PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
cart

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: cart » 2015. január 1., csütörtök 17:09

Nagy szégyen lehet az a játék PC-re, ha ennyire nem tudják gatyába rázni...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 1., csütörtök 17:02

Kezd szánalmas lenni az egész. Azért egy ekkora nevű kiadónál ilyen leszarom felfogást alkalmazni. Kegyetlen. :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 1., csütörtök 17:00

Most nagyon meglepődtem . :shifty:
3 héttel a megjelenés előtt semmi gépigény , 1 ms PC-s gameplay nincsen , se hír arról hogy aranylemezen lenne a játék .
Ahhoz képest hogy már 2,5-3 éve készül csak a next gen és PC verzió jól állnak . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. január 1., csütörtök 11:16

A Rockstar igy kian BUEKt a verebeknek akik meg hisznek ezeknek a szarhaziaknak. A GTAV jan 27rol early 2015re valtott.:D Kedves Rockstar 2015re minel tobb warezolot feletek.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. december 31., szerda 16:44

jó hát csak nem akartam nagyképű lenni. :/

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. december 31., szerda 16:44

Csak tőled, mert mindig alázol. :(

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. december 31., szerda 16:40

maestro fél tőlünk. azt tudom.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 31., szerda 16:35

Galacticos, ferni, El Maestro, ti hová tűntetek a CS világából? :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 31., szerda 1:06

Na jól jöttek a tanácsok a Shadow Of Mordor kapcsán. Thanks mindenkinek. :)

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 30., kedd 15:41

mathers írta:Na mivel most van idő úgy gondoltam leszedem a Shadow Of Mordort. Nehézséggel nincs bajom, mert batmannel sokat játszottam így vágom ezt a harcrendszert. Az elején még valahogy működött is a játék, de most már kicsit unalmas, hogy nem fogynak ezek az orkok. Ráadásul most magam mellé kéne állítani vmi orkot, de ugye meg kell ragadni ezzel nincs is baj, de körülötte vannak még orkok jó sokan. MÉg ezzel se lenne baj, mert lekaszabolom mindet, de a gép folyamatosan küldi rám. Hiába végzek mindegyikkel csak jönnek folyamatasosan és hiába kapom el az orkot rányomok a spacere hogy kikérdezze/átállítsa, de mire jönne a videó az ezernyi ork közül valamelyik belém ver és ezáltal elengedi. Szóval most nagyon rühellem a játékot. :D Ez nem fair, hogy így akarnak nehézséget rakni bele. Akkor inkább jöjjön 100000 ork megölöm mindent csak aztán ne jöjjön több. Ráadásul meg se halok csak véletlenül a nagy harcba kinyírom az orkot akit át kéne állítani. Sorry. Ki kellett adni magamból. :mrgreen: Amúgy jó lenne a játék, ha elfogynának az orkok. A másik kedvencem, hogy kb azt se tudom melyik a fő küldi meg melyik nem. Már annyi mindent jelöl "sárgával" hogy nem tudok eligazodni. Van vagy 6 sárga a térképen. De ennek a fele mind ilyen hülyeség. Mondjuk lehet jobban képben lennék, ha nem nyomnám el az összes videót meg nem néznék tévét közben. :mrgreen:
A fő küldik tisztán kivehetőek szerintem, nekem ezzel nem volt gondom. Az más ,h amig nincs 4 warchief-ed addig nincs fő küldi némely esetben. Az már külön hülyeség ,h a videókat túlnyomod vagy TV-t nézel helyette, így szerintem egy játéknak semmi értelme. A warchief-et meg úgy kell magad mellé állítani ,h megnézed ,h mitől fél. Pl. fél a méhektől, lelövöd a méhkast akkor megfutamodik, te pedig azzal a nyilas baromsággal ráteleportálsz és magad mellé állítod. Ha pedig meg is gyilkolod akkor azt az egyik kapitányod segítségével csináld, küld rá a kapitányt és ha megölitek akkor a kapitányod fog a helyére lépni.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 30., kedd 15:15

Ez nagyon fasza, köszi.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 30., kedd 15:11

Ezért találták ki a Biowarenél a Dragon Age Keep nevű okosságot , az Origin profillal lehet regisztrálni , a program elmeséli az előző két rész történetét és a fontos döntésekben te döntesz , ha végeztél ezt a mentést át tudod vinni az Inquisitionba és személyre szabott világgal kezded a játékot . :D
Hogy híjják?
Bill.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 30., kedd 14:55

P. Krisz írta:Én most a DRAGON AGE INQUISITIONt tolom orrba-szájba és nagyon beteg a cucc , 35 órám van benne és még sehol se vagyok , a játékban szereplő 10 sárkányból is csak 2-őt láttam és csak az egyiket győztem le . Az irányítást a elkúrták és a skillbar is nevetségesen korlátolt . A zene viszont valami epic lett ,itt van a main theme.
:ozil: ez a zene valami fantasztikus. ezt a játékot kapom a videókarihoz, kicsit tartok tőle, mert RPG-szűz vagyok úgymond, de ez a muzsika meghozta a kedvem :agree: A sztorit mennyire fogom érteni, ha nem volt meg az előző két játék?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 30., kedd 12:53

mocsok írta:
BBeno írta:nagy a feszkó ahogy látom :lol: :lol:
bazmeg az összes ideggyenge. :shutup: :D
FGY ember... FGY!!! :mrgreen: Mocsok egy jó kis csendes gyilkos. Akkor csap le, amikor nem számítasz rá, és akkor bassza el a kört, amikor nem számítasz rá.

Mondjuk mostanában elég jól tolod. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. december 30., kedd 12:30

BBeno írta:nagy a feszkó ahogy látom :lol: :lol:
bazmeg az összes ideggyenge. :shutup: :D

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 30., kedd 12:20

én már megnyugodtam, mert tegnap csak azokon a meccseken voltam, amit nyertünk. az én történetem tegnapelőttre datálódik. :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 30., kedd 11:42

nagy a feszkó ahogy látom :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 30., kedd 11:36

Faust írta:Minden. Kezdőnek.

Dékettőn. Bén. Figyeljétek. Azt. A. Kurva. Ablakot.

:cens:
nekem is kb ott szakadt el a cérna, mikor mocsokkal mentünk B-re, levágom a füstöt sötétbe. láttam egyből hogy nem jönnek, mondom mocsoknak, nézd közepet. nem megy. MONDOM NÉZD KÖZEPET. mocsok: JÓLVAN MÁR....elindul, természetesen sétálva. eltelik 0.5 másodperc, az ablakból fejbelőnek. ott lett elegem mindenből.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 30., kedd 11:13

Na jó először is noob vagy . :lol: :lol:
Komolyra fordítva , meg van már a képességed hogy irányítsd az orkokat ? Ha igen akkor ha egy főgóré ellen mész akkor előbb az alárendeltjeit állítsd a saját oldaladra , és amikor harcolsz ellene az alárendeltek is őt fogják támadni .
+ hint , kontroller használata ajánlott .
Más dolog
Én most a DRAGON AGE INQUISITIONt tolom orrba-szájba és nagyon beteg a cucc , 35 órám van benne és még sehol se vagyok , a játékban szereplő 10 sárkányból is csak 2-őt láttam és csak az egyiket győztem le . Az irányítást a elkúrták és a skillbar is nevetségesen korlátolt . A zene viszont valami epic lett ,itt van a main theme.
Ezek után elképzelni nem tudom mekkora királyság lesz a The Witcher 3 . :salute:
Hogy híjják?
Bill.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 30., kedd 1:27

Na mivel most van idő úgy gondoltam leszedem a Shadow Of Mordort. Nehézséggel nincs bajom, mert batmannel sokat játszottam így vágom ezt a harcrendszert. Az elején még valahogy működött is a játék, de most már kicsit unalmas, hogy nem fogynak ezek az orkok. Ráadásul most magam mellé kéne állítani vmi orkot, de ugye meg kell ragadni ezzel nincs is baj, de körülötte vannak még orkok jó sokan. MÉg ezzel se lenne baj, mert lekaszabolom mindet, de a gép folyamatosan küldi rám. Hiába végzek mindegyikkel csak jönnek folyamatasosan és hiába kapom el az orkot rányomok a spacere hogy kikérdezze/átállítsa, de mire jönne a videó az ezernyi ork közül valamelyik belém ver és ezáltal elengedi. Szóval most nagyon rühellem a játékot. :D Ez nem fair, hogy így akarnak nehézséget rakni bele. Akkor inkább jöjjön 100000 ork megölöm mindent csak aztán ne jöjjön több. Ráadásul meg se halok csak véletlenül a nagy harcba kinyírom az orkot akit át kéne állítani. Sorry. Ki kellett adni magamból. :mrgreen: Amúgy jó lenne a játék, ha elfogynának az orkok. A másik kedvencem, hogy kb azt se tudom melyik a fő küldi meg melyik nem. Már annyi mindent jelöl "sárgával" hogy nem tudok eligazodni. Van vagy 6 sárga a térképen. De ennek a fele mind ilyen hülyeség. Mondjuk lehet jobban képben lennék, ha nem nyomnám el az összes videót meg nem néznék tévét közben. :mrgreen:

Vissza: