Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: TBone » 2015. január 2., péntek 13:53

morientes írta:Az MLS-t nem az adidas öltözteti már?
de, viszont amcsi foci alatt gondolom az NFL-t értette, ami pár éve már nike.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 13:49

Pont ezért, mert a nagy pénz nekik az amcsi fociban van és kiszállnak az Adidassal szemben. Ha fontos lenne nekik, akkor kétlem, hogy kiszálltak volna a PL-ből... Jó még ott a City, de annak hol van a marketing értéke a Unitedhez képest...
Meg ott van nekik a brazil,az angol,a francia meg a holland válogatott.Lehet úgy gondolják hogy ezek a csapatok marketing ügyileg jól képviselik a céget,a futballban.
Az MLS-t nem az adidas öltözteti már?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 2., péntek 12:44

A szabályok nem szociálisan alapon működnek, így teljesen normális hogy a játékosokat is büntetés éri. Egy egyszerűbb példával mondhatni úgy is, hogy ha kirabolok egy bankot, felrakom a számlámra a pénzt majd elkapnak, attól még a pénz nem engem illet...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 2., péntek 12:37

Mert lehet, hogy pont az ő leigazolásukkal szegett szabályt a csapat? :hmmm:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 12:36

Azt mondjuk nem értem, hogy a játékosokat miért büntették. A Barca igazolt rosszul, nekik erről miért kellett volna tájékozódniuk?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 2., péntek 12:29

ikarus93 írta:Azért szegény lurkókat sajnálom, mert elvileg őket is eltiltották 2016-ig mindenféle mérkőzésről. Szóval max edzeni tudnak.

Na már most szerencsétlenek 15 évesen nem tehetnek erről az egészről, ők csak focizni akarnának az álmaik klubjába és nem otthon Japánba a Kame-Hame szintű akadémián akarnak fejlődni, ahol mindenki hót gyökér a focihoz.
Nem 2016-ig, és nem mindenféle mérkőzésről, de valóban kaptak eltiltást ők is. (Ha valakit érdekel, bemásolhatok egy rövid összefoglalót erről.)

Az egyik legnagyobb tehetségünk (13 éves japán srác) valószínűleg el is fogja hagyni a klubot, mert ő 5 évig nem léphet pályára tétmeccsen a Barça színeiben. Ő elvileg Japánban folytatja majd, ami egyébként nem feltétlenül baj az ő szempontjából, ha minden igaz, Japán elég komoly pénzeket fektet a futballba mostanában, az akadémiák is egyre gyorsabban fejlődnek... Talán jó helye lesz ott. Aztán örülnék, ha 18 éves korában visszatérne hozzánk.

Tényleg nevetséges, hogy nem elégedtek meg azzal, hogy megbüntették a klubot, hanem még szegény srácoknak is keresztbe tettek...

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 2., péntek 12:25

Azért szegény lurkókat sajnálom, mert elvileg őket is eltiltották 2016-ig mindenféle mérkőzésről. Szóval max edzeni tudnak.

Na már most szerencsétlenek 15 évesen nem tehetnek erről az egészről, ők csak focizni akarnának az álmaik klubjába és nem otthon Japánba a Kame-Hame szintű akadémián akarnak fejlődni, ahol mindenki hót gyökér a focihoz.

Ez olyan most, hogy te vagy maradsz idehaza tanulni mondjuk egy Nyíregyházi főiskolán valami közgazdasági szakot vagy van lehetőséged arra, hogy elmenj a Harvardra tanulni közgázt, nyilván jóval nagyobb tudást szerezve az utóbbinál.
No offense, de mondhattam volna akár még egy Budapesti egyetemet is, az sincs sehol egy Harvardhoz képest.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. január 2., péntek 12:29-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 2., péntek 12:16

" "Nem tudom szebben mondani, megszívtuk, sokkal enyhébb ítéletre számítottam. Egyszerűen nem fair, egyetlen klub sincs a világon, amely jobban odafigyelne az utánpótlásra, mint a Barcelona" – mondta a sport.es-nek Xavi."

Már megint ez az álszent duma, annyira utálom ezt az embert,hogy nem igaz. Nyilván hazabeszél,de ezt oly módon teszi,hogy azzal nagyon felidegesít. Nem fair,mi? :D :D :D
:goat:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 30., kedd 23:40

Én nem értem miért aggodalmaskodnak sokan.....semmi extra sincsen. Talán az lehet becsapós hogy sokan azt hiszik a barca = 2006-2011. Egy frászkarikát.....a mindenkori barca = 2014 kb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 30., kedd 15:31

ikarus93 írta:A Real Madrid mindig tisztán játszik, mért tiltanák el?
Tudom, hogy úriemberek klubja meg minden, de azért ennyire naiv ne legyél.. :D A stadion bővítési/építési projekt is azért állt le, mert kétes állami támogatásokat kaptatok nem? :hmmm:
Realista, te biztos tudod, majd pontosíts légyszi, nem akarok nagy hülyeséget írni.
Simi írta:Én nem sajnálom a Barcát az igazolási szankció miatt, évekig ment a szöveg a saját nevelésű játékosaikról, akkor most is gond nélkül megoldják majd házon belülről, ahogy eddig is... khm :roll:
Amúgy idén erre még van is esély az a vicc - nem sok, de van -, ha 2 éve jött volna a szankció, akkor jobban beszopjuk, mert a mostani generáció akkor még bőven nem állt készen, viszont idén már többen is a nagy csapat kapujában kopogtatnak. Egyedül a jobbhátvéd poszt, ami totál homály, a többit lehet sikerül megoldanunk házon belül - már amennyire ifikkel meg lehet.

Persze nem azt mondom, hogy az velük visszakapaszkodunk a csúcsra, de hosszútávon az ő szempontjukból lehet jól is jött ez a büntetés. Plusz így Bartoék is kivágták maguk alatt a fát, ez a kapálózás, hogy újra fellebbeznek is nevetséges már..

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2014. december 30., kedd 15:19

Én nem sajnálom a Barcát az igazolási szankció miatt, évekig ment a szöveg a saját nevelésű játékosaikról, akkor most is gond nélkül megoldják majd házon belülről, ahogy eddig is... khm :roll:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 15:12

Ejnye de hát ez nem szép dolog :mrgreen:
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:11

Jajj, Gallianit meg Berlusconit kihagytam :lol: Nagy spanok Pérezzel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 30., kedd 15:10

ikarus93 írta:Akkor Perez nem játszik tisztán? :mrgreen:

Általában ha valami turpisságot csinál valaki, előbb vagy utóbb kiderül az igazság vagy rosszul tudom?

Lehet Naív vagyok. :Đ
Ha így lenne, akkor a futballban jelenleg hatalommal bíró emberek 99,99%-a (így Pérez is) bíróság előtt állna, vagy már a börtönben ülne. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 30., kedd 15:08

Mike írta:engem most annyira nem szúrna szíven ha eltiltanak minket is, csak előbb találjunk vkit Bale helyére :mrgreen:
Béla barátunkon fog múlni az idei címvédés.Cé ugye mindig atom,Benzema is végre helyes útra tért.Ha Bale is topformában lesz tavaszra akkor szerintem meglehet a címvédés,ha nem akkor bajban leszünk.Azért európában óriási fegyvertény volt tavaly is ez a futóbolond.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:08

ikarus93 írta:Akkor Perez nem játszik tisztán? :mrgreen:

Általában ha valami turpisságot csinál valaki, előbb vagy utóbb kiderül az igazság vagy rosszul tudom?

Kezdjük ott, hogy Mendesszel üzletelt nem keveset :lol: Korábban Riberioval, aki talán azóta valahol Thaiföldön bújkál.
Majdnem megbuktatták az edzőközpontos balhéval is, aminek a vizsgálata mai napig tart azt hiszem...stb.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 30., kedd 15:06

szerintem a profi sportban, főleg a komolyabb szinten, senki se játszik tisztán. Nem azt mondom hogy folyamatos bűnözés megy, de közbe-közbe kell egy kicsit piszkosabb eszközökhöz is nyúlni. Ez egy ilyen világ sajnos.

ugye az erősebb kutya esete... :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:04

Pont ezért, mert a nagy pénz nekik az amcsi fociban van és kiszállnak az Adidassal szemben. Ha fontos lenne nekik, akkor kétlem, hogy kiszálltak volna a PL-ből... Jó még ott a City, de annak hol van a marketing értéke a Unitedhez képest...
Nem tudom.
A Barcának is évi 38-40 körül fizet a Nike, nekünk 40 körül valahogy az Adidas, a MU meg ezeknek több, mint a dupláját kapta. Ez embertelen szám.
Persze vannak tényezők, mint az olyanok, hogy mi kapunk az eladott mezek után jutalékot, a MU majd nem fog, de akkor is, évi közel 100 milla az combos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 15:01

Akkor Perez nem játszik tisztán? :mrgreen:

Puskás Ferenc

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 30., kedd 15:00

Realista24 írta:
Hát azért 2009-11 környékén elég korrektül tolta Xavi... Talán még Ti is elismeritek, hogy máskor nem, legalább akkor benne volt a top 100-ban. :mrgreen:
Szűkösen. :lol:

Kerlon, a Nike meg akarta tartani a MU-t is, de olyan összeget kínált az Adidas, hogy dobtak egy hátast. Állítólag a németek a Barcánál is próbálkoznak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: