Valóban, ez is lehet igaz. Az a baj, hogy mindenképp igaza van...Szerintem simán azt mutatta, hogy Balenek be kellett volna passzolnia neki annál a helyzetnél.
Értékeld a legutóbbi meccset
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ateeemadrid írta:ezt hallotam már a kommentátortól is, elárulná valaki miért érdemelték meg jobban?Teljesen megérdemelt vereség...gratulálok a Valenciának, szerintem jobbak voltak ma...
Ezt én sem értem.
Jóval több helyzetünk volt
Azt aláírom, hogy szürkék,szarok,gyengék voltunk, de akkor is többször kerültünk oda és csak a szerencsén múlt, hogy nem mi húztuk be a végére.
Sokan összekeverik a küzködést az akarással és a jó játékkal....
Amúgy érdekes... emlékszem, amikor tavaly hasonló helyzetben vitte Bale, Neuerre a labdát és akkor betette Ronaldonak.
ZIDANE
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem simán azt mutatta, hogy Balenek be kellett volna passzolnia neki annál a helyzetnél.Volt is erről egy nagyon jó kép, amikor Karim lejött és Ronaldo 10 másodpercre rá ellőtte..(kapus simán fogta) Illarrának elég egyértelmű mozdulatokat tett arról, hogy mi a véleménye erről a lövésről..
- ateeemadrid
ezt hallotam már a kommentátortól is, elárulná valaki miért érdemelték meg jobban?Teljesen megérdemelt vereség...gratulálok a Valenciának, szerintem jobbak voltak ma...
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mindenki elég gyenge volt, de szerintem Ronaldo mindenkinél szürkébb teljesítményt nyújtott. Bale hihetetlenül veszélytelen, az üres kapu is megtréfálná.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem történt semmi váratlan szerintem. A Valencia hihetetlenül felkészült, remekül védekeztek, mi meg nagyon gyengék voltunk. Az első hármas értékelhetetlen volt, ahogy James is.
Fáradtak kicsit, Carlo nem igazán rotál, az már más kérdés hogy mennyire tud..
Jókor jött ez a vereség, így legalább a srácok osszekapják magukat. Reméljük.
Szerdán már lehet is javítani.
Coentrao helyére kell egy balbekk, mert hihetetlen hogy minden második meccsen megserül. Mehet a Mu -ba, viheti magával a walesi villámot..
Fáradtak kicsit, Carlo nem igazán rotál, az már más kérdés hogy mennyire tud..
Jókor jött ez a vereség, így legalább a srácok osszekapják magukat. Reméljük.
Szerdán már lehet is javítani.
Coentrao helyére kell egy balbekk, mert hihetetlen hogy minden második meccsen megserül. Mehet a Mu -ba, viheti magával a walesi villámot..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Teljesen megérdemelt vereség...gratulálok a Valenciának, szerintem jobbak voltak ma...jobban is akarták a győzelmet...kellett már ez a pofon...mi sem vagyunk verhetetlenek...szerdán szerintem még nehezebb meccs jön amúgy...jó lesz felkötni a gatyát, mert kemény január elé nézünk, nehéz ellenfelekkel, kemény pályákon...remélem még időben észbe kapnak a srácok...
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kemény meccs volt és végül bejött a Valencia játéktördelő játéka. Úgy gondolom, hogy maximálisan elvégezték azt, amit az edzőjük kért.
Én úgy gondolom, hogy a Klub Vb után pihenni kellett volna, nem a Milannal játszani Dubaiban..(gondolom ez egy, a szerződésben foglalt kötelező bohóckodás volt, de lehetett volna ezt júniusra is tenni...) Sajnos nem elég középen a Kroos - Isco - James középpálya, nem értem miért nem Illarrát játszatja Carlo. Úgy mennek át a középpályán, ahogy akarnak. Főleg úgy, hogy Kroos ma gyengébb napot fogott ki.
Hajtós meccs volt, de elszúrták... Főleg Bale... ott ment el a meccs, hogy a sebességváltóval babrált, közben meg frontálisan ütközött Diegoval.. Egy kis pici passz és vége.. Mindegy túl kell ezen lépni, de az a probléma, hogy Carlo filozófiája (ha Bale egészséges, játszik..)miatt ezt megteheti... A mai napon megint az volt a jellemző ránk - ahogyan már a Milan ellen is -, hogy az egyénieskedés fontosabb volt a csapatnál.. Volt is erről egy nagyon jó kép, amikor Karim lejött és Ronaldo 10 másodpercre rá ellőtte..(kapus simán fogta) Illarrának elég egyértelmű mozdulatokat tett arról, hogy mi a véleménye erről a lövésről..
Amit pedig még pluszban kiemelnék.. James, Ramos, Ronaldo, Jesé..
Én úgy gondolom, hogy a Klub Vb után pihenni kellett volna, nem a Milannal játszani Dubaiban..(gondolom ez egy, a szerződésben foglalt kötelező bohóckodás volt, de lehetett volna ezt júniusra is tenni...) Sajnos nem elég középen a Kroos - Isco - James középpálya, nem értem miért nem Illarrát játszatja Carlo. Úgy mennek át a középpályán, ahogy akarnak. Főleg úgy, hogy Kroos ma gyengébb napot fogott ki.
Hajtós meccs volt, de elszúrták... Főleg Bale... ott ment el a meccs, hogy a sebességváltóval babrált, közben meg frontálisan ütközött Diegoval.. Egy kis pici passz és vége.. Mindegy túl kell ezen lépni, de az a probléma, hogy Carlo filozófiája (ha Bale egészséges, játszik..)miatt ezt megteheti... A mai napon megint az volt a jellemző ránk - ahogyan már a Milan ellen is -, hogy az egyénieskedés fontosabb volt a csapatnál.. Volt is erről egy nagyon jó kép, amikor Karim lejött és Ronaldo 10 másodpercre rá ellőtte..(kapus simán fogta) Illarrának elég egyértelmű mozdulatokat tett arról, hogy mi a véleménye erről a lövésről..
Amit pedig még pluszban kiemelnék.. James, Ramos, Ronaldo, Jesé..
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Aki nálam kifejezetten gyenge volt a szarból is lefelé lógott
-Benzema:
Nem is emlékszem, hogy helyzetbe került volna
-Bale:
Önző,átlátszó, hatalmas pofa
-James:
Sablon és még azt is sokszor pontatlanul
Akit talán pozitívumként lehet kiragadni az Pepe és Marcelo
Atletico ellen jó lenne valami változás, bár szerintem a legnagyobb baj az, hogy fáradt a csapat és nincs Modric.
BTW, ha egy picit több szerencsénk van most is behúzzuk bármilyen szarul játszottunk
Edit:
Ki a fck szavazott Pepe-re?
-Benzema:
Nem is emlékszem, hogy helyzetbe került volna
-Bale:
Önző,átlátszó, hatalmas pofa
-James:
Sablon és még azt is sokszor pontatlanul
Akit talán pozitívumként lehet kiragadni az Pepe és Marcelo
Atletico ellen jó lenne valami változás, bár szerintem a legnagyobb baj az, hogy fáradt a csapat és nincs Modric.
BTW, ha egy picit több szerencsénk van most is behúzzuk bármilyen szarul játszottunk
Edit:
Ki a fck szavazott Pepe-re?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2015. január 4., vasárnap 19:13-kor.
ZIDANE
- ateeemadrid
ezért gáz sorban 2 meccsen is veszíteni, az a sociedad meccs nagyon gáz volt, de az atleticot is simán verhettük volna.Na ez a gáz, ez a para, ez nagyon demoralizáló, hogy hiába versz agyon mindenkit 22 meccs után sem vezeted a hazád bajnokságát.
na mind1, most megint jött sorban 2 vereség, szerencsére az egyik barátságos meccs volt. tudjátok mi jön most. sikerszéria.
nagyon felbaszott a meccs, de azért kicsit számítottam is egy pontvesztésre, törvényszerű volt sajnos. most lehet bízni a sociedadban, jövőhéten meg atleti barca meccs, úgyhogy nem vészes egyelőre a dolog.
modric kiesése viszont hatalmas érvágás, hiába van kroosunk vagy éppen isconk, egyik sem ér fel sajnos modric közelébe, semmilyen szempontból. egyértelműen a legfontosabb játékosunk.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nem értem mi ez a nagy elégedetlenkedés, 22 meccses győzelmi szériában voltunk, minden sorozat megszakad egyszer, pláne ilyen sűrű programnál. az újévet pedig legendásan szarul szoktuk kezdeni. haveromnak hoztam is egy 5.75ös oddsot
össze kell kapni magunkat, jókor jött ez a pofon, egy elmaradt meccsünk még van, az első helyet visszaszerezhetjük.
csak előre szabad nézni, be kell ütni az atleticot, hogy vérszemet ne kapjon a többi csapat is.
amúgy durva, hogy mi tolongás van a tabellán... ilyet nem láttunk már talán 9 éve
össze kell kapni magunkat, jókor jött ez a pofon, egy elmaradt meccsünk még van, az első helyet visszaszerezhetjük.
csak előre szabad nézni, be kell ütni az atleticot, hogy vérszemet ne kapjon a többi csapat is.
amúgy durva, hogy mi tolongás van a tabellán... ilyet nem láttunk már talán 9 éve
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na akkor jöhet egy újabb 22 meccses széria. Bár sajna köv meccs az atmával van azzal a favágó stílussal megint nem lesz foci. De remélem szerencsénk lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szilveszter volt, nem karácsony. Na meg ha már a sorsolás, akkor fél éve tudják, hogy ez a meccs most lesz. Nem tegnap szóltak nekik. Profikról van szó.3 nappal a linzer karikák
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
szarok voltunk, mert már kezd fáradni a csapat, lehetett látni, hogy mikor kontrát vezetett a valencia, akkor jóformán mindenki csak sétált
arról már nem is beszélek, hogy kroos egymás után háromszor sem tudta az ötösön túl beadni a szögletet
marcelo és pepe játéka viszont nekem tetszett
arról már nem is beszélek, hogy kroos egymás után háromszor sem tudta az ötösön túl beadni a szögletet
marcelo és pepe játéka viszont nekem tetszett
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Hiányzik a csapatból Modric, Bale-t meg küldjék el három meccsre a Castillába...
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Na mer az a nívós bajnokság ahol a negyedik helyezett és az első helyezett - nevezzük rangadónak - meccsén folyamat csak a hentelés megy.
Taps a 22 meccsért, de ma szarok voltunk. Sorsolás is remek,hogy 3 nappal a linzer karikák után már a mestallában kell a csontkovácsokkal szemben helyt állni. Ezek fejben már erre készültek 3 hete. Nincs gond. Ha lejátszuk az elmaradt bajnokit akkor 1 ponttal mindenki előtt vagyunk.
Taps a 22 meccsért, de ma szarok voltunk. Sorsolás is remek,hogy 3 nappal a linzer karikák után már a mestallában kell a csontkovácsokkal szemben helyt állni. Ezek fejben már erre készültek 3 hete. Nincs gond. Ha lejátszuk az elmaradt bajnokit akkor 1 ponttal mindenki előtt vagyunk.
Mindenesetre elszoktunk ettől. Még szokni kell a vereség ízét.
A 3 pont miatt nagyon jó lett volna, nem kellett volna aggódni a Barca meccs miatt. Viszont egy jó nagy maflásnak ez is megteszi.VanillaSky írta:Bazira örülök, hogy erre nem került sor. Még elhinnék, hogy jók holott 5-6 hete lejtőn vannak, mindegyikük.
- L.Miki
Nincs elfelejtve.miro írta:
Érdekes amúgy hogy Ronaldoét mindenki elfelejtette.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2015. január 4., vasárnap 19:00-kor.
gg, wp, legrosszabbak: Bale, CRonaldo, James, Ramos, Carvajal, Kroos, Benzema, Marcelo, Khedira, Chicharito, Jesé, Pepe, Casillas és Isco
na majd szerdán a másik munkás banda ellen lehet veretni, de azért remélem, hogy Carlo minimálisat változtat a csapaton. Tovább is azt mondom, hogy belefért ez a vereség.
na majd szerdán a másik munkás banda ellen lehet veretni, de azért remélem, hogy Carlo minimálisat változtat a csapaton. Tovább is azt mondom, hogy belefért ez a vereség.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Bazira örülök, hogy erre nem került sor. Még elhinnék, hogy jók holott 5-6 hete lejtőn vannak, mindegyikük.ha befújja a második tizit és Ronci be is lövi)