Ja így igen,kösz.TBone írta:de, viszont amcsi foci alatt gondolom az NFL-t értette, ami pár éve már nike.morientes írta:Az MLS-t nem az adidas öltözteti már?
Amúgy a hoki nemzeti válogatottakat is,szal képviselik a márkát világszerte.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 14:12
Ja így igen,kösz.TBone írta:de, viszont amcsi foci alatt gondolom az NFL-t értette, ami pár éve már nike.morientes írta:Az MLS-t nem az adidas öltözteti már?
HozzászólásSzerző: TBone » 2015. január 2., péntek 13:53
de, viszont amcsi foci alatt gondolom az NFL-t értette, ami pár éve már nike.morientes írta:Az MLS-t nem az adidas öltözteti már?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 13:49
Meg ott van nekik a brazil,az angol,a francia meg a holland válogatott.Lehet úgy gondolják hogy ezek a csapatok marketing ügyileg jól képviselik a céget,a futballban.Pont ezért, mert a nagy pénz nekik az amcsi fociban van és kiszállnak az Adidassal szemben. Ha fontos lenne nekik, akkor kétlem, hogy kiszálltak volna a PL-ből... Jó még ott a City, de annak hol van a marketing értéke a Unitedhez képest...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 2., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 2., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 2., péntek 12:29
Nem 2016-ig, és nem mindenféle mérkőzésről, de valóban kaptak eltiltást ők is. (Ha valakit érdekel, bemásolhatok egy rövid összefoglalót erről.)ikarus93 írta:Azért szegény lurkókat sajnálom, mert elvileg őket is eltiltották 2016-ig mindenféle mérkőzésről. Szóval max edzeni tudnak.
Na már most szerencsétlenek 15 évesen nem tehetnek erről az egészről, ők csak focizni akarnának az álmaik klubjába és nem otthon Japánba a Kame-Hame szintű akadémián akarnak fejlődni, ahol mindenki hót gyökér a focihoz.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 2., péntek 12:25
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 2., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 30., kedd 23:40
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 30., kedd 15:31
Tudom, hogy úriemberek klubja meg minden, de azért ennyire naiv ne legyél.. A stadion bővítési/építési projekt is azért állt le, mert kétes állami támogatásokat kaptatok nem?ikarus93 írta:A Real Madrid mindig tisztán játszik, mért tiltanák el?
Amúgy idén erre még van is esély az a vicc - nem sok, de van -, ha 2 éve jött volna a szankció, akkor jobban beszopjuk, mert a mostani generáció akkor még bőven nem állt készen, viszont idén már többen is a nagy csapat kapujában kopogtatnak. Egyedül a jobbhátvéd poszt, ami totál homály, a többit lehet sikerül megoldanunk házon belül - már amennyire ifikkel meg lehet.Simi írta:Én nem sajnálom a Barcát az igazolási szankció miatt, évekig ment a szöveg a saját nevelésű játékosaikról, akkor most is gond nélkül megoldják majd házon belülről, ahogy eddig is... khm
HozzászólásSzerző: Simi » 2014. december 30., kedd 15:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 30., kedd 15:10
Ha így lenne, akkor a futballban jelenleg hatalommal bíró emberek 99,99%-a (így Pérez is) bíróság előtt állna, vagy már a börtönben ülne.ikarus93 írta:Akkor Perez nem játszik tisztán?
Általában ha valami turpisságot csinál valaki, előbb vagy utóbb kiderül az igazság vagy rosszul tudom?
Lehet Naív vagyok. :Đ
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 30., kedd 15:08
Béla barátunkon fog múlni az idei címvédés.Cé ugye mindig atom,Benzema is végre helyes útra tért.Ha Bale is topformában lesz tavaszra akkor szerintem meglehet a címvédés,ha nem akkor bajban leszünk.Azért európában óriási fegyvertény volt tavaly is ez a futóbolond.Mike írta:engem most annyira nem szúrna szíven ha eltiltanak minket is, csak előbb találjunk vkit Bale helyére
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:08
Kezdjük ott, hogy Mendesszel üzletelt nem keveset Korábban Riberioval, aki talán azóta valahol Thaiföldön bújkál.ikarus93 írta:Akkor Perez nem játszik tisztán?
Általában ha valami turpisságot csinál valaki, előbb vagy utóbb kiderül az igazság vagy rosszul tudom?
Lehet Naív vagyok. :Đ
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 30., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:04
Nem tudom.Pont ezért, mert a nagy pénz nekik az amcsi fociban van és kiszállnak az Adidassal szemben. Ha fontos lenne nekik, akkor kétlem, hogy kiszálltak volna a PL-ből... Jó még ott a City, de annak hol van a marketing értéke a Unitedhez képest...
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 15:01
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem