Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
BBeno

Re: Aranylabda - 2014

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 31., szerda 11:29

h3x0r írta:
Csabi írta:még az NSO-n is cének adnák, nincs mese, ő fogja kapni. :lol:
Az NSO ujsagirojanak szavazatara kivancsi vagyok. Ha jol emlekszem, tavaly egy Messi, Ribery, Lahm harmast irt. :D
Ha tippelnem kene, Neuer, Messi, Lahm lesz a sorrend.

tavaly írtam is emiatt egy szívhez szóló kommentet az érintett NSO kollégának aki messire szavazott. kaptam is a bant 9999.12.31-ig :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 31., szerda 11:27

Csabi írta:még az NSO-n is cének adnák, nincs mese, ő fogja kapni. :lol:
Az NSO ujsagirojanak szavazatara kivancsi vagyok. Ha jol emlekszem, tavaly egy Messi, Ribery, Lahm harmast irt. :D
Ha tippelnem kene, Neuer, Messi, Lahm lesz a sorrend.

szerk: Meg is talaltam: tavaly ki kire szavazott
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. december 31., szerda 11:29-kor.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 31., szerda 11:25

Neuer nálunk ilyen népszerű (meg gondolom Németországban is), de én meglepődnék, ha megelőzné Messit, szerintem hasonló lesz az idei év a tavalyihoz.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 31., szerda 11:06

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Manuel Neuer maradt versenyben az Aranylabdáért. Ön kinek adná a kitüntetést?
Cristiano Ronaldónak 44% (25590)
Manuel Neuernek 41% (24126)
Lionel Messinek 15% (8653)
Szavazatok száma: 58369

Köszönjük szavazatát!
még az NSO-n is cének adnák, nincs mese, ő fogja kapni. :lol:

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 28., vasárnap 13:17

az ellen hadjárathoz már késő van, a szavazatokat leadták, bízok a bukikban, azoknál cére 1.17 van :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 28., vasárnap 13:06

Ezt nem tudom elhinni

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. december 24., szerda 9:54

Enrique írta:
dzsi91 írta:..
Van igazság abban amit írsz, csak szerintem nem kellene az egészet ilyen véresen komolyan venni.
Ha csak ezt a felületet olvasnám, azt gondolnám Ronaldo valami kitaszított, meg nem értett fekete bárány, aki bármit tehet, nem ismerik el.
Ehhez képest most készül átvenni a harmadik aranylabdáját, a legnagyobb közösségi oldalon ő a legnépszerűbb focista, ha lemegyünk kispályázni azt látom hogy minden második srácon az ő meze van, és sorolhatnám még.
Szerintem abszolút nem illik rá ez a mártír szerep, lehet hogy sokan utálják, ugyanakkor nincs játékos, akit ennyien szeretnének, és most a harmadik aranylabdája után szerintem a szakmai elismertségére sem nagyon lehet panasz.
Igazad van, csak Messi aranylabdáit miért nem fúrta még így senki? Minden aranylabda szavazás előtt azt hallani a Messi fanok többségétől (ide most nyugodtan lehet érteni ismert futballszemélyiségeket), hogy miért ne CR kapja. Sokkal kevesebben érvelnek amellett, hogy miért Messi érdemelné meg. A másik oldalt megnézve, én most nem tudnék egy olyan nyilatkozatot se említeni, ami arra irányulna, hogy Messi miért nem érdemli meg. A Real oldaláról mindig csak Ronaldo érdemei vannak kiemelve, soha nem kisebbítette senki Messi érdemeit. Ahogy írtam a Barca-Real topikban, itt nem divat a másik oldallal foglalkozni, de ott minden második nyilatkozat CR vagy a Real ellen szól.
Ez a probléma, és ez sokaknak szemet szúr. Mondja Xavi azt, hogy Messi volt a VB legjobbja, ő érdemli az aranylabdát. Ezzel legalább nem CR elleni kampányt folytat. De érdekli is őt, hogy Messi nyer vagy sem, csak ne CR nyerje. Ehhez a hozzáálláshoz csak gratulálni tudok.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 24., szerda 8:24

dzsi91 írta:..
Van igazság abban amit írsz, csak szerintem nem kellene az egészet ilyen véresen komolyan venni.
Ha csak ezt a felületet olvasnám, azt gondolnám Ronaldo valami kitaszított, meg nem értett fekete bárány, aki bármit tehet, nem ismerik el.
Ehhez képest most készül átvenni a harmadik aranylabdáját, a legnagyobb közösségi oldalon ő a legnépszerűbb focista, ha lemegyünk kispályázni azt látom hogy minden második srácon az ő meze van, és sorolhatnám még.
Szerintem abszolút nem illik rá ez a mártír szerep, lehet hogy sokan utálják, ugyanakkor nincs játékos, akit ennyien szeretnének, és most a harmadik aranylabdája után szerintem a szakmai elismertségére sem nagyon lehet panasz.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 24., szerda 3:20

h3x0r írta:NSO-n olvasom, hogy Xavi szerint Messi, Lahm, Mascherano volt a harom legjobb jatekos iden. (ebben a sorrendben)

:lol:
..es ki sugta ezt neki, az edzoje Egervari "rajzmuvesz" Sandor? :lol:

CR-nek lesz 3 aranylasztija Xavinak meg 0.... :D
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 24., szerda 3:13

NSO-n olvasom, hogy Xavi szerint Messi, Lahm, Mascherano volt a harom legjobb jatekos iden. (ebben a sorrendben)

:lol:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 24., szerda 0:15

dzsi91 írta:Cristiano Ronaldo az élő példája ennek az elcseszett emberi fajnak a "neveltetésére"... Kiskorunk óta hibásan arra vagyunk nevelve,hogy vannak a jók és a rosszak,belénk táplálnak olyan erkölcsöket-sémákat amiket ha mi magunk nem is tartunk be,jobb embernek érezzük magunkat ha valami olyan ellen-vagy mellett állunk ki ami megfelel ennek az elcseszett világ értékrendjének...persze teljesen mind1,hogy te egy sorozatgyilkos vagy tolvaj vagy egy orvos vagy,jobb ember vagy attól ha valami olyat utálsz ami más mint a többi.Iskolában gyakran láttam olyat,hogy egy gyerek csak azért bántott egy másikat mert a többiek is bántották.

Szerencsére nem mindenkibe sikerült beleverni ezt a jó és a rossz dumát,persze ehhez kell egy kis sütnivaló,és önbizalom is,mert sokan inkább beállnak a sorba akkor is ha nem értenek egyet minthogy konfrontálódjanak és kiderüljön,hogy ők nem tartoznak abba a felületes rétegbe akik csak a külsőségekre adnak,belül meg rohadnak...

Általában Cr-t azok fikázzák a leggusztustalanabb módon,akik a fairplay-meg respect ezért meg azért marhaságok leghangosabb szóvivői...tiszteld az ellenfelet,ja őt ne mert nem olyan mint a többi...gyenge emberek akiknek a szájukba rágták az elveiket-értékeiket.Legalábbis én így látom ezt aCr vs világ témát.De ez kivetíthető bármi másra is legyen az vallás politika vagy bármi.
Hát ez nagyön jó írás lett
Leginkább az utolsó bekezdés tetszik
Szépén leírtad ezt a képmutató világot

fanático

HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 24., szerda 0:11

dzsi91 írta:Legalábbis én így látom ezt aCr vs világ témát.De ez kivetíthető bármi másra is legyen az vallás politika vagy bármi.
Szinte mindig egyetértek azzal, amit írsz. Most sem történt másképp. :mrgreen: Hatalmas +1. Szóról szóra adom.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 23., kedd 23:51

Már megint nem bírt csendben maradni, pedig tényleg volt olyan Barcás aki elhitte hogy "csak kérdezték".

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 23., kedd 23:48

Remy írta:Továbbra is az a helyzet, hogy tök mindegy ki nyeri, csak ne CR...
Cristiano Ronaldo az élő példája ennek az elcseszett emberi fajnak a "neveltetésére"... Kiskorunk óta hibásan arra vagyunk nevelve,hogy vannak a jók és a rosszak,belénk táplálnak olyan erkölcsöket-sémákat amiket ha mi magunk nem is tartunk be,jobb embernek érezzük magunkat ha valami olyan ellen-vagy mellett állunk ki ami megfelel ennek az elcseszett világ értékrendjének...persze teljesen mind1,hogy te egy sorozatgyilkos vagy tolvaj vagy egy orvos vagy,jobb ember vagy attól ha valami olyat utálsz ami más mint a többi.Iskolában gyakran láttam olyat,hogy egy gyerek csak azért bántott egy másikat mert a többiek is bántották.

Szerencsére nem mindenkibe sikerült beleverni ezt a jó és a rossz dumát,persze ehhez kell egy kis sütnivaló,és önbizalom is,mert sokan inkább beállnak a sorba akkor is ha nem értenek egyet minthogy konfrontálódjanak és kiderüljön,hogy ők nem tartoznak abba a felületes rétegbe akik csak a külsőségekre adnak,belül meg rohadnak...

Általában Cr-t azok fikázzák a leggusztustalanabb módon,akik a fairplay-meg respect ezért meg azért marhaságok leghangosabb szóvivői...tiszteld az ellenfelet,ja őt ne mert nem olyan mint a többi...gyenge emberek akiknek a szájukba rágták az elveiket-értékeiket.Legalábbis én így látom ezt aCr vs világ témát.De ez kivetíthető bármi másra is legyen az vallás politika vagy bármi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 23., kedd 22:55

Ez a Xavi... most amúgy komolyan a nyilvánvalót magyarázza? A tényeket próbálja meg megmásítani? Miért, komolyan, miért ennyire sötétek ezek abban a klubban? Ezt ott tanítják, vagy mi? Mert, ha nem Xavi, akkor más pofázik hülyeségeket, és persze az elmaradhatatlan köpködés a Real felé mindig ott van. És ehhez nem kell valakinek Real szurkolónak lennie, nem az utálat beszél ilyenkor az emberből, mert aki nem vak, és nem barca fan, az észreveszi, hogy ezeknél valami nem oké.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 23., kedd 20:57

nagyon szánalmas a vergődése, ahogy nem képes elismerni, hogy igen bazdmeg, egy jó focista. és akkor csodálkoznak, hogy ekkora a gyűlölet a két tábor között is. hát adják alájuk a fát ezek a null IQ-jú senkiházik.

ha vb-t nyert volna cé, akkor azt mondta volna, hogy hát igen, sok minden elért idén, de számomra neymar, iniesta és messi jobb játékosok.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 23., kedd 20:36

ez a zseléfejű, komplexusos seggtapizó miért nem tud néha csendben maradni? :lol:
Nem illik.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. december 23., kedd 20:21

Csabi írta:
fanático írta:Xavi fater megint megmondta a frankót :salute: :lol:

"he didn't do much in the World Cup, and in a World Cup year, the season is defined by that" Természetesen Cristiano volt a téma. Tehát szerinte a világbajnokság évében a többi trófea kuka, csak és kizárólag az számít, hogy a tucat mezőnyben ki képes Iránokat meg Nigériákat megverni :hmmm:
4 éve ez nem volt probléma a borotvált lábúnak.
4 éve 2 spanyol is dobogóra került (köztük xavi) a VB miatt, meg a barcanak is jól ment (ezért volt 3 barcás a dobogón) de még se az nyert, aki VB-t nyert, ahogy ebben az évben sem lesz úgy.

aki nyerte abban az évben, messi, az ő csapatának a szereplése:
csoportkör: Nigéria, Kórea, Görögo. ... :hmmm: nagyon kemény (de Messi egy gólt nem lőtt)
aztán továbbjutott a csoportból: találkozott a jól kiismert Mexikóval ahol továbbjutottak 3-1gyel (Messi egy gólt sem lőtt)
aztán meg: jöttek a németek akik kivágták őket mint a taknyot 4-0ra (Messike természetesen csak pislogott)
nagyon komoly teljesítmény :x
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 23., kedd 19:27

Továbbra is az a helyzet, hogy tök mindegy ki nyeri, csak ne CR... :roll: Idén címet kell védenünk, aztán mehet az összes a levesbe. Mutathatjuk a fukkot a sikerbarcának, meg a többi nagypofájú csapatnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 23., kedd 19:16

fanático írta:Xavi fater megint megmondta a frankót :salute: :lol:

"he didn't do much in the World Cup, and in a World Cup year, the season is defined by that" Természetesen Cristiano volt a téma. Tehát szerinte a világbajnokság évében a többi trófea kuka, csak és kizárólag az számít, hogy a tucat mezőnyben ki képes Iránokat meg Nigériákat megverni :hmmm:
4 éve ez nem volt probléma a borotvált lábúnak.

Vissza: