Zene
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Re: Zene
tudom milyen populár a hardstyle szóval itt a Q-Dance Radio ha fel akartok pörögni az estére
remélem jövőre eljutok a Defqon 1-ra
ja és szívesen a szívrohamot
remélem jövőre eljutok a Defqon 1-ra
ja és szívesen a szívrohamot
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sok a hip-hop errefelé mostanában, ami persze nem baj (sőt), de fő a változatosság, szóval itt egy remek liquid dnb, úgyis olyan sokan szeretik az ilyen zenét rajtam kívül.
Bachelors of Science - Song for Lovers
Bachelors of Science - Song for Lovers
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hallottam mar ezt, de meg mindig elkepeszto...hatalmas.sentry írta:
Ez jutott eszembe erről az egészről .
ahogy ez is. hasonlo a flow, mint a "bibibi"-ben.
szerk.: erre hajaz :
Eminem feat. Nate Dogg - Till I Collapse
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hala real 2014. december 31., szerda 16:41-kor.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Abba - Happy New Year
Mindenkinek kupákban, sikerekben, boldogságban, egészségben gazdag boldog új esztendőt kívánok, Hala Madrid!
Mindenkinek kupákban, sikerekben, boldogságban, egészségben gazdag boldog új esztendőt kívánok, Hala Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Basszus, melyik Eminem szám alapjára hajaz ez?Seraf írta:Fura Csé km. BLR - Rapostol [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
gecc pont ez a beat ment a fejembe amikor rányomtam
Ez hatalmas bakkerSeraf írta:Fura Csé km. BLR - Rapostol [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
Ez csak egy vélemény: Én nem ismerem nagyon a hazai hip-hop meg rap csapatokat meg köztük lévő (mű)konfliktusokat sem.
Nem azért mert én az AKPH-t sokra tartom (bár ennek megvan az oka, miért őket szeretem és nem a nevük miatt vagy a kinézetük miatt, vagy mert divat (divat amúgy? nem tudom) de őket fikázni egy vélhetően szerényebb képességű embernek....Hát nem tudom. Süveg Márk és Závada Peti költők, és vagy 100x különb, mélyebb és összetettebb a szövegük mint azoknak akik másokat szinte csak primitív szavakkal tudnak ócsárolni. Kb olyan mintha egy 12 éves pattanásos antiszociális panelhuszár fikázná versekben Radnótit, Adyt vagy József Attilát, nem egy szint.
Nem azért mert én az AKPH-t sokra tartom (bár ennek megvan az oka, miért őket szeretem és nem a nevük miatt vagy a kinézetük miatt, vagy mert divat (divat amúgy? nem tudom) de őket fikázni egy vélhetően szerényebb képességű embernek....Hát nem tudom. Süveg Márk és Závada Peti költők, és vagy 100x különb, mélyebb és összetettebb a szövegük mint azoknak akik másokat szinte csak primitív szavakkal tudnak ócsárolni. Kb olyan mintha egy 12 éves pattanásos antiszociális panelhuszár fikázná versekben Radnótit, Adyt vagy József Attilát, nem egy szint.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Fura Csé km. BLR - Rapostol [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
A szívből beszélekben van Eckü és Wolfie a promomixben, ezt meg a fundamentált hallgasd megpheco írta:Itt meglehet hallgatni letöltés nélkül is Funk fundamentál c. szám szól erről.Pipita írta:
Nem fogok tudni végighallgatni 17 percet ebből, de meg tudnád mondani, hogy mikortól kezdődik az Akph és Fluor oltása? Kíváncsi vagyok.
Előre is köszi.
- pheco
Itt meglehet hallgatni letöltés nélkül is Funk fundamentál c. szám szól erről.Pipita írta:Nem fogok tudni végighallgatni 17 percet ebből, de meg tudnád mondani, hogy mikortól kezdődik az Akph és Fluor oltása? Kíváncsi vagyok.Ebben a számban leoltja Fluort, Ecküt, Akph-t, Majkát...
Előre is köszi.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem fogok tudni végighallgatni 17 percet ebből, de meg tudnád mondani, hogy mikortól kezdődik az Akph és Fluor oltása? Kíváncsi vagyok.Ebben a számban leoltja Fluort, Ecküt, Akph-t, Majkát...
Előre is köszi.
- ___Samy___
Spenck,Sövi,Thoma-Emigráns
Boldog új évet mindenkinek!
Boldog új évet mindenkinek!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem is, ráadásul pont olyan embereket 'olt', akik rég túlléptek ezen a kamugengszter műanyagreppen, amit a többség erőltet itthon. Velük lehetne vízipisztolyozni, de ez így nagyon hiteltelen.pheco írta:Ebben a számban leoltja Fluort, Ecküt, Akph-t, Majkát... Átment szánalmasba szerintem.
Pedig vannak tehetséges szövegírók és jó előadók nálunk is, csak amíg a 80%-nak annyi van a tarsolyban, hogy nekem van nagyobb tököm, és több nőm, addig nem nagyon lehet minőségről beszélni, így meg a többség idővel elfordul a műfajtól szerintem. Szerencsére vannak azért kivételek, és ők nagyon jók is, jó lenne ha a jövőben új AKPH-k és PM-ek kerülnének a piacra, nem befordult megmondóemberek.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- pheco
Theraptunes-on fent van már az album. Ebben a számban leoltja Fluort, Ecküt, Akph-t, Majkát... Átment szánalmasba szerintem.ferni írta:Nem nagyon volt ide linkelve Funktasztikus mostanában, pedig jöttek ki számai bőven az új albumról, itt a promomix
link 7:30tól hogy leoltja Ecküt bakker
Amúgy nézzetek szét a csatornáján az új trackek miatt.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Reszben szerintem igen. Fluorral,Wolfieval,Eckuvel sokaknak a baja,hogy penzt mer keresni,szerepelni,neha elterni a megszokottol,es olyat csinalni amit szinten elvez.(Ez baj? Fluornal se ertettem,hogyha elvezi miert ne csinalja,komolyan o se gondolta)Enrique írta:Wolfie-val amúgy mi baja van sokaknak?
Vagy ez csak a szokásos begyepesedett underground gondolkodás, hogy ami népszerű azt szidni kell?
Wolfienak megy a szekere a hiphop.hu-val meg a BP shoppal. (asszem mindkettoben benne van de javitsatok ki ha tevedek.)
Nekem semmi bajom veluk,ahogy Funkkal se. De nem szerezem ha valakit azert basztatnak mert nem maradt UG,es nem fillereket akar keresni,hanem ha lehet akkor mat valamennyire meg is akar elni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Wolfie-val amúgy mi baja van sokaknak?
Vagy ez csak a szokásos begyepesedett underground gondolkodás, hogy ami népszerű azt szidni kell?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.