Két világi paraszt, csak rájuk kell nézni.flori írta:azért pikének meg cescnek elég vastag a bőr..
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Re: Kommentáld a híreket
-
Semmit, már elég volt a nyilatkozatokból, keveri keveri. Tegnap mondott a két fél egy konkrétat, amíg nincs edző, nincs üzlet. Addig húzza, amíg mi rárepülünk Tevezre(Milannak nincs pénze fizetni), és Joveticre. Remélem mihamarabb megoldódik az edző kérdés nálatok és akkor pont lehet végre ennek a Saga végére.Gerr90 írta:Hát mit mondjon szegény ember? Jobb lenne, ha azt nyilatkozná, hogy bármennyiért adja csak vigyék?Triumvirate98 írta:Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
Szerintem ezt követeli meg az elnöki-etikett. 25 millióért már tuti elengedik a Juvéba, vagy az ágyúsokhoz.
Én sajnálom, hogy elmegy, de jobb lesz neki máshol.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én - és sztem a többség is - tisztában vok vele, hogy pogba és vidal két alapember és nem eladó, de kérdezni azért szabad. perec meg szeret kérdezni.Nekünk Pogba és Vidal az, mint nektek Cristiano Ronaldo, csak ezt a mondatot kell megjegyezni, semmi mást.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha minden igaz akkor kifizették volna a 30 millió eurós záradékát, csak Varane egyértelmű volt és nemet mondod, mivel szeretné meghálálni a bizalmat amit a klub belé fektetett.aphael Varane az egyik legkeresettebb játékos, annak ellenére, hogy a Real Madrid érinthetetlennek minősítette. A Chelsea és a Manchester United is próbálkozott már nála, a TV3 szerint most pedig a Barcelolna vette fel a kapcsolatot a játékos képviselőjével. Varane azonban egyértelművé tette, hogy nem kíván távozni a Camp Nouba.
A Marca szerint holnap csúcstalálkozó Zidane és Perez között.
Nagyon úgy fest a dolog, hogy június 20 előtt nem nagyon lesz edzőnk, mivel a PSG továbbra se engedi Ancelottit.
Tőlünk mindenki 50 millió eurót akar akiért bejelentkezünk, és mi ennek a feléért engedjük el Higuaínt, tette fel költőien a kérdést.Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. június 11., kedd 11:37-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
Nagy különbség van aközött, hogy egy állandó, egyre inkább számolt labdarúgót eladjon a klub, mert a Real Madridnak szüksége van rá, egy olyanért, akit lapátra tettek. Nekünk Pogba és Vidal az, mint nektek Cristiano Ronaldo, csak ezt a mondatot kell megjegyezni, semmi mást.hehe írta:nem. egy pogba kell neki.Triumvirate98 írta:Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Hát mit mondjon szegény ember? Jobb lenne, ha azt nyilatkozná, hogy bármennyiért adja csak vigyék?Triumvirate98 írta:Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
Szerintem ezt követeli meg az elnöki-etikett. 25 millióért már tuti elengedik a Juvéba, vagy az ágyúsokhoz.
Én sajnálom, hogy elmegy, de jobb lesz neki máshol.
- hehe
nem. egy pogba kell neki.Triumvirate98 írta:Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
-
Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
Vesém nem kell neki?
- hehe
miről beszélsz te pók?Egy Varane-Thiago cseréhez mit szólnátok?
ha még lehetséges is lenne, súlyos guriga pénzeket kéne thiago mellé pakolnia a barcának, hogy egyenlő legyen a mérleg.
A 19 gólos szezonja után elszakadt a térdszalagja szerintem az egy kicsit visszafogta. Amúgy jól írták, ő is hasonlít Benzemához. Szeret visszalépni nem csak a védők között ácsorogni és várni a labdát... Régen volt is mellette egy csatár a legtöbb esetben. A Juvenak szerintem bomba lenne egy Higuaín-Jovetic csatár páros, de szerintem csak az egyiket viszik, viszont az Arsenalnak ugyan ez a két ember van a kívánság listáján.Remy írta:Jovetic csatár létére alig lő gólt. Ha a wiki nem téved, akkor idén 12, tavaly 14 gólt. 2008-ban volt a legjobb szezonja --> 19 gólt. Nem hiszem, hogy rá van szükségünk.
Suarezt hozzuk el, és akkor rendben is van a csatárkérdés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ha tényleg bepróbálkoztak, én is kicsengetnék 18-at Thiagóért, már csak azért is, hogy érezzék a törődést. De valahogy nem tudom elképzelni, hogy pont tőlünk akarnak erősíteni.Danny Smith írta:Most nem akartam megint belekeverni Thiagót. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy Perez hülye, ha tényleg azért nem akar tárgyalni róla, mert jó a viszony... Ez marhaság! Figót is elhozta...
Szerintem meg tényleg érdeklődtek Varane-ról. Egy rakás szerencsétlen alkotja a Barca védelmét. Frissíteni kell nekik is! A francia srác pedig a világ legjobbjai között van. Jobb mint Pique és Puyol, akit már csak a szíve visz előre...Szerintem ha valamit, hát ezt biztosan nem szabad elhinni az újságoknak. A MU érdeklődése reális lehet, már két éve is le akarták igazolni. A Chelsea szintén nem kacsa, mivel Mou tudja mire képes, illetve azt is, hogy mekkora lehetőségek vannak még a srácban. Viszont az, hogy a Barca is bepróbálkozott volna, vicc.
Nézd meg a Chelsea belső védőit! David Luiz és ennyi. A többiek öregek! Manchesternél detto!
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jovetic csatár létére alig lő gólt. Ha a wiki nem téved, akkor idén 12, tavaly 14 gólt. 2008-ban volt a legjobb szezonja --> 19 gólt. Nem hiszem, hogy rá van szükségünk.
Jovetic amolyan Benzema tipus. Mélységi támadó, nem az a tipikus center. Egyébként nem rossz játékos, jól bánik a lasztival. Csak állítása szerint a Juvéba vágyik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Blancos 2013. június 11., kedd 11:18-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jovetic csatár létére alig lő gólt. Ha a wiki nem téved, akkor idén 12, tavaly 14 gólt. 2008-ban volt a legjobb szezonja --> 19 gólt. Nem hiszem, hogy rá van szükségünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Danny Smith
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'
Most nem akartam megint belekeverni Thiagót. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy Perez hülye, ha tényleg azért nem akar tárgyalni róla, mert jó a viszony... Ez marhaság! Figót is elhozta...
Nézd meg a Chelsea belső védőit! David Luiz és ennyi. A többiek öregek! Manchesternél detto!
Szerintem meg tényleg érdeklődtek Varane-ról. Egy rakás szerencsétlen alkotja a Barca védelmét. Frissíteni kell nekik is! A francia srác pedig a világ legjobbjai között van. Jobb mint Pique és Puyol, akit már csak a szíve visz előre...Szerintem ha valamit, hát ezt biztosan nem szabad elhinni az újságoknak. A MU érdeklődése reális lehet, már két éve is le akarták igazolni. A Chelsea szintén nem kacsa, mivel Mou tudja mire képes, illetve azt is, hogy mekkora lehetőségek vannak még a srácban. Viszont az, hogy a Barca is bepróbálkozott volna, vicc.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
Szerintem beleillene abba a fociba, amit a fórum 70%-a követel. Ráadásul Montella is valami olyasmit nyomat a Fiorral... Látszik is rajta, hogy érti a dolgát, mert pár év alatt eljutott ide és szépen fokozatosan tette ezt, amihez tavaly még a firenzei vezetők biztosítottak neki egy remek keretet. Kíváncsi leszek, hogy mikor lesz a Róma edzője... Vagy valami komoly külföldi csapaté.nmate írta:Még életemben nem láttam ezt Joveticet focizni szerintem. Mi fajta?
szerk. ha jól látom balon és középen szeret, az megint nem jó nekünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Szerintem ha valamit, hát ezt biztosan nem szabad elhinni az újságoknak. A MU érdeklődése reális lehet, már két éve is le akarták igazolni. A Chelsea szintén nem kacsa, mivel Mou tudja mire képes, illetve azt is, hogy mekkora lehetőségek vannak még a srácban. Viszont az, hogy a Barca is bepróbálkozott volna, vicc.Danny Smith írta:Persze... próbálkozni lehet. Legalább tudjuk, hogy f.snak tőle a nagycsapatok! Perez meg azért nem tárgyal Thiagóról, mert nem akarja a Real-Barca viszonyt elrontani... A katalánok ebbe meg bele is szarnak.Raphael Varane az egyik legkeresettebb játékos, annak ellenére, hogy a Real Madrid érinthetetlennek minősítette. A Chelsea és a Manchester United is próbálkozott már nála, a TV3 szerint most pedig a Barcelolna vette fel a kapcsolatot a játékos képviselőjével. Varane azonban egyértelművé tette, hogy nem kíván távozni a Camp Nouba.
Persze, kinek ne kellene egy ilyen játékos, de a katalánok szerintem tudják, hogy akkor sem kapnák meg tőlünk, ha a kezdő 11-ük kánonban énekli el nekünk a himnuszunkat, egy pöpec kis Messi szubtenorral is megspékelve.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egy Varane-Thiago cseréhez mit szólnátok?kedd, 08:44
Raphael Varane az egyik legkeresettebb játékos, annak ellenére, hogy a Real Madrid érinthetetlennek minősítette. A Chelsea és a Manchester United is próbálkozott már nála, a TV3 szerint most pedig a Barcelolna vette fel a kapcsolatot a játékos képviselőjével. Varane azonban egyértelművé tette, hogy nem kíván távozni a Camp Nouba.
Természetesen nem gondolom komolyan, Thiago maradjon csak Barcelonában.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A TV3 vagy ki szerint. Egyáltalán nem biztos, hogy tényleg érdeklődtek. Tegyük fel, ha megteszik, Perez szinte azonnal lépne Thiago ügyében. Mivel előbbi nem akar távozni, utóbbi pedig haljana a váltás felé, nem sok veszítenivalónk lenne.Danny Smith írta:A katalánok ebbe meg bele is szarnak.
Merci Zizou!
- Danny Smith
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'
Persze... próbálkozni lehet. Legalább tudjuk, hogy f.snak tőle a nagycsapatok! Perez meg azért nem tárgyal Thiagóról, mert nem akarja a Real-Barca viszonyt elrontani... A katalánok ebbe meg bele is szarnak.Raphael Varane az egyik legkeresettebb játékos, annak ellenére, hogy a Real Madrid érinthetetlennek minősítette. A Chelsea és a Manchester United is próbálkozott már nála, a TV3 szerint most pedig a Barcelolna vette fel a kapcsolatot a játékos képviselőjével. Varane azonban egyértelművé tette, hogy nem kíván távozni a Camp Nouba.
Viszlát José! Örültem