palesz77 írta:Úgyhogy aki tényleg ott van a témában, az bedobhatna pár kategóriában néhány jobb nem hálivudi filmet..
Nem vagyok szakértő, de ha olyan filmet szeretnél nézni ahol nem a végtelen számú töltény, autó robbanásán van a hangsúly, akkor itt van pár, pedig elég sok nem jut most eszembe. 1-2 akciósabb azért akad köztük.
A következő három nap, A kiállhatatlan, A hitetlen, A vizsga*, Ádám almái, Ébredések, Borotvaélen, Coherence, Devil (2013), Életrevalók, Fegyvernepper, Memento, Játsz/ma, Viharsziget, Se7en, 12 majom, Memento, Időbűnök**. Nem utolsó sorban ajánlom a Black Mirror-t*** is.
*két film is van, az egyik magyar, a másik angol thriller; én személy szerint mindkettőt ajánlom, annak ellenére, hogy nagyon nem kedvelem a magyar alkotásokat, de szerintem ez mindenkinek megérhet egy próbát
**ez pl. hatalmas felüdülés lehet a Predestination után
*** Sorozatnak minősül, de klasszikus értelemben nem az. 2x3 részes, más történetekkel, más szereplőkkel, más alapszituációkkal. Dráma, horror, szatíra, humor, minden feltűnik benne, érdekes társadalmi helyzeteket, tanulságokat mutat be. Ebből kifolyólag ha pl. az első rész nem jött be, nyugodtan adjatok egy esélyt a másodiknak.