OFF
- Cris7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
akkor ezt nevezik cuminak..Csabi írta:btetszed a kosárba, végigmész a lépéseken és a vége felé fogja kiírni, vagy előtte, hogy nem küldenek magyarországra.
koszi azert a gyors valaszt
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'
Veni, Vidi, Vici.
Veni, Vidi, Vici.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
btetszed a kosárba, végigmész a lépéseken és a vége felé fogja kiírni, vagy előtte, hogy nem küldenek magyarországra.
- Cris7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus
igazabol annyira nemvagtam hova irjam, de talan itt elfer.
szoval: ha valaki rendelt mar amazon.com-rol, az megtudja nekem mondani hogy ugy kb mennyi lehet a szallitasi koltseg ?
szoval: ha valaki rendelt mar amazon.com-rol, az megtudja nekem mondani hogy ugy kb mennyi lehet a szallitasi koltseg ?
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'
Veni, Vidi, Vici.
Veni, Vidi, Vici.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Isten éltessen Máté!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ___Samy___
jaja, Demes jól beszél, az lett volna a kérdésem
köszi R24, mi lenne velem nélkületek
köszi R24, mi lenne velem nélkületek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olvasni tudni kell.
Ha jól tudom, akkor 1993-ban ment az első közvetlen járat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most lehet hogy Én leszek a retardált de nem az a kérdése hogy a múltban mikor lehetett először az usa-ba repülni?___Samy___ írta:nem tudja vki, hogy mikortól lehetett magyarországról az usa-ba repülni közvetlenül?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elég tág fogalom az USA.nem tudja vki, hogy mikortól lehetett magyarországról az usa-ba repülni közvetlenül?
Elvileg a wizzair tervei között szerepel a tengerentúl (NY), de ehhez flottát kell bővíteni. De rövidtávon tervezik bevezetni.
Ha "nem érsz rá", akkor irány Bécs és a Tyrolean, UA vagy AUA elvisz közvetlenül NY-ba vagy Washingtonba pl.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ahogy elnézem, a következő 10-15 évben biztos nem
- ___Samy___
nem tudja vki, hogy mikortól lehetett magyarországról az usa-ba repülni közvetlenül?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én például csak sört iszok - kísérőnek mehet mellé a pálinka -
kb. 3 éve folytatok egy olyan kúrát, hogy pár hónapig ha tehetem csak ugyan azt a fajta sört fogyasztom.
most jelen pillanatban a szőke Silva van terítéken.
de volt időszak is, hogy csak barna sört ittam.
egy biztos, itt nálunk Erdélyben, a jó öreg Harghita sört nem tudja senki überelni
viszont ittam már olyan belga sört, hogy orgazmus közeli állapotba kerültem az ízétől... -> Orval
kb. 3 éve folytatok egy olyan kúrát, hogy pár hónapig ha tehetem csak ugyan azt a fajta sört fogyasztom.
most jelen pillanatban a szőke Silva van terítéken.
de volt időszak is, hogy csak barna sört ittam.
egy biztos, itt nálunk Erdélyben, a jó öreg Harghita sört nem tudja senki überelni
viszont ittam már olyan belga sört, hogy orgazmus közeli állapotba kerültem az ízétől... -> Orval
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
egy kis érdekesség:
Vándorsolyóm vs. downhill világbajnok +videó
"biciklizget" egyet az emberünk, miközben egy hátára szerelt csomagocskát akar a vándorsólyom levadászni róla, nagyon adja
Vándorsolyóm vs. downhill világbajnok +videó
"biciklizget" egyet az emberünk, miközben egy hátára szerelt csomagocskát akar a vándorsólyom levadászni róla, nagyon adja
mert a barnától szomjas marad az ember.Marky írta: nem is értem, hogy itthon a barna söröknek miért nincs kultúrája,
egyébként már 4-5 éve, h voltam németben, de én azért nem emlékszem 1 eurós sörökre. beülni egy bárba meg megint másik dolog.
akkor már inkább bor.Marky írta:- amúgy 14% fölötti alkoholtartalommal -
tick. tick. tick.
A németek inkább szerintem adókedvezményt is adnak a sörre, itthon meg adó+áfa. Kb duplájára felviszi az árakat.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Na meg az ilyen lónyálak.. és egyre több van belőlük, és egyre többen csinálnak.. szégyenkelemen.istvan írta:felháborító..de már rég feltűnt
a limonádékra gondolok, az ízesített sz.rokra.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4