Igen, a 2000-es évek közepén meg is szűntek. Aztán újra alakultak, majd feljutottak az első osztályba. Azóta ott vannak. Én mondjuk mindig is bírtam a Fiorentinát.morientes írta:mert ha jól emlékszem volt egy időszak,mikor csődközelbe laviroztak...
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát őt mèg ugye Prandelli építette be,aztán vitte volna boldog-boldogtalan,csak gondolom a sérülés miatt van még firenzébe,na meg ahogy írtad,a klub ezek szerint anyagilag megerősödött,mert ha jól emlékszem volt egy időszak,mikor csődközelbe laviroztak...Hát már levágatta a haját, de ő az. Amúgy két éve volt a sérülése és azóta nem volt semmi komoly baja szerencsére. Casemiros témával meg maximálisan egyetértek.
De amúgy ő passzolna a sémába amit elképzelek,de még szélsőfélének se lenne rossz,mert ha jól emlékszem akkoriban Prandelli két csatárral játszatta őket...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Hát már levágatta a haját, de ő az. Amúgy két éve volt a sérülése és azóta nem volt semmi komoly baja szerencsére. Casemiros témával meg maximálisan egyetértek.morientes írta:Érdekes ez a Casemiro-Khedira vita,de azt mindenki elfelejti hogy tulajdonképpen nem is az a poszt.Casemiro Xabi Alonso helyén van jobban otthon,Khedira a mágnestáblán kicsivel feljebb(a pályán meg mindig ott ahol nemkéne )Persze be lehetne próbálni a helyén,miért is ne...
De az az igazság,hogy nagyon beljebb vele se leszünk.Az a überkp akire mindenki vágyik már egy ideje,úgylátszik idén is elmarad...persze a brazil kiegészítő embernek jó lesz,ahogy azt már többen is leírták előttem.
Ha meg Jovetic az a gyerek,aki kicsit emlékeztet D.Luizra a haja miatt,az tényleg ügyes futballista.Kérdés hogy az a sérülés mennyire lett maradandó...mer ami egyszer elszakadt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Vidal 180 cmmatador írta:Védekező középpályásból is a hosszú lábúakat preferáljuk.Oksa, küldjük Asamoaht
Mi is kedveltük Vieirát, annyira hiányzott, hogy úgy gondoljuk hosszútávra elhozzuk az utódját. 9 évig volt az Arsenalba, 9 év múlva, beszélhetünk róla
Na úgy néz ki megtörténik az a szégyen a spanyoloknál, hogy Valdés lesz az 1. számú kapus. A Marca legalább is ezt állítja
Amúgy Lopezt miért nem lehetett behívni? Formája alapján ő érdemelné meg legjobban a kezdőhelyet a Konföderációs kupán.
Amúgy Lopezt miért nem lehetett behívni? Formája alapján ő érdemelné meg legjobban a kezdőhelyet a Konföderációs kupán.
Erre én is kíváncsi lennékhol tudom elolvasni, hogy mit mondott a 2 katalán?
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Védekező középpályásból is a hosszú lábúakat preferáljuk.Oksa, küldjük Asamoaht
Sportfilozófia: Roger Federer
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
hol tudom elolvasni, hogy mit mondott a 2 katalán?
- morientes
BélSierra írta:Már múltkor is akartam kérdezni, hogy ki az a Vadló?
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Oksa, küldjük Asamoahtmatador írta:Najó, mostmár elég a faszakodásból. Csapjál oda nekik Perec, hozd a Thiagot, Juve megkapja a Leguánt meg a Herceget, ideadják a négerüket, aztán lehet két és fél hónapig üldözni a Kannibált meg a Vadlovat, ha az egyik sikerül, kész vagyunk.
Már múltkor is akartam kérdezni, hogy ki az a Vadló?
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Najó, mostmár elég a faszakodásból. Csapjál oda nekik Perec, hozd a Thiagot, Juve megkapja a Leguánt meg a Herceget, ideadják a négerüket, aztán lehet két és fél hónapig üldözni a Kannibált meg a Vadlovat, ha az egyik sikerül, kész vagyunk.
Sportfilozófia: Roger Federer
-
Ebből csak ti jöttök ki jól.Los Blancos írta:Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
nem. egy pogba kell neki.
Naja. Mindenki 30 millánál kezdődik.
Pogba <--> Higu&Sami, még jól is jár az öreghölgy
- morientes
Érdekes ez a Casemiro-Khedira vita,de azt mindenki elfelejti hogy tulajdonképpen nem is az a poszt.Casemiro Xabi Alonso helyén van jobban otthon,Khedira a mágnestáblán kicsivel feljebb(a pályán meg mindig ott ahol nemkéne )Persze be lehetne próbálni a helyén,miért is ne...
De az az igazság,hogy nagyon beljebb vele se leszünk.Az a überkp akire mindenki vágyik már egy ideje,úgylátszik idén is elmarad...persze a brazil kiegészítő embernek jó lesz,ahogy azt már többen is leírták előttem.
Ha meg Jovetic az a gyerek,aki kicsit emlékeztet D.Luizra a haja miatt,az tényleg ügyes futballista.Kérdés hogy az a sérülés mennyire lett maradandó...mer ami egyszer elszakadt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Én Suareznek is örülnék, ha jönne. Anno az Ajaxból is hoztam volna, de sokan leugattak miatta, hogy kevés ide. A viselkedése meg... Játszottak (játszanak) más paraszt viselkedésűek is, szóval ez nem mérvadó szerintem.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
nem. egy pogba kell neki.
Naja. Mindenki 30 millánál kezdődik.
Pogba <--> Higu&Sami, még jól is jár az öreghölgy
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak a szokásos katalán hagyományok, hánynak az éterbeMit csinált a két katalán? Lemaradtam valamiről...
Terry meg Ivanovicról nem is beszélve... De a Chelseanél nincs kvh.cart írta:A Chelseaben bőven Cahill a legjobb védő, de talán még egész Angliában is.Nézd meg a Chelsea belső védőit! David Luiz és ennyi.
Mit csinált a két katalán? Lemaradtam valamiről...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A Chelseaben bőven Cahill a legjobb védő, de talán még egész Angliában is.Nézd meg a Chelsea belső védőit! David Luiz és ennyi.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
egy utolsó senkiházi lett ez a fabregas is mióta visszament a barcaba és beállt k.rvának, semmire nem becsülöm azóta.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Azt a napot várhatjuk, amikor Vidalt és Pogbát elengedik a Juvénál