Csak a szokásos szájtépés.Galacticos írta:egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak?
Mou rosszat tett az egész spanyol futballnak, stb...
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. június 11., kedd 15:54
Csak a szokásos szájtépés.Galacticos írta:egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 15:52
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 11., kedd 15:42
Galacticos írta:én az ilyen 10meccses eltiltásoktól nem félek annyira.
ha jobban belegondoltok ennyit pepe kapott. azt a harapást meg okosba csinálta csak utólag látszódott a felvételeken élőben én észre se vettem. persze itt is megbüntették volna de csak 2-3 meccsre.
kivéve ha messivel csinálja.
a rasszizmusos izéje meg, volt egy ugyanilyene busquetsnek mikor lemajmozta marcelót, nem lett belőle semmi spanyolországban.
inkább a színészkedéseitől meg az önzőzéseitől tartok. de remélem itt megváltozik.
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. június 11., kedd 15:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 15:27
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 11., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 15:25
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 11., kedd 15:21
Mondjuk azért az furcsa, hogy ez az elvárás, hogy minden évben legyen egy 80-90 milliós igazolás vagy mi? Mert ez ne legyen már természetes...Géci írta: 1. Perez kész kifizetni 85 millió fontot is Bale-ért mert nyilatkozatából kiindulva most megtehetjük, hogy kifizessünk érte annyit. Itt gondolom arra célzott amire már sokan, hogy 3 éve nem volt igazán nagy igazolás főleg tavaly nem. Perez arra is kitért, hogy jó a kapcsolata a Spurs elnökével és úgy gondolja, hogy meg tudják beszélni a transfert...
Ez már bennem is megfogalmazódott, hogy megint jönnek a nevek, de edzőnk még nincs. Azért csak neki kéne igazolnia a játékosokat a saját elképzelései szerint. Mondjuk Carvajal meg Casemiro belefér még, talán Bale is, de a többit tényleg az edző kérje, és ne a vezetőség vaktában igazolja a játékosokat.Géci írta:2. Arra is kitért, hogy ameddig nem jön az új edző addig nem kell számítani komoly igazolásra vagy eladásokra mert ezekkel kapcsolatban még ki akarják kérni az új edző véleményét.
Ez viszont nagyon jó. De ez már tényleg nonszensz, hogy pl Cavaniért ilyen 60 milliókat kérnek, Higuaínért meg alig akarnak 25-öt adni. Oké, hogy a játékos el akar menni, de más klubokban is ugyanígy vannak a játékosok, ha hívja őket egy nagyobb klub, naná hogy szívesen igazolnának oda. Ilyen alapon akkor Higuaínt is fizessék ki rendesen.Géci írta:3. Tornázzuk az árát Pipitának. Perez azt nyilatkozta, hogy meg 1 csapattal sincsenek megegyezve és aki le szeretné igazolni Pipitát annak keményen fizetni kell érte. Hozzá tette azt is, hogy amennyiben a Madrid akar igazolni az 50millió, de ha eladunk mindenki fele annyiért szeretne fizetni a játékosért és ez nonszensz.
Ennyi a lényeg. A piaci értéke jóval több, mint 25 millió, függetlenül attól, hogy ki mind mondd, meg hogy mennyire falábú meg ilyenek. A mai viszonyok mellett simán ér 40 milliót. Főleg amikor ilyen Javi Garciákért 20 milliókat fizetnek...Mike írta:Ha nem fizet senki legalább 25 milliót (vagy inkább 30), akkor maradjon felőlem. Az értéke a mai viszonyok mellett simán megvan 35, akár 40 millió is.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 11., kedd 14:56
Close enough.Lüketóni(Luca Toni)2.0
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 11., kedd 14:51
Lüketóni(Luca Toni)2.0Nincs. De érted mire céloztam, ott nem fognak kijönni a hiányosságai, mert az olasz bajnokságban annyi ilyen semmirekellő van, hogy kb. zseni lesz a tag és 50 góllal gólkirály :lol:
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 11., kedd 14:39
Nincs. De érted mire céloztam, ott nem fognak kijönni a hiányosságai, mert az olasz bajnokságban annyi ilyen semmirekellő van, hogy kb. zseni lesz a tag és 50 góllal gólkirályrealistahuni írta:Van olyan ,hogy nem makker gól Gomeznél? Csak azért mert olyant még nem láttam.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 11., kedd 14:34
na, erről van szó! Végre, már ideje volt.Géci írta:3. Tornázzuk az árát Pipitának. Perez azt nyilatkozta, hogy meg 1 csapattal sincsenek megegyezve és aki le szeretné igazolni Pipitát annak keményen fizetni kell érte. Hozzá tette azt is, hogy amennyiben a Madrid akar igazolni az 50millió, de ha eladunk mindenki fele annyiért szeretne fizetni a játékosért és ez nonszensz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 11., kedd 14:34
Pont ezért jár a szája,hogy elfelejtsék hogy mit igért ő.De ez csak kontraprudiktívvá válhat,mert egyből leesik a népnek,hogy az pofázik aki csak igérgetett....persze szegény ember az aki igérni se tud-tartja a mondás...Nekem Calderóntól... Csak egy ígérgető majom és folyamat kritizálja a jelenlegi vezetést, de arra még nem jött rá, hogy a felét nem tudta beváltani az ígéreteinek...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 14:29
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 11., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 11., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 11., kedd 14:19
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 11., kedd 13:54
Zombori se mondhatta volna szebben. no offense ;)olaszoknál mennyi makker gólja lesz
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 13:47
Ezzel most az a baj, hogy Mou a szezon második felébe konkrétan bele rt az egészbe és csak csinálta a feszkót. Senkinek nem lett volna jó, ha marad, mert ki tudja mi lett volna a vége. Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek jobb így. Ancelotti meg szerintem fixen jön és ezt már rég tudják csak a PSG vár 1 kicsit ameddig összekaparnak valakit, de biztos vagyok benne, hogy ők sem akarnak olyan edzőt a padon aki félig meddig elhagyta őket a nyáron. Egy edzőnek maximálisan elhivatottnak kell lennie a klubbal szemben és a játékosait ösztönöznie buzdítania kell. Mou Angliában érzi jól magát és ez már akkor biztos volt amikor idejött. Össze lehet hasonlítani az akkori nyilatkozatokat mikor idejött meg azt amiket mostanság lenyilatkozik... Arra is kíváncsi lennék, hogy ha adj isten behúzunk 1 bajnokságot vagy akár 1 bl-t a kövi szezonba akkor Calderon mit nyilatkozna!? Az oké, hogy a köpködés megy, de itt megállt a tudomány?ericco írta:Nem bírom a bohócot, de ebben konkrétan igaza van. Nem szabadott volna megengedni, hogy Mourinho ingyen kirúgassa magát. Mindenki jól jött ki a dologból, csak mi nem. Itt látszik Ancelotti és José közti különbség, az olasz is intézhette volna így a dolgait már december óta. Minél több idő telik el Mourinhos korszak után, annál több hányás jön fel a torkomra, ha a portugálra gondolok.
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 11., kedd 13:43
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem