Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 6., kedd 19:42

Toti írta:suits magyar szinkron v eredeti?
Csakis eredeti. Lakotarsam elkezdte magyarul nezni, 2 percig birtam. Az egyik foszereplo, Mike hangja magyarul tisztara olyan, mintha egy kis pisis lenne.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 6., kedd 19:38

suits magyar szinkron v eredeti?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 6., kedd 18:54

A zseniális( :mrgreen: ) Gotham új részéről még nem írt senki. Na akkor most már ideje lesz megnéznem és beszámolni róla. :D

A Homeland viszont továbbra is király sorozat. Hamarosan jön a 4. évad. :D

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2015. január 6., kedd 16:50

tucsoki írta:A teljes első évad fent van a legnagyobb magyar torrent oldalon.
Köszi, de ez sajnos nem fog menni mivel én nem vagyok regisztrálva. :D Ismerősömnek szólok, majd ő leszedi nekem.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 6., kedd 16:47

volt írta:A spektrumon megy egy sorozat, könyörtelen antik hősök. Valaki nem tudna segíteni ,hogy hol tudom a neten megtekinteni a részeket vagy esetleg letölteni?
A teljes első évad fent van a legnagyobb magyar torrent oldalon.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2015. január 6., kedd 16:40

A spektrumon megy egy sorozat, könyörtelen antik hősök. Valaki nem tudna segíteni ,hogy hol tudom a neten megtekinteni a részeket vagy esetleg letölteni?

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. január 6., kedd 16:08

Julianna Margulies meg a hideg kiráz
Pedig már nem a Vészhelyzetes karakter.. :mrgreen:

Csak egy ajánlás volt, nincs harag belőle.. :) Suits esetében már én is várom az új részeket..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 16:00

The Good Wife
Neee, ezt ne, kérlek :mrgreen:

Nem a jogi vonal miatt nézem, vagy kezdtem el nézni. Máté ajánlására megnéztem a pilotot és a karakterek egyből megfogtak. Julianna Margulies meg a hideg kiráz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. január 6., kedd 15:57

Ön nyert :lol: Kevés alvás, baffameg, hogy mindig meg akarok nézni egy újabb részt... :x

Tegnap este elaludtam az egyiken, kikapcsoltam a gépet, kattogott az agyam, megnéztem még kettőt :lol:
Ha tetszik a jogi vonal, akkor a The Good Wife is jó irány lehet. A Suits mellett ez a másik olyan sorozat, ami bejött a téma miatt.. illetve vmennyira a Scandal..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 15:25

másik lehetőség, h nem alszol. :D
Ön nyert :lol: Kevés alvás, baffameg, hogy mindig meg akarok nézni egy újabb részt... :x

Tegnap este elaludtam az egyiken, kikapcsoltam a gépet, kattogott az agyam, megnéztem még kettőt :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 6., kedd 15:24

Realista24 írta:Figyelj, alapból én is azt a vonulatot követem, amit Te, de a HoC és a Suits olyan szinten nézeti magát, hogy beszarás. :)
Suits harmadik évad hetedik részénél járok...aztán egy hete van kb, hogy elkezdtem. :x
:lol: :lol:
az kemény.
eszel - iszol azért rendesen?
család? munka?
h az istenbe nézel meg annyit?
másik lehetőség, h nem alszol. :D

amúgy a suitson gondolkodom nagyon. fargo v suits majd random sorsolok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 15:18

Toti írta:inkább az a baj, h nemtudom mit kezdjek el.
várom a banshee, orphan black, true detective idei évadait.
emellett forog az ahs de ott is a vége már.

breaking bad? house of cards? suits? fargo? the fall?
breaking bad első részét megnéztem, nekem tetszett, de nemtudom, h most ez kell-e nekem. :mrgreen:
hoc, suits főleg az itteni hsz-ek miatt. csak az a baj, h ez a kettő teljesen más típusú sorozat, mint amiket én néztem (pl.: az imént írt banshee, orphan black, prison break, lost, dexter, spartacus, és még sorolhatnám...) szóval nemtudom, h tetszen-e. :D legszívesebben mindegyiknek megnézném a pilotját, de arra se időm se kedvem.
Figyelj, alapból én is azt a vonulatot követem, amit Te, de a HoC és a Suits olyan szinten nézeti magát, hogy beszarás. :)
Suits harmadik évad hetedik részénél járok...aztán egy hete van kb, hogy elkezdtem. :x
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 6., kedd 15:12

inkább az a baj, h nemtudom mit kezdjek el.
várom a banshee, orphan black, true detective idei évadait.
emellett forog az ahs de ott is a vége már.

breaking bad? house of cards? suits? fargo? the fall?
breaking bad első részét megnéztem, nekem tetszett, de nemtudom, h most ez kell-e nekem. :mrgreen:
hoc, suits főleg az itteni hsz-ek miatt. csak az a baj, h ez a kettő teljesen más típusú sorozat, mint amiket én néztem (pl.: az imént írt banshee, orphan black, prison break, lost, dexter, spartacus, és még sorolhatnám...) szóval nemtudom, h tetszen-e. :D legszívesebben mindegyiknek megnézném a pilotját, de arra se időm se kedvem.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 6., kedd 15:06

P. Krisz írta:A 12 majom sorozatot nézi majd valaki ? 16-dikán rajtol majd a Syfy-on .
engem mindenképp érdekel majd, de syfy.. erős előítéleteim vannak vele. próbálkoznak, próbálkoznak, de csak nem akar beütni semmi egyelőre.

egyébként kikerült a netre az első 9 perc

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 6., kedd 14:50

Pipita írta:A könyveket így is megéri elolvasni, hogy a sorozat első két évadát már láttam, vagy nagyjából ugyanaz történik? Félek hogy unalmasnak tartanám.
En elkezdtem a konyvet olvasni az elso vagy masodik evad utan, de nekem nagyon nem volt fun, hogy mar tudom mi fog tortenni, kivel mi lesz. Keptelen voltam olvasni ugy hogy nem huzott a story. Szoval nekem nem adta igy sajnos, de izlesek es pofonok...

Amugy egy kis anime ismet. :mrgreen: Elkezdtem a Monstert, tegnap gyorsan lenyomtam 4 reszt, jo cuccnak tunik. Csak mire a 74 resz vegere erek... Oh fakk! :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 6., kedd 10:37

Jah. :mrgreen: De akkor még rosszul is néztem utána, mert rákerestem, de valami oldal azt adta be, hogy jövőhéten startol. De így csak 1 napot kell kibírnom. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 6., kedd 10:36

mathers írta:Az Agent Carternek nem kéne már fent lenni? Mert sehol se találom.
Meg le se adtak a reszt :lol: Majd holnap :ike:

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 6., kedd 10:33

Az Agent Carternek nem kéne már fent lenni? Mert sehol se találom.

Jah meg van. Jövő hét lesz. Francba pedig már vártam, hogy milyen lesz. :D

fanático

HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 5., hétfő 23:44

Pipita írta:
Te is láttad már Pipita? :hmmm:
Nem, de állítólag nem rossz. Majd lehet belenézek.
:mrgreen:

Amúgy a Game of Thrones durván addiktív, tegnap fél évadot végignéztem pedig lett volna dolgom bőven. :lol:
A könyveket így is megéri elolvasni, hogy a sorozat első két évadát már láttam, vagy nagyjából ugyanaz történik? Félek hogy unalmasnak tartanám.
Ha bele tudod magad élni a történet világába, akkor mindenképp könyveket javasolnám előbb (bár jómagam még nem végeztem az összessel). Ráadásul most megjelent egy történelemkönyvhöz hasonló, színes képekkel illusztrált kiadvány, ami eddig nem ismert háttérinfókat is tartalmaz, valamint egy novelláskötet is kijött, aminek a története cirka 100 évvel a filmes események előtt játszódik. És még ezeken kívül is van két kisebb novella még korábbi sztorikkal. Bár utóbbi kettő nem jelent meg magyarul, de a lefordított verzió letölthető.

metalBOY

HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. január 5., hétfő 22:23

Pipita írta:
Te is láttad már Pipita? :hmmm:
Nem, de állítólag nem rossz. Majd lehet belenézek.
:mrgreen:

Amúgy a Game of Thrones durván addiktív, tegnap fél évadot végignéztem pedig lett volna dolgom bőven. :lol:
A könyveket így is megéri elolvasni, hogy a sorozat első két évadát már láttam, vagy nagyjából ugyanaz történik? Félek hogy unalmasnak tartanám.
A könyveket még így is bőven megéri elolvasni. Rengeteg háttérinformációt tartalmaznak. Valamint ahogy haladnak a történések egyre több különbség fedezhető fel a sorozat és a könyvek között.

Az első könyv egy az egyben a sorozat első évada. A második már több mindent tartalmaz.

Vissza: