Egy Valencia, Sevilla vagy Villarreal is partiban lenne egy MU-val Arsenallal vagy Liverpoollal. Szóval ja, annyira azért nem szar a spanyol.Pr3datoR írta:Mert a spanyol "elit" ligában ahol akkora a szakadék a 3 nagy csapat, meg a többi között, mint a Grand Canyon, ott minden csatár elit szinten van mi? haggyad már a hülyeségedet, meg ezt a spanyol jobb bajnokság... Bale is azért mondta ezt, mert oda szerződött...
Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Not Better, just Arrogant..figyellek.Pr3datoR írta:Mert a spanyol "elit" ligában ahol akkora a szakadék a 3 nagy csapat, meg a többi között, mint a Grand Canyon, ott minden csatár elit szinten van mi? haggyad már a hülyeségedet, meg ezt a spanyol jobb bajnokság... Bale is azért mondta ezt, mert oda szerződött...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Rooney
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mert a spanyol "elit" ligában ahol akkora a szakadék a 3 nagy csapat, meg a többi között, mint a Grand Canyon, ott minden csatár elit szinten van mi? haggyad már a hülyeségedet, meg ezt a spanyol jobb bajnokság... Bale is azért mondta ezt, mert oda szerződött...
Passz az brutál szép. De a gól baszki..... néztek csak a védők mint Jenő a moziban meg hátráltak. Lallana meg olyan darabos volt mint egy kezdetleges 8bites japán robot kínai másolata....Angliában tényleg nem kell nagy tehetségnek lennie egy csatárnak.
11 és 16 gól a mérlege az eddigi 2 szezonjábán. Idén is már 5nél tartRemy írta:Használhatják mezőnyben, ha nem lőnek gólt. Az Arsenalnál meg épp az a gond, hogy mindenki a másiknak akar passzolni. keveset vállalnak el. Ezért lenne jó egy olyan ember, mint Gomez, aki legalább a 16-oson belül életveszély. Giroud nem az. Amúgy meg már csak azért se szint a francia, mert egyedüli csatárként, konkurencia nélkül se képes harcban lenni a gólkirályi címért.wxyz írta:Giroud azért szerintem jobb. Gomez teljesen használhatatlan, egy bábu akiről jól pattan be a labda
Giroud azért mezőnyben használható
Az évi 10-15 gólt lehozza. Nem kiemelkedő csatár, de egy korrekt szintet lehoz
Jobbat nem nagyon lehet hozni
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Persze,de ilyenek miatt nem kellett londonba... Oda csak tényleg az elitnmate írta:Az a Lallana gól Fabianski le sem tagadhatná melyik csapatból jött.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a Lallana gól Fabianski le sem tagadhatná melyik csapatból jött.
- morientes
No de érted,pont Gomez....ziro4vr írta:Mondjuk a pakcsingcsung, samak, lord bendtner vonulathoz képest tényleg előrelépés, akiket Wenger 2 zacskó mogyorós m&msért vett.
Lalana....sztár
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk a pakcsingcsung, samak, lord bendtner vonulathoz képest tényleg előrelépés, akiket Wenger 2 zacskó mogyorós m&msért vett.
Nem illik.
- morientes
Hát zsirut nem tartom elit csatárnak,de Gomezhez képest egy Jean-Pierre Papin.Használhatják mezőnyben, ha nem lőnek gólt. Az Arsenalnál meg épp az a gond, hogy mindenki a másiknak akar passzolni. keveset vállalnak el. Ezért lenne jó egy olyan ember, mint Gomez, aki legalább a 16-oson belül életveszély. Giroud nem az. Amúgy meg már csak azért se szint a francia, mert egyedüli csatárként, konkurencia nélkül se képes harcban lenni a gólkirályi címért.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Giroud rengetegszer háttal áll a kapunak és készíti elő a labdákat Sáncheznek,Walcottnak,Ramseynek,Özilnek stb rengeteget dolgozik a mezőnyben nem csak a tizenhatos környékén álldogál lesipuskásként, de szerintem így sem termelt rosszabbul pl tavaly mint mondjuk Cavani,Higu vagy Rvp!(statot nem néztem szóval pontosan nem tudom)Használhatják mezőnyben, ha nem lőnek gólt. Az Arsenalnál meg épp az a gond, hogy mindenki a másiknak akar passzolni. keveset vállalnak el. Ezért lenne jó egy olyan ember, mint Gomez, aki legalább a 16-oson belül életveszély. Giroud nem az. Amúgy meg már csak azért se szint a francia, mert egyedüli csatárként, konkurencia nélkül se képes harcban lenni a gólkirályi címért.
Wilshere csak február közepén tér vissza addig gondolom Ramsey és Özil játszanak majd ha Wilshere visszatér akkor nálam Özil padozna ha nem javul fel, csak a szélen ne játsszon mert ott katasztrófa!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. december 29., hétfő 22:03-kor.
- ziro4vr
Amúgy ha Özil visszatér ott valaki szívni fog, vagy kikerül a szélre, ahol hígfos (pláne a PL-ben) vagy középre megy, de akkor meg Ramsey vagy Wilshere offos. Bár a sérülések megkönnyítik Wenger dolgát általában.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nézd már meg a csapatot amelyik mögötte van...konkurencia nélkül se képes harcban lenni a gólkirályi címért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Én a napolit hallottam,Higany meg menne a helyére...Remy írta:A hírek szerint a Sampdoria akarja leigazolni.ziro4vr írta:A Poolba szerződése előtt írtam, hogy nem lennék meglepve, ha 1-2 év múlva egy Napoliban vagy Fiorentinában tolná. Szerintem jól halad.
A vezetőség szerint náluk megújulhatna (Mármint Balo )
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Használhatják mezőnyben, ha nem lőnek gólt. Az Arsenalnál meg épp az a gond, hogy mindenki a másiknak akar passzolni. keveset vállalnak el. Ezért lenne jó egy olyan ember, mint Gomez, aki legalább a 16-oson belül életveszély. Giroud nem az. Amúgy meg már csak azért se szint a francia, mert egyedüli csatárként, konkurencia nélkül se képes harcban lenni a gólkirályi címért.wxyz írta:Giroud azért szerintem jobb. Gomez teljesen használhatatlan, egy bábu akiről jól pattan be a labda
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
aztán kirobbanthatatlan, pedig volt kb 5 labdába érésenmate írta:Valamiért mindig félreérted te kis homokozóziro4vr írta:azt én nem tudom
Ettől a Lallanatól felrobban az agyam minden alkalommal, mert ennyiből én is lehetnék profi focista.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Giroud egyik univerzumban sincs egy szinten a Tevez, Cavani, Higu hármassal. Ha ez a hármas a másodvonal, akkor Girud max harmadik. Lassú, érkezni se nagyon tud. Egy B-kategóriás Gomez. Vagy egy C-kategóriás Klose.
Amúgy Rooney-t, Van Persie-t (a holland még mindig veszélyes) még kihagytad.
Szerintem simán egy szinten van mindegyikkel, Giroud nem tud érkezni?Szerintem nagyon erős ebben, plusz nagyon jól fedezi a labdát,sokszor nagyon jól készít elő!Azért oké, hogy nem ez a fő jellemzője, de azért Giroudnak elsül néha úgy lába amiről Klose vagy Gomez nagyon álmodni se mer! (az tény, hogy ahogy ziro írta megbízhatatlan és hangulatember)Giroud meg egy megbízhatatlan, ideggyenge hangulatember szintén, Mario Gomez 2.0 -0,3 goal skillel és +0,1 football skillel
Igen Rvp-t kihagytam nálam ő is másodvonal, Rooney meg nálam (már) nem igazi csatár...
Giroud azért szerintem jobb. Gomez teljesen használhatatlan, egy bábu akiről jól pattan be a labda
- ziro4vr
Klopp nem lenne rossz, jól épít közösséget, direktebb de közben látványos foci, tehetségek felkutatásában is príma. De pl alatta is elég sok a sérülés, illetve neki is jönnek ki azért a hiányosságai.
Plusz én bánnám, ha bedőlne a dortmund-projekt, ha ő most lelépne, akkor annak egy időre annyi. Könnyen lehet persze, hogy így is.
Giroud meg egy megbízhatatlan, ideggyenge hangulatember szintén, Mario Gomez 2.0 -0,3 goal skillel és +0,1 football skillel
Plusz én bánnám, ha bedőlne a dortmund-projekt, ha ő most lelépne, akkor annak egy időre annyi. Könnyen lehet persze, hogy így is.
Giroud meg egy megbízhatatlan, ideggyenge hangulatember szintén, Mario Gomez 2.0 -0,3 goal skillel és +0,1 football skillel
Nem illik.