Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 3., szombat 6:17

Mongol,guineai és ugandai gyerekek jöttek faládákba zárva....oltások és papírok nélkül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 23:22

Jaaa :hmmm: Legutoljára valami olyasmit olvastam, hogy túl sok fiatal külföldit vettek, aztán azért, de akkor köszi az infót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 2., péntek 23:02

Most ugye a játékos (és a menedzsmentje) nem tudhat arról, hogy a Barca éppen hány ifit igazolt már...
Nem az volt a probléma, hogy hányat igazolt le, hanem hogy kiket...A játékosok meg a képviselőik (legtöbbnél valszeg inkább szülők) jó eséllyel kaptak egy kis ösztönzést is.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 20:08

morientes írta:Ja így igen,kösz.
Amúgy a hoki nemzeti válogatottakat is,szal képviselik a márkát világszerte.
Igen, amcsi foci az az NFL. :) Nagyon nagy pénz mozog benne és, ezért gondolom, hogy a Nikenak már annyira nem létszükséglet, hogy rákontrázzon az adidasra/pumára.
ferni írta:úgy tudom csak a Barcától vannak eltiltva, tehát ha eligazolnak ott játszhatnának.

Az meg tök logikus, hogy egy szabálytalanul szerződtetett játékos nem játszhat a klubban, nem is értem mi ezzel a baj.
A legtöbbnek meg kellene várnia, hogy 16/18 legyen és játszhatnak majd a Barcában, a nagy kérdés, hogy ezt kivárják-e ezek a játèkosok.
Igazat is adok, de azért nem tartom teljesen logikusnak. Eltiltják a Barcát, megbírságolják és eltiltják a játékosokat. Most ugye a játékos (és a menedzsmentje) nem tudhat arról, hogy a Barca éppen hány ifit igazolt már... Szóval így, hogy kibasznak a vétlennel is így kicsit erősnek érzem ezt a büntetést, mert szerintem vétlenek a játékosok, persze kiút van a számukra, de amúgy teljesen jogos, amit írsz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. január 2., péntek 18:40

Kerlon írta:Azt mondjuk nem értem, hogy a játékosokat miért büntették. A Barca igazolt rosszul, nekik erről miért kellett volna tájékozódniuk?
úgy tudom csak a Barcától vannak eltiltva, tehát ha eligazolnak ott játszhatnának.

Az meg tök logikus, hogy egy szabálytalanul szerződtetett játékos nem játszhat a klubban, nem is értem mi ezzel a baj.
A legtöbbnek meg kellene várnia, hogy 16/18 legyen és játszhatnak majd a Barcában, a nagy kérdés, hogy ezt kivárják-e ezek a játèkosok.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 14:12

TBone írta:
morientes írta:Az MLS-t nem az adidas öltözteti már?
de, viszont amcsi foci alatt gondolom az NFL-t értette, ami pár éve már nike.
Ja így igen,kösz.
Amúgy a hoki nemzeti válogatottakat is,szal képviselik a márkát világszerte.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2015. január 2., péntek 13:53

morientes írta:Az MLS-t nem az adidas öltözteti már?
de, viszont amcsi foci alatt gondolom az NFL-t értette, ami pár éve már nike.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 13:49

Pont ezért, mert a nagy pénz nekik az amcsi fociban van és kiszállnak az Adidassal szemben. Ha fontos lenne nekik, akkor kétlem, hogy kiszálltak volna a PL-ből... Jó még ott a City, de annak hol van a marketing értéke a Unitedhez képest...
Meg ott van nekik a brazil,az angol,a francia meg a holland válogatott.Lehet úgy gondolják hogy ezek a csapatok marketing ügyileg jól képviselik a céget,a futballban.
Az MLS-t nem az adidas öltözteti már?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 2., péntek 12:44

A szabályok nem szociálisan alapon működnek, így teljesen normális hogy a játékosokat is büntetés éri. Egy egyszerűbb példával mondhatni úgy is, hogy ha kirabolok egy bankot, felrakom a számlámra a pénzt majd elkapnak, attól még a pénz nem engem illet...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 2., péntek 12:37

Mert lehet, hogy pont az ő leigazolásukkal szegett szabályt a csapat? :hmmm:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 12:36

Azt mondjuk nem értem, hogy a játékosokat miért büntették. A Barca igazolt rosszul, nekik erről miért kellett volna tájékozódniuk?
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 2., péntek 12:29

ikarus93 írta:Azért szegény lurkókat sajnálom, mert elvileg őket is eltiltották 2016-ig mindenféle mérkőzésről. Szóval max edzeni tudnak.

Na már most szerencsétlenek 15 évesen nem tehetnek erről az egészről, ők csak focizni akarnának az álmaik klubjába és nem otthon Japánba a Kame-Hame szintű akadémián akarnak fejlődni, ahol mindenki hót gyökér a focihoz.
Nem 2016-ig, és nem mindenféle mérkőzésről, de valóban kaptak eltiltást ők is. (Ha valakit érdekel, bemásolhatok egy rövid összefoglalót erről.)

Az egyik legnagyobb tehetségünk (13 éves japán srác) valószínűleg el is fogja hagyni a klubot, mert ő 5 évig nem léphet pályára tétmeccsen a Barça színeiben. Ő elvileg Japánban folytatja majd, ami egyébként nem feltétlenül baj az ő szempontjából, ha minden igaz, Japán elég komoly pénzeket fektet a futballba mostanában, az akadémiák is egyre gyorsabban fejlődnek... Talán jó helye lesz ott. Aztán örülnék, ha 18 éves korában visszatérne hozzánk.

Tényleg nevetséges, hogy nem elégedtek meg azzal, hogy megbüntették a klubot, hanem még szegény srácoknak is keresztbe tettek...

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 2., péntek 12:25

Azért szegény lurkókat sajnálom, mert elvileg őket is eltiltották 2016-ig mindenféle mérkőzésről. Szóval max edzeni tudnak.

Na már most szerencsétlenek 15 évesen nem tehetnek erről az egészről, ők csak focizni akarnának az álmaik klubjába és nem otthon Japánba a Kame-Hame szintű akadémián akarnak fejlődni, ahol mindenki hót gyökér a focihoz.

Ez olyan most, hogy te vagy maradsz idehaza tanulni mondjuk egy Nyíregyházi főiskolán valami közgazdasági szakot vagy van lehetőséged arra, hogy elmenj a Harvardra tanulni közgázt, nyilván jóval nagyobb tudást szerezve az utóbbinál.
No offense, de mondhattam volna akár még egy Budapesti egyetemet is, az sincs sehol egy Harvardhoz képest.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. január 2., péntek 12:29-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 2., péntek 12:16

" "Nem tudom szebben mondani, megszívtuk, sokkal enyhébb ítéletre számítottam. Egyszerűen nem fair, egyetlen klub sincs a világon, amely jobban odafigyelne az utánpótlásra, mint a Barcelona" – mondta a sport.es-nek Xavi."

Már megint ez az álszent duma, annyira utálom ezt az embert,hogy nem igaz. Nyilván hazabeszél,de ezt oly módon teszi,hogy azzal nagyon felidegesít. Nem fair,mi? :D :D :D
:goat:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 30., kedd 23:40

Én nem értem miért aggodalmaskodnak sokan.....semmi extra sincsen. Talán az lehet becsapós hogy sokan azt hiszik a barca = 2006-2011. Egy frászkarikát.....a mindenkori barca = 2014 kb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 30., kedd 15:31

ikarus93 írta:A Real Madrid mindig tisztán játszik, mért tiltanák el?
Tudom, hogy úriemberek klubja meg minden, de azért ennyire naiv ne legyél.. :D A stadion bővítési/építési projekt is azért állt le, mert kétes állami támogatásokat kaptatok nem? :hmmm:
Realista, te biztos tudod, majd pontosíts légyszi, nem akarok nagy hülyeséget írni.
Simi írta:Én nem sajnálom a Barcát az igazolási szankció miatt, évekig ment a szöveg a saját nevelésű játékosaikról, akkor most is gond nélkül megoldják majd házon belülről, ahogy eddig is... khm :roll:
Amúgy idén erre még van is esély az a vicc - nem sok, de van -, ha 2 éve jött volna a szankció, akkor jobban beszopjuk, mert a mostani generáció akkor még bőven nem állt készen, viszont idén már többen is a nagy csapat kapujában kopogtatnak. Egyedül a jobbhátvéd poszt, ami totál homály, a többit lehet sikerül megoldanunk házon belül - már amennyire ifikkel meg lehet.

Persze nem azt mondom, hogy az velük visszakapaszkodunk a csúcsra, de hosszútávon az ő szempontjukból lehet jól is jött ez a büntetés. Plusz így Bartoék is kivágták maguk alatt a fát, ez a kapálózás, hogy újra fellebbeznek is nevetséges már..

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2014. december 30., kedd 15:19

Én nem sajnálom a Barcát az igazolási szankció miatt, évekig ment a szöveg a saját nevelésű játékosaikról, akkor most is gond nélkül megoldják majd házon belülről, ahogy eddig is... khm :roll:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 15:12

Ejnye de hát ez nem szép dolog :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:11

Jajj, Gallianit meg Berlusconit kihagytam :lol: Nagy spanok Pérezzel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 30., kedd 15:10

ikarus93 írta:Akkor Perez nem játszik tisztán? :mrgreen:

Általában ha valami turpisságot csinál valaki, előbb vagy utóbb kiderül az igazság vagy rosszul tudom?

Lehet Naív vagyok. :Đ
Ha így lenne, akkor a futballban jelenleg hatalommal bíró emberek 99,99%-a (így Pérez is) bíróság előtt állna, vagy már a börtönben ülne. :lol:

Vissza: