FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. január 5., hétfő 15:28

A legjobban azt utálom, mikor csórikám rúg egy gólt a 30. percben és utána elkezdi, hogy ha a kapusánál kézben van a labda akkor míg a gép ki nem löveti vele ő úgy hagyja... :vivo: Pfejj, de szeretetek az ilyen embereknek gólt lőni :mrgreen:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 5., hétfő 15:26

wolf15 írta: Nekem eddig a legjobb az volt, amikor vezettem 1-0-ra, aztán talált valami kamu gólt, hülye gólöröm, megnézte az összes visszajátszást. Mondom oké, nem para. Középkezdek, kick off bug (gy.k.: 0:50-től a lényeg ), majd Calma, calma gólöröm, és persze én is megnéztem az összes visszajátszást. :D
Utána még kapott 1-2-t talán, aztán ennyi.
Utána már én is szemét vagyok, persze, hogy én is visszanézetem vele. Sőt, ha látom, hogy szemétkedik (pl csak passzolgat, nem támad), akkor vezetés után hátul passzolgatok. Ez nagy geciség, de aki normálisan játszik velem, annál lenyomkodom a visszajátszást, meg nem ilyen seggrázós gólörömöket tolok neki... max dobok egy szaltót. :D
Mondjuk ilyenkor le kell nyugodni, mert volt, hogy a nagy na most visszakapod feeling közepette nem maradt hátul emberem, aztán 3-an hozták a kapusomra :D

wolf15

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2015. január 5., hétfő 15:14

RealRaúl77 írta:Imádom az ilyen embereket, akik úgy élik ki magukat, hogy összevásárolják a legjobbakat, ki tudja hogyan a legalsó ligában.
Én pl. amikor elkezdetem játszani, akkor mobilnettel nyomtam, ezért UT-ben csak az offline kupákat meg bajnokságokat játszottam, úgy szereztem pénzt. Aztán egy szerencsés nyitással jött egy Tevez, eladtam, belőle kb megvettem az egész mostani keretemet.
Majd december közepe felé végre lett rendes netem, 10. liga, elég jó csapattal. Mit gondol az ellenfél? Tuti anyuci vette a zsetonokat. :)

Tehát sose tudhatod, hogy mi a szitu. Persze biztos rengeteg olyan is van, amit te mondasz, sőt...
zalkrisz írta: Engem az zavar, hogy amikor gólt lő, akkor nagyképűsködik meg visszanézeti velem a gólt 25x, aztán mikor kap rá kettőt kilép a játékból. De ez van,
Nekem eddig a legjobb az volt, amikor vezettem 1-0-ra, aztán talált valami kamu gólt, hülye gólöröm, megnézte az összes visszajátszást. Mondom oké, nem para. Középkezdek, kick off bug (gy.k.: 0:50-től a lényeg ), majd Calma, calma gólöröm, és persze én is megnéztem az összes visszajátszást. :D
Utána még kapott 1-2-t talán, aztán ennyi.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 5., hétfő 15:09

Köszi szépen, majd átnyálazom magam a kedvenceken :D

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. január 5., hétfő 15:07

itt a tavalyi TOTS,IF és TOTY kártyák. http://www.futhead.com/14/players/
van különbség bőven. nem véletlenül ennyire drágák.
pl itt van CR TOTY és CR alap kártya.
halálomig madridista leszek

Sastre

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 5., hétfő 15:03

Tényleg, ezek a blue cardok mibe jobbak, mint a simák? Fifa world-n ilyen sötét, feketés kártyák voltak... azt gondolom hogy ritkábbak, meg talán 1-2 ponttal jobbak is rajta a statok, de azonkívül? Horribilis összegekért mentek... Szóval van valami nagy plussz, vagy csak a villogni lehet velük? :D

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. január 5., hétfő 15:00

már most is lent vannak nagyon az árak, ennél lejjebb nem hiszem hogy mennek majd. de ki tudja.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. január 5., hétfő 14:57

sebydani
már működik :D
más: miért van az, hogy az egyik játékosom (Menez) kb minden 2. meccsen lesérül? Ezt befolyásolja valami, vagy csak a gép random dobálja?
van 5.5 k-m. Milyen játékosokat érdemes venni? Kik a legkelőbbek, akikkel lehetne kicsit bizniszelni (olcsó vétel, drága túladás)? Vagy inkább gyűjtsek blue packokra?
Olvastam itt, hogy január középen jönnek a blue kárd-ok. Akkor lejjebb fog menni a sima arany játékosok ára?

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 5., hétfő 14:36

RealRaúl77 írta:padon kell ülni, vagy jó a tartalék is?
Tartalék is jó. Egyébként én szeretem ha kilépnek, oké nem kapok annyi zsetont, de a pont megvan és még a játékosaim sem fáradtak el annyira :)

Megyek is tolom egyet, azt hiszem 4-5 napja estem ki az első ligából, azóta nem játszottam, mert felhúztam magam. :D :D

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. január 5., hétfő 14:36

Jó a tartalék is,csak az aktív keretben legyen.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 5., hétfő 14:35

padon kell ülni, vagy jó a tartalék is?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. január 5., hétfő 14:15

a keretben kell lennie az adott játékosnak, akkor megy vissza a fitness.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 5., hétfő 14:06

Ez a fitnesz dolog hogy van? Van, amikor egy pihentetéssel 15-20 egységgel is nő, van amikor viszont egyáltalán nem. Mi kell hozzá? Nem sikerült még rájönnöm.

Tudom vannak fitnesz lapok, de ha tudom, nem használom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 5., hétfő 13:45

zalkrisz írta:Egyébként nekem az az érdekes, ha egy nap sokat játszok és megtalálom a megfelelő taktikát, akkor volt olyan, hogy simán végigmentem vele úgy, hogy az első ligát is megnyertem veretlenül. Aztán lefeküdtem, másnap nekiálltam játszani, rögtön kiestem két ligát, majd egy másik taktikával kapaszkodtam vissza. Aztán másnap reggel ismét azzal is kiestem... Nem tudom ennyit számít e, hogy kiesik az ember a ritmusból, de valószínű igen.
Én a 14-ben az első osztályt majdnem megnyertem, utána meg rögtön visszazuhantam szépen sorba a 4. ligába, esélyem se volt még bent maradni se sehol :lol: Utána viszont visszakapaszkodva megnyertem az elsőt is. A 15-ből még hiányzik az első liga megnyerése, de már nagyon rajta vagyok :)
Kipróbáltam most egy-két kereskedési módszert, 20-30 ezerbe került amikbe befektettem, nem tartom kockázatosnak így ránézésre, aztán lehet rajtam marad minden, meglátjuk :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 5., hétfő 13:29

Nem is az, hogy megsértődtem, sőt örülök neki, hisz győztem :mrgreen:
Csak érted, kicsit frusztrál, hogy jön a fullos kirakatcsapatával, aztán nincs mögötte semmi tudás.
Nem ide tartozik ez, de ez kicsit olyan, hogy gazdag szülők, pénz, meg menőség, hasonlók, de mögötte semmi érték. Sose szerettem az ilyen embereket.

Persze én is kaptam már ki, játszottam döntetlent, de jobban örültem annak a vereségnek, mert egy izgalmas csatában maradtam alul, egyenlő feltételek mellett, mint ennek a 7-0ás győzelemnek.

Egyébként egy éve nem nagyon játszottam fifával, az is 13-as volt. Én is először menedzser móddal kezdtem, de azt is amatőrön és szép lassan állítottam felfele a nehézséget. Nagyon számít az is, hogy mennyire van ráhangolódva az ember.

Sastre

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 5., hétfő 13:19

Engem az idegesít a legjobban, amikor meglövöm az első gólt, esetleg a másodikat, aztán rögtön kilépnek a meccsből... jó, oké, megkapom győzelemnek, de akkor is... Jah meg az is jó szokás, hogy ha hátrányban vannak a félidőben, akkor már szerintük a második félidő nem kell... akkor is kilépnek...

A legrosszabb az volt, hogy a meccs elején egyből nyomott az ellenfelem egy alt+f4-et.... a meccset nem számolta be a ligába, pontot és pénzt nem kaptam érte, mert ugye nem játszottunk semennyit, csak felálltunk középkezdéshez, viszont a játékosok contract-jából szépen vonta... kövire is azt a srácot dobta be, ugyanezt megcsinálta... -2 contract minden játékosomnál... asszem akkor 3 napig nem is fifáztam utána...

A legjobb viszont az volt, amikor belőttem a 80. percben a harmadik gólomat (3-0), az ellennek sokkal jobb csapata volt, világsztárok persze, aztán úgy begőzölt, hogy középkezdés után mindig csak hátrapasszolgatta a labdát, és Buffon így szerzett 3 vagy 4 öngólt :D

Mondjuk ez még a Fifa World csodálatos keretei között volt, karácsony óta már Fifa15 van nálam is, remélem itt nem lesznek ilyenek, egyelőre csak offline merem tolni, és élvezem a karriert :D

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 5., hétfő 13:13

Igazából ezen nem kell megsértődni, persze vannak csalók, de pl én csináltam olyat régen, hogy egyik profilomat meguntam, újat akartam kezdeni, ezért eladtam minden játékosomat, lett így jó sok pénzem. Aztán egy másik profillal elkezdtem játszani, ugye akkor legalsó ligák ismét, egy kb 30-as játékost feltettem annyi pénzért amennyi a másik profilomon van és megvettem így lett egy csomó pénzem rögtön az elején és jó játékosokkal kezdtem.

Felőlem úgy csalnak, ahogy akarnak. Én jobban félek az első osztályban egy olyantól, akinek átlag 75-as csapata van, mint akinek 90-es, mert ő nyilván nem véletlenül került oda, míg a másik lehet csak a jobb játékosainak köszönhetően.

Engem az zavar, hogy amikor gólt lő, akkor nagyképűsködik meg visszanézeti velem a gólt 25x, aztán mikor kap rá kettőt kilép a játékból. De ez van. Vagy amikor végigtámadom a meccset, kipattan a kapufáról üreskapura a szerencsétlen játékosaim mellérúgják, ez meg egy támadásból a végén gólt lő és nyer. De van fordítva is, volt olyan, hogy tényleg tök ügyes gyerekkel játszottam, úgy szopatott ahogy akart, mégsem jött neki össze a gól, pedig esélyem nem volt, 0-0 lett. Aztán a következő meccset megint vele játszottam és az első 20 percben vágtam 3-at, de olyanokat, hogy szöglet után kipattanó kapásgól, 30ról be a laposra, meg egy kipattanó a kapusról jó helyre. Utána megint közöm nem volt a meccshez. Vannak ilyenek. 7-0-nál már én se játszanék az tuti, bár én ha ki is kapok, hiába sokkal jobb nálam az első ligákban páran, a védekezést vágom annyira, hogy 1-2 legyen, a második is csak azért, mert már mindenkit előreküldtem. :)

Egyébként nekem az az érdekes, ha egy nap sokat játszok és megtalálom a megfelelő taktikát, akkor volt olyan, hogy simán végigmentem vele úgy, hogy az első ligát is megnyertem veretlenül. Aztán lefeküdtem, másnap nekiálltam játszani, rögtön kiestem két ligát, majd egy másik taktikával kapaszkodtam vissza. Aztán másnap reggel ismét azzal is kiestem... Nem tudom ennyit számít e, hogy kiesik az ember a ritmusból, de valószínű igen.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 5., hétfő 13:01

Imádom az ilyen embereket, akik úgy élik ki magukat, hogy összevásárolják a legjobbakat, ki tudja hogyan a legalsó ligában. Nem tudom hogy, de biztos bedurcizott, aztán anyuci vette neki a zsetonokat. Mert hogy 10-12 évesnél nem idősebbek, az is biztos.
Aztán, amikor egy tök átlag csapattal 7-et baszok nekik, az 5. gól után már mást sem csinált, csak fogta középkezdésnél, és rárúgta a Drogbájával, ha megszerezte, egyből rárúgta. Biztos besértődött, hogy nem ő győz.
Nem tudom, de csak azt tudom elképzelni, hogy az ilyenek vagy agyonkényeztetett faszfejek, vagy egyéb életük sivárságát így elnyomni kívánó hülyegyerekek.

Bocs, csak nagyon felbasznak az ilyenek, akik azért vannak oda maguktól, hogy megveszik a legjobb játékosokat, valószínűleg nem a játékban szerzett pénzekből, aztán játszani meg nem tudnak. Csak ha épp összejön, hogy végigszlalomozik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 5., hétfő 12:40

ferni írta: :mrgreen:
Volt nekem Emenike- Doumbia- Musa támadótrióm is 41212ben :D
Az már több, mint gusztustalan :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. január 5., hétfő 12:33

pheco írta:
ferni írta:Na én velük írtom a népet: http://www.futhead.com/15/squads/14208741/
Én imádom őket, Doumbia meg Tosic nagyon durván jók.
Doumbia :lol: Nem tudom miért, de talán a Fifa 12 óta olyan csaló ez az ember, hogy az valami hihetetlen :lol: Musa is Cszka-s, ő is ritka csaló.
:mrgreen:
Volt nekem Emenike- Doumbia- Musa támadótrióm is 41212ben :D

Vissza: