Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 11., kedd 21:26

DavieS írta:Azért ha összeállna a Millner-Navas-DíMaria szélső 3as az aztán tudna butítaní...
az biztos :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. június 11., kedd 21:15

BBeno írta:remélem hogy Pellegrini fasza kis csapatot csinál amelyik harcban lesz az első helyért de persze alul marad José ellen.
Azért ha összeállna a Millner-Navas-DíMaria szélső 3as az aztán tudna butítaní... :D :lol:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 11., kedd 21:10

Isconak én sem látom a helyét.

Középen Özil és Modric egyértelműen jobb játékosok nála, a balszélre amolyan szélső irányítónak ami manapság eléggé elterjedt megintcsak nem tudjuk betenni Cé miatt, jobb szélen meg nem tudja azokat az erényeket villogtatni amit a balszélről befelé indulva tudna. Csak azért hogy igazoljunk egy támadót mindenáron értelmetlen lenne és felesleges az ő leigazolása. Perez is elmondta ezt egy interjúban.
A MU-ban bőven játszott a jobb oldalon is. Amúgy meg a modern szélsőknél olyan nincsen, hogy csak jobb meg csak bal oldal.
Nálunk nagyon ritkán vette fel ezt a poziciót, és a Mu-s évei vége felé is inkább a balszél lett az ő posztja. Nyilván egy szélsőnek meg kell tudnia játszania a pálya mindkét szélét, de egy technikásabb, összjátékot érző játékos sokkal jobban érzi magát a jobbik lábával ellentétes oldalon.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 11., kedd 20:52

schranzer írta:Tulajdonkeppen szerintem itt az egesz taktikai variacionak CR a kerékkotoje. O stabil bal szelso, es ott vege.
A MU-ban bőven játszott a jobb oldalon is. Amúgy meg a modern szélsőknél olyan nincsen, hogy csak jobb meg csak bal oldal.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 11., kedd 20:43

Géci írta:Engem annyi aggaszt, hogy Isco baloson jó meg középen és nekünk az a poszt elég tömött. Jobboson nem tudom mit alkotna
Ez van benne, hogy Isco kozepen jatszik, de nagyon sokat kinn maszkal a bal szélen. Nalunk ott van CR, kozepen meg Ozil/Modric. Esetleg meg ugy lehetne megoldani, hogy Ozil jobb szelen, Modric kozepen, CR bal szelen. Isco meg Modric cserejenek. Nemtudom, de kozepso tamadokozeppalyasokkal elvagyunk látva. Tulajdonkeppen szerintem itt az egesz taktikai variacionak CR a kerékkotoje. O stabil bal szelso, es ott vege. Ozil bevetheto jobb szelen, kozepen. Modric is ha kell, jatszhat tobb poszton. Isco is kozepen/bal szelen bevezheto. Mondjuk ha megnezzuk Balet, o teljesen kotetlen, mindhárom poszton bevetheto. Ettol fuggetlenul CRre mindekeppen szuksegunk van, mert nelkule nem lennenk ennyire eredmenyesek. CR nelkul tulajdonkeppen csakis akkor lennenk jok, ha mondjuk elol lenne egy R9 féle csatár, mogotte pedig egy Ozil+Modric+Isco kreatív kozeppalya szaladozna. De ez majd a jovo zenéje, ha egyáltalán az :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 11., kedd 20:43

Nem úgy volt, hogy a Malagát érdekli, az Isco biznisz miatt. Velük nem lehetne üzletelni. Most nem Isco miatt, őt most felejtsük el. Pusztán Morata fejlődése szempontjából. Eladás/kölcsön. Bár szerintem a srác veszett fejsze nyele.
Valami olyasmi volt ha jól emlékszem,hogy a sevilla vitte volna...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 11., kedd 20:30

igazából NAVAS elég korrekt áron 15 millió fontért = 17,5 millió euróért ment a Citybe. annyiért szerintem belefér. főleg a Citynek. nem tudom mennyit fog keresni de remélem hogy Pellegrini fasza kis csapatot csinál amelyik harcban lesz az első helyért de persze alul marad José ellen.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 11., kedd 20:28

Géci írta: Most arra várunk, hogy tud e jönni ingyen, vagy fizetni kell érte... Gondolom én :kivagyhe:
Esetleg talán még arra, hogy a PSG megegyezzen valakivel, hogy találjon utódot, az Olasz helyett. Nem tudom, de jó lenne már valamilyen fejlemény, aláírás.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 20:25

Engem annyi aggaszt, hogy Isco baloson jó meg középen és nekünk az a poszt elég tömött. Jobboson nem tudom mit alkotna, de abban is biztos vagyok, hogy miután lesz edző hamar kiderül minden. Szerintem idők kérdése mikor fizetünk Ancelottiért, mert sokáig Perez sem fog várni. Most arra várunk, hogy tud e jönni ingyen, vagy fizetni kell érte... Gondolom én :kivagyhe:

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 11., kedd 19:41

Na. Navas a City-ben. Ez jó hir. Most már csak az a kérdés,h Bale vagy Isco. Egyértelmű,h Bale az A terv viszont lehet,h idén nem tudjuk hozni. Akkor viszont hozni kell Isco-t. Én nagyon szivesen nézném itt a srácot és sokakkal ellentétben nagy jövőt látok előtte. Olyan kommenteket is olvastam a fórumon,h Isco max Özil cipőhordára lehetne.. ez egy kicsit erős. Annyi,h Isco érkezésével nem biztos,h meg lenne oldva az a jobboldal... Persze függ ez Di Mariától is aki új edzőnél szárnyra kaphat(ha egyáltalán marad), a tehetsége meg van hozzá. Mindenesetre Isco érkezését mindenképpen támogatom. Özil helyén tud nagyot alkotni a srác de kötetlenbe lehet tolni egy CR-Modric(Özil)-Isco hármassal.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 11., kedd 19:41

R.M.C.F írta:
Te hiszel ezekben?
Mármint miben?- Az ilyen körbenyalós interjúkra teszek, ilyenek mindig is voltak és lesznek, de adni ilyenekre fölösleges.
- Abban viszont hiszek, hogy Suarez közel van hozzánk. Annyi a pletyka, hogy valamennyi valóságalapja biztos van. Legalább is remélem, így jobb.
Ha Vidal ideigazolna,az első interjúja az lenne: mennyire boldog hogy jöhet,és ez volt az álma.
Egyértelmű
Lord Xavi

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 11., kedd 19:27

realbeckham írta:
Géci írta:Közbe Suarez erősen nyalizik :D ...
mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb :roll:

Vidal

Én nagyon várom ezt a mészárost :D

Te hiszel ezekben? Ha Vidal ideigazolna,az első interjúja az lenne: mennyire boldog hogy jöhet,és ez volt az álma.

Bla.....bla......

Továbbra is.......ha valaki jól érzi magát,és nem feltétlen elakar menni,mint pl suarez,akkor mi a bánatos faxért nyilatkozna a más klub mellett egyértelműen? Hogyha nem jön be a transzfer akkor a saját közönsége nápolyival dobálja?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 11., kedd 19:23

Géci írta:Ilyen Carvajal szerű kölcsönadást simán tolnék rá és betenném Bundesligába vagy PL-be valami jó középcsapatba ahhol állandó is lehetne akár :hmmm:
Nem úgy volt, hogy a Malagát érdekli, az Isco biznisz miatt. Velük nem lehetne üzletelni. Most nem Isco miatt, őt most felejtsük el. Pusztán Morata fejlődése szempontjából. Eladás/kölcsön. Bár szerintem a srác veszett fejsze nyele.
Lord Xavi

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 19:20

BBeno írta:ezek után nagy nyomorékok lennénk ha nem hoznánk suarezt... ide akar jönni. pool már vett is a helyére egy Aspas-t. kell és kész. benzema nem mehet egyedül neki a szezonnak.
Szivem szerintem viszont nem adnám el Morattát ez az igazság. Elég fiatal és még bármi lehet belőle. Ilyen Carvajal szerű kölcsönadást simán tolnék rá és betenném Bundesligába vagy PL-be valami jó középcsapatba ahhol állandó is lehetne akár :hmmm:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 11., kedd 19:14

ezek után nagy nyomorékok lennénk ha nem hoznánk suarezt... ide akar jönni. pool már vett is a helyére egy Aspas-t. kell és kész. benzema nem mehet egyedül neki a szezonnak.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 11., kedd 19:14

Géci írta:Közbe Suarez erősen nyalizik :D ...
mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb :roll:

Vidal

Én nagyon várom ezt a mészárost :D
Lord Xavi

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 19:10

Közbe Suarez erősen nyalizik :D ...
Lenyilatkozta, hogy rosszuk érzi magát Angliában és, hogy váltani szeretne és hozzá tette, hogy szivesen menne a Real Madridba, mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb :roll:
Link.: http://www.goal.com/en-us/news/69/trans ... ID=HP_BN_2

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 11., kedd 19:09

Ez azt jelenti, hogy a Rayo szerepelhet az EL-ben? :D Gondolom újoncok. Érdekes lesz a Sociedad BL szereplése mellett ez is...
Rayo nem kapott uefa licencet az a gebasz.Hogy miért,arról nem szól a fáma.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 11., kedd 18:59

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6814_n.jpg
csóri Casemiro meg se jött igazán még a nagyokhoz, de már nem számoltok vele... :( :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 11., kedd 18:52

Los Blancos írta:
City kijelentette, hogy nekik nem kell Isco :)
Nekem viszont kell! :mrgreen:
aztán mit csinálnál vele? :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: