BBeno írta:
1. szedj le másik lan drivert
2. win update-t kapcsold be. hátha valemelyik csomagban benne lesz az illesztőprogram és magától megoldódik a probléma.
köszönöm, majd próbálkozok vele.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. január 10., szombat 14:55
BBeno írta:
1. szedj le másik lan drivert
2. win update-t kapcsold be. hátha valemelyik csomagban benne lesz az illesztőprogram és magától megoldódik a probléma.
HozzászólásSzerző: Limaten » 2015. január 10., szombat 14:53
Nekem nem régóta van OnePlus One-om, abszolút nem tucat, olcsó (de nem könyű beszerezni), és ahogy említetted, csúcskategóriás. Csak pozitívat tudok róla mondani.hala real írta:csucskategorias telefont szeretnek venni. tippeket szivesen fogadok.
iphone 6 vetodott fel "termeszetesen", de androidos telefont se vetnek meg.
samsung galaxy s5 merult meg fel, bar az mar lassan 1 eves lesz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 10., szombat 14:51
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. január 10., szombat 14:49
nekem Z1 compact van, már május óta, soha semmi gondom nem volt, mindenképp nagyon ajánlom. A z2 z3 -ról nem tudok sokat, csak annyit, hogy tudásban nem áll sokkal a z1 felett, de sokkal drágább, annyival meg nem több.pheco írta:Samsung Galaxy Alpha?hala real írta:csucskategorias telefont szeretnek venni. tippeket szivesen fogadok.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 10., szombat 14:46
Samsung Galaxy Alpha?hala real írta:csucskategorias telefont szeretnek venni. tippeket szivesen fogadok.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 10., szombat 14:39
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. január 7., szerda 14:54
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 4., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 4., vasárnap 21:58
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 4., vasárnap 14:05
network and sharing center(halozati es megosztasi kozpont)-> bal oldalt Manage wirelles networks (vezetek nelkuli halozatok kezelese)-> ha tobb is van, kivalasztod amelyik kell. dupla klikk->security (biztonsag)->show characters(karakterek megjelenitese)hala real írta:hülye kérdés, de hogyan tudom megnézni a wifi jelszót gépen, illetve androidos telefonon? ugyanis kéne laptophoz, de nincs meg a papír, amire le volt írva.
jobb klikkel nincs olyan, hogy tulajdonságok, csak "csatlakozás" van, szóval ott nem tudom megnézni.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 4., vasárnap 13:32
Maradok ennél sztem, akárhogy nézelődök 130-ért nincs jobb ennél, de még 150-ig se nagyon, a CS:GO-t sztem ígyis lazán fogja vinni, a komolyabb játékoknál meg majd megbarátkozok az alacsonyabb beállításokkal. Köszönöm még1x a segítségeket.Santi írta:Acer Aspire E5-571G-31J4
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 4., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 4., vasárnap 13:00
Toti írta:wifi kapcsolat neve -> jobb klikk -> tulajdonság -> biztonság -> karakterek megjelenítése
hala real írta:jobb klikkel nincs olyan, hogy tulajdonságok, csak "csatlakozás" van, szóval ott nem tudom megnézni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 4., vasárnap 11:55
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 4., vasárnap 11:49
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 3., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 3., szombat 13:24
Igen, a megvétel után még mindjárt. Más gépekre nyugodtan tudok másolni róla. A laptoppal lesz valami bibi, de hogy mi, ilyennel még nem találkoztam.tucsoki írta:Így igaz, megformáztad?
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 3., szombat 12:46
NTFS fájlrendszerű a kezdetektől fogva. Ha FAT32 lenne nem is tudnék rá másolni 4 GB-tól nagyobb fájlt, ha jól tudom.tucsoki írta:Formázd meg a külső HDD-t, NTFS fájlrendszerű legyen.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 3., szombat 12:25
Formázd meg a külső HDD-t, NTFS fájlrendszerű legyen.gkovi írta:Erre a problémára, ha valaki tudná a megoldást nagyon megköszönném. Szóval a barátnőm notebookjára akarok másolni külső hard disk-ről egy 22 GB-os HD filmet, de másolás közben mindig lefagy. Az változó, hogy mikor, de olyan 2-7 perc elteltével.
Viszont az ő notebookjáról a külső merevlemezre gond nélkül másolok. Nem tudok rájönni, hogy hol a hiba.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem