Sorozatok, TV műsorok
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
GoTs03e04
Legalább történt valami,igaz az csak a rész 5 % át tette ki. Viszont annál nagyobbak voltak!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moromont a viharban született leány pedig
A királyvár dögunalmas jelenleg..csak ármány és cselszövés.
Legalább történt valami,igaz az csak a rész 5 % át tette ki. Viszont annál nagyobbak voltak!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moromont a viharban született leány pedig
A királyvár dögunalmas jelenleg..csak ármány és cselszövés.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
True Blood-ot nézi valaki?:)
Az első részt megnéztem,hát elég beteg volt.
Érdemes tovább nézni?Milyennek tartjátok?(a szándék megvan bennem,hogy tovább nézzem :-) )
Az első részt megnéztem,hát elég beteg volt.
Érdemes tovább nézni?Milyennek tartjátok?(a szándék megvan bennem,hogy tovább nézzem :-) )
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Folyamatosan negatív és pozitív értékeléseket is olvasok a Hannibálról, most már tényleg meg kell néznem az első 3 rész.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Köszi Kosaras!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Huhúú, várós. Nagyon jó volt ez a 3 rész is, a flashbackek is adták. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kíváncsi vagyok erre a Tommy szálra, most ugye az apjával összeáll, de fogalma sincs, hogy ő kicsoda/micsoda. Remélem nem cseszik el ezt vonalat, van benne potenciál.Realista24 írta:Ha már Arrow, feliratos előzetes a hosszú szünet után. 20 rész, úgyhogy aki nem ott jár, ne nézze.
http://www.youtube.com/watch?v=ueprAZPh ... r_embedded
A héten már lesz.Mickey írta:Remy!
mi a helyzet az Odaát 8. évadjával?
már egy ideje megjelent a 19.rész,de egyelőre sehol a következő.
Mondom itt megkérdem,kugliba lusta vagyok utána nézni.
bár míg ezt írtam,simán ki is kereshettem volna,de há növelni kell a hsz-ek számát,ki tudja meddig írok még ide is
Ja igen!
Remélem te vagy a nagy SN Fan :-)
da vinci démonjaihoz még mindig nincs felirat? megőrülök.
elvileg olyat olvastam, h alias vállalta el, aztán napokra rá mégis lemondta, aztán azt írták, h megvárják a 2.részt is és utána lesz felirat. az meg már ugye pénteken volt. kíváncsi leszek mi lesz.
elvileg olyat olvastam, h alias vállalta el, aztán napokra rá mégis lemondta, aztán azt írták, h megvárják a 2.részt is és utána lesz felirat. az meg már ugye pénteken volt. kíváncsi leszek mi lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha már Arrow, feliratos előzetes a hosszú szünet után. 20 rész, úgyhogy aki nem ott jár, ne nézze.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg pótolom az Arrowt, most van egy kis szabadidőm. 17-es részben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a piti tolvaj lenyúlta a képzeletbeli bnőmet
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Remy!
bár míg ezt írtam,simán ki is kereshettem volna,de há növelni kell a hsz-ek számát,ki tudja meddig írok még ide is
Ja igen!
Ja igen!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Meg is néztem. A második résszel ellentétben ez mocskosul adta. Az előzetes alapján a negyedik sem lesz kutya.sucre írta:van. feliratok.info
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Első, előzmény, aztán a többi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nos, megszereztem a Spartacust ! :-)
Mivel kezdjem az első évaddal, aztán az előzmény sorozat, vagy pedig előzmény sorozat, 1. évad, 2. évad, 3. évad? :-)
Mivel kezdjem az első évaddal, aztán az előzmény sorozat, vagy pedig előzmény sorozat, 1. évad, 2. évad, 3. évad? :-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Végre valaki!sucre írta:Ez a vikings nagyon adja. Mindenkinek ajánlom.
nagyon jó kis sorozat.
Floki nagy forma :-)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Ez a vikings nagyon adja. Mindenkinek ajánlom. :-)
-
van. feliratok.infoVan már a harmadik részhez értelmes felirat?
Elkezdtem a Vikings-et. Tetszik a hangulata, egyelőre adja.
- Eszterke
- Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus
Másfél hét alatt lenyomtam a három évad Spartacust. Azt a rohadt élet, mi sorozat volt ez? Utolsó résznél Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gannicus keresztrefeszítésénél voltam teljesen és végérvényesen padlón, bár már előtte is nyeldekeltem, amikor Spartacus arról beszélt, hogy mi az igazi győzelem.
Egyébként kellett 5-6 rész, mire egyáltalán hozzá tudtam szokni az "újfiú"-hoz, de a végére ő sem volt rossz. Saxa meg kb. a legbelevalóbb női karakter volt sorozatos pályafutásom alatt, Naevia nekem nagyon manipulatív volt már a vége felé, még akkor is, ha teljes mértékben megértem, hogy végül is miért lett olyan, amilyen.
10/10
A legszebb női szereplőhöz értelemszerűen nem kívánok annyira hozzászólni, én nem azt figyeltem
Azért mondjuk most már őszintén remélem, hogy a Róma vizsgámon a rabszolgafelkeléseket húzom xD
Jöhet az előzmény. Meg megnézem a Da Vinci's második részét is ezzel a lendülettel, egyelőre tetszős.
Egyébként kellett 5-6 rész, mire egyáltalán hozzá tudtam szokni az "újfiú"-hoz, de a végére ő sem volt rossz. Saxa meg kb. a legbelevalóbb női karakter volt sorozatos pályafutásom alatt, Naevia nekem nagyon manipulatív volt már a vége felé, még akkor is, ha teljes mértékben megértem, hogy végül is miért lett olyan, amilyen.
10/10
A legszebb női szereplőhöz értelemszerűen nem kívánok annyira hozzászólni, én nem azt figyeltem
Azért mondjuk most már őszintén remélem, hogy a Róma vizsgámon a rabszolgafelkeléseket húzom xD
Jöhet az előzmény. Meg megnézem a Da Vinci's második részét is ezzel a lendülettel, egyelőre tetszős.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.
Van már a harmadik részhez értelmes felirat?
-
Ez a hannibál hihetetlenül elborult sorozat. Egyelőre nem annyira bejövős, de eléggé hátborzongató.