Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Khedira 100%-kal passzolt, csak szólok.
Bale passzolási mutatója 62,5%...nála csak Iker és Chicharito volt gyengébb.
Bale passzolási mutatója 62,5%...nála csak Iker és Chicharito volt gyengébb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ez a tegnapi meccs Ancelotti-n ment el. Már félidőben meg kellett volna lépni egy Illarra-Bale cserét, és 4-4-2-ben lehozni a meccset. Látszott hogy van veszély a Valencia-ban, és nagyon könnyen jönnek át a középpályán, egyenlítettek is ebből. Most rosszul meccselt az olasz, pedig jó lenne már márciusban lelépni komolyan egy ilyen gyenge Barca-t, had lehessen pihentetni a BL-re. Ez a Sociedad meg a szezon trollcsapata, Real, Atlético, Barca pipa, mindenki más előtt meg térdelnek
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
mathers írta:Amúgy Kaká maradhatott volna. Akármennyire is gyenge volt. De szerintem annyit ő is lehozna a középpályán mint hámesz. Védekezik meg előre ad egy két passzt és csá. Vagy ha még padon is van, azért több az esély rá, hogy Kaká bejön és gólt szerez, minthogy Khedira.
Persze, amikor nemistudom már milyen hakni meccsünkön "kiss ödönke" úgy lekapta a pályáról, hogy csak kamillázott szerencsétlen Kaká...
De igen, maradhatott volna
ZIDANE
Hát amúgy igen, amikor Bale nem volt hetekig de Modric még igen, na akkor volt igazán fasza a csapat.ericco írta:Modric kiesése és Bale kezdőbe kerülése nagyon felborította a csapat egyensúlyát sajnos. Ezt Carlonak is észre kell vennie.
Modric-Kroos-Isco-James-Cé-Benzema volt azt hiszem. Na az eléggé adta.
Most egy Modric-Kroos-Isco-Jesé-Cé-Benzema adná nagyon.
Szavazáshoz: Bale és Benzema. Sajnos a francia is nagyon rossz napot fogott ki, de nem tudok rá haragudni, ahogy játszik az elmúlt hónapokban, egy szar meccs belefér. A velszi meg csak a szokásos SZAR.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Modric kiesése és Bale kezdőbe kerülése nagyon felborította a csapat egyensúlyát sajnos. Ezt Carlonak is észre kell vennie.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pedig most morci vagyok rá...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bajnokságból még van 20 meccs, nem? Bl-ben a döntőig minimum 6, döntő hetedik, kupában még legalább kettő, szóval nem.dannen írta:Realista24 írta:A 23. meg a Bl döntő lesz? :Đti összebeszéltek itt, kis hamisakGéci írta:És a 23.lenne a BL döntő
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez amùgy durva!dannen írta:hogy valami pozitívat is említsünk: a legutóbbi alkalommal amikor a real madrid 2 meccset vesztett egymás után, 22 meccses győzelmi sorozat következett. anno 4-2 sociedad és 2-1 atleti, most 4-2 milan és 2-1 valencia. na jöhet a következő 22es
Az milyen durva lenne, ha tényleg jönne egy 22-es széria.
És a 23.lenne a BL döntő
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na látom csak én gondolom így a Kakás dolgot. Mondjon bárki bármit azért jobb, mint Khedira.
Mondjuk a fizetése az más kérdés. Annyi pénzért nem lett volna jó a padon tartani pár meccsért.
Mondjuk a fizetése az más kérdés. Annyi pénzért nem lett volna jó a padon tartani pár meccsért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A 23. meg a Bl döntő lesz? :Đdannen írta:hogy valami pozitívat is említsünk: a legutóbbi alkalommal amikor a real madrid 2 meccset vesztett egymás után, 22 meccses győzelmi sorozat következett. anno 4-2 sociedad és 2-1 atleti, most 4-2 milan és 2-1 valencia. na jöhet a következő 22es
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt csak viccből írtad, ugye?mathers írta:Amúgy Kaká maradhatott volna. Akármennyire is gyenge volt. De szerintem annyit ő is lehozna a középpályán mint hámesz. Védekezik meg előre ad egy két passzt és csá. Vagy ha még padon is van, azért több az esély rá, hogy Kaká bejön és gólt szerez, minthogy Khedira.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nap hozzászólásamathers írta:Amúgy Kaká maradhatott volna. Akármennyire is gyenge volt. De szerintem annyit ő is lehozna a középpályán mint hámesz. Védekezik meg előre ad egy két passzt és csá. Vagy ha még padon is van, azért több az esély rá, hogy Kaká bejön és gólt szerez, minthogy Khedira.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Amúgy Kaká maradhatott volna. Akármennyire is gyenge volt. De szerintem annyit ő is lehozna a középpályán mint hámesz. Védekezik meg előre ad egy két passzt és csá. Vagy ha még padon is van, azért több az esély rá, hogy Kaká bejön és gólt szerez, minthogy Khedira.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor csak szerintem kellett volna kiszórni? Mikor az elején Bale-re rá csúszott az elején, az 5. perc körül az sima sárga nálam. Vagy akkor a 2. maradt volna el neki? Mert az pofázásért kapta.
Játékunk nem volt, de szerintem így is nyernünk kellett volna a meccset kis szerencsével.
2 100%-os helyzet (CR oldalháló, Bale bénázása) pluszba Ramos fejese amit 100-ból 95x befejel, Isco (?) fejese amit szerintem Alves sem tudja, h-h fogott meg...
A másik oldalon meg egy megpattanó utáni kapufa, alapból megpattant lövésből gól, meg egy rohadt rögzített szituáció.
A lényeg amit ki akartam hozni belőle, hogy bezzeg a Barca csak bemakkolt egy gólt, -pedig ők aztán tényleg nem érdemelték meg, mert helyzetekbe nem érződött igazán a nyomásuk- nekünk meg nem volt szerencsénk. Ugyanaz a Getafe ellen, ziccer közben lefújt meccs... Ha ilyeneken fog elmenni a bajnokság, akkor agyf***t kapok...
Játékunk nem volt, de szerintem így is nyernünk kellett volna a meccset kis szerencsével.
2 100%-os helyzet (CR oldalháló, Bale bénázása) pluszba Ramos fejese amit 100-ból 95x befejel, Isco (?) fejese amit szerintem Alves sem tudja, h-h fogott meg...
A másik oldalon meg egy megpattanó utáni kapufa, alapból megpattant lövésből gól, meg egy rohadt rögzített szituáció.
A lényeg amit ki akartam hozni belőle, hogy bezzeg a Barca csak bemakkolt egy gólt, -pedig ők aztán tényleg nem érdemelték meg, mert helyzetekbe nem érződött igazán a nyomásuk- nekünk meg nem volt szerencsénk. Ugyanaz a Getafe ellen, ziccer közben lefújt meccs... Ha ilyeneken fog elmenni a bajnokság, akkor agyf***t kapok...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- András93
ziro4vr írta:te kis nyaller, telordgabi írta:Orbán volt a legjobb nálam
Különben múltkor egy Valencia meccsen hallottam, hogy Lucas Orbannak van magyar felmenője. Farkas Norbi mondta, és azt is, hogy meg kellene próbálni a válogatotthoz csábítani.
- ziro4vr
Nem tudom mennyivel jobb egy lelkes Khedira mint egy kedvét szegett. Szerintem semennyivel. Csicsa szintén. Ha megy a csapatnak és beteszed őket, akkor valamennyire elvannak, de ha nem megy és őket kell beküldeni tűzoltásra, akkor már bajban vagy.tucsoki írta:Én Khedirán is ezt látom amikor játszik. Nem arról van szó hogy nagy ász lenne Illarra, de legalább akar.Babinho írta:Chicharito még olyan, hogy szerintem már 1 hónapja szóltak neki, hogy akkor köszi majd lehet menni vissza az muba. Azóta meg várja, hogy mikor induljon, erre ma is beküldik...ez még néz hogy mivan, ez a reptér? Nem, még nem. Akkor most focizzunk. Hogy is kell azt? Mire észbe kap, már a pálya gondnok is haza ment...
Meg kell tőlük szabadulni és jobbakat hozni.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem mindig mérvadó egy oldal...Realista24 írta:Whoscored
Orban 6,7 pont, Bale 6,8 pont.
Ne politizáljunk. :Đziro4vr írta:te kis nyaller, telordgabi írta:Orbán volt a legjobb nálam
Most nem otthonról vagyok, nem fogom pontosan megkeresni, de a 21-es számú ellenfél engem nagyon irritált az egész meccs folyamán, és talán sárga nélkül is megúszta...nyugodtan mehetett volna a madridiakhoz, beleillene a taktikába.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Én Khedirán is ezt látom amikor játszik. Nem arról van szó hogy nagy ász lenne Illarra, de legalább akar.Babinho írta:Chicharito még olyan, hogy szerintem már 1 hónapja szóltak neki, hogy akkor köszi majd lehet menni vissza az muba. Azóta meg várja, hogy mikor induljon, erre ma is beküldik...ez még néz hogy mivan, ez a reptér? Nem, még nem. Akkor most focizzunk. Hogy is kell azt? Mire észbe kap, már a pálya gondnok is haza ment...
- ziro4vr
te kis nyaller, telordgabi írta:Orbán volt a legjobb nálam
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Whoscored
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema