Sorozatok, TV műsorok
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre jobban szurkolok ennek a Targaryen lánynak
Amúgy nagyon jó rész volt. Tartsa ezt a szintet az évad.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre jobban szurkolok ennek a Targaryen lánynak
Amúgy nagyon jó rész volt. Tartsa ezt a szintet az évad.
Merci Zizou!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
GoTs03e04Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a sárkányos ribanc - akinek lövésem nincs mi a neve - elég jól kavarja a szart 8000 arc + 3 tűzköpő páfrány, nemtom mi a vége az egész törinek, de nálam perpill ő az esélyes a vébécímre
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
Nagy darálást senki se várjon, a könyvekben sem pörögnek az események, inkább a karakterábrázolások meg a rengeteg történetszál miatt zseniális. Viszont ezt filmen visszaadni nem túl könnyű... Ettől függetlenül az első két évad elég korrekt (bár a másodikban a legtöbb változtatást én feleslegesnek éreztem), nem sokszor sikerül könyveket ilyen jól megfilmesíteni. (Vagy sorozatosítani vagy mi. )Toti írta:
de amúgy maga a sorozat adja, nagyon minőségi, bár most ez a 3.évad elég lassúcska nekem. (mondjuk lehet nem kéne mellette néznem a spartacust )
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
pont ezt akartam írni, h még ezekután ráolvasnék x száz oldalt, még a saját nevemet is elfelejteném.Könyvben még durvább, csomó szereplőnek ugyanaz vagy hasonló a neve.
de amúgy maga a sorozat adja, nagyon minőségi, bár most ez a 3.évad elég lassúcska nekem. (mondjuk lehet nem kéne mellette néznem a spartacust )
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
Könyvben még durvább, csomó szereplőnek ugyanaz vagy hasonló a neve.volt írta:Pont ez az. Túl sok benne a név De most elkezdem olvasni is, hátha :ĐToti írta:game of thrones az beszarás. én már azt sem tudom, h ki kicsoda, ki kinek a kije, ki kivel hál, ki hova tartozik, ki kit akar megtámadni, ki kivel szövetkezik
Én még nem kezdtem el nézni az új évadot, megvárom, amíg kijön az összes rész. De már kíváncsi vagyok nagyon. :-)
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszönöm :-)Realista24 írta:http://gameofthrones.hu/
Pont ez az. Túl sok benne a név De most elkezdem olvasni is, hátha :ĐToti írta:game of thrones az beszarás. én már azt sem tudom, h ki kicsoda, ki kinek a kije, ki kivel hál, ki hova tartozik, ki kit akar megtámadni, ki kivel szövetkezik
game of thrones az beszarás. én már azt sem tudom, h ki kicsoda, ki kinek a kije, ki kivel hál, ki hova tartozik, ki kit akar megtámadni, ki kivel szövetkezik, most a 3.részt még nem láttam, de valószínűleg nem leszek e téren okosabb.
tyrion a legzsiványabb. nagyon bírom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként ahogy a 2.évadnak vége lett, h jöttek azok a havas zombiek, na azokkal mi van? mi lesz? hát azokat pedig nagyon jól megcsinálták.
tyrion a legzsiványabb. nagyon bírom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként ahogy a 2.évadnak vége lett, h jöttek azok a havas zombiek, na azokkal mi van? mi lesz? hát azokat pedig nagyon jól megcsinálták.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://gameofthrones.hu/Egy olyan oldalt keresek ahol az összes részt értékelik. Köszönöm.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Sziasztok,
Elkezdtem a Trónok Harcát nézni. Még csak a 4. résznél vagyok de már most nem értem igazából.
Esetleg valaki tudna segíteni? Egy olyan oldalt keresek ahol az összes részt értékelik. Köszönöm.
Elkezdtem a Trónok Harcát nézni. Még csak a 4. résznél vagyok de már most nem értem igazából.
Esetleg valaki tudna segíteni? Egy olyan oldalt keresek ahol az összes részt értékelik. Köszönöm.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rendben, akkor este folytatom tovább!Pipita írta:Nekem nagy kedvencem a True Blood, nézzél csak meg még pár részt, aztán úgysem tudod abbahagyni.
a harmadik évadban kicsit túlzásba viszik a buzulást, de majd ne tántorítson el, megéri folytatni.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Hát a 4. részt lese fogja adni az NBC (azt hiszem ez a fő csatorna, ahol megy a sorozat), szóval 1 hétre rá láthatjuk csak amikor az AXN vetíti (elvileg gyerekekkel lesz valami cuccos )Meg is néztem. A második résszel ellentétben ez mocskosul adta. Az előzetes alapján a negyedik sem lesz kutya.
Beteg egy sorozat
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nekem nagy kedvencem a True Blood, nézzél csak meg még pár részt, aztán úgysem tudod abbahagyni.
a harmadik évadban kicsit túlzásba viszik a buzulást, de majd ne tántorítson el, megéri folytatni.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
GoTs03e04
Legalább történt valami,igaz az csak a rész 5 % át tette ki. Viszont annál nagyobbak voltak!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moromont a viharban született leány pedig
A királyvár dögunalmas jelenleg..csak ármány és cselszövés.
Legalább történt valami,igaz az csak a rész 5 % át tette ki. Viszont annál nagyobbak voltak!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moromont a viharban született leány pedig
A királyvár dögunalmas jelenleg..csak ármány és cselszövés.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
True Blood-ot nézi valaki?:)
Az első részt megnéztem,hát elég beteg volt.
Érdemes tovább nézni?Milyennek tartjátok?(a szándék megvan bennem,hogy tovább nézzem :-) )
Az első részt megnéztem,hát elég beteg volt.
Érdemes tovább nézni?Milyennek tartjátok?(a szándék megvan bennem,hogy tovább nézzem :-) )
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Folyamatosan negatív és pozitív értékeléseket is olvasok a Hannibálról, most már tényleg meg kell néznem az első 3 rész.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Köszi Kosaras!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Huhúú, várós. Nagyon jó volt ez a 3 rész is, a flashbackek is adták. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kíváncsi vagyok erre a Tommy szálra, most ugye az apjával összeáll, de fogalma sincs, hogy ő kicsoda/micsoda. Remélem nem cseszik el ezt vonalat, van benne potenciál.Realista24 írta:Ha már Arrow, feliratos előzetes a hosszú szünet után. 20 rész, úgyhogy aki nem ott jár, ne nézze.
http://www.youtube.com/watch?v=ueprAZPh ... r_embedded
A héten már lesz.Mickey írta:Remy!
mi a helyzet az Odaát 8. évadjával?
már egy ideje megjelent a 19.rész,de egyelőre sehol a következő.
Mondom itt megkérdem,kugliba lusta vagyok utána nézni.
bár míg ezt írtam,simán ki is kereshettem volna,de há növelni kell a hsz-ek számát,ki tudja meddig írok még ide is
Ja igen!
Remélem te vagy a nagy SN Fan :-)
da vinci démonjaihoz még mindig nincs felirat? megőrülök.
elvileg olyat olvastam, h alias vállalta el, aztán napokra rá mégis lemondta, aztán azt írták, h megvárják a 2.részt is és utána lesz felirat. az meg már ugye pénteken volt. kíváncsi leszek mi lesz.
elvileg olyat olvastam, h alias vállalta el, aztán napokra rá mégis lemondta, aztán azt írták, h megvárják a 2.részt is és utána lesz felirat. az meg már ugye pénteken volt. kíváncsi leszek mi lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha már Arrow, feliratos előzetes a hosszú szünet után. 20 rész, úgyhogy aki nem ott jár, ne nézze.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema