Realista24 írta:Azt kilőttem. Legutóbb néztem ezt a Locke filmet tőle, ráadásul fos felirattal, ami nem szokásom, de valamiért nézette magát velem a film.
A Locke szerintem nagyon korrekt lett. Kellemes meglepetes volt.
A nehany oldallal ezelotti temahoz en is bedobnek par film cimet annak aki szeretne amerikan kivuli filmeket de nem tudja hol keresse. Egyebkent filmklub eleg jo forras azoknak akik nem halivudi filmekre vagynak, felvonultattunk azert a nemtudom hany kor alatt jopar nehezsulyu alkotast. Nem tudom ki az illetekes akinek megvan az eddigi ajanlasok teljes listaja, de tortenetesen emgem is erdekelne.
Let den ratte komma in, Man som hatar kvinnor, Festen, Pusher, Arven (par skandinav), Akmareul boatda, Madeo, Salinui chueok, Chugyeogja, Yojimbo (azsia), In Bruges, The Guard, Filth, Shallow grave (brit), Le salaire de la peur, Le Trou, Le locataire, Le samourai, Amour, Das Boot, Das Weise Band, Funny Games, Revanche (francia es german), El espinazo del diablo, Hable con ella, Amores Perros, El laberinto del fauno (latin), Sztalker (orosz)...
Majd ha meg beugrik valami akkor potolom.