Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
hannibal durván szintet lépett második évadra, majd egy tavaszi fogadásba belecsempészem
ja amúgy trónok harcát nézz, pont szintre hozhatnád magad új évadig
ja amúgy trónok harcát nézz, pont szintre hozhatnád magad új évadig
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Neked még a Suits sem volt meg, nem? Zsombit is nagy erőkkel próbálom rábeszélni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jóvanmár, csak most láttam meg, hogy ebben is tolta, lebuktam.ziro4vr írta:fargo, hannibal, bates motel ezek érjenek nyitót de kis divat hardy-fan
Hannibal megvolt, bőven, több részt is kapott, aztán meg kaszát :Đ
Fargo nem érdekel, meg a Motel sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
fargo, hannibal, bates motel ezek érjenek nyitót de kis divat hardy-fan
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi, nem túl biztató, de egy nyitót megérhet talán, amíg nincs Arrow meg Gotham.nmate írta:Első évadból pár részt amikor még új volt, de totál közepes volt és abbahagytam. Viszont mindenhol azt olvastam, hogy azóta javult, nem is kicsit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Első évadból pár részt amikor még új volt, de totál közepes volt és abbahagytam. Viszont mindenhol azt olvastam, hogy azóta javult, nem is kicsit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Peaky Blinderst csekkolta már korábban valaki?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
How i met your mother
Ezer év után megnéztem az utolsó 2 elmaradt részt. Tudom... fura, hogy ott hagytam abba, de mégis. Viszont most megnéztem. EKKORA EGY RAKÁS SZART. Ilyen egy hulladék befejezést én még életemben nem láttam. Az alternatív vége meg már csak egy erőltetett próbálkozás, hogy azért mégis... Ha azt húzzák meg elsőnek, akkor minden oké, akkor azt mondom ennyi, és szevasz. De így... ÚRISTEN.
Jobb volt addig, amíg nem láttam a végét.
Ezer év után megnéztem az utolsó 2 elmaradt részt. Tudom... fura, hogy ott hagytam abba, de mégis. Viszont most megnéztem. EKKORA EGY RAKÁS SZART. Ilyen egy hulladék befejezést én még életemben nem láttam. Az alternatív vége meg már csak egy erőltetett próbálkozás, hogy azért mégis... Ha azt húzzák meg elsőnek, akkor minden oké, akkor azt mondom ennyi, és szevasz. De így... ÚRISTEN.
Jobb volt addig, amíg nem láttam a végét.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Orphan Black
1. és 2. évad is ledarálva és azt kell hogy mondjam nagyon tetszett . Az első évad végig jó volt viszont a második évad eleje kicsit unalmas volt . A történet is patent , bár 2 évad után is sok a fekete folt . Tetszett még a sorozat fekete humora is . Külön ki kell még emelnem Tatiana Maslanyt , jól hozza a szerepeket , Alison cuki , míg Rachelnek csak az kell hogy valaki végre jól megkupakolja .
10/8.5 és köszönöm az ajánlást pupákok . :Đ
1. és 2. évad is ledarálva és azt kell hogy mondjam nagyon tetszett . Az első évad végig jó volt viszont a második évad eleje kicsit unalmas volt . A történet is patent , bár 2 évad után is sok a fekete folt . Tetszett még a sorozat fekete humora is . Külön ki kell még emelnem Tatiana Maslanyt , jól hozza a szerepeket , Alison cuki , míg Rachelnek csak az kell hogy valaki végre jól megkupakolja .
10/8.5 és köszönöm az ajánlást pupákok . :Đ
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
Newsroom S03 Final
Sorkin megnevelt . Ebbe az évadba kicsit több sztorit vittek, de látszik ugyanaz mint a Boardwalkon, hogy kényszerből kellett befejezni a sorozatot, ami elég sokatmondó tekintve a fő mondanivalóját a shownak
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Don és Sloan játéka a krém volt a tortán számomra, eszméletlen mit leművelt az a két figura Keefer amennyire antipatikus volt az első évadban, annyira megkedveltem a végére. Jim meg elvesztette azt a lazaságát ami az elején jellemezte, kicsit ilyen "magábafordult" karakter lett a végére, összeillenek Maggievel Még akit megemlítenék az Neal, ő is rengeteget fejlődött az első évad óta.
Viszont a karekterek mellett kevesebbet jött elő az "I'm on a mission to civilize." téma (mondjuk 6 rész volt csak, ez tény), de azért volt fontos szerepe ismét, Charlieék nem hagyták, hogy akárki irányítsa a céget.
10/10, kezdek majd még egy Sorkin sorozatot a közeljövőben.
Ez meg az egyik legjobb jelenet volt :
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Will McAvoy: Jenna!
Rebecca Halliday: You make that poor girl work on a Saturday?
Will McAvoy: She's a recent journalism school graduate. I'm just completing her education. What she's learning from me can't be found in books.
Jenna Johnson: [Pokes her head in the door] Yes?
Will McAvoy: I'd like a Dr. Pepper, please.
Sorkin megnevelt . Ebbe az évadba kicsit több sztorit vittek, de látszik ugyanaz mint a Boardwalkon, hogy kényszerből kellett befejezni a sorozatot, ami elég sokatmondó tekintve a fő mondanivalóját a shownak
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Don és Sloan játéka a krém volt a tortán számomra, eszméletlen mit leművelt az a két figura Keefer amennyire antipatikus volt az első évadban, annyira megkedveltem a végére. Jim meg elvesztette azt a lazaságát ami az elején jellemezte, kicsit ilyen "magábafordult" karakter lett a végére, összeillenek Maggievel Még akit megemlítenék az Neal, ő is rengeteget fejlődött az első évad óta.
Viszont a karekterek mellett kevesebbet jött elő az "I'm on a mission to civilize." téma (mondjuk 6 rész volt csak, ez tény), de azért volt fontos szerepe ismét, Charlieék nem hagyták, hogy akárki irányítsa a céget.
10/10, kezdek majd még egy Sorkin sorozatot a közeljövőben.
Ez meg az egyik legjobb jelenet volt :
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Will McAvoy: Jenna!
Rebecca Halliday: You make that poor girl work on a Saturday?
Will McAvoy: She's a recent journalism school graduate. I'm just completing her education. What she's learning from me can't be found in books.
Jenna Johnson: [Pokes her head in the door] Yes?
Will McAvoy: I'd like a Dr. Pepper, please.
- h3x0r
Ez jo hir. Mondjuk en valamiert azt hittem, hogy csak nyaron jon.tucsoki írta:Fent van a The Wire S01 (HDTV Remastered), aki lemaradt volna róla.
Fent van a The Wire S01 (HDTV Remastered), aki lemaradt volna róla.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én is nyugodt szívvel merem ajánlani a Dextert, mert az első pár évad tényleg komoly minőséget képvisel. Nekem a 7 évad is tetszett egészen addig amíg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az ukrán manuszt ki nem nyírták. Utána meg La Guerta ámokfutását összekapkodták, csakhogy legyen egy nagy cliffhanger. Az meg más kérdés, hogy aki elkezdte, és nem kaszálta el a 7 évadig, az úgyis megnézi. De attól még az eleje élmény marad.soadroli írta:De azt az első 4-5, sőt, 6 évadot azért simán érdemes megnézni, utána meg majd eldönti hogy kíváncsi-e a végére.Boky írta:Barmennyire is jo volt kb 5 evad a dexterben a 7bol, ennel rosszabb lezarast nem nagyon lattam, en nem mernem senkinek ajanlani.
- nmate
Newsroom 2. évad finálé Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sorkin mindenben zseniális, de a történetvezetés azért hagy maga után némi kivetnivalót Ezzel az eljegyzéssel nem szarakodott, Nina egyszer csak eltűnik a képből, Will pedig megkéri Mac kezét. Amibe bele sem kötnék, csak ezek elég éles kanyarként jelentek meg az utolsó 2-3 részben. Hozzáteszem, illenek Willhez ezek a hirtelen döntések és a sorozatnak sem ez a középponti témája, szóval nálam semmit nem von le az összképből, csak lehessen már valamibe belekötni.
Egyébként szerintem nagyon jó volt ez az évad, de az érdemi részeket letudtuk az közepén. Az uccsó két rész előttiek tényleg zseniálisak voltak. Rebecca is remek amúgy, igazi tökös ügyvéd forma. Donnal amit leműveltek az parádés
Érdekes amúgy, Jim karaktere szerintem gyengült, az évad végére majdnem súlytalan is lett, míg Don meg Sloan jönnek fel, mint a talajvíz. Egyébként nem bánom, mindketten nagyon magas színvonalat hoznak, remek szöveget adtak nekik, amit jól adnak elő. Sloan meg még kibebaszott jó nő is mellé
Egyébként szerintem nagyon jó volt ez az évad, de az érdemi részeket letudtuk az közepén. Az uccsó két rész előttiek tényleg zseniálisak voltak. Rebecca is remek amúgy, igazi tökös ügyvéd forma. Donnal amit leműveltek az parádés
Érdekes amúgy, Jim karaktere szerintem gyengült, az évad végére majdnem súlytalan is lett, míg Don meg Sloan jönnek fel, mint a talajvíz. Egyébként nem bánom, mindketten nagyon magas színvonalat hoznak, remek szöveget adtak nekik, amit jól adnak elő. Sloan meg még kibebaszott jó nő is mellé
- ateeemadrid
Köszi az ajánlásokat, végülis csak befejezem már a Sherlockot, ha már egyszer elkezdtem és le is van szedve, + a 2. évadot nagyon dícsérik. Utána majd SoA vagy Newsroom, azon még ráérek dilemmázni később. Picsáért van ennyi jó sorozat.
Dexter egyébként megvolt, elfelejtettem írni, nagy kedvenc volt az is, de az utolsó évad miatt nem lesz az örök kedvencek között.
Dexter egyébként megvolt, elfelejtettem írni, nagy kedvenc volt az is, de az utolsó évad miatt nem lesz az örök kedvencek között.
Komoly szégyen, tudom, de még nem láttam, de biztos, hogy előbb-utóbb sort kerítek rá a jövőben.Esetleg Sopranos, ha meg valami oriasi hibabol kifolyolag nem nezted meg, bar erre kicsi az esely.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Bár nem hasonló stílus, de igen, akinek bejött a House of Cards, meg a Wire annak szerintem a Newsroom is tetszeni fog. Szerintem zseniális sorozat, igencsak minőségi anyag.
Aki meg szórakozni akar egy kicsit, meg minden részben eszméletlen jó csajokat nézni, annak ott az Entourage. Az is alapmű
Aki meg szórakozni akar egy kicsit, meg minden részben eszméletlen jó csajokat nézni, annak ott az Entourage. Az is alapmű
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
De azt az első 4-5, sőt, 6 évadot azért simán érdemes megnézni, utána meg majd eldönti hogy kíváncsi-e a végére.Boky írta:Barmennyire is jo volt kb 5 evad a dexterben a 7bol, ennel rosszabb lezarast nem nagyon lattam, en nem mernem senkinek ajanlani.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Barmennyire is jo volt kb 5 evad a dexterben a 7bol, ennel rosszabb lezarast nem nagyon lattam, en nem mernem senkinek ajanlani.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Úgy van! Még a Spartacussal és a Chuckkal is be lehet próbálkozni.pheco írta: Dexter
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dexterateeemadrid írta: breaking bad, true detective, house of cards, wire, fargo, hannibal, homeland, vikings, boardwalk stb... na, ha bármi ilyesmi színvonalú sorozatot tudtok, ne kíméljetek.