kemény botrány lett volna ebből ha ezen múlott volna a bajnokságGalacticos írta:azért ez mi már?A San Antonio Spurs legendája, Tim Duncan a mérkőzés rendes játékidejének utolsó játékára szabálytalanul tért vissza a parkettre, miután a bírók visszanézték Ray Allen egyenlítő tripláját. A videózásoknál lévő szüneteknél nem lehet cserét végrehajtani időkérés nélkül, márpedig abból már nem volt több a Spursnek. Végül nem lett jelentősége a dolognak, hiszen Parker kihagyta a dobását, a hosszabbítást pedig a floridaiak nyerték.
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Galacticos
azért ez mi már?A San Antonio Spurs legendája, Tim Duncan a mérkőzés rendes játékidejének utolsó játékára szabálytalanul tért vissza a parkettre, miután a bírók visszanézték Ray Allen egyenlítő tripláját. A videózásoknál lévő szüneteknél nem lehet cserét végrehajtani időkérés nélkül, márpedig abból már nem volt több a Spursnek. Végül nem lett jelentősége a dolognak, hiszen Parker kihagyta a dobását, a hosszabbítást pedig a floridaiak nyerték.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor jó, mert a tegnapi sem volt jó meccse a heatnek. James csendben elrakott egy tripla-duplát megint, a fű alatt,de a végén majdnem megint elszabta. A triplával javitott. Allen meg elképesztő. Szerintem az utolsó meccs megint Greené lesz a Texasiak oldalán, a Miaminál meg remélem,h az egész csapaté. Meg kell most már nyerni ezt a hetediket, otthon.Anthony írta:van félnivalója a Miaminak bőven. Főleg hogy eddig nem volt 2 jó meccsük egymás után.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ez épphogy meglett, nagyon kemény a San Antonio. Duncan 37 évesen tarthatatlan, és 30 pontokat dob egy nagydöntőben. Eszméletlen.
Danny Green, aki már eddig rekordott állított fel a nagydöntőben bedobott 3-asok tekintetében (26 vagy mennyi) ma 3 pontra volt képes, és így is majdnem nyert a Spurs. Mondjuk ma lehet nem rá kellett volna kijátszani az utolsó 3-ast De egészen biztos, hogy a következő meccsen ennél csak jobb lehet, van félnivalója a Miaminak bőven. Főleg hogy eddig nem volt 2 jó meccsük egymás után.
Danny Green, aki már eddig rekordott állított fel a nagydöntőben bedobott 3-asok tekintetében (26 vagy mennyi) ma 3 pontra volt képes, és így is majdnem nyert a Spurs. Mondjuk ma lehet nem rá kellett volna kijátszani az utolsó 3-ast De egészen biztos, hogy a következő meccsen ennél csak jobb lehet, van félnivalója a Miaminak bőven. Főleg hogy eddig nem volt 2 jó meccsük egymás után.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezen fáradtam le én is a legjobbanTBone írta:Leonard öcsém az a bünti a végén hogy jött ki...
azt hittem agyfrászt kapok mikor nem dobta be csak a másodikat.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Allen megnyerte a bajnokságot.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Leonard öcsém az a bünti a végén hogy jött ki...
- Galacticos
Utolsó másfél percben chalmers to, james to, james rossz dobasok... Szanalmas.
na allen visszahozott egy kis reményt.
serk. james megint rossz tripla és alleeen mekkora az emberünk.
na allen visszahozott egy kis reményt.
serk. james megint rossz tripla és alleeen mekkora az emberünk.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Szintén. Kis meccse volt a ma hajnali is. Remélem folytatni tudja így tovább.Zsombor írta:Ha nyer a Spurs, akkor nagyon remélem, hogy Green lesz az MVP.
Ha nyer a Spurs, akkor nagyon remélem, hogy Green lesz az MVP.
Amúgy én kizártnak tartom, hogy Kobe a sérülése után esetleg olyan szinten játszon, mint ebben a szezonban.
Amúgy én kizártnak tartom, hogy Kobe a sérülése után esetleg olyan szinten játszon, mint ebben a szezonban.
Nem, ez pont egy vesztes meccs alkalmával történt.peti_madrid írta:Ez az a meccs, amikor 40 pont volt a két csapat közt a Bulls javára, nem? Elgondolkodtató, hogy mennyire jól dobáltak, ha Jordan "csak" ennyit dobott. Már ha ez az a meccs.
- Galacticos
legyen hetedik meccs.
és egy james buzzerbeater game winner.
a miamival se szimpatizálok, jamest se kedvelem annyira -de elismerem- wadet se, viszont a spurst nagyon nem bírom.
és egy james buzzerbeater game winner.
a miamival se szimpatizálok, jamest se kedvelem annyira -de elismerem- wadet se, viszont a spurst nagyon nem bírom.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A legnagyobb király, úgyhogy bírni fogjaGT37 írta: Kíváncsi leszek, fog-e bírni még két szezont...
Már csak 1 meccs és James sírhat Be kell húzni Spurs! Olyan jó lesz szerdán az a hajnali 3hehe írta:möhöhöhöööö
3:2
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kobe Bryant áprilisban, az NBA-alapszakasz végén szenvedett súlyos sérülést, elszakadt az Achilles-ina, ez sem gátolja meg azonban, hogy az év végén visszatérjen, komoly tervei vannak.
Az ESPN úgy tudja, a Los Angeles Lakers harmincnégy éves sztárja, ha felépül, még legalább két szezont akar játszani a bajnokságban. Abban reménykedik, hogy mindkét idényt bajnoki gyűrűvel sikerül majd zárnia.
Kíváncsi leszek, fog-e bírni még két szezont...
Az ESPN úgy tudja, a Los Angeles Lakers harmincnégy éves sztárja, ha felépül, még legalább két szezont akar játszani a bajnokságban. Abban reménykedik, hogy mindkét idényt bajnoki gyűrűvel sikerül majd zárnia.
Kíváncsi leszek, fog-e bírni még két szezont...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ez az a meccs, amikor 40 pont volt a két csapat közt a Bulls javára, nem? Elgondolkodtató, hogy mennyire jól dobáltak, ha Jordan "csak" ennyit dobott. Már ha ez az a meccs.Zsombor írta:másik alkalommal pedig a Utah volt az ellenfél.
Mi szöveg.
Neal meg Green nagyot játszottak.
A Bosh,Wade James trió egyike sem dobott még 20 pont felett a döntőben, ez azért érdekes. Remélem Parkernek nem kell kihagynia a negyedik meccset és behúzzák. Amúgy ha most nem lép elő (a mocskos mód fáradt) James, akkor abba is lehet hagyni az összehasonlítgatást Jordannel. (így sem kéne)
Jordan legkevesebb dobott pontja a döntők során 22 volt, egyszer a Seattle ellen, másik alkalommal pedig a Utah volt az ellenfél.
Neal meg Green nagyot játszottak.
A Bosh,Wade James trió egyike sem dobott még 20 pont felett a döntőben, ez azért érdekes. Remélem Parkernek nem kell kihagynia a negyedik meccset és behúzzák. Amúgy ha most nem lép elő (a mocskos mód fáradt) James, akkor abba is lehet hagyni az összehasonlítgatást Jordannel. (így sem kéne)
Jordan legkevesebb dobott pontja a döntők során 22 volt, egyszer a Seattle ellen, másik alkalommal pedig a Utah volt az ellenfél.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Itt halok meg mindjárt.peti_madrid írta:Általában a forgódobos mosógépjeik elég nagyok.
Amúgy szép volt, Spurs, csak így tovább!
(Tottenham után a második Spurs, akiknek szurkolok most. )
Ginobili laza volt: http://www.youtube.com/watch?v=rTcU7Gkwfps
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Általában a forgódobos mosógépjeik elég nagyok.Anthony írta:Mondjuk én sose értettem Bosch-ban mi a "big"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Súlyos lesz, ha a nagy 3-as egy bajnoki címmel marad összesen. (ha idén nem nyernek jövőre még annyira sem látom az esélyt, Wade-nek annyi, a többi ellenfél meg csak erősödni fog).
Mondjuk én sose értettem Bosch-ban mi a "big"
Mondjuk én sose értettem Bosch-ban mi a "big"