Akkor mi ugyanazt játszhatjuk Jesén már nagyon gondolkozok,hogy kezdő legyen ...Becksy23 írta:Nekem azok a játékosok jönnek be akik nagyon technikásak, gyorsan fordulnak, jól passzolnak, nem baj ha csak 75-80 a sprintsebesség, mert erősen bitroklom a meccseket. Előre kell mindig egyedül egy gép, akitől bármikor várhatok gólt, erre a célra tőkéletes CR. Reus, Bale nem nagyon jönnek be, Hazard, Isco, Mata, Silva, Neymar annál inkább. Mellesleg Jesé is nagyon adja. Nálam kb a lényeg hogy a játékos gyorsulása és fürgesége legyen jóval nagyobb mint a sprintsebesség, mert azokkal lehet ám forgolodni, egyérintőzni
Bale meg ... Akkor jó , ha kell egy gól a 90. percben akkor igen... Végig lehet vele sprintelni aztán vagy bejön vagy nem... Amúgy meg nem szoktam. Szépen tartogatom a labdát. A középpályásokkal szét szopatok mindenkit 1v1-be, húzogatom a labdát csak Isco,Kroos, Modric hatalmas. Szélsőkre meg egyszerűen nekem nincs szükségem. A szélsővédők felfutnak , de nem nagyon zajlik ott a játék.
De például a csatárokkal mindig bajban vagyok. Cr brutális de lelépett Akkor a Chelseanel semmit nem ért Diego Costa se , annál inkább Remy. Benzema úgy ahogy , de most már kipróbálom huzamosabb ideig Jesét is.