Lehet valamit rosszul linkeltem nekem rendesen behozza, egy weben elérhető felületnek kéne lennie, a Companion a mobilos. Nem értem Esetleg próbáld meg másik bőngészőből elérni. A Companion néha nekem is lassú, de amint befejezte a töltést egy kis idő után újra jó. Lefagyni teljesen még nem fagyott, csak néha túl nagy a töltési ideje, de az sem olyan gyakori.sucre írta:Nekem az altalad web app csak a fifa companiont adja ki... Egyebkent nem rossz a Companion, de az atigazolasoknal neha lefagy... Nálad is van ilyen?
FIFA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: FIFA
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Doumbia Nem tudom miért, de talán a Fifa 12 óta olyan csaló ez az ember, hogy az valami hihetetlen Musa is Cszka-s, ő is ritka csaló.ferni írta:Na én velük írtom a népet: http://www.futhead.com/15/squads/14208741/
Én imádom őket, Doumbia meg Tosic nagyon durván jók.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Nekem az altalad web app csak a fifa companiont adja ki... Egyebkent nem rossz a Companion, de az atigazolasoknal neha lefagy... Nálad is van ilyen?
- sebydani
Én Xbox 360-on. Külsős rendszert én csak az elmített FIFA Companiont, és a FUT 15 web app-et ismerem, de mindkettő nagyon jól használható.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Egyébként ti milyen platformon játszotok?
És tudtok valamilyen külsős rendszerről, amin lehet üzletelni (pl telóra Fifa Companion)?
És tudtok valamilyen külsős rendszerről, amin lehet üzletelni (pl telóra Fifa Companion)?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Okés! köszi a tippeket, kipróbálom majd.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Na én velük írtom a népet: http://www.futhead.com/15/squads/14208741/
Csak ajánlani tudom, és ha Marchisio túl drága Romulo is tökéletesen passzol oda.
Van A csapatom is, akik drágábbak sokkal, de szeretek ezzel a belinkelt csapattal játszani nagyon.
Csak ajánlani tudom, és ha Marchisio túl drága Romulo is tökéletesen passzol oda.
Van A csapatom is, akik drágábbak sokkal, de szeretek ezzel a belinkelt csapattal játszani nagyon.
-
Nekem akkor makkom volt, hogy mikor Xbox-on elkezdtem fifázni (5 napja), a kezdő csapatom tele volt franciával. Mondanom se kell, azóta csak franciákat veszek Bár 1-2 helyen hiányos még a csapat, de ez a Varane-Sakho duó hátul adja, elől meg Griezmann valami isten... DE középre Cabaye és jó vételnek bizonyult. A legújabb kiszemeltem Matuidi, 2k körül mozog az ára
- sebydani
Én is erre esküszöm. Diego Alves-Carvajal,Varane,Pique,Coentrao(A.Moreno)-Khedira-Feghouli,Griezmann-Isco-Dos Santos,Rodrigo. 4-1-2-1-2 a felállás.Padon Jesé meg Deulofeu bármikor veszélyes, iszonyat gyorsak, főleg egy fáradt védelem ellen megfoghatatlanok. Uche/Cerci még előre, bár a két csatárt nem szívesen kapom le.ferni írta: nekem van egy kb 10.000 értékű csapatom, akikkel bárkivel felveszem a versenyt, később belinkelem majd.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Jah hát én nem licites árakról beszélek, én azt sosem nézem, hanem fix árakon. Nem csak simán rákeresek, hogy Aguero pl., hanem beállítok egy magas fix árat, ami biztos több, mint amibe kerül és így kidobja az összeset. Aztán ott már látod, hogy kb mennyiért lehet venni, visszalépsz, fix árat leveszed amilyen olcsón láttál annyira, vagy olcsóbbra. Ekkor már kevesebb találat jön és kitudod választani a legolcsóbbat.
meg kell nézni mennyiért lehet venni legolcsóbban azonnali áron, na azok a legolcsóbbak és ezekhez képest kellene liciten olcsóbbat venni vagy lecsapni egy olcsó azonnali árra.RealRaúl77 írta:A staff lapokkal, illetve a training lapokkal érdemes foglalkozni? Hogy működnek ezek?
Másik, hogy kereskedéshez van valami trükk/tipp/iránymutató, ami alapján hatékonyan lehet csinálni? Mert fél óráig böngésztem az eladásokat, de elég körülményesnek tűnik, hogy ülni, és várni, hátha olcsón leesik valami, ami amúgy többszöröséért kellhet el. Meg egyelőre nem is igazán látom át, hogy mi mennyit ér. Mert hiába van ott pl a Mascherano 800, és gondolom úgy, hogy ő biztos többet érhet, de azért csak elbizonytalanít, hogy akkor miért csak 800 a jelenlegi licit? Szóval értitek. És inkább nem veszem meg, mert hátha csak buknék rajta..
Meg valaki arra esküszik, hogy fogyóeszközökkel kereskedik.
Amúgy egy idő után érdemes egy erősebb teamet összerakni, csak az elején ajánlatos így spórolni, mert jön egy erősebb team, aki tud is vmennyire játszani és esélyed se lesz, nem kell itt drága csapatra gondolni, nekem van egy kb 10.000 értékű csapatom, akikkel bárkivel felveszem a versenyt, később belinkelem majd.
- sebydani
A staff lapokat érdemes eltenni ha packbe leesik, személy szerint venni és sose szoktam, de elvileg van értelme és hasznosak, a training lapok meg ugye egy meccsre érvényesek csak, most használgatom el, hogy a karácsonyi packekben leesett vagy 15-20 de amúgy szerintem hasztalan velük foglalkozni. A játékosok árát az általam emített futbin oldalon tudod követni, elég jól be lehet lőni megéri-e a vásárlás vagy nem, de van még ilyen oldal pl. a futdb.net vagy a futwiz.com. De csak ha gyorsan megnézed az árak összevetésénél, akkor is látod, hogy jó-e az ár vagy nem.Az ne zavarjon licitáltak-e rá ha jó az ára,annál könnyebb dolgod lehet Vannak nagy irreális árak, de sok esetben igen, levonható belőle, hogy mennyi a játékos valóban. Van több taktika is, de ha sokat böngészed menni fog fejből ki mennyiért megy kb, plusz egy egy pillantás a futbin-re és látni fogod te is megéri e vagy sem Ott a futbinen felül az "Articles" menüpontot belül megtalálsz 3 megoldást amik tényleg igen hasznosak. Szóval gyors módja a meggazdagodásnak egy packben lévő Ronaldo,Messi,Ibra stb.. másképp elég időigényes, pepecs dolog de ha ráérez az ember szépen lehet gyűjteni. 2 nap alatt 40 ezret kapartam össze készülve az év csapata/játékosai megjelenésére
- RealRaúl77
Hát igen. De belépek, hogy mutassa az adott játékosból az összeset. És ott van mennyiért tették ki, de szinte semelyiknél nincs licitálás. És azért ettől is megijedek..
Vagy abból, hogy mennyiért rakják ki, már le lehet vonni a kb árát a játékosnak? Nem szükséges, hogy mennyit licitáltak rá? Mert elvileg a kereslet a lényeg, nem a kínálat, de működhet úgy is a ez a piac, hogy a kínálat is döntő.
Na jó asszem túlbonyolítottam Nem vagyok én közgazdász.
Vagy abból, hogy mennyiért rakják ki, már le lehet vonni a kb árát a játékosnak? Nem szükséges, hogy mennyit licitáltak rá? Mert elvileg a kereslet a lényeg, nem a kínálat, de működhet úgy is a ez a piac, hogy a kínálat is döntő.
Na jó asszem túlbonyolítottam Nem vagyok én közgazdász.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Keress rá simán Mascherano-ra és nézd meg a többiek mennyiért adják. Nyilván ha sokan adják 7-800-ért, de vannak akik 1200-1300-ért akkor nem érdemes próbálkozni megvenni és többért eladni.RealRaúl77 írta:A staff lapokkal, illetve a training lapokkal érdemes foglalkozni? Hogy működnek ezek?
Másik, hogy kereskedéshez van valami trükk/tipp/iránymutató, ami alapján hatékonyan lehet csinálni? Mert fél óráig böngésztem az eladásokat, de elég körülményesnek tűnik, hogy ülni, és várni, hátha olcsón leesik valami, ami amúgy többszöröséért kellhet el. Meg egyelőre nem is igazán látom át, hogy mi mennyit ér. Mert hiába van ott pl a Mascherano 800, és gondolom úgy, hogy ő biztos többet érhet, de azért csak elbizonytalanít, hogy akkor miért csak 800 a jelenlegi licit? Szóval értitek. És inkább nem veszem meg, mert hátha csak buknék rajta..
De nekem is volt olyan, hogy gyorsan kellett a pénz valamiért, meg sem néztem mennyi a piaci értéke játékon belül aztán eladtam l..sz pénzért, mert mutatja anno mennyiért vettem, nem néztem, hogy azóta 3-4szereséért lehet venni... Az ilyeneket kell kifogni. Biztos sokan vannak akik olcsón adják, bőven átl piaci érték alatt.
Viszont jártam fordítva is, megvettem pár hónapja Modric-ot, spanyol csapat helyett építettem egy angolt, elakartam adni a horvátot ugyanannyi pénzért, de már többször tettem fel nem vitte senki, hiába vittem lejjebb az árat folyamatosan. Aztán megnéztem mennyit is ér mostanában egy Modric és felét sem annak, pedig akkor a legolcsóbb elérhetőt vettem ez biztos.
- RealRaúl77
A staff lapokkal, illetve a training lapokkal érdemes foglalkozni? Hogy működnek ezek?
- sebydani
A katalógusból tudsz, ott ajánl fel játékosokat, és ahogy egyre magasabb szintet érsz el úgy lehet egyre jobbakat. Kezdve Luca Tonitól, Sterlingig,Vidalon át Bale,Lewa jönnek szépen sorba, igaz nem sok meccsre, de kitudod őket próbálni. Pl. nekem James Rodriguez abszolút nem volt akkora megváltás Isco-hoz képest,sőt.. Ahhoz képest, hogy 25 +- pár ezer körül mozog az ára nem venném meg simán, Isco fillérekért jobban fekszik nekem.RealRaúl77 írta:Kölcsönvenni hogy lehet? Az elején bedobta magától, de az már lejárt.
- RealRaúl77
Ja.. az nem sok. Azokat láttam.
Katalógusból lehet.RealRaúl77 írta:Kölcsönvenni hogy lehet? Az elején bedobta magától, de az már lejárt.
- RealRaúl77
Kölcsönvenni hogy lehet? Az elején bedobta magától, de az már lejárt.
- sebydani
Ha a katalógusból kiváltod a zsetonlöketeket az is segít, plusz ha egy online szezont lenyomsz és feljutsz vagy akár megnyered, azok után is lehet jó pénzeket felszedni.
Most próbáltam ki Bale-t a minap, mint kölcsönjátékos, hát mondanom se kell parádé, remélem egyszer megtudom majd venni vagy esetleg becsöppen egy packbe De az is tuti, hogy a kis Feghoulim amíg nem lesz Bale a jobbszélre senkire se cserélem le Mindenkinek nagyon tudom ajánlani akinek spanyol csapata van ( vagy Algériai ) , azért amit nyújt ingyen van
Most próbáltam ki Bale-t a minap, mint kölcsönjátékos, hát mondanom se kell parádé, remélem egyszer megtudom majd venni vagy esetleg becsöppen egy packbe De az is tuti, hogy a kis Feghoulim amíg nem lesz Bale a jobbszélre senkire se cserélem le Mindenkinek nagyon tudom ajánlani akinek spanyol csapata van ( vagy Algériai ) , azért amit nyújt ingyen van