Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Suns -4 @ 1.9
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na jó, most találtam nagyobb felbontású képet más kameraállásból, bent volt. Akkor is bunda
nem baj, jöjjön csak a 1,5 over.nmate írta:Ott is van a bunda, bár a Róma kezére játszanak Lepattan a gólvonalra a labda, az alapvonali játékvezető tisztán látja, mégis gólt ítél.tubatibi írta:Bár tuti lebundáznak valamit.
szombat óta szívok vele, sevilla, barcelona tegnap pedig a maccabi tel aviv.. az a meccs is.. még büntetőből sem ment a gólszerzés.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Ott is van a bunda, bár a Róma kezére játszanak Lepattan a gólvonalra a labda, az alapvonali játékvezető tisztán látja, mégis gólt ítél.tubatibi írta:Bár tuti lebundáznak valamit.
Zsombor írta:Philly ML @ 2.65 most élőben
Cavs kivette a meccsből Waiterst, Amundsont és Kirköt, mert cserélik őket. Egy próbát ez bőven megér szerintem.
[url%http://media.giphy.com/media/4LZMbupgkC ... /giphy.gif]6-0[/url]Zsombor írta:Bassza meg a tanulás, itt a mai:
GSW -2.5
Hawks +5.5
Nuggs +4
Pacers +2.5
Mavs -6
Udinese - Roma vendégre meg a Milan - Sassuolo hazaira? Nagyobb téttel. Bár tuti lebundáznak valamit.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
Még két élőfogadással (Bulls ML 3. negyed végén, Mavs ML 80-82-nél) tegnap azért jött 3 unit. A hét meccsből meg utólag nézve csak 1 volt buta tipp.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
úgy látom, most sikerült belenyúlni, legalább 4 meglesz.Zsombor írta:Bassza meg a tanulás, itt a mai:
GSW -2.5
Hawks +5.5
Nuggs +4
Pacers +2.5
Mavs -6
250-el én is megnéztem 4/5-ben, 2500-at ajánlott, kivettem belőle, mert a hawks meccset már nem kockáztatom be azért a plusz 700 forintért.
OKC-től fázok, Reggiet cserélték és Waiters jön helyette, ez ott lehet a fejekben. Ahogy a Knicksnél is, abból könnyen lehet egy kurva nagy blowout.
Ja hát nyílván fázok tőle, én a Warriorst pakoltam.
Ja hát nyílván fázok tőle, én a Warriorst pakoltam.
Nem gondoltam ebbe még bele, valószínűleg azért érzem így, mert jobban szeretem, jobban érdekel, mint a foci(ra való fogadások). De lehet, hogy az is szerepet játszik ebben, hogy kevesebb fogadási típus játszik itt, illetve az x ugye (majdnem biztosan) kiesik, így nem 33%-ról indulsz, hanem 50%-ról. Van a spread, a (team) total, negyedes fogadások, esetleg player spec, és kész is.Nem szoktam a major sportokra fogadni, de kérdezem tőletek, hogy miért, mivel gondoljátok, hogy jobb, másabb mint a futball?
Jobban érzem magam ezen a területen, annyi szent.
Ma:
OKC +3.5
Wash +3.0
Dal -7.5
Atl +5.5
Memphis under 190.5
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Philly ML @ 2.65 most élőben
Cavs kivette a meccsből Waiterst, Amundsont és Kirköt, mert cserélik őket. Egy próbát ez bőven megér szerintem.
- nmate
Szintén zenész.Zsombor írta:Bassza meg a tanulás, itt a mai:
Hawks +5,5
Wiz +2,5
Lakers +12,5
Wolves +4 (csak 0,5 unit)
Cavs -4 (0,5 unit)
- 'shutterisland
today was a good day.
perth glory - adelaide united 3.5 under (élőfogi)
1000 -> 1400
lazio - samp 1.5 over
4000 -> 5500
psg jut tovább (élőfogi)
1400 -> 1900
montpellier - psg 0.5 over (élőfogi)
2000 -> 2880
és
1000 -> 1700
pool nyer
celtic meccsen félidő 0.5 over
psg rúg gólt
2000 -> 3750
volt pár kisebb bukó (főleg ellenfogadások), de így is van egy ötös plusz.
jöhetnének még az enrique féle nba tippek.
perth glory - adelaide united 3.5 under (élőfogi)
1000 -> 1400
lazio - samp 1.5 over
4000 -> 5500
psg jut tovább (élőfogi)
1400 -> 1900
montpellier - psg 0.5 over (élőfogi)
2000 -> 2880
és
1000 -> 1700
pool nyer
celtic meccsen félidő 0.5 over
psg rúg gólt
2000 -> 3750
volt pár kisebb bukó (főleg ellenfogadások), de így is van egy ötös plusz.
jöhetnének még az enrique féle nba tippek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Feltel a Navtol, igaz Casso. Mókás figurák
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bassza meg a tanulás, itt a mai:
GSW -2.5
Hawks +5.5
Nuggs +4
Pacers +2.5
Mavs -6
GSW -2.5
Hawks +5.5
Nuggs +4
Pacers +2.5
Mavs -6
- 'shutterisland
az élőt én is szeretem, igazából az over/under fogadásaim egy jó része élőfogadás.Én ismerek egy srácot, aki elképesztően érzi a gólokat és élő fogadásban rak a mérkőzés képe alapján arra, hogy lesz még gól vagy sem.
mondjuk ott is bele lehet szaladni, mert favágó csapatok helyzet nélkül is képesek két lecsorgó szögletet bekotorni, úgy, ahogy 30 helyzet is lehet a meccsen, ha nem tudják berúgni.
de többségében én is érzem.
ellenben például a klasszikus, 3 esélyes fogadásban baromira nem vagyok jó, de említhetném még a döntetleneket/félidő döntetleneket is, soha nem érzem meg.
Messze elkerülöm az olasz bajnokságot. Esetleg a másodosztályban szokott lenni pár underes találkozó, de amúgy az egyik legrosszabb. Egy bővebb átfogó posztban majd kitérek erre is.nmate írta:Te melyikeket szoktad nézegetni? Gondolom nem olaszban utazol
- nmate
Ezt nem értem miért lenne kötelező megosztani.Remy írta:Félreértés ne essék, én elhiszem mindenkinek, hogy nyer, csak gondoltam, ha már valaki jól tolja az ipart, akkor ossza meg, hogy más is nyerhessen.
Amúgy szerintem azért nehéz focira fogadni, mert nagy a szerepe 1-1 eseménynek. Tehát egy 93. percben lőtt gól szétbaszhat mindent, miközben 92 percig tökéletes volt a gondolatmenet. Oké, egy NBA meccsen is ott van hogy 0.1 másodperccel a vége előtt benyel a csapatod egy buzzert, de a két esemény közül előbbi jóval gyakoribb.
Kis bajnokságokban lehet több potenciál van, ezt nem tagadom. Te melyikeket szoktad nézegetni? Gondolom nem olaszban utazol
Erről leszoktam. 3-4 éven keresztül ezt csináltam a blognál. Hiába volt 10-11-es nyerő szériám, ha a 12 meccs bukott, akkor megjelentek az irigykedők, kárörvendők. Elképesztő, hogy mennyi ilyen ember van.Voltak még egyéb okok, de erről nem szeretnék beszélni.Remy írta:Félreértés ne essék, én elhiszem mindenkinek, hogy nyer, csak gondoltam, ha már valaki jól tolja az ipart, akkor ossza meg, hogy más is nyerhessen.
Érdemes is ezt csinálni. Ha ezeket érzed a legjobban, akkor specializálódj csak ezekre a fogadásokra. Én ismerek egy srácot, aki elképesztően érzi a gólokat és élő fogadásban rak a mérkőzés képe alapján arra, hogy lesz még gól vagy sem.'shutterisland írta:egyébként számomra örök favorit az over/under, főleg az over 1.5, az under 3.5 és a félidő over 0.5, ezeket érzem a legeslegjobban.
a fogadásaim szerintem fele ilyen.
en is az over 1,5re eskuszom. siman ossze lehet hozni 2 ilyen esemennyel + 1 haromeselyes hazaival 2x oddsot. 3 esemeny pedig boven eleg a szelvenyre.'shutterisland írta:
egyébként számomra örök favorit az over/under, főleg az over 1.5, az under 3.5 és a félidő over 0.5, ezeket érzem a legeslegjobban.
a fogadásaim szerintem fele ilyen.
jo mondjuk hetvegen jol megszoptam. sevilla valamint barca meccsen a 1,5 overt,még ha az utobbit nem is banom.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91