Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 5., hétfő 11:59

Toti írta:nekem azok a hsz-ek tetszenek szerte a világból, amelyikben azt írják, h LE eltaktikázta a sociedad elleni meccset.
ha már barcás hsz-ek
Nekem most az a kedvencem h vki odaát belinkelt egy videót amin Messi sikeresen megszelidíti a 18 méter magasból lehulló labdát vmi kínai showműsorba, és alá benyögi h kiváncsi lenne Ronaldora... :lol:
Ilyet még én is szoktam csinálni közbe, jópárszor sikerül is, de Cének ez biztos megoldhatatlan feladat lenne :lol: az már csak hab a tortán hogy a kis kínaiak is olyan fejeket vágnak közbe mint ha isteni csodát látnának :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 5., hétfő 11:12

Realista24 írta:Szerintem nem a szűk pad volt az oka a vereségnek, vagy a hetek óta tartó hullámvölgynek. Hanem, ahogy már te is és sokan írtátok, Modric hiánya.
Őt meg nem lehet pótolni télen. Ahogy másik topicban írtam, 6-7 embertől 130%-os teljesítmény kéne, nem lötyögés, szarok bele, majd a másik megoldja gondolkodás, és nem lenne gond.

A Barca-Atma végződhetne 1-1-re, mi pedig jó lenne, ha behúznánk az Espanyol ellen, és akkor a három pont előny + az elmaradt meccs némi nyugodtságot adhatna.
Elnézve a Barcát, sima V lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 5., hétfő 10:51

h3x0r írta:Messi es Neymar miert nem voltak kezdok? Még ha valami konnyu palyarol lenne szo, megertenem hogy pihenteti oket. A Sociedad otthonaban viszont 7 vagy 8 eve nyertek utoljara.

Állítólag nemrég tértek vissza én ilyet olvastam.Na de akkor is. :roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 5., hétfő 10:46

Messi es Neymar miert nem voltak kezdok? Még ha valami konnyu palyarol lenne szo, megertenem hogy pihenteti oket. A Sociedad otthonaban viszont 7 vagy 8 eve nyertek utoljara.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 5., hétfő 10:20

nekem azok a hsz-ek tetszenek szerte a világból, amelyikben azt írják, h LE eltaktikázta a sociedad elleni meccset. :lol: :lol:

hát nemtudom, de sztem a faszi nem egy zombori "taktikus" sándor, legalábbis eddig nem úgy tűnt, h tudja, h mikor mit csinál v mit kellene. nem egy taktikai zseni. ez az eltaktikázás pedig olybá hat, mintha amúgy, hatalmas taktikai repertoája lenne és most épp nem a megfelelőt választotta..

ha idén nyer vmit ez a barcelona az kb. a hihetetlen kategória.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 9:50

Szerintem nem a szűk pad volt az oka a vereségnek, vagy a hetek óta tartó hullámvölgynek. Hanem, ahogy már te is és sokan írtátok, Modric hiánya.
Őt meg nem lehet pótolni télen. Ahogy másik topicban írtam, 6-7 embertől 130%-os teljesítmény kéne, nem lötyögés, szarok bele, majd a másik megoldja gondolkodás, és nem lenne gond.

A Barca-Atma végződhetne 1-1-re, mi pedig jó lenne, ha behúznánk az Espanyol ellen, és akkor a három pont előny + az elmaradt meccs némi nyugodtságot adhatna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 5., hétfő 8:55

dannen írta:nem hiszem el, hogy nem akarunk senkit sem igazolni télen..
Simán meg lehet ezt lépni, csak Balet ki kell tenni a kezdőből, feltenni plusz egy kp-t és visszállni 442-re, támadásban 433-ra Iscoval kiegészülve.
Nem értem, miért játszunk támadásban is vonalszélsőkkel, mikor Marcelo és Carvajal is a pályán van-
Merci Zizou!

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 5., hétfő 8:21

dzsi91 írta: Az még oké,hogy a 4szeres aranylabdás mindent megnyert messi a szabadidejében ázsiába jár cirkuszi mutatványokat előadni...De ez a Neymar gyerek mégis kicsoda vagy mit tett le eddig,hogy 21-2 évesen haknizgasson amíg a csapata ekkora trágyában van.Meg milyen klub az amelyik azt mondja jól van fiam nyugodtan utazz 20ezer kilómétert lehozzuk nélküled.Ilyen korban ilyen karcsú eredménysorral(mert ez a konfetti kupa meg pár dél amerikai trófea még semmi),nem hiszem,hogy hagyni kéne,hogy ezzel foglalkozzon...
Neymarnak nagyon sok mindent előre megengedhetett a Barcelona, csakhogy őket válassza. Simán megeshet, hogy végül azért nem nálunk kötött ki, mert Perez az ilyen dolgokra akkora nemet mondott, mint a ház.
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 5., hétfő 0:48

Sierra írta:
Azért várjuk ki a végét... Az év elején (január-február) szinte mindig hullámvölgyben vannak, aztán tavaszra rájuk sem ismerni. Elég sokszor volt ez az elmúlt 6-8 évben. Nem kéne őket ennyire leírni, ráadásul nincs is ekkora különbség a két csapat között. Jobbak vagyunk, ez tény, de azért nem sokkal jobbak. Különben nem 1 pont lenne a különbség a bajnokságban. De az biztos, hogy jobb formában vagyunk, egységesebbek is, gólerősebbek is, csak játékban mi is eléggé visszaestünk. De mindkét csapat fel fog javulni, ebben biztos vagyok. Ráadásul az a trió ott elöl náluk előbb-utóbb befog lendülni elég csúnyán.
Ők már nem engedhetik meg maguknak a "szokásos" hullámvölgyet és az előny csak elméletben 1 pont.Keretben,vezetőségben,átigazolásokban,edzőben,gólerősségben,védekezésben,játékban...mindenben jobbak vagyunk, ez nem olyan most,hogy jobb formában vagyunk és ezért megy jobban,másik ligában játszik a 2 csapat...

Persze értem,hogy sokan nem akarnak inni előre a medve bőrére,különbözőek vagyunk, de ami a barcánál folyik az egy hosszú jól látható leépülésnek az utolsó előtti stádiuma.A végső stádium az lesz amikor belátják odaát,hogy mindent és mindenkit kikell onnan takarítani akinek bármi köze is volt a csodabarcához.

Ez a félelmetes trió meg látjuk mennyire félelmetes...Tavaly Messi-Neymar duotól kellett rettegni, erre a szezonra ők ketten összeszoktak mégse érzem,hogy bárkinek félnivalója lenne.Suarez meg, én őt egy nagyon jó játékosnak tartom de ez a "világklasszis" szint amit ráaggattak szerintem bőven túlzó.Egy LIVERPOOL-nak volt a húzó embere...de sokan úgy beszélnek róla mintha Messi és Neymar(aki szintén még messze van attól a szinttől ahova odalett erőszakolva) mellé hoztak volna egy Rivaldo-t vagy Ronaldo-t...

A Barca továbbra is ugyanolyan Messi függő mint pár éve,csak azóta eltünt mögülle a középpálya meg a védelem, meg ő is visszaesett.Ez arra elég,hogy néhány fellángolással eldöntsön 1-2 meccset de hosszútávon ezt eredményezi.

Oda nagytakarítás kell, nem kis foltozás, MINDENKIT kivágni aki részese volt a csodakorszaknak.Amíg ezt nem látják be addig csak gurulnak lefele a lejtőn.

ui.: Az még oké,hogy a 4szeres aranylabdás mindent megnyert messi a szabadidejében ázsiába jár cirkuszi mutatványokat előadni...De ez a Neymar gyerek mégis kicsoda vagy mit tett le eddig,hogy 21-2 évesen haknizgasson amíg a csapata ekkora trágyában van.Meg milyen klub az amelyik azt mondja jól van fiam nyugodtan utazz 20ezer kilómétert lehozzuk nélküled.Ilyen korban ilyen karcsú eredménysorral(mert ez a konfetti kupa meg pár dél amerikai trófea még semmi),nem hiszem,hogy hagyni kéne,hogy ezzel foglalkozzon...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 5., hétfő 0:35

CS0ki írta:
Neymaré meg miért szabálytalan? Nem támadta, nem rúgta ki a kezéből, váratlant húzott, amit nem szoktak merni csinálni, de hol ütközik a szabályba?
1-2 hónapja volt már erről egy vita az angol topicban. Ez szabálytalan, mindig is az volt, mindenhol sárgával büntetik.
Akadályozza a kapust, hogy játékba hozza a labdát. Nem tudom, hogy a legtöbb ember ezen miért csodálkozik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 5., hétfő 0:21

petiamadridista írta:de mivel a sportban, még inkább azon belül a fociban, nem nyerhetsz mindig, így 18 meccsből 1-et így vagy úgy de el kell buknod, hiába te vagy az esélyesebb mind a 18-on.
Kivéve amikor megnyersz 22 meccset zsinórban. :mrgreen: Pedig a te gondolatmeneted szerint ebből a 22-ből is egyet így vagy úgy buknunk kellett volna.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 5., hétfő 0:17

Ha minden meccs kimenetele 50-50 lenne, akkor pont ugyanannyi esély lenne arra, hogy 18-at nyerünk zsinórban, illetve hogy 12, egy vereség, még 5 győzelem. De mivel mondhatjuk, hogy alapesetben mi vagyunk az esélyesek minden meccsen, így nagyobb az esélye annak, hogy 18-at nyerünk.
de mivel a sportban, még inkább azon belül a fociban, nem nyerhetsz mindig, így 18 meccsből 1-et így vagy úgy de el kell buknod, hiába te vagy az esélyesebb mind a 18-on.
:D
Na mindegy, kár ezen vitázni, legyen igaza dzsi91-nek. :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 5., hétfő 0:15

dzsi91 írta:Tegye fel a kezét aki el tudja képzelni,hogy ez a pancser LE dobálja a bajnoki trófeát a képünkbe? :lol: Felesleges számolgatni,bajnoki leszünk,mert jobbak vagyunk.persze beképzeltség meg minden,de egyszerűen sokkal jobbak vagyunk.

Ott mos jön a tél,pánik káosz,néhányan bizony elfogják hagyni a süllyedő hajót (Messi?Neymar?Alves,Pique,Pedro)... Rohad belülről az egész és ez már menthetetlen.Ez a generáció kifingott.
Azért várjuk ki a végét... Az év elején (január-február) szinte mindig hullámvölgyben vannak, aztán tavaszra rájuk sem ismerni. Elég sokszor volt ez az elmúlt 6-8 évben. Nem kéne őket ennyire leírni, ráadásul nincs is ekkora különbség a két csapat között. Jobbak vagyunk, ez tény, de azért nem sokkal jobbak. Különben nem 1 pont lenne a különbség a bajnokságban. De az biztos, hogy jobb formában vagyunk, egységesebbek is, gólerősebbek is, csak játékban mi is eléggé visszaestünk. De mindkét csapat fel fog javulni, ebben biztos vagyok. Ráadásul az a trió ott elöl náluk előbb-utóbb befog lendülni elég csúnyán.

Luis Enrique meg mindig is madridista marad. B-) :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 5., hétfő 0:11

ikarus93 írta:Csúnya idők jönnek Barcáéknál. :mrgreen:
Én még várnék ezzel a kijelentéssel...

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 5., hétfő 0:08

Csúnya idők jönnek Barcáéknál. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 4., vasárnap 23:51

Tegye fel a kezét aki el tudja képzelni,hogy ez a pancser LE dobálja a bajnoki trófeát a képünkbe? :lol: Felesleges számolgatni,bajnoki leszünk,mert jobbak vagyunk.persze beképzeltség meg minden,de egyszerűen sokkal jobbak vagyunk.

Ott mos jön a tél,pánik káosz,néhányan bizony elfogják hagyni a süllyedő hajót (Messi?Neymar?Alves,Pique,Pedro)... Rohad belülről az egész és ez már menthetetlen.Ez a generáció kifingott.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 4., vasárnap 23:45

Szerinted mennyi esély van arra, hogy nyerjen a csapatunk egyhuzamban 18 bajnoki meccset??
szerintem ez nem reális, arra viszont hogy nyerjen 12-őt egyhuzamban, majd a 13.-on elbukjon és az azt követő ötöt behúzza komolyabb esély van, mintha 18-at nyerne zsinórban.
Ha minden meccs kimenetele 50-50 lenne, akkor pont ugyanannyi esély lenne arra, hogy 18-at nyerünk zsinórban, illetve hogy 12, egy vereség, még 5 győzelem. De mivel mondhatjuk, hogy alapesetben mi vagyunk az esélyesek minden meccsen, így nagyobb az esélye annak, hogy 18-at nyerünk.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 4., vasárnap 23:42

Tavaly is számolgatta mindenki ki hogy lesz bajnok aztán az utolsó 5 bajnokiból 1-et hoztunk? :D Vagy kettőt? :D De az utolsó mondatoddal egyetértek :D Legalábbis a második szavával.
jó hát akkor közbejött a BL. :D
Én mindenesetre hiszek a nagy számok törvényében, az alapján szoktam számolgatni a bajnoki pontversenyt.
aztán, most kinek mi. :D
Nyerjen a csapatunk mindig és le van a gond az ilyesmivel. Csak hát nem lehet mindig nyerni, na jólvan mind1 is. :)

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 4., vasárnap 23:38

petiamadridista írta:
Kezdjük ott, hogy a 4>1 (a 4-ből lehet 7, de hogy ez is miért van tényként közölve számomra rejtély) Másrészt a jövőre nézve, mitől csökkenne az esély a következő fordulókban attól, hogy ma kikaptunk? Maximum a megérzésed súghatja ezt, de semmi kézzelfoghatóval, tényekkel megtámogatva nem lehet biztosan kijelenteni.

Ami biztos, ha ma nyerünk akkor +4 pont (ha a pótolt meccset is hozzuk +7). Ha már megérzéseknél tartunk egy esetleges +7-nél sokkal jobban el tudtam volna képzelni, hogy a katalánok belenyugszanak és elengedik a bajnokságot, másrészről a BL-re mi is kicsit jobban tartalékolhattunk volna. Persze ez is csak feltételezés. Én jobban örültem volna a kiszenvedett győzelmünknek, mint egy feltételezésekre alapuló vágyálomnak.
Akkor csatlakozok. :D
Szerinted mennyi esély van arra, hogy nyerjen a csapatunk egyhuzamban 18 bajnoki meccset??
szerintem ez nem reális, arra viszont hogy nyerjen 12-őt egyhuzamban, majd a 13.-on elbukjon és az azt követő ötöt behúzza komolyabb esély van, mintha 18-at nyerne zsinórban. (Az Atletico elleni bajnoki meccsig számolok.)
Ezt egyszerűen csak a korábbi évek tapasztalatai, törvényszerűségei mondatják velem.
Másik: a Sevilla ellen otthon be kell húzni, nincs eze mit szépíteni, idegenben hihetetlenül halványak az andalúzok.
Tehát: A következő 5 meccsét behúzza a csapat, a Barca meg leikszel az Atleticoval, így lesz az előny 6 pontos, ha ma nyert volna a gárda, szerintem akkor sem lenne több az Atletico elleni meccsig 6 pontnál, mivel a foci törvényszerűségei szerint valahol egyszerűen ki kell kapnunk. És akkor ma négy pontos az előny, de a maradék 5ből egyet nem húzunk be, a többit igen, a Barca x-el jövő héten és februárig megint csak 6 pontos fór van. Egyszerűen ki kell kapni valahol, legalább egyszer, akkor már akkor kapjon ki a Madrid amikor a Barca sem nyer.
Mert 18 bajnoki közül egyszer ki kell kapni.
Ennyi. :D
Lehet baromság, de én így látom.
Tavaly is számolgatta mindenki ki hogy lesz bajnok aztán az utolsó 5 bajnokiból 1-et hoztunk? :D Vagy kettőt? :D De az utolsó mondatoddal egyetértek :D Legalábbis a második szavával.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 4., vasárnap 23:32

matador írta:Neymaré meg miért szabálytalan? Nem támadta, nem rúgta ki a kezéből, váratlant húzott, amit nem szoktak merni csinálni, de hol ütközik a szabályba?
Ha nem vagy tisztában a szabályokkal, akkor semmi sem szabálytalan.

Vissza: