT37 írta: Én imádom Busquetset
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. december 23., kedd 23:59-kor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vagy no offense,de szájába adják a szavakat,hogy miket mondjon?Jó,megkérdezik,igazolnál e valaha a realba...ha volna egy kis esze,azt mondaná,nem kívánok a real madriddal foglalkozni,maradjunk a barcánál...és ezzel le is oltotta volna a túlbuzgó médiazsenit...palesz77 írta:No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
Nyilván persze vannak olyanok madridi oldalon is,akik meg azért is felháborodtak volna hogy "mi az hogy nem kíván foglalkozni a RM-al?Mert ugye kákán is csomót kereső egyének mindenütt vannak.
Amúgy engem csak megnyugtatott,hogy sosem jönne ide,nem mintha valaha is tervben lett volna,de az ördög nem alszik.
Habár labdaszedőből van bőven,most nincs felvétel
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ajánlom elolvasni az angol nyelvű, eredeti interjút (korábban linkeltem), nyilvánvalóan kiderül belőle az igazság.palesz77 írta:No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ancelotti mindig azzal tereli az ilyen kérdéseket, hogy xy jó játékos vagy jó csapat, de más klubokról vagy klubok játékosairól nem beszél, és ugyan ezt szokták mondani a srácok is. Esetleg ha egy klasszikus után van valami megvitatni való, akkor szoktunk jobban beszélni, de amúgy már régen nem divat. Pontosabban amióta nincs José...palesz77 írta:No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a gond nem az, hanem, hogy szemmel láthatóan kedvvel és minden alkalmat megragadva beszélnek azokról a dolgokról is, amikről fingjuk sincs. ráadásul megragadják az alkalmat a kritizálásra is mindig. miért szerinted a real madrid játékosokat nem kérdezik a barcelonáról?? ez csak egyirányba működik?
el lehetne intézni, egy "nem beszélek a real madridról"-lal, vagy egy sablon szarral is. ám ők szivesen pofáznak, nem kell ezt védeni.
el lehetne intézni, egy "nem beszélek a real madridról"-lal, vagy egy sablon szarral is. ám ők szivesen pofáznak, nem kell ezt védeni.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
- h3x0r
Remélem elosszák úgy, hogy páros években Messi szerződését újitjak meg, páratlanokban meg Neymarét.Csabi írta:messi kettő apuci jól dolgozik a háttérben.Barca & Neymar in contract talks
Barcelona are talking with Neymar's father as they try to get the player to sign an extesion to his contract until 2020. The club expect to close the agreement before of the end of the season.
Már csak 4 év van a szerződéséből, éppen ideje...Csabi írta:messi kettő apuci jól dolgozik a háttérben.Barca & Neymar in contract talks
Barcelona are talking with Neymar's father as they try to get the player to sign an extesion to his contract until 2020. The club expect to close the agreement before of the end of the season.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
messi kettő apuci jól dolgozik a háttérben.Barca & Neymar in contract talks
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A barcás az mindig is egy külön ****faj volt,kivéve pár "nemistudomhonnanlettbarcás" alakot,előtérben a másik fikázása,leszólása,kinevetése.Amióta "ismerem" ezt a csoportosulást,ez a divat,és aki nem ilyen,azt nem is nagyon viselik el....
Szemernyi tisztelet,korrektség és elismerés nincsen a nagy részében,ez a csoportjuk ismérve,és elvárása.....leszólás,lealacsonyítás,kifigurázás. Ezek ők. Ez jellemzi ezt a közösséget,és ez is jellemezte őket mindig. Van kis hányad aki nem,aki olyan mint egy labdarúgó drukkernek lennie kell,de őket nem tudom hová tenni,olyan kakukktojások.
ilyenek voltak a játékosaik,a vezetőik és a drukkereik is. Ezt el kell fogadni,el kell menni mellettük,tenni a Realnak a dolgát,megnyerni a 11et,meg a 3at.....és nem kérni a véleményüket,mert ezekből egy sem volt elismerhető a részükről.
Soha sem szerettem őket,ez nem titok,de KIZÁRÓLAG ez miatt,ez a szerencsétlen,nyomorúságos megjátszott képzeletviláguk miatt,amiben a tisztelet,a sport,a jellem háttérbe szorult mindig is.
Az ilyenek,azok akik alacsonyabbak,kisebb a péniszük,kopaszok...vagyis akikkel kibaszott az élet,de ők mindenkit aláznak,köpködnek,mindenkiben megtalálják a nevetni valót,a szart.....de tükörbe nem néztek soha,holott nagyon volna miért.
100%osan nem tudok azonosulni ezekkel......nem is tudnák barcás lenni,egyszerűen kiütéseim, viszkető rohamaim lennének ha ezt kellene képviselnem,amit a többségük.
Legnagyobb tiszteletem a kivételeknek,bár nem sokan vannak.
Szemernyi tisztelet,korrektség és elismerés nincsen a nagy részében,ez a csoportjuk ismérve,és elvárása.....leszólás,lealacsonyítás,kifigurázás. Ezek ők. Ez jellemzi ezt a közösséget,és ez is jellemezte őket mindig. Van kis hányad aki nem,aki olyan mint egy labdarúgó drukkernek lennie kell,de őket nem tudom hová tenni,olyan kakukktojások.
ilyenek voltak a játékosaik,a vezetőik és a drukkereik is. Ezt el kell fogadni,el kell menni mellettük,tenni a Realnak a dolgát,megnyerni a 11et,meg a 3at.....és nem kérni a véleményüket,mert ezekből egy sem volt elismerhető a részükről.
Soha sem szerettem őket,ez nem titok,de KIZÁRÓLAG ez miatt,ez a szerencsétlen,nyomorúságos megjátszott képzeletviláguk miatt,amiben a tisztelet,a sport,a jellem háttérbe szorult mindig is.
Az ilyenek,azok akik alacsonyabbak,kisebb a péniszük,kopaszok...vagyis akikkel kibaszott az élet,de ők mindenkit aláznak,köpködnek,mindenkiben megtalálják a nevetni valót,a szart.....de tükörbe nem néztek soha,holott nagyon volna miért.
100%osan nem tudok azonosulni ezekkel......nem is tudnák barcás lenni,egyszerűen kiütéseim, viszkető rohamaim lennének ha ezt kellene képviselnem,amit a többségük.
Legnagyobb tiszteletem a kivételeknek,bár nem sokan vannak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az.Ez valami kisebbségi komplexus
pontosan.
pszichológusoknak doktori disszertációt lehetne róla írni, annyi anyag van hozzá
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról? Esküszöm 1 hónap alatt többször veszik a szájukra a Real nevét, mint a Real játékosok a Barcáét egy év alatt? Ez valami kisebbségi komplexus vagy mi a tököm? Kicsit unalmas már, hogy béke honol, klasszikus sincs a láthatáron, és megint oda kell szúrni nekünk. Bár az ilyen nyilatkozataival Xavi most már csak magából csinál hülyét...R.M.C.F írta:Senki sem kérte.Xavi: "Sosem fogok a Realhoz szerződni"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Senki sem kérte.Xavi: "Sosem fogok a Realhoz szerződni"
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Illarrát akartuk, ezért kifizettük a kivásárlási árát, ezért volt ennyi az ára. Nem akartunk sokáig alkudozni.dannen írta:hát nem tudom, egy madridistától ez a mondat akkor is elég érdekes. bőven benne van a kezünk a felborult piacban. miért ne lehetne buszkecc 40 milla, amikor illarra 30 volt..? kicsit lássunk már tisztán. meg nehogy azt mondja bárki is, hogy jamesért is normális volt 80 millát kidobni. (persze tudom, mezek eladásából visszajön,marketing stb.. ) ezekkel nincs is gond, csak ne írjunk ilyeneket, hogy mi nem vagyunk benne a piac felborulásában, mert nem igaz.El Unico írta:Ez a baj gyerekek... ezért van felborulva a piac,nem azért mert 96 millióért megvesszük egy aranylabdás játékost,meg anno Zidane-t,ésatöbbi...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema