Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 12., szerda 12:51

Pirló konkrétan szerintem mozdithatatlan a Juvénál. Ami ennél is fontosabb, hogy ő maga sem akar váltani. Most is volt 1 nyilatkozata, hogy BL-t akar jövőre nyerni a zebrákkal :kivagyhe:
Látom átjött az irónia....na de sebaj :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 12., szerda 12:49

Nagyon lépni akar, ez sem dob az árán. A 35 millió + játékos már reális ajánlat lehet úgy a nyár vége felé.
35 milla+Higu? Nem mindegy,, hogy ki az a játékos...szeintem tobbára is csak 50 millió körül hozható Suarez, inkább felette. Majd kiderül.
Ha a Dortmundban tartják magukat ahhoz, amit a héten nyilatkoztak, akkor Lewandowski esetleg elgondolkodik más klub ajánlatán is, minthogy a bajorok "kedvéért" még egy évvel tovább maradjon Dortmundban, ahol már nem fogják őt annyira szívlelni (és még finom voltam). A Dortmund nem megtartani akarja őt, hanem semmiképp sem akarják eladni a Münchennek, és ezért akár pár milliót is hajlandóak beáldozni (attól függ, maga a játékos hogy dönt, marad még egy évet vagy eligazol Németországon kívülre egy esetleges alacsonyabb összegért, de ez lehet magasabb is a bajorok által kínáltnál).
Ez oda-vissza is érvényes, ha Lewa tartja magát, a Dotmund mit csinál? A BM nem szokott ilyen szempontból szemétkedni, ilyen helyzetben korrektűl fizet (neuer esetében pl). A Dortmundnak nem biztos, hogy belefér az, hogy lemondjon 20-25 millióról. Lewanak lehet, hogy belefér, hogy marad még egy évet, akkor is csak 25 lesz, cserébe nem kicsi alárási pénzt is kapna egy év múlva.
Pirló konkrétan szerintem mozdithatatlan a Juvénál.
Remélem is...Szerencsére nem hiszek benne, hogy komolyan felvetődött a leigazolása.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 12., szerda 12:47

morientes írta: Pirlo
Pirló konkrétan szerintem mozdithatatlan a Juvénál. Ami ennél is fontosabb, hogy ő maga sem akar váltani. Most is volt 1 nyilatkozata, hogy BL-t akar jövőre nyerni a zebrákkal :kivagyhe:

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 12., szerda 12:44

Cr7 írta:Nem tudom én nem tartom nagy számnak Vidalt! Inkább védekező középpályást kéne igazolni (Veratti vagy Gündogan) Támadóközépályásnak ott Özil meg Modric!! Hogy Látjátok??

Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo

Gündogan/veratti-Modric

Özil
Bale Ronaldo

Suarez/Benzema
Vidal nem TKP. Box-to-box az ember, méghozzá jelenpillanatban a legjobb a posztján. Nagy munkabírású és a két tizenhatos közt szinte mindenhol feltűnik. Olyan, mint nálunk Khedira, csak nem szar! :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 12., szerda 12:42

Szal az a Bale+Vidal+Suarez garnitura egy kicsit sok lenne így egyszerre .Bale 80 lenne az öreg Juan Háry szerint.Aztán Vidalt nem adnák oda 40 alatt ha odaadnák egyáltalán.Suarezre 35-öt szánna presidente Flo,de a pool meg sztm 50 alatt nem adná,bármit mond az uru drakula,hogy váltana...
Úgyhogy 170m ajrot nemtom hogy tudna nélkülözni most a klub,pláne hogy az elnök kijelentette:a stadion az első...

Majd jön Karcsibacsi oszt lesz nekünk Kaká meg Pirlo.... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 12., szerda 12:40

Engem most legjobban az edző bejelentése ami kicsit felcsesz, mert jó lenne már, ha ott lenne az a hivatalos jelző. Oké, hogy szinte biztos a dolog, de na... Másik meg, hogy a mágnestábla topic is, hogy néz ki 3 ponttal :mrgreen: :lol: .

AVB-nek amúgy, ha lenne esze menne a PSG-be. Azzal a kerettel annyi zsetonnal BL szerepléssel kicsit komolyabb lenne a meló. Lássuk be, elég kevés az esélye arra, hogy jövőre bekerüljenek a BL be.A PSG-vel meg konkrétan állandó részvevő lehetne. Konkrétan azt igazolhatna le szinte akit akarna + a fizuja sem lenne rossz. Az viszont szinte biztos, hogy, ha AVB lép akkor fixen jön Bale is. Így, hogy AVB nyalizik neki nem mondom fixre. Kondogbia leigazolására én is nagy sanszot érzek jövőre meg meg hozzuk Gündogant és fasza is :roll: . Blanc is hamarabb ír alá PSG-hez mint Rómához, de gondolom most ő a B terv és a előtte bepróbálkoznak pár nevesebb edzőnél hátha...

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 12., szerda 12:39

ameddig nincs Ancelotti(vagy barmilyen edzo) addig lenyegeben minden csak spekulacio.......mindenki azt tart igaznak amit akar...az is lehet bejelentik az edzot s tenleg masnap Suarez/Bale, vagy mindketto, de szerintem ami valoszinubb h bejelentik az edzot, s azutan kezdunk futni jatekosok utan, ezert lenne minel fontosabb az edzo kerdes.
de ameddig aPSG se kap ertekelheto edzot, ami most nm is van szabadon-addig nekunk se fogjak elengedni :'(

Cr7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane

HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. június 12., szerda 12:35

Nem tudom én nem tartom nagy számnak Vidalt! Inkább védekező középpályást kéne igazolni (Veratti vagy Gündogan) Támadóközépályásnak ott Özil meg Modric!! Hogy Látjátok??

Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo

Gündogan/veratti-Modric

Özil
Bale Ronaldo

Suarez/Benzema

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 12., szerda 12:32

Mert meg volt szabva egy határidő, hogy meddig élhetünk az opciós joggal, ha abból kicsúsztunk volna, akkor legközelebb a nyáron igazolhattuk volna le. Ugyanez Casemiro esete is, ott is volt egy dátum.
Igen és ők elég valószínű hogy már Ancelotti beleegyezésével jöttek, csak nekik az ügyükbe a határidő miatt mindenképp lépni kellett. Épp ezért szerintem biztos hogy vannak lezsírozott nevek amik szintén Carlo kérésére vagy beleegyezésével történtek, csak azért mostmár ideje lenne őt bejelenteni a játékosok érkezése addig várhat. Épp ezért továbbra sem érzem hogy aggódnunk kéne, Perez is mostmár elég magabiztos Ancelottival kapcsolatban, amint be tudják jelenteni az edzőt onnastól felgyorsulnak az események.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 12., szerda 12:28

Marky írta: én személy szerint suarez és bale leigazolását már késznek veszem. suarez már egyre többször nyilatkozza, hogy menni akar, megunta a sok köpködést, amit kap angliában. bale pedig biztos jönni fog, neymar elúszott, perez biztos nem hagyja, hogy a nagy igazolást a nyáron a barca vigye el... valamit lépni fog rá, ez tuti.
Nagyon örülnék, ha ez így lenne, de sajnos nem hiszem. Bale leigazolásával lesz még gond, a 90-100milliókat meg remélem nem gondolják komolyan, 60-ért ha lehet akkor hozni kell, ha nem akkor viszlát. Suarez meg nem tudom miért hiszi, hogy itt majd nem fogják bántani. Egy rossz megmozdulása lesz és a média széttépi, látjuk Pepével is mit művelnek. De legyen igazad és jöjjön a két vadállat, aztán Cével, remélhetőleg egy jól megerősített kp-val és egy bitang védelemmel mehet a henger. >:]

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 12., szerda 12:24

Anthony írta:
Matt009 írta:A helyzet szerintem az, hogy akkor engedi a PSG el ingyen, ha találnak megfelelő helyettest. Szerintem mi csak erre várunk. Ha nem muszáj, nem fizetjük ki a 4-8 milliót (nem tudom, mennyi pontosan).
A flansziák állítólag a 20-án esedékes Leonardo féle fellebbezésre várnak, csak az a baj, hogy állítólag nemhogy eltöröljék a büntetését, hanem még súlyosabbat is kaphat.
Edző meg sehol a láthatáron: Hiddink hosszabbított az Anzsival, Benitez a Napoliba ment, Blancról semmi hír (bár legalább a Romához nem írt még alá). Nade ez legyen az ő problémájuk.
Most Villa Boas-t emlegetik a PSG-vel, ezena héten tárgyalnak is vele, 4-5 évre kinálnak szerződést, évi 10 millió eurós fizetést kapna.

A Marca szerint jövőhéten lesz edző bejelentés
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 12., szerda 12:20

Matt009 írta:A helyzet szerintem az, hogy akkor engedi a PSG el ingyen, ha találnak megfelelő helyettest. Szerintem mi csak erre várunk. Ha nem muszáj, nem fizetjük ki a 4-8 milliót (nem tudom, mennyi pontosan).
A flansziák állítólag a 20-án esedékes Leonardo féle fellebbezésre várnak, csak az a baj, hogy állítólag nemhogy eltöröljék a büntetését, hanem még súlyosabbat is kaphat.
Edző meg sehol a láthatáron: Hiddink hosszabbított az Anzsival, Benitez a Napoliba ment, Blancról semmi hír (bár legalább a Romához nem írt még alá). Nade ez legyen az ő problémájuk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 12., szerda 12:14

Akkor miért nem vártak addig Carvajal bejelentésével?
Mert meg volt szabva egy határidő, hogy meddig élhetünk az opciós joggal, ha abból kicsúsztunk volna, akkor legközelebb a nyáron igazolhattuk volna le. Ugyanez Casemiro esete is, ott is volt egy dátum.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 12., szerda 12:12

Ancelottit meg igazán elhozhatnánk. Nem tudom meddig akarjuk hùzni a folgokat, de azért jó lenne TELJES kerettel nekivágni a túrának
Sose vágtunk teljes kerettel neki a túráknak, nem meglepő, hogy ez idén sem lesz így. Ancelotti miattt meg kár izgulni. Július 15-én kezdődik a felkészülés, addig még több, mint 1 hónap van. Van időnk Ancelottit megszerezni.

A helyzet szerintem az, hogy akkor engedi a PSG el ingyen, ha találnak megfelelő helyettest. Szerintem mi csak erre várunk. Ha nem muszáj, nem fizetjük ki a 4-8 milliót (nem tudom, mennyi pontosan). Ezt meg szerintem Perez helyesen teszi. A helyzet semmit sem fog változni, ha ma, holnap, jövőhéten, vagy csak júliusban lesz hivatalos. Ha viszont 4 milliót nyerünk, akkor annyival több pénzt költhetünk a nyáron.
Mi meg a nyalizós hírekből kiindulva hozzuk Susrezt.
Nagyon remélem, hogy őt hozzuk. A legjobb opció a számunkra.
csak az edző hivatalossá tételére várnak és egy-két apró papírmunka hiányzik
Akkor miért nem vártak addig Carvajal bejelentésével? Szerintem még nincs lezsírozva senki. Fel vannak véve a kapcsolatok, az érdeklődések megtörténtek, de semmi konkrétum nincs. Július előtt itt max edző lesz, új igazolás nem.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 12., szerda 12:08

szerintem már le van zsírozva 1-2 név, csak az edző hivatalossá tételére várnak és egy-két apró papírmunka hiányzik. sőt, az eladásoknál is valószínű az edzőre várnak, hogy megmondja ki kell és ki nem. amíg nincs meg az edző, addig mondhat akármit ancelotti, nem lényeges a dolog.

én személy szerint suarez és bale leigazolását már késznek veszem. suarez már egyre többször nyilatkozza, hogy menni akar, megunta a sok köpködést, amit kap angliában. bale pedig biztos jönni fog, neymar elúszott, perez biztos nem hagyja, hogy a nagy igazolást a nyáron a barca vigye el... valamit lépni fog rá, ez tuti.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 12., szerda 11:48

Július 15-én kezdődik elvileg ugye a szezon. Na az még 1 hónap, ami akár elég is lehet a keret összerakásához.

Pérez meg megmondta, hogy a Carlo kérdést nem fogják már sokáig húzni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 12., szerda 11:39

Tegnap volt 1 nagy kacsa Lewáról :D... Elvileg kirakta a MU a hivatalos oldalán, hogy leigazolták és nem sokkal később levették. Elég sokan cáfolták kommentben azzal az indokkal, hogy nem abban a formában szokták kirakni stb, de azért vicces milyen ráérő emberek vannak :lol: :lol:

Ancelottit meg igazán elhozhatnánk. Nem tudom meddig akarjuk hùzni a folgokat, de azért jó lenne TELJES kerettel nekivágni a túrának!

Juve szerintem hamarabb megveszi Higut mint az Arsenal és törlesztik x év alatt... Mi meg a nyalizós hírekből kiindulva hozzuk Susrezt.

Mozgalmas nyarunk lesz ez tuti :kivagyhe:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 12., szerda 11:35

CS0ki írta:Lewa meg már nagyon egyértelműen utal rá, hogy mit is akar. Kötve hiszem, hogy megváltoztatja a véleményét.
Ha a Dortmundban tartják magukat ahhoz, amit a héten nyilatkoztak, akkor Lewandowski esetleg elgondolkodik más klub ajánlatán is, minthogy a bajorok "kedvéért" még egy évvel tovább maradjon Dortmundban, ahol már nem fogják őt annyira szívlelni (és még finom voltam). A Dortmund nem megtartani akarja őt, hanem semmiképp sem akarják eladni a Münchennek, és ezért akár pár milliót is hajlandóak beáldozni (attól függ, maga a játékos hogy dönt, marad még egy évet vagy eligazol Németországon kívülre egy esetleges alacsonyabb összegért, de ez lehet magasabb is a bajorok által kínáltnál).
Hát Suarezt én nem látom a 35 milliós tarsolyban.
Nagyon lépni akar, ez sem dob az árán. A 35 millió + játékos már reális ajánlat lehet úgy a nyár vége felé.
Merci Zizou!

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 12., szerda 11:29

Hány % esély van most Kondogbiára?
72,7%.
:mrgreen:

Amúgy a hírek alapján szerintem elég komoly. Biztosan valós az érdeklődésünk, régebben az ügynöke is nyilatkozta ezt. A játékos szívesen csatlakozna a Realhoz, és neki szerintem előnyös is lehetne az, ha maradna még egy évet a Sevillában, illetve talán Del Nido is könnyebben engedné így.
Amit nem tudok, hogy most neki hogy van a játékjoga. Ott is elég bonyolultnak tűnt a helyzet (mint Neymarnál), nem csak a Sevilláé, hanem van ott is valami vállalat a háttérben.
Engem inkább az érdekelne, hogy mennyibe kerülne összesen? 15 millió fölött semmiképpen nem adnék érte.
Ha viszont megvesszük, akkor örülnék, ha már idén csatlakozna a kerethez. Ha nem jön, akkor esélyes, hogy marad a 2 kp.-s játék, Casemiroban meg nem érzem, hogy kiszorítaná Khedirát. Kondogbiában inkább, és ha igazak a hírek, Ancelotti is kedveli. Nem akarom jövőre a tunéziait stabilan a kezdőben látni. Nem kell vitát indítani most ebből.

Más.
Megint beszélt az a szavahihető FIFA ügynök (ez amúgy mit takar?), Francois Gallardo, hogy Bale a Realé. Most a Punto Pelotában kérdezték. Állítólag 80 millió euró, és valami befektetési csoport segítségével "igazolta le" a Real.
Na most. Többször is írtam már, hogy szerintem minimális az esélye, hogy jön idén, több okból is, amiket újra nem írnék le. A fazon köztudottan nagy ferdítő, sok "biztos" infója bizonyult már égbekiáltó baromságnak. Valószínűleg ez is az lesz.
Viszont az futott át az agyamon, hogy tuti tényleg hozni akarja Zidane és Perez. Annyi nyilatkozata volt a franciának is, ahol dicsérte, hogy borzasztó. Neymarról lecsúsztunk, a legnagyobb riválishoz ment. Perez is mondta, hogy lesz nagy név (asszem :) ).
Ami nekem furcsa, az Zidane azon nyilatkozata, miszerint aki Bale-t akarja, annak nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Csak néhány klub engedheti meg magának. Most ha hozni akarják, akkor minek vágja maga alatt a fát ilyenekkel? Hogy még drágább legyen?
Ezért tartom halványan elképzelhetőnek, hogy tényleg megvan a megállapodás, és ez már a magas ár beadagolása a népnek. Előre magyarázza a bizonyítványt.

Ennek így erős összeesküvés elmélet szaga van, meg sok a feltételezés. Továbbra sem érzem, hogy jönne Bale, csak nem tudom hova tenni Zidane nyilatkozatát az árral kapcsolatban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 12., szerda 11:25

Hány % esély van most Kondogbiára? Nagyon szeretném őt látni a csapatunkban.
Ha akarjuk, hogy jöjjön, akkor jönni fog. Csak kérdés, hogy kell-e nekünk...Ha Anceloti azt mondja, hogy hozzuk(már ha ő lesz az edző), akkor a Sevillától már ki fopgjuk várásolni, a nyilatkozatai alapján pedig vele sem lesz gond.

5 napőja nem fórumoztam, azt hittem majd írhatok az új edzőről, esetleg játékosról...ehhez képest van egy Casemiro-nk. Aki eddig is kvázi biztos volt. Nem pörög a biznisz még most sem sajnos. :)
Ami pedig a csatárkérdést illeti, az öreg a pénzügyi egyensúlyt szem előtt tartva 35 millánál nem hajlandó többet adni az új csatárért, ami egyébként pontosan megegyezik Pipita árcédulájával! Így Cavani vélhetően kiesik és Suárez, illetve Lewandowski marad elsősorban a tarsolyban!
Hát Suarezt én nem látom a 35 milliós tarsolyban. :hmmm: Lewa meg már nagyon egyértelműen utal rá, hogy mit is akar. Kötve hiszem, hogy megváltoztatja a véleményét.

Vissza: