Szerintem a focira való fogadást, a fogadók 95%-a ott rontja el, hogy topbajnokságok mérkőzéseire fogad és attól várja a pénzt. Nyilván vannak ott is lehetőségek, de higgyétek el, ha valaki ért hozzá és jól olvas a sorok között, akkor fociból is lehet profitot lehozni. Szombat, Vasárnap nálam mindig óriási pluszos. Rengeteg idő míg átnyálazom a meccseket, de olyan kincseket találok, hogy nagyon megéri. Fociban a statisztikán alapuló under/over fogadások sem elhanyagolhatók. Nem szoktam a major sportokra fogadni, de kérdezem tőletek, hogy miért, mivel gondoljátok, hogy jobb, másabb mint a futball?
nmate írta:Mindenesetre olvasgatok a szabadidőben a témáról, próbálgatok stratégiákat, ismerkedek sportokkal stb. Szerintem senki nem indult mindjárt úgy, hogy rommá nyerte magát, kell egy tanulószezon.
8 éve fogadok ebből az első év totális bukás. A második, harmadik, negyedik év volt az aranykorszak. Az itt kevésbé ismert Tippmix Blogon 500 ember várta naponta a tippjeimet. Elképesztően jól ment. A 'distán linkeltem is pár szelvényt, de nem sokszor. Most az utóbbi években romlott az átlagom, de az elmúlt fél évben megint jól működnek a dolgok. Tapasztalatból mondom, hogy rengeteg bukás kell, míg végül rátalálsz a helyes útra.