Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Mané Hajrá Soton!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
fúúú.... hát ez a futball csúcsa........ szerintem van gaal se tudja, hogy állnak ilyen jól és, hogy nyertek múltkor pár meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pr3datoR írta:Magasról tojok az oldalra, kidobhattok... Megmondtam a véleményem, amit rajtam kívül még nagyon sokan így gondolnak... Ha nem tetszik, nevessetek rajta, mást nemigen tehettek... A tény az tény!Realista24 írta:Szavazzunk róla, hogy maradjon vagy "menjen"? :Đ
Az hogy sokan úgy gondolják mint Te, semmit sem jelent,mivel a drukkerek jelentős része totálisan vak ehhez a játékhoz.....műkedvelők. Ez persze teljesen normális dolog és nem is kell hogy értsenek hozzá,több mint elég ha szimplán szeretik a sportágat.
A vitához meg nem tudok mit hozzátenni,kinek ez kinek az az erősebb,inkább különböző értékű,stílusú rendszerek,formák.
Talán össze sem hasonlítható ilyenformán a két liga ereje. Attól,hogy a barca és a real kiemelkedik,attól még maga a laliga nem feltétlen gyengébb,mivel a barca és a real amúgy is kiemelkedő csapatok europai szemszögben mérve is.
Attól meg hogy a PL ben zártabb az eleje,semmivel sem bizonyítja hogy ettől maga a bajnokság erősebb lenne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
Épp én is azt néztem, hogy mennyire beharangozták a nyáron Shaw-t, mennyit fizettek érte, de eddig ebben a szezonban nem sok értelmes és jó megoldást láttam tőle Manchesterben. Nem látok benne semmi extrát és egyelőre még az átlagost is nehezen hozza.nmate írta:Ez Shaw mennyi volt? Mutatok nála kb 10 ügyesebb balbekket akit ötöd ennyiért el lehetett volna hozni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy Chelsea legenda soha nem igazolna a CitybeTéOeM írta:Lampard tavasszal is marad Manchesterben.
Ez Shaw mennyi volt? Mutatok nála kb 10 ügyesebb balbekket akit ötöd ennyiért el lehetett volna hozni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Lampard tavasszal is marad Manchesterben.
én elnéztem volna neki, hiszen a futball cwúcsán nőtt fel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Én még itt vagyok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha ezt olvassa az a nagyon sok másik, pls legközelebb olyat küldjetek, aki nem dobatja ki magát két nap alatt. Had maradjon valami nekem is.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazás lezárva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Rooney
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Magasról tojok az oldalra, kidobhattok... Megmondtam a véleményem, amit rajtam kívül még nagyon sokan így gondolnak... Ha nem tetszik, nevessetek rajta, mást nemigen tehettek... A tény az tény!Realista24 írta:Szavazzunk róla, hogy maradjon vagy "menjen"? :Đ
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztm úgy,hogy volt egy hasonló eset a másik oldalon,a kopasz gyerek amelyik az öngólt fejelte,az is ütött,arra sem reagált a bíró,meg erre sem akart ezután sztm.Pedig a partjelző ott volt egy méterre.
Érdejes ez,lassan boxmeccsekbe torkollik a PL,a newcastle meccsen Papiss Demaba Cissé is ütött,nem állították ki,szal befolyálta a meccset az itélet,mert gólt is szerzett utánna.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Maradjon, és remélem még sokat fog ide írni. Engem szórakoztat
Az angol bajnokságban sem harcolt már elég rég kettő csapatnál több a bajnoki címért. MU, Chelsea, Man. City (tavaly a Liverpool) az elmúlt bő 10 évben, de két csapatnál több egyszerre sosem volt toppon. Ami pedig a többieket (Arsenal, Tottenham, Soton) illeti, egy Bilbao, Sevilla vagy akár az idei Valencia is örömmel gyalogolna rajtuk végig. Nem jobb csapatok azok, csak nagyobb körülöttük a hype, mint az egész PL körül.
De a focit jelenleg Spanyolországban játszák.
Az angol bajnokságban sem harcolt már elég rég kettő csapatnál több a bajnoki címért. MU, Chelsea, Man. City (tavaly a Liverpool) az elmúlt bő 10 évben, de két csapatnál több egyszerre sosem volt toppon. Ami pedig a többieket (Arsenal, Tottenham, Soton) illeti, egy Bilbao, Sevilla vagy akár az idei Valencia is örömmel gyalogolna rajtuk végig. Nem jobb csapatok azok, csak nagyobb körülöttük a hype, mint az egész PL körül.
De a focit jelenleg Spanyolországban játszák.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzunk róla, hogy maradjon vagy "menjen"? :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Ne vedd/vegyétek személyeskedésnek de ez a unitedes not arrogant just better stílus egyedül a ti szurkolói körötökben jön be.Pr3datoR írta:Ez is alátámasztja az én állításomat. Köszönöm!
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Remy írta:Az 5 erős. Van egy Chelsea, és egy rakás középszer, akiknél jobb a Barca, Real és Atletico is.
Ez így van. A kisebbek közelebb vannak az elithez .. ha van még ott olyan a Chelsean kívül ...
A Real és még a mostani Barca-tól sincs játékban nem, hogy jobb hanem megközelítő angol csapat sem. Atletinél pedig egységesebb és szervezettebb csapat, talán a CFC-n kívül nincs. Miben jobbak .. ?
Modric - Kroos
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
grab popcornPr3datoR írta:Ez is alátámasztja az én állításomat. Köszönöm!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az 5 erős. Van egy Chelsea, és egy rakás középszer, akiknél jobb a Barca, Real és Atletico is. Attól, hogy ott a PL-ben kiegyenlített a mezőny, az még nem a csapatok erősségét mutatja, hanem gyengeségét. Lásd BL, ahol aztán meg lehet mutatni, hogy mit is tudnak. Láss csodát, a PL bajnoka, alig tud továbbmenni a csoportból.Pr3datoR írta:Nem mondtam, hogy szar, de az angoltól semmiféleképp sem jobb... Az angoloknál van az a bizonyos 5 erős jelenleg, nem írom ki mindet, szerintem tudjátok... Utána a következő szint, ahol a Tottenham, Everton, Soton... Ezután még egy fokkal lejjebb, Swansea, West Ham, Newcastle, Aston Villa és a többi, egészen a legaljára, ahova csak ilyen Burnley meg Leicester tartozik szerintem... De a spanyoloknál? Real, Barca, Atletico, a legfelső, utána Sevilla, Valencia, Villarreal, Malaga, Sociedad és még a Bilbao... Ezután? Mindegyikre, aki idegenbe játszik az első 3 közül valamelyikkel, mindre minimum 19-es odds van... Ez is alátámasztja az én állításomat. Köszönöm!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots