Ja,te nem mondtad.De volt aki igen.Ráadásul szerinte Lampard klasszis,míg Gerrard csak tucat angol.Holott mindent egybevetve,(labdaszerzés,védekezés,passz,távoli lövések,helyezkedés),még valamivel a liverpooli jobb is sztm.Vagyis volt,hogy pontos legyek.Ez bassza csak a csőröm,ez a szemellenzős,elfogult mentalitás.Persze ha Gerrard játszott volna a chelsea-be,haaa akkor nyilván fordítva látná....naná.Nem mondtam, hogy tucat, de klasszis sem. Nem adnék érte, se egy Kroost se egy Modricot. :)
Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
az mindegy. én sem mondtam hogy balotelli jobb mint gerrard. sőt külön ki is emeltem, hogy nem a tudásukat akarom felhozni. full mindegy. a végeredményt látod.Géci írta:
Nem mondtam, hogy tucat, de klasszis sem. Nem adnék érte, se egy Kroost se egy Modricot.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Gólpontosságnak aposztrofálhatjuk, a kaput elérő labdát, ezek alapján ami mellé megy az gólpontatlanság.Realista24 írta:Azért az új év számos rejtéllyel kezdődött.
Gólpontosság...Balotelli>>Tucat Gerrard...
És még csak másodika van, Real meccs még nem is volt
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem mondtam, hogy tucat, de klasszis sem. Nem adnék érte, se egy Kroost se egy Modricot.numberone1 írta:Azert letucatozni....az ilyen Hendersonok azok igen.Géci írta:Hát nem is egy kimagasló klasszis...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért az új év számos rejtéllyel kezdődött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nálam Giggs volt a csúcs, Gerrard és Lampard messze nem tartozott a kedvenceim közé, de meghatározó klasszisok voltak. Mondjuk egymás mellett szépen kioltották a másikat.
Nem illik.
- MesQueUnClub
De hát sajnos, ők MU játékosok/voltak, így tucatok.morientes írta:Mondjuk még Scholest ide tenném,vagy Giggst,aki ugyen eredendően szélső volt,de az öreg visszább vonta aztán.De igaz.Áhh így már mindent értek, sajnos az elfogultság ilyen. De akkor is ők ketten az elmúlt 10-15 év legmeghatározóbb középpályásai a PL-ben.
Ja meg Becks
- morientes
Mondjuk még Scholest ide tenném,vagy Giggst,aki ugyen eredendően szélső volt,de az öreg visszább vonta aztán.De igaz.Áhh így már mindent értek, sajnos az elfogultság ilyen. De akkor is ők ketten az elmúlt 10-15 év legmeghatározóbb középpályásai a PL-ben.
Ja meg Becks
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
Áhh így már mindent értek, sajnos az elfogultság ilyen. De akkor is ők ketten az elmúlt 10-15 év legmeghatározóbb középpályásai a PL-ben.morientes írta:Csak Gerrardot.Lampard nála klasszis,mert a chelsea-be játszott.Érted a logikát...miért is nem neveznéd klasszisnak Gerrardot és Lampardot?
- morientes
Csak Gerrardot.Lampard nála klasszis,mert a chelsea-be játszott.Érted a logikát...miért is nem neveznéd klasszisnak Gerrardot és Lampardot?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
Igazán nem szeretnék belegázolni BBeno British futbol iránti érzelmeibe, de.. Amíg Özilt nüanszi magasságokba magasztalod, miért is nem neveznéd klasszisnak Gerrardot és Lampardot? Éveken keresztül olyan zsenialitásuk volt, hogy mindenki elismerte őket a világon.. Apropó Lampard.. 2005-ben csak azért nem ő kapta az aranybogyeszt, mert nevezetesen Ronaldinho épp akkor bohócot csinált a világból, minden megmozdulásával. De örülök mikor egy ennyire elvakult Özil fan az Arsenál istenkirály csillagát ékesíti nívós jelzőkkel miközben, akik ketten már olyat tettek le, hogy angol középpályás nem mostanában lesz még egy olyan... köszöntem...
- morientes
gerrard tucat angol azért mert semmi olyan extra képessége nincs amire azt mondom hogy ez igen. közel sem világklasszis az emberetek. ennyi. örültem, hogy sose jött ide, mert egy spanyol bajnokságban kijött volna minden negatívum amit elnéztek neki. csak azért mert egy ikon.
Egy olyan emberre rámondani,hogy tucat,aki éveken keresztül csapata húzó embere volt,nemzetközi kupákkal a háta mögött
...
Ja,amúgy a nagy Mourinho is szerette volna ezt a "tucatot",mindig arról beszélt,hogy szeretné ha egyszer a chelsea-ben is összeállna a Gerrard-Lampard kp...De hát ez rég vokt,nem igen emlékezhetsz erre
LEGIO PATRIA NOSTRA
- h3x0r
De o nyert bajnoksagotRealista24 írta:Akkor Lampard is tucat angol.BBeno írta:gerrard tucat angol azért mert semmi olyan extra képessége nincs amire azt mondom hogy ez igen. közel sem világklasszis az emberetek. ennyi. örültem, hogy sose jött ide, mert egy spanyol bajnokságban kijött volna minden negatívum amit elnéztek neki. csak azért mert egy ikon.
nem is emlékeztem, hogy így leszopatott minket is, mocskos tucat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ahha, mert Özil barátunk annyit mutatott már abban a PL-ben, ahol Gerrard tucat, hogy továbbra is zseni marad. Azért, mert valakit utálsz, nem kell elvakultnak lenni. Tény, néha nehéz objektívnek maradni, de azért na...BBeno írta:Özil mindenképpen "ez igen" kategória. a másik szót le sem írhatom már a fórumon. de Ronci megteszi helyettem.
Gerrard már csak a mentalitásával többet tett le az asztalra, mint Mesut barátunk. Az, hogy nem ad annyi gólpasszt... húha. Megoldja máshogy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Gerrard lehet nem egy Kroos (nem nyerte halálra magát 24 éves korára), de szerencsére volt lehetőségem látni sok-sok évet az aktív pályafutásából, de arra nem emlékszem, hogy tucat játékosnak merte volna nevezni bárki is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. január 2., péntek 12:02-kor.
Özil mindenképpen "ez igen" kategória. a másik szót le sem írhatom már a fórumon. de Ronci megteszi helyettem.
Pipita nem klasszis nálam sem. őt nem azért szerettem meg.
***Közben a galaxy bejelentkezett gerrardért.
Pipita nem klasszis nálam sem. őt nem azért szerettem meg.
***Közben a galaxy bejelentkezett gerrardért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. január 2., péntek 12:00-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor Lampard is tucat angol.BBeno írta:mondom én hogy belegondoltok ebbe mindent ami le sincs írva.
egyszer nem írtam azt hogy tucat az akinek nincs BL címe. egyrészt mert gerrardnak van.
gerrard tucat angol azért mert semmi olyan extra képessége nincs amire azt mondom hogy ez igen. közel sem világklasszis az emberetek. ennyi. örültem, hogy sose jött ide, mert egy spanyol bajnokságban kijött volna minden negatívum amit elnéztek neki. csak azért mert egy ikon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Higuaínt és Özilt mégis nagyra tartod. Vagy ők mégis mivel érdemelték ki az "ez igen" kifejezést?BBeno írta:
gerrard tucat angol azért mert semmi olyan extra képessége nincs amire azt mondom hogy ez igen. közel sem világklasszis az emberetek. ennyi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots