Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. december 29., hétfő 15:54

pheco írta:Nem értek hozzá, de nekem is ilyesmi problémám volt kb 1 éve és akkor a merevlemez mondta be az unalmast, Hard disk sentinel program mutatta, hogy nagyon a végét járja.
megnéztem a programmal, azt írja hogy 99%-os kondícióban van, és hogy 1 gyenge szektor van a felületén.
köszi az infót, ennek a programnak még hasznát fogom venni szerintem. :)

plusz most lefuttattam egy ccleanert, és jónak tűnik, mert eddig mikor elindítottam a wmp-t, behalt az egész.. :lol:

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 29., hétfő 14:48

'Az írta:Szeretnék egy kis segítséget kérni:

Tegnap délután bekapcsoltam a gépet, és full be volt lassulva, alig reagált valamire. Megnéztem a feladatkezelőbe hogy a lemezt folyamatosan 100%-on használja, próbáltam kilőni pár folyamatot, de az se nagyon segített.
Mi lehet ennek az oka? Eddig ilyet még nem tapasztaltam.
Nem értek hozzá, de nekem is ilyesmi problémám volt kb 1 éve és akkor a merevlemez mondta be az unalmast, Hard disk sentinel program mutatta, hogy nagyon a végét járja.

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.

HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. december 29., hétfő 14:27

Szeretnék egy kis segítséget kérni:

Tegnap délután bekapcsoltam a gépet, és full be volt lassulva, alig reagált valamire. Megnéztem a feladatkezelőbe hogy a lemezt folyamatosan 100%-on használja, próbáltam kilőni pár folyamatot, de az se nagyon segített.
Mi lehet ennek az oka? Eddig ilyet még nem tapasztaltam.

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 29., hétfő 11:56

Így készült a Hős6os, a világ legösszetettebb animációs filmje
Pofám leszakad , a filmiparnál is egyre komolyabb hardver kell . :| :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. december 27., szombat 15:30

Anyaka írta:Nagyon egyszerű ne oszd ketté.
Majd telepítés után megcsinálod külön.
közben megoldódott, de azért köszönöm. :)

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 27., szombat 15:26

Nagyon egyszerű ne oszd ketté.
Majd telepítés után megcsinálod külön.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. december 27., szombat 15:09

számítógép zsenik! újratelepítem a laptopom, win7. partíció osztásnál két felé osztom, és mind két meghajtót elsődlegesnek írja. ez baj lehet? ez a 2. neki futásom, előbb is ugyanígy volt, és mikor kész lettem egy partítciót írt csak..

Gleany
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Neymar
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gleany » 2014. december 25., csütörtök 8:41

mindennek fent vannak a szoftverei, volt már a géphez csatlakoztatva a telefon is és a fényképezőgép is :) ez új keletű probléma.

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2014. december 25., csütörtök 8:28

Milyen telefonról van szó? Mert ha samsung akkor annak kell egy program (kies), illetve sonyhoz is ha nem csalnak az emlékeim, akkor szintén kell.

Gleany
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Neymar
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gleany » 2014. december 25., csütörtök 8:13

Sziasztok! Olyan problémával szembesültem, hogy számítógépre usb-n keresztül nem tudok csatlakoztatni se telefont, se fényképezőgépet. Mikor csatlakoztatom hangjelzéssel jelez a masina, hogy csatlakoztattak valamit, a telefon, fényképező érzékeli a csatlakozást, de se total commander, se a "sajátgép" en belüli "cserélhető adathordozós eszközök" listán se tünik fel a csatlakoztatott készülék. Valaki tudna segíteni hol lehet a baki?

Kellemes Ünnepeket!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 23., kedd 16:27

ziro4vr írta:Megtörtént a telefonvétel, barátnőm boldog, így én is az vagyok... :lol: kössz a segítséget

Simet is kicseréltük, egy elég fura srác elég fura emos hajjal rendes volt és adott egy újat :mrgreen:

bónusz kérdés: windows 8.1re valami jó zenelejátszót, videólejátszót tudtok mondani?
Hyper powered by youtube, tökéletes youtube app és free. :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Limaten
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. december 23., kedd 14:41

Csabi írta: hát azért arra nincs mindenkinek nálunk, hogy 400-500 euróért vegyenek telefont. ha csúcskategóriás telefont is vesz az átlag vevő, akkor a legújabb samsung van a kezében, vagy jampesz és ajfónnal virít. nekem G3-as LG-m van, nem sok ember kezében láttam még.
Ha csúcskategóriás és kellően unique kell vkinek, akkor OnePlus One. Ár-érték arányban a legjobb, ellenben nehéz hozzájutni. (Kivéve persze a kínai piacra szánt verzióhoz, olyat bárki rendelhet, szóval webspohokba is azokat árulják, persze másfélszer annyiért, amennyiért rendelni tudnád. Viszont a global verzióhoz meghívó szükséges. A két verzió között többnyire csak oprendszeri különbségek vannak.)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 23., kedd 14:15

ericco írta:
hehe írta:50ért húztam be még black fridayen htc m7-et kínából kariajándéknak, perfekt. ajánlom a htc-t.
Egyetértek. Ha tudod, hol kell megvenni, nem annyira drága. Másfél éve igaz, kiadtam az M7-ért 400 €-t (újonnan 630 körül volt), de nagyon jó vásár volt. Idáig egyszer sem fagyott, alig volt kikapcsolva, semmi gondom nem volt a vele, anyagminőségben messze ver minden telefont a piacon, és ráadásul a HTC megváltoztatta az update politkáját is, ami a régebbi telefonokat illeti, pl. 3.-án jön a nyalóka nekem is, ugyanakkor, amikor az M8-asra is. Azelőtt a két éves modellekkel már nem igazán foglalkoztak. Én is ajánlani tudom a HTC-t, és legalább nem lesz minden második embernek ugyanolyan telefonja, mint neked :)
hát azért arra nincs mindenkinek nálunk, hogy 400-500 euróért vegyenek telefont. ha csúcskategóriás telefont is vesz az átlag vevő, akkor a legújabb samsung van a kezében, vagy jampesz és ajfónnal virít. nekem G3-as LG-m van, nem sok ember kezében láttam még.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. december 23., kedd 13:48

Közben sikerült megoldanom újratelepítés nélkül a problémám. A lemezkarbantartóval szabályosan el lehet távolítani a "korábbi windows telepítést" eltűnt az egész mappa ami bántotta a szemem.Nem gondoltam volna,hogy ilyen egyszerű az egész. :lol:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 23., kedd 12:14

hehe írta:50ért húztam be még black fridayen htc m7-et kínából kariajándéknak, perfekt. ajánlom a htc-t.
Egyetértek. Ha tudod, hol kell megvenni, nem annyira drága. Másfél éve igaz, kiadtam az M7-ért 400 €-t (újonnan 630 körül volt), de nagyon jó vásár volt. Idáig egyszer sem fagyott, alig volt kikapcsolva, semmi gondom nem volt a vele, anyagminőségben messze ver minden telefont a piacon, és ráadásul a HTC megváltoztatta az update politkáját is, ami a régebbi telefonokat illeti, pl. 3.-án jön a nyalóka nekem is, ugyanakkor, amikor az M8-asra is. Azelőtt a két éves modellekkel már nem igazán foglalkoztak. Én is ajánlani tudom a HTC-t, és legalább nem lesz minden második embernek ugyanolyan telefonja, mint neked :)
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 23., kedd 11:56

ha van Boot Secure akkor az disable.

UEFI-t told át Legacyra és GLHF
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 23., kedd 11:50

Ha nem engedi DVD-ről, akkor át kell állítani valami UEFI Mode-t Legacyra a BIOS-ban. Boot options/settings környékén keresd valahol.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. december 23., kedd 11:47

Köszi a válaszokat!
Megvan Boot lemezként is a telepítő, csak a Biosban mikor átállítottam,hogy a DVD meghajtóról bootoljon az istenért sem akart elindulni a telepítés,ezért telepítettem fel úgy,ahogy.
A pendriveos megoldást is ismertem,csak próbáltam a lehető legegyszerűbben megoldani a dolgot.Igazából flottul működik minden,csak az az egy nem oda való mappa bántja a szemem,és reménykedtem,hogy újratelepítés nélkül is meg tudok válni tőle. Mondjuk most úgyis ráérek, szóval szerintem nekiállok még egyszer. :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 23., kedd 11:40

Jaja, azért írtam, hogy ha valaki olyan szerencsétlen lenne mint én, ne kelljen annyit keresgélni :lol:

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 23., kedd 11:38

Egyedi eset lehetett a tiéd, mert nekem 6-7 különböző gépnél is hiba nélkül működött legalább 10 alkalommal összesen, de ha a Rufus is fasza, akkor legalább választási lehetőség is van, még jobb. :mrgreen:

Vissza: