Éreztem. Amúgy nem. Ha az első rész nem csap oda akkor nem fog érdekelni tovább. A shieldből is két részt néztem meg kb.ziro4vr írta:nagyon jó, 6/10 majd még beindul?mathers írta:Agent Carter érdekesnek ígérkezik. Egy részt megnézek aztán majd meglátom mi lesz a sorsa.
Sorozatok, TV műsorok
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tucat lesz, mint Gerrard.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nagyon jó, 6/10 majd még beindul?mathers írta:Agent Carter érdekesnek ígérkezik. Egy részt megnézek aztán majd meglátom mi lesz a sorsa.
Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Agent Carter érdekesnek ígérkezik. Egy részt megnézek aztán majd meglátom mi lesz a sorsa.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
http://elitedaily.com/wp-content/upload ... titled.pngRemy írta:Valaki fogja még nincs az Agent Cartert?
Amúgy én csak akkor, ha erősen pozitív vélemények lesznek róla, egyébként maradok a szokásos Gotham/Arrow/Flash agyzsibbasztásnál.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hétfőtől Gotham és Agent Carter (dupla résszel)
Valaki fogja még nincs az Agent Cartert?
Valaki fogja még nincs az Agent Cartert?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- shoota
A Monster is nagyon jó, egy durvább Death Note kiadás, csak itt a "jó" szemszögéből, bár ez így elég sarkított. Igazából egy izgalmas, drámával és horror elemekkel tűzdelt nyomozós thriller, krimi a 2. világháború utáni Németországban. A sorozat hossza lehet, hogy elrettentő, 74 rész, de ez is csak azt mutatja, hogy milyen odafigyeléssel adaptálták a mangát, szerintem egy mestermű ez is.sonic írta:Valoban Death Note is odafer, a masik kettohoz nem volt szerencsem.
Es nekem is vannak meg olyanok amik nem ugrottak be ez tuti, meg olyan is ami beugrott csak a cimet egyszeruen keptelen vagyok felidezni. XDD
- P. Krisz
Ghost in the shell , Afro Samurai , Hakaima Sadamitsu .
+1 régi kedvenc a Shaman King , a történet is jó de a humora az valami zseniális .
+1 régi kedvenc a Shaman King , a történet is jó de a humora az valami zseniális .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Valoban Death Note is odafer, a masik kettohoz nem volt szerencsem.shoota írta:Death Note
Steins;Gate
Monster
Es nekem is vannak meg olyanok amik nem ugrottak be ez tuti, meg olyan is ami beugrott csak a cimet egyszeruen keptelen vagyok felidezni. XDD
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- shoota
Én még azért ezeket mindenképp hozzácsapnám, ha az epicness számít csak:sonic írta:Ok, ez nem toplista de par cim ami beugrik... Majd valamelyik este osszeszedem amiket lattam es kirakok egy top10et.
Death Note
Steins;Gate
Monster
Illetve van még egy csomó, de azokat már nem tudom, hogy egy nem kimondottan anime-rajongó ember gyomra, mennyire venné be
- sonic
Ok, ez nem toplista de par cim ami beugrik... Majd valamelyik este osszeszedem amiket lattam es kirakok egy top10et.
Cowboy Bebop
Fullmetal Alchemist
Samurai Champloo
Trigun
Neon Genesis Evangelion
Hellsing Ultimate
Black Lagoon
Full Metal Panic? Fumoffu
Ezekhez ugy viszonyul a Dragon Ball kb mintha mondjuk egy Xena a harcos kiralylanyt hasonlitanal egy True Detectivehez. A Xena is szorakoztato, de egesz mas szintet kepvisel.
Cowboy Bebop
Fullmetal Alchemist
Samurai Champloo
Trigun
Neon Genesis Evangelion
Hellsing Ultimate
Black Lagoon
Full Metal Panic? Fumoffu
Ezekhez ugy viszonyul a Dragon Ball kb mintha mondjuk egy Xena a harcos kiralylanyt hasonlitanal egy True Detectivehez. A Xena is szorakoztato, de egesz mas szintet kepvisel.
Louis viszi amugy a showt.Realista24 írta:Suits, első évad pipa, imádom, 9/10.
Nincs (még) idegesítő karakter.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Suits, első évad pipa, imádom, 9/10.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Melyek az úgymond elit kategóriás animék? mondjuk top10sonic írta:Ewr írta:És azért rendesen közrejátszik a nosztalgia is abban, hogy ilyen sokan szeretik.
Igen, ez sokat nyom. Meghat a maga modjan jo is. Csak az anime-okbol az ilyen sailor moon meg pokemon szint az elterjedt inkabb nyugaton, ugyhogy az embereknek nincs normalis viszonyitasi alapjuk, mivel a felsokategorias cuccokat nem lattak, sot nem is tudjak hogy leteznek...
- sonic
Ewr írta:És azért rendesen közrejátszik a nosztalgia is abban, hogy ilyen sokan szeretik.
Igen, ez sokat nyom. Meghat a maga modjan jo is. Csak az anime-okbol az ilyen sailor moon meg pokemon szint az elterjedt inkabb nyugaton, ugyhogy az embereknek nincs normalis viszonyitasi alapjuk, mivel a felsokategorias cuccokat nem lattak, sot nem is tudjak hogy leteznek...
Nekem az egyik kedvencem, de egyet kell, hogy értsek veled. Túl sok benne a filler rész és néhány lyuk is van a történetben, de a karakterek, a zene és maga a világ fantasztikus szerintem.sonic írta: Hat mondjuk Dragon Ball eleg messze van az igazan minosegi anime-oktol, szoval nem viszonyitasi alap.
És azért rendesen közrejátszik a nosztalgia is abban, hogy ilyen sokan szeretik.
- sonic
En. Jo cucc szerintem. Mostanaban meg is feledkeztem rola, szoval jo hogy irtad, legalabb eszembe jutott. A rovid haju szoszi csaj igen jofele amugy, igazan kihasznalhatna engem is...h3x0r írta:Boss
Nezte valaki? Pilot alapjan szamomra nagyon hasonlit a house of cards-ra, csak egy kicsit komorabb hangvetelu. Meg is lepett a sorozat hogy egy politikai dramaban mit keres egy szexjelenet, majd meglattam hogy starz sorozat.
Hat mondjuk Dragon Ball eleg messze van az igazan minosegi anime-oktol, szoval nem viszonyitasi alap.zalkrisz írta:Anime viszont nem jön be, már gyerekkorom kedvencét, a Dragon Ball-t se tudom megnézni
- h3x0r
Boss
Nezte valaki? Pilot alapjan szamomra nagyon hasonlit a house of cards-ra, csak egy kicsit komorabb hangvetelu. Meg is lepett a sorozat hogy egy politikai dramaban mit keres egy szexjelenet, majd meglattam hogy starz sorozat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rachel eddig átlagosan hozza a sablonos szerepét. Első évad, nyolcadik rész. Nincs vele gond, de eddig semmi kiemelkedő. Egyébként erősek a karakterek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Óóóó... Donna. Őt nagyon szeressük. Lehet kicsit túlságosan is. Ezerszer jobb karakter és nő mint Rachel szerintem.