Konzolok
- P. Krisz
Re: Konzolok
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
tényleg bocs a tripláért, meg ez a Humorba is lazán elmehetett volna, de ez hatalmas
Official PlayStation Used Game Instructional Video
...
Official PlayStation Used Game Instructional Video
...
jól van ferni... látszik, hogy hajnali 4 van
szóval:
még egy kép, ezt én követtem el egy print screennel a streamről.
kép3
szóval:
meglepően kicsinek tűnik maga a PS4meglepően kicsinek tűnik maga a PS3
még egy kép, ezt én követtem el egy print screennel a streamről.
kép3
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
egy játék lesz a kettő. a ground zero a phantom pain prologue-ja.
kiefer: http://www.ign.com/videos/2013/06/06/ki ... ar-solid-v
kiefer: http://www.ign.com/videos/2013/06/06/ki ... ar-solid-v
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Nem biztos még,Kojima szeret variálni és valamelyik nap David Hayter is tweetelt egyet,hogy reméli megtarthatja a hangját Jobban örülnék ha maradna a jól megszokott hang. Apropó,most akkor az új MGS két részes lesz vagy sem? mert eddig a Phantom Paint nyomatják ezerrel,de a Ground Zero-rol semmit sem hallani. A másik,hogy Multipaltaform lesz vagy PS exclusive?Csabi írta:Kiefer Sutherland (Jack Bauer) lesz Snake új hangja a Metal Gear 5-ben.
- Csabi
- Kapcsolat:
The Last of Us értékelések: http://www.metacritic.com/game/playstat ... ic-reviews
57-ből 57 pozitív.
Ezt megnézed: http://www.ign.com/videos/2013/06/06/mo ... e3-trailer
Aztán rájössz, hogy ez egy iPad játék.
Kiefer Sutherland (Jack Bauer) lesz Snake új hangja a Metal Gear 5-ben.
57-ből 57 pozitív.
Ezt megnézed: http://www.ign.com/videos/2013/06/06/mo ... e3-trailer
Aztán rájössz, hogy ez egy iPad játék.
Kiefer Sutherland (Jack Bauer) lesz Snake új hangja a Metal Gear 5-ben.
- P. Krisz
azért szerintem a PS4 -re is ki fogják hozni , ha máshogy nem akkor a Gaikai-ról streamelve
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A Naughty Dog a fejlesztő, a Sony a kiadó, nem lesz ez másik konzolon. (max PS Vitán, de túl komoly játék handheld porthoz)
- ___Samy___
ne szopassanak már, hogy csak ps3-ra jön ki
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Csabi
- Kapcsolat:
kint vannak az első beszámolók a the last of us-ról...egytől egyig 10per10 kategória...az nem semmi...
mindenhol mesterműnek titulálják.
gaminformer 9.5
ign 10
eurogamer 10
én ezeket követem.
mindenhol mesterműnek titulálják.
gaminformer 9.5
ign 10
eurogamer 10
én ezeket követem.
- ___Samy___
hát ha nem használod eleget, akkor felesleges újraflesselned, mert az eladásnál nem biztos, hogy visszajön az ára
mostanság rgh-zni szokták, itt már nem kell dvd-ket irosgatni, csak összekötöd a géppel a boxot, és áthúzod a winyójára a játékot, majd onnan indítod, de akár használhatod pendrive-al is
ez olyan 15 ezerbe jön ki, meg ugye ha szállítani is kell, akkor még az is pluszba hozzájön
konkrét árat nem tudok mondani, nézegess vaterán ki mennyiért adja az ilyesmiket, aztán lőjj be neki egy árat
mostanság rgh-zni szokták, itt már nem kell dvd-ket irosgatni, csak összekötöd a géppel a boxot, és áthúzod a winyójára a játékot, majd onnan indítod, de akár használhatod pendrive-al is
ez olyan 15 ezerbe jön ki, meg ugye ha szállítani is kell, akkor még az is pluszba hozzájön
konkrét árat nem tudok mondani, nézegess vaterán ki mennyiért adja az ilyesmiket, aztán lőjj be neki egy árat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy régebbi XBOX 360 Arcade-om, két vezetéknélküli karral, chippelve, 20 GBos külső memóval( sima slim,még a fehér kivitel). Bő 1 éve be sem kapcsoltam, új flash biztos kellene neki. Lényeg a lényegben szeretnék tőle megszabadulni és szerintetek mennyit lehetne érte még kapni??? Érdemesebb esetleg elvinni egy flash-re és megtartani?? Elsődlegesen túladni szeretnék rajta kihasználatlanság miatt.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy régebbi XBOX 360 Arcade-om, két vezetéknélküli karral, chippelve, 20 GBos külső memóval( sima slim,még a fehér kivitel). Bő 1 éve be sem kapcsoltam, új flash biztos kellene neki. Lényeg a lényegben szeretnék tőle megszabadulni és szerintetek mennyit lehetne érte még kapni??? Érdemesebb esetleg elvinni egy flash-re és megtartani?? Elsődlegesen túladni szeretnék rajta kihasználatlanság miatt.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
PS1re nem tudjátok honnan lehet játékokat leszedegetni? Kedvem lenne nosztalgiázni, csak már nincsenek meg a játékok
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon nagy..ericco írta:XBOX ONE magyarul. A legszebb, hogy igaz
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ti mit szóltok az új CODhoz? én nagyon várom már mivel COD rajongó vagyok(csak is az IW-os CODokat kedvelem, BO nagyon nem jött be) De már remélem komolyan valami újítást is kapunk mert a MW,MW2 és MW3-ban szinte csak a mapok másak, a játékmenet ugyan az az összesben. Ha nem lesz valami változás akkor nagyon csalódott leszek.
- Csabi
- Kapcsolat:
2 év után kb 130-ra eshet, de valószínű hogy kiadnak egy újabb modellt (slim, nagyobb tárhely, akármi) ami ugyanannyi (150) lesz csak valamivel mégis jobb
eddig is gyarkan praktizázálták ezt. persze ha nagyon nem fogják venni akkor esni fog az ára előbb, mint a wii u-nak.
eddig is gyarkan praktizázálták ezt. persze ha nagyon nem fogják venni akkor esni fog az ára előbb, mint a wii u-nak.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
ha kijön év végén az xbox one onnatól számítva két év alatt kb mennyit eshet az ára szerintetek ha 150 ezres árral jön ki?