Régebben a Logitech F310/F510 volt hasonló, egy kicsit kisebb, annyi a hátránya, de kb. féláron van. Nem tudom, hogy be lehet-e még szerezni. 3-4 évet bírt nekem, aztán váltottam én is az Xbox kontrollerre.RealRaúl77 írta:Köszi, rákerestem. 8-10 ezres árkategóriánál van olcsóbb? Vagy kell ez a minőség?
FIFA
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Re: FIFA
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Én futban először portugál csapatot hoztam össze, ezt fogom (nem biztos, mert eddig se nagyon játszottam, a menedzser mód jobban bejön) spanyollá alakítani. Jelenleg: Rui Patricio - Cedric, Pepe, Bruno Alves, Eliseu - William Carvalho, Manuel Fernandes - Nani, Danny, Quaresma - Jackson Martinez
Padon csak 1-2 játékos, Luis Neto, Gaitan, Joao Mario, Rafa és Helder Postiga. 2 nap alatt hoztam össze, főleg offline.
Padon csak 1-2 játékos, Luis Neto, Gaitan, Joao Mario, Rafa és Helder Postiga. 2 nap alatt hoztam össze, főleg offline.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi, rákerestem. 8-10 ezres árkategóriánál van olcsóbb? Vagy kell ez a minőség?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Én is Xbox360-as kontrollert használok PC-hez, nekem bejön. Régebben volt már nem is tudom milyen noname kontrollerem, klasszisokkal jobb
Karácsonyra kaptam, de majdnem összetörtem. Úgy megijedtem amikor rezegni kezdett az első kapufámnál, majdnem leejtettem
Karácsonyra kaptam, de majdnem összetörtem. Úgy megijedtem amikor rezegni kezdett az első kapufámnál, majdnem leejtettem
Xbox 360
- RealRaúl77
Milyen kontrollert tudnátok ajánlani?
Eljutottam olyan szintre, ahol billentyűzettel már meg se tudok szólalni.
Eljutottam olyan szintre, ahol billentyűzettel már meg se tudok szólalni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- RealRaúl77
Rodrigo megvan
Másik kettőre rákeresek, köszi!
Másik kettőre rákeresek, köszi!
Dos Santos, Rodrigo, CerciRealRaúl77 írta:Szeretnék befektetni egy minőségibb spanyol csatárba (vagy legalább spanyolban játsszon). Kb 1-2 ezer értékben kellene maximum.
Általában sok passzos játékot játszom. És szeretem a fürgébb, nem feltétlen nagy sebességű, bár az sem hátrány, hanem inkább agilisebb játékosokat.
Ilyen nagy értékű játékosoknál nem szeretnék kísérletezni, jó lenne ha tudnátok ajánlani.
Rodrigo elég jó szerintem.
- RealRaúl77
Szeretnék befektetni egy minőségibb spanyol csatárba (vagy legalább spanyolban játsszon). Kb 1-2 ezer értékben kellene maximum.
Általában sok passzos játékot játszom. És szeretem a fürgébb, nem feltétlen nagy sebességű, bár az sem hátrány, hanem inkább agilisebb játékosokat.
Ilyen nagy értékű játékosoknál nem szeretnék kísérletezni, jó lenne ha tudnátok ajánlani.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Anyaka írta:Az a valaki a játék. Állítólag a gyengéket segítik ezzel. Évek óta érezni néha, hogy csal a játék, de most már be is vallják.zalkrisz írta: valaki belenyúlna a kontrollerbe
Na de baszki, azért ez így elég durva, mert aki elég rég játszik az már érzi, hogy hiába vezetsz, semmit nem enged, egy normális passzot nem lehet megcsinálni, mert mindent átlép, elpattan, rosszul vesz át, úgyis kikapsz. És érdekes, mert offline módban a hulladék 40-es játékosaim (akik azért vannak, hogy a másik csapat pihenjen) olyan pontosan ívelgetnek, kényszerítőznek, hogy öröm nézni.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Az a valaki a játék. Állítólag a gyengéket segítik ezzel. Évek óta érezni néha, hogy csal a játék, de most már be is vallják.zalkrisz írta: valaki belenyúlna a kontrollerbe
- Sunsky
Nekem is van egy kérdésem. Hogyan van az, hogy most pl volt egy meccsem, 2-1-re kaptam ki 0-1 után. Szóval simán letudta tudta skiptelni a gólörömömet, nemhogy az ismétlést. Én nem nyomtam semmi gombot. És már máskor is tapasztaltam ezt, bár ritka jelenség.
Ezek után feltolta az egész csapatát, sorra jöttek a helyzeteim, de olyan alap passzok nem mentek emberhez, hogy hárman mentünk kapusra és elé passzolja méterekkel, a játékos sarkáról visszapattan, aztán kaptam egy gólt. Utána maradt a feltolt játékánál, megint simán mentem, de ugyanaz a szitu, alap passzok nem a legközelebbinek adja, csak egy sima kényszerítőzés kéne, de nem veszi át a labdát a játékos... Más is tapasztal ilyet? Ami más meccsen 10-ből 10szer bejön az itt egyszer se?? Hát mi ez? Aztán a 90. percben egy felrúgott labdával lefordult és kettő a kapus ellen meglőtte a győztes gólt, holott köze nem volt az egész meccshez.
Nem az az érdekes, hogy kikapok, mert tényleg előfordul, hogy rossz megoldásokat választok, erősebb az ellenfél, de amikor alap passzok egymás után nem sikerülnek feltolt védelem ellen, ahol csak egy pici szöktetés vagy kényszerítőzés kéne és ott a csiki csuki... pff.. Tiszta olyan, mintha az utolsó passzaimnál valaki belenyúlna a kontrollerbe
Ezek után feltolta az egész csapatát, sorra jöttek a helyzeteim, de olyan alap passzok nem mentek emberhez, hogy hárman mentünk kapusra és elé passzolja méterekkel, a játékos sarkáról visszapattan, aztán kaptam egy gólt. Utána maradt a feltolt játékánál, megint simán mentem, de ugyanaz a szitu, alap passzok nem a legközelebbinek adja, csak egy sima kényszerítőzés kéne, de nem veszi át a labdát a játékos... Más is tapasztal ilyet? Ami más meccsen 10-ből 10szer bejön az itt egyszer se?? Hát mi ez? Aztán a 90. percben egy felrúgott labdával lefordult és kettő a kapus ellen meglőtte a győztes gólt, holott köze nem volt az egész meccshez.
Nem az az érdekes, hogy kikapok, mert tényleg előfordul, hogy rossz megoldásokat választok, erősebb az ellenfél, de amikor alap passzok egymás után nem sikerülnek feltolt védelem ellen, ahol csak egy pici szöktetés vagy kényszerítőzés kéne és ott a csiki csuki... pff.. Tiszta olyan, mintha az utolsó passzaimnál valaki belenyúlna a kontrollerbe
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2015. január 5., hétfő 16:59-kor.
- RealRaúl77
Hát ha offline módba szedett össze annyi zsetont, vagy bárhogy játékkal,hogy az az érték összegyűljön, amit az a csapat képviselt, akkor tud játszani. Nem pedig annyi a játéka, hogy Sterlingnek fel, az meg majd kicselez mindenkit. Hát nem jött össze neki.Aztán kap egy ötöst egy kezdőtől. Mert konkrétan az első online meccsem volt.wolf15 írta:Én pl. amikor elkezdetem játszani, akkor mobilnettel nyomtam, ezért UT-ben csak az offline kupákat meg bajnokságokat játszottam, úgy szereztem pénzt. Aztán egy szerencsés nyitással jött egy Tevez, eladtam, belőle kb megvettem az egész mostani keretemet.RealRaúl77 írta:Imádom az ilyen embereket, akik úgy élik ki magukat, hogy összevásárolják a legjobbakat, ki tudja hogyan a legalsó ligában.
Majd december közepe felé végre lett rendes netem, 10. liga, elég jó csapattal. Mit gondol az ellenfél? Tuti anyuci vette a zsetonokat.
Tehát sose tudhatod, hogy mi a szitu. Persze biztos rengeteg olyan is van, amit te mondasz, sőt...
És nem simán egy elég jó csapat, hanem konkrétan világsztárok
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
én is mindig cserélgetem a játékosaim, pont ugyanezért 14-ben a kapusomat mondjuk 4-5 meccsenként váltani kellett, itt meg kb 10 meccs után
Én 90 alatti fittséggel nem is kezdetek játékost, ha nem muszáj. Rotálok állandóan, mert néha akkora futóversenyek alakulnak ki, hogy a végére a maxosok is meghalnak. Fura módon viszont a kapusom soha nem fárad el, mindig maxon van kb, a 14-ben azért néha-néha kellett ott is cserélni, idén erre még nem volt példa nálam. Nem mintha baj lenne, csak mondom.zalkrisz írta:Meg gondolom nézi, mennyire fitt, mert mindig 3. 4. egymás utáni meccsen sérült meg, ha nem pihentettem.
- Sunsky
Nem random. Vagyis nem teljesen. Egyszerű programozás kérdése, nálam mindig Modric sérül meg senki más, kivéve ha már 0-hoz közelít a fittség, mert akkor a többi is. Gondolom nála be van állítva, hogy 100 meccsenként 20x meg kell sérülnie, de azért egymás után 2x ne, aztán ott már lehet valami véletlenszerűség, de, hogy nem teljesen random az tuti. Meg gondolom nézi, mennyire fitt, mert mindig 3. 4. egymás utáni meccsen sérült meg, ha nem pihentettem.sebydani írta:na szuper nekem is volt egy időszak amikor meccsenként megsérült ugyanaz a játékos, szerintem csak random dolog de lehet vannak alapból sérülékeny játékosok a játékban. 5,5-ért lehet sok jó játékost venni, attól függ milyen csapatod van, kik vannak meg, milyen taktikával játszol most én is úgy látom, hogy minden drágább játékos ára lemegy, szóval esetleg egy-két drágább játékost érdemes lehet most beszerezni, később nehogy visszamenjen az áruk, de emiatt belefektetni is kérdéses, hogy megéri-e, szerintem csak figyelni kell a piacot és azt a kevés olcsó ajánlatot ami akad,esetleg most nagyon lecsökkent áru játékosokat bepolcolni, később pedig visszanézni lehet felmegy az árasucre írta: már működik
más: miért van az, hogy az egyik játékosom (Menez) kb minden 2. meccsen lesérül? Ezt befolyásolja valami, vagy csak a gép random dobálja?
van 5.5 k-m. Milyen játékosokat érdemes venni? Kik a legkelőbbek, akikkel lehetne kicsit bizniszelni (olcsó vétel, drága túladás)? Vagy inkább gyűjtsek blue packokra?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
na szuper nekem is volt egy időszak amikor meccsenként megsérült ugyanaz a játékos, szerintem csak random dolog de lehet vannak alapból sérülékeny játékosok a játékban. 5,5-ért lehet sok jó játékost venni, attól függ milyen csapatod van, kik vannak meg, milyen taktikával játszol most én is úgy látom, hogy minden drágább játékos ára lemegy, szóval esetleg egy-két drágább játékost érdemes lehet most beszerezni, később nehogy visszamenjen az áruk, de emiatt belefektetni is kérdéses, hogy megéri-e, szerintem csak figyelni kell a piacot és azt a kevés olcsó ajánlatot ami akad,esetleg most nagyon lecsökkent áru játékosokat bepolcolni, később pedig visszanézni lehet felmegy az árasucre írta: már működik
más: miért van az, hogy az egyik játékosom (Menez) kb minden 2. meccsen lesérül? Ezt befolyásolja valami, vagy csak a gép random dobálja?
van 5.5 k-m. Milyen játékosokat érdemes venni? Kik a legkelőbbek, akikkel lehetne kicsit bizniszelni (olcsó vétel, drága túladás)? Vagy inkább gyűjtsek blue packokra?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa