Lehet, h most lapozza az enciklopediakat, es osszegyujt egy uj fogalmat nekunk...azert lapit.Realista24 írta:Ez az amit mar sokan szeretnének tudni de shutter csak lapít
Meg ilyen oreg fejjel is lehet vmi ujat tanulni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 2., péntek 17:21
Lehet, h most lapozza az enciklopediakat, es osszegyujt egy uj fogalmat nekunk...azert lapit.Realista24 írta:Ez az amit mar sokan szeretnének tudni de shutter csak lapít
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 2., péntek 17:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 17:16
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 2., péntek 17:15
Mi az a golpontossag...???Realista24 írta:Azért az új év számos rejtéllyel kezdődött.
Gólpontosság...Balotelli>>Tucat Gerrard...
És még csak másodika van, Real meccs még nem is volt
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 17:05
Csak shutter tudományosan akarta megint megmagyarázni,miért az az álláspontja,ami,szal csak a szokásosTudom, Hazardnál írta, arra célozva, hogy több gólt és gólpasszt kéne szereznie - asszem ez a gólpont -, hogy szintet lépjen - valami ilyesmi volt a lényege.. :D De nem tudom, hogy tényleg nem jöttetek-e rá, vagy csak szivatás megy.. :D
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 2., péntek 17:01
Akkor jól tippeltem, de már annyiszor felhoztad, hogy muszáj volt megkérdeznem..Realista24 írta:Persze, hogy félig trollkodok, de ilyen szó nem létezik, és a "gólpontosság" szó atyját szerettem volna megtudni, hogy milyen definícióval fog ez bevonulni az értelmező kéziszótárba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 2., péntek 16:56
Tudom, Hazardnál írta, arra célozva, hogy több gólt és gólpasszt kéne szereznie - asszem ez a gólpont -, hogy szintet lépjen - valami ilyesmi volt a lényege.. De nem tudom, hogy tényleg nem jöttetek-e rá, vagy csak szivatás megy..Realista24 írta:Kérdezd a kollégádat, shuttert Ő írta, én kérdeztem, nem válaszolt, azóta találgatunk és nem jövünk rá
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 16:53
Kérdezd a kollégádat, shuttert Ő írta, én kérdeztem, nem válaszolt, azóta találgatunk és nem jövünk ráTegnap óta nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodsz-e a gólpont szöveggel..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 2., péntek 16:49
És akkor Lampard milyen "kasztba" tartozik nálad? Meg akkor már Özilt is írd le légyszi, komolyan érdekel..BBeno írta:
tény hogy lampard még mindig jobb mint gerrard. és nem két szint létezik a tucat meg a világklasszis. ergó nem mondtam lampardra hogy világklasszis, sem hogy klasszis csak, hogy egyértelműen jobb mint gerrard.
Tegnap óta nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodsz-e a gólpont szöveggel..Realista24 írta:Azért az új év számos rejtéllyel kezdődött.
Gólpontosság..
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. január 2., péntek 16:45
Bizony, Gerrard otthon sírva azt kívánja bárcsak olyan karrierje lett volna mint Balonak.BBeno írta:
valamint tény hogy balotellinek is több PL győzelme van mint gerrardnak ez sem a két játékos tudásbeli összehasonlítása csupán egy odabökés gerrard pályafutásának, semmi több.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 16:45
Ez a mondat teszi hiteltelenné az egész ámokfutásodat. Én is örültem, hogy bebizonyosodott, újra.csupán egy odabökés gerrard pályafutásának, semmi több.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 2., péntek 16:40
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 2., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 16:33
lampard idősebben is többet tesz le az asztalra még a mai napig is mint ő.
mit akartál kifejezni.2. gerrard tipli. sosem tartottam sokra mert tipikus tucat angolt volt semmi extrával, még balotellinek is több bajnoki címe van mint neki.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 2., péntek 16:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 16:26
Ja,te nem mondtad.De volt aki igen.Ráadásul szerinte Lampard klasszis,míg Gerrard csak tucat angol.Holott mindent egybevetve,(labdaszerzés,védekezés,passz,távoli lövések,helyezkedés),még valamivel a liverpooli jobb is sztm.Vagyis volt,hogy pontos legyek.Ez bassza csak a csőröm,ez a szemellenzős,elfogult mentalitás.Persze ha Gerrard játszott volna a chelsea-be,haaa akkor nyilván fordítva látná....naná.Nem mondtam, hogy tucat, de klasszis sem. Nem adnék érte, se egy Kroost se egy Modricot. :)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 2., péntek 16:15
az mindegy. én sem mondtam hogy balotelli jobb mint gerrard. sőt külön ki is emeltem, hogy nem a tudásukat akarom felhozni. full mindegy. a végeredményt látod.Géci írta:
Nem mondtam, hogy tucat, de klasszis sem. Nem adnék érte, se egy Kroost se egy Modricot.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 2., péntek 16:11
Gólpontosságnak aposztrofálhatjuk, a kaput elérő labdát, ezek alapján ami mellé megy az gólpontatlanság.Realista24 írta:Azért az új év számos rejtéllyel kezdődött.
Gólpontosság...Balotelli>>Tucat Gerrard...
És még csak másodika van, Real meccs még nem is volt
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 2., péntek 16:09
Nem mondtam, hogy tucat, de klasszis sem. Nem adnék érte, se egy Kroost se egy Modricot.numberone1 írta:Azert letucatozni....az ilyen Hendersonok azok igen.Géci írta:Hát nem is egy kimagasló klasszis...
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem