Elektronika
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
számítógép zsenik! újratelepítem a laptopom, win7. partíció osztásnál két felé osztom, és mind két meghajtót elsődlegesnek írja. ez baj lehet? ez a 2. neki futásom, előbb is ugyanígy volt, és mikor kész lettem egy partítciót írt csak..
- Gleany
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Neymar
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
mindennek fent vannak a szoftverei, volt már a géphez csatlakoztatva a telefon is és a fényképezőgép is ez új keletű probléma.
- shoota
Milyen telefonról van szó? Mert ha samsung akkor annak kell egy program (kies), illetve sonyhoz is ha nem csalnak az emlékeim, akkor szintén kell.
- Gleany
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Neymar
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Sziasztok! Olyan problémával szembesültem, hogy számítógépre usb-n keresztül nem tudok csatlakoztatni se telefont, se fényképezőgépet. Mikor csatlakoztatom hangjelzéssel jelez a masina, hogy csatlakoztattak valamit, a telefon, fényképező érzékeli a csatlakozást, de se total commander, se a "sajátgép" en belüli "cserélhető adathordozós eszközök" listán se tünik fel a csatlakoztatott készülék. Valaki tudna segíteni hol lehet a baki?
Kellemes Ünnepeket!
Kellemes Ünnepeket!
Hyper powered by youtube, tökéletes youtube app és free.ziro4vr írta:Megtörtént a telefonvétel, barátnőm boldog, így én is az vagyok... kössz a segítséget
Simet is kicseréltük, egy elég fura srác elég fura emos hajjal rendes volt és adott egy újat
bónusz kérdés: windows 8.1re valami jó zenelejátszót, videólejátszót tudtok mondani?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Ha csúcskategóriás és kellően unique kell vkinek, akkor OnePlus One. Ár-érték arányban a legjobb, ellenben nehéz hozzájutni. (Kivéve persze a kínai piacra szánt verzióhoz, olyat bárki rendelhet, szóval webspohokba is azokat árulják, persze másfélszer annyiért, amennyiért rendelni tudnád. Viszont a global verzióhoz meghívó szükséges. A két verzió között többnyire csak oprendszeri különbségek vannak.)Csabi írta: hát azért arra nincs mindenkinek nálunk, hogy 400-500 euróért vegyenek telefont. ha csúcskategóriás telefont is vesz az átlag vevő, akkor a legújabb samsung van a kezében, vagy jampesz és ajfónnal virít. nekem G3-as LG-m van, nem sok ember kezében láttam még.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát azért arra nincs mindenkinek nálunk, hogy 400-500 euróért vegyenek telefont. ha csúcskategóriás telefont is vesz az átlag vevő, akkor a legújabb samsung van a kezében, vagy jampesz és ajfónnal virít. nekem G3-as LG-m van, nem sok ember kezében láttam még.ericco írta:Egyetértek. Ha tudod, hol kell megvenni, nem annyira drága. Másfél éve igaz, kiadtam az M7-ért 400 €-t (újonnan 630 körül volt), de nagyon jó vásár volt. Idáig egyszer sem fagyott, alig volt kikapcsolva, semmi gondom nem volt a vele, anyagminőségben messze ver minden telefont a piacon, és ráadásul a HTC megváltoztatta az update politkáját is, ami a régebbi telefonokat illeti, pl. 3.-án jön a nyalóka nekem is, ugyanakkor, amikor az M8-asra is. Azelőtt a két éves modellekkel már nem igazán foglalkoztak. Én is ajánlani tudom a HTC-t, és legalább nem lesz minden második embernek ugyanolyan telefonja, mint nekedhehe írta:50ért húztam be még black fridayen htc m7-et kínából kariajándéknak, perfekt. ajánlom a htc-t.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Közben sikerült megoldanom újratelepítés nélkül a problémám. A lemezkarbantartóval szabályosan el lehet távolítani a "korábbi windows telepítést" eltűnt az egész mappa ami bántotta a szemem.Nem gondoltam volna,hogy ilyen egyszerű az egész.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egyetértek. Ha tudod, hol kell megvenni, nem annyira drága. Másfél éve igaz, kiadtam az M7-ért 400 €-t (újonnan 630 körül volt), de nagyon jó vásár volt. Idáig egyszer sem fagyott, alig volt kikapcsolva, semmi gondom nem volt a vele, anyagminőségben messze ver minden telefont a piacon, és ráadásul a HTC megváltoztatta az update politkáját is, ami a régebbi telefonokat illeti, pl. 3.-án jön a nyalóka nekem is, ugyanakkor, amikor az M8-asra is. Azelőtt a két éves modellekkel már nem igazán foglalkoztak. Én is ajánlani tudom a HTC-t, és legalább nem lesz minden második embernek ugyanolyan telefonja, mint nekedhehe írta:50ért húztam be még black fridayen htc m7-et kínából kariajándéknak, perfekt. ajánlom a htc-t.
Merci Zizou!
ha van Boot Secure akkor az disable.
UEFI-t told át Legacyra és GLHF
UEFI-t told át Legacyra és GLHF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha nem engedi DVD-ről, akkor át kell állítani valami UEFI Mode-t Legacyra a BIOS-ban. Boot options/settings környékén keresd valahol.
- @Sonny
Köszi a válaszokat!
Megvan Boot lemezként is a telepítő, csak a Biosban mikor átállítottam,hogy a DVD meghajtóról bootoljon az istenért sem akart elindulni a telepítés,ezért telepítettem fel úgy,ahogy.
A pendriveos megoldást is ismertem,csak próbáltam a lehető legegyszerűbben megoldani a dolgot.Igazából flottul működik minden,csak az az egy nem oda való mappa bántja a szemem,és reménykedtem,hogy újratelepítés nélkül is meg tudok válni tőle. Mondjuk most úgyis ráérek, szóval szerintem nekiállok még egyszer.
Megvan Boot lemezként is a telepítő, csak a Biosban mikor átállítottam,hogy a DVD meghajtóról bootoljon az istenért sem akart elindulni a telepítés,ezért telepítettem fel úgy,ahogy.
A pendriveos megoldást is ismertem,csak próbáltam a lehető legegyszerűbben megoldani a dolgot.Igazából flottul működik minden,csak az az egy nem oda való mappa bántja a szemem,és reménykedtem,hogy újratelepítés nélkül is meg tudok válni tőle. Mondjuk most úgyis ráérek, szóval szerintem nekiállok még egyszer.
- nmate
Jaja, azért írtam, hogy ha valaki olyan szerencsétlen lenne mint én, ne kelljen annyit keresgélni
- realmadridfan
Egyedi eset lehetett a tiéd, mert nekem 6-7 különböző gépnél is hiba nélkül működött legalább 10 alkalommal összesen, de ha a Rufus is fasza, akkor legalább választási lehetőség is van, még jobb.
- nmate
Egy kis tapasztalatot hozzátennék: ha pendriveval csinálod az egész showt, nekem az volt, hogy nem jól írta fel a képfájlt ez a program. A Rufus 1.4.12 viszont tökéletesen megoldotta.realmadridfan írta:Windows 7 USB / DVD Download Toollal
Persze ettől még lehet működik azzal is.
- realmadridfan
Szerintem az a legtisztább, ha újrarakod az egészet, ha képfájlként megvan a win 8.1, akkor a Windows 7 USB / DVD Download Toollal fel tudod pakolni egy pendrivera a windowst (csak betallózod a képfájlt, utána pár perc alatt kész), aztán a BIOS-ban beállítod a boot device prioritynél, hogy az USB legyen az első, újraindítod a gépet, ekkor már onnan fog bootolni. A telepítőben formázod a meghajtót, amin az eddigi 2 win volt, tovább a telepítésre és kész is. Amikor kész van, akkor pedig visszaállítod, hogy a HDD-ről bootoljon. Sok sikert hozzá, ha megpróbálod!@Sonny írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni...
Link a programhoz
- nmate
Hát többek között ezért van, ha új rendszert telepítesz, hogy formázni kell előtte a vinyót (de legalábbis azt a partíciót amint a win van). Amúgy nem tudom, hogyan lehetne.
- @Sonny
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,a hozzáértéktől. A minap a win7 operációs rendszerem helyett föltelepítettem a windows 8.1-et, win7-ről indítottam el a setup-ot,mint egy sima installálást. A rendszer föltelepült, és megy is gond nélkül a problémám mindössze annyi,hogy a C meghajtómon maradt egy Windows.old nevű mappa a régi rendszeremmel, tehát ami a telepítés előtt a C meghajtómon volt minden megmaradt abban a mappában. Szerettem volna kitörölni,de azt írja ki,hogy rendszergazdai hozzáférés szükséges ehhez,így nem tudom törölni,amit nem értek hiszen egy felhasználói fiók van a gépen most és az rendszergazdai.
Kérdés tehát,hogy létezik-e valami megoldás,amivel ki tudom törölni ezt a felesleges mappát? Előre is köszi a válaszokat!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,a hozzáértéktől. A minap a win7 operációs rendszerem helyett föltelepítettem a windows 8.1-et, win7-ről indítottam el a setup-ot,mint egy sima installálást. A rendszer föltelepült, és megy is gond nélkül a problémám mindössze annyi,hogy a C meghajtómon maradt egy Windows.old nevű mappa a régi rendszeremmel, tehát ami a telepítés előtt a C meghajtómon volt minden megmaradt abban a mappában. Szerettem volna kitörölni,de azt írja ki,hogy rendszergazdai hozzáférés szükséges ehhez,így nem tudom törölni,amit nem értek hiszen egy felhasználói fiók van a gépen most és az rendszergazdai.
Kérdés tehát,hogy létezik-e valami megoldás,amivel ki tudom törölni ezt a felesleges mappát? Előre is köszi a válaszokat!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megtörtént a telefonvétel, barátnőm boldog, így én is az vagyok... kössz a segítséget
Simet is kicseréltük, egy elég fura srác elég fura emos hajjal rendes volt és adott egy újat
bónusz kérdés: windows 8.1re valami jó zenelejátszót, videólejátszót tudtok mondani?
Nem illik.
Tudnátok segíteni nyomtató ügyben? Kettőt néztem:
1) http://www.notebook.hu/hp-laserjet-pro-p1102-ce651a
2) http://www.notebook.hu/hp-deskjet-ink-a ... ato-d4h22c
Az első egy alap nyomtató, a második multifunkcionális. A másodikat venném, többmindenre jó, de félek hogy mindenben szar. Tehát nem elég élesen nyomtat, könnyen elromlik, a scannelés minőségtelen. Félek hogy sokmindenre jó de egyben semmire se. Szóval értitek.
Meglep, hogy szinte ugyanannyiba kerül. Ti melyiket vennétek? Illetve akinek van tapasztalalata ilyen multifunkcionális nyomtatóval az írjon.
1) http://www.notebook.hu/hp-laserjet-pro-p1102-ce651a
2) http://www.notebook.hu/hp-deskjet-ink-a ... ato-d4h22c
Az első egy alap nyomtató, a második multifunkcionális. A másodikat venném, többmindenre jó, de félek hogy mindenben szar. Tehát nem elég élesen nyomtat, könnyen elromlik, a scannelés minőségtelen. Félek hogy sokmindenre jó de egyben semmire se. Szóval értitek.
Meglep, hogy szinte ugyanannyiba kerül. Ti melyiket vennétek? Illetve akinek van tapasztalalata ilyen multifunkcionális nyomtatóval az írjon.