Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2015. január 6., kedd 12:29

miro írta:Na,LE megkapta a két meccses ultit.
Remélem Torres eldönti már hétvégén. :mrgreen: :mrgreen:
Elnézést srácok, de nem értem tisztán ez mit is jelent. Mind a két meccset kellene nyerje, vagy elég ha csak az egyiket nyeri ? :ozil:
Valószínűleg az Elche-t mindenképp megverik, hacsak Messi nem gondolja másképp. :mrgreen:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 6., kedd 12:26

Na,LE megkapta a két meccses ultit.
Remélem Torres eldönti már hétvégén. :mrgreen: :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 11:54

lui írta:
Mike írta:egy 5-0-ás Real győzelem a Camp Nouban Ronaldo mesterhármassal? :kacsint:
Jó, de csak ha az első gólja után félmeztelen pózol egyet, a második után lekussoltatja a nézőket a harmadiknál meg odamegy Messi-hez és odaadja neki a könyvelője telefonszámát. :mrgreen:
Deal :mrgreen:

lui
Kedvenc csapatod: barsza

HozzászólásSzerző: lui » 2015. január 6., kedd 11:49

Mike írta:egy 5-0-ás Real győzelem a Camp Nouban Ronaldo mesterhármassal? :kacsint:
Jó, de csak ha az első gólja után félmeztelen pózol egyet, a második után lekussoltatja a nézőket a harmadiknál meg odamegy Messi-hez és odaadja neki a könyvelője telefonszámát. :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 6., kedd 10:52

én amondó vagyok, hogy szenvedjetek még egy darabig, majd mi a bajnoki klasszikuson megbuktatunk akit csak akartok :mrgreen:

egy 5-0-ás Real győzelem a Camp Nouban Ronaldo mesterhármassal? :kacsint:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 6., kedd 10:44

h3x0r írta:Meg ne probalj fogadni arra a meccsre :vivo:
Egyetértek, elnökségbuktatást akarok látni én is, most megengedett hogy kikapjunk! :lol:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 6., kedd 10:42

GT37 írta:Van egy olyan teória, mely szerint Messi a vezetőségre akar nyomást gyakorolni azzal, hogy bekövette a Chelsea-t Instagramon. Ártalmatlan dolognak tűnik, de az időzítés az, ami valószínűleg nem véletlen.
bosszús, mert idén még nem emelték meg a fizuját :mrgreen:
h3x0r írta:
Remy írta:2 meccses ultimátum? Elchét még könnyen verik majd a kupában, de az Atletico ellen érdekes lesz. Ha tényleg edzőt akarnak buktatni, akkor az a 6.5-ös odds elég jól néz ki az Atleticora. :hmmm:
Meg ne probalj fogadni arra a meccsre :vivo:
:lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 6., kedd 10:40

Remy írta:2 meccses ultimátum? Elchét még könnyen verik majd a kupában, de az Atletico ellen érdekes lesz. Ha tényleg edzőt akarnak buktatni, akkor az a 6.5-ös odds elég jól néz ki az Atleticora. :hmmm:
Meg ne probalj fogadni arra a meccsre :vivo:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 6., kedd 10:38

2 meccses ultimátum? Elchét még könnyen verik majd a kupában, de az Atletico ellen érdekes lesz. Ha tényleg edzőt akarnak buktatni, akkor az a 6.5-ös odds elég jól néz ki az Atleticora. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 6., kedd 10:37

Realista24 írta:Az igaz, hogy az meccset követő első edzést is kihagyta Messi?
Már látom, a Marca is lehozta, meg hogy szarban van LE-vel.
Ja és vezető edző úr nem tudja, hogy miért nem jelent meg az edzésen... :shifty: :coffee:
Lucho meg elvileg valami olyasmit nyilatkozott, hogy "vagy Messi, vagy én". :lol: Bár ezt erősen kétlem, ennyire hülye nem lehet valaki.

Van egy olyan teória, mely szerint Messi a vezetőségre akar nyomást gyakorolni azzal, hogy bekövette a Chelsea-t Instagramon. Ártalmatlan dolognak tűnik, de az időzítés az, ami valószínűleg nem véletlen. És hát láthatjuk, mekkora hatása van a dolognak eddig. Bartomeuék minden bizonnyal azért rúgták ki Zubit, hogy ezzel minden felelősséget ráhárítsanak, és kicsit megnyugtassák a tömeget... De azzal, hogy Puyol is lemondott (és ezzel kimondva-kimondatlanul szembehelyezkedett velük), és most Messi is aktivizálta magát (már ha tényleg igaz ez az elmélet), szerintem már nem fogják tudni megmenteni a helyzetet.

És lőn...
Several board members will propose during tomorrows board meeting to hold elections at the end of this season. [l'esportiu]

A legdurvább forgatókönyv a szerdával kapcsolatban, amit olvastam, az az, hogy le fog mondani az egész vezetőség, május-júniusig átmeneti tanács, aztán jöhetnek a választások. Adja az ég, hogy így legyen.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 6., kedd 10:32

Ez csak a jéghegy csúcsa,tuti,hogy a háttérben áll a bál,és megy a vita ezerrel. Lejtőn van a Barca,de vicc hogy még így is a nyakunkon vannak... Ejj de jo lett volna nyerni Valenciaban...:/ remélem idén sem nyernek semmit,az pedig külön öröm lenne ha Messi lelépne... :D
:goat:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 6., kedd 10:28

Szerintem edzőbuktatás állhat a dolog mögött.

Mindenesetre kevés örömre ad okot, hogy Xavi ismét fontosnak érzi magát, és nyilatkozataiban a labdabirtoklásunk sikerességét hangoztatja... :agree:

Rakitic helyében nyáron lépnék, karolva Bartraval és Montoyával.
"And my heart will leave you never."

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 6., kedd 9:45

Mindensetre félig kiborult az a bizonyos bili.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 9:44

csabi87 írta:Ez érdekes mert én tegnap azt olvastam hogy beteg állítólag. :hmmm:
Amúgy Zubizarreta tényleg azt mondta hogy a jelenlegi elnök a felelős a büntetésért,mert akkor amikor történtek a szabálytalanságok akkor ő felelt érte?Mert ha igen akkor megis van miért mondott le.
Érdekes dolgok történnek a túl oldalon az biztos.
Itt már mindegy ki-mit mond, az igazság sosem fog kiderülni, mármint, hogy ki a hibás, ki tudott a dolgokról és ki nem. Zubi elviszi most a balhét félig, aztán majd az elnökválasztás körül megy majd a sárdobálás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 6., kedd 9:39

Ez érdekes mert én tegnap azt olvastam hogy beteg állítólag. :hmmm:
Amúgy Zubizarreta tényleg azt mondta hogy a jelenlegi elnök a felelős a büntetésért,mert akkor amikor történtek a szabálytalanságok akkor ő felelt érte?Mert ha igen akkor megis van miért mondott le.
Érdekes dolgok történnek a túl oldalon az biztos.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 8:55

Az igaz, hogy az meccset követő első edzést is kihagyta Messi?
Már látom, a Marca is lehozta, meg hogy szarban van LE-vel.
Ja és vezető edző úr nem tudja, hogy miért nem jelent meg az edzésen... :shifty: :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 6., kedd 2:39

Akik Cr motivációja miatt félnek azom eddig nemtudom mit néztek
... Cé már lassan 2 éve csak magával versenyzik.

Én biztos vagyok benne,hogy Messi lép,már nagyon régóta hajtogatom.Cr marad megdönt minden létező rekordot 2-3 év alatt,nyeri nekünk a kupákat aztán vissza megy a muba,hogy ott is megdöntse Messi összes rekordját :lol:

Nevetséges,hogy a világ legjobbját eladnátok pár lutri ember miatt mert majd egyszer Úgyis kiég...

Majd ha lesz mondjuk 2egymás utáni meccs amin nem lő gólt akkor felnerulhet néhány szigorúbb arcban,de Cé Messi távozásával még motiváltabb lesz,az egész Real Madrid motiváltabb lesz mert érzik a vérszagot,most van esély jó pár évig a csúcson maradni.

Egyébként Messinek nagyon jót tenne lelkileg a klubváltás,de valahogy nem látom magam előtt,hogy ő a pl-ben maradandót tud majd alkotni.Mondjuk ha ő oda igazol,akkor majd az lesz,hogy 1pl gól annyit ér mint 5 LaLiga Gól...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 6., kedd 1:30

Kerlon írta:Nekem Kroos és Modric mellé Koke kéne a bal oldali középső posztra.
Nananananaaa, ácsi, ő hozzánk jön Xavi pótlására! :vivo:

Amúgy viccet félretéve, amekkora Atletis, kétlem, hogy elmenne hozzátok. :hmmm: Persze tudom, hogy ez szimplán egy kívánságlista volt, csak most belegondoltam, és nem tudom elképzelni, hogy habfehérbe bújna valaha is. Arra viszont tényleg látok reális esélyt, hogy idővel hozzánk igazol - 2016 -, tavaly lenyilatkozta, hogy nehezen mondott nemet nekünk, szóval gondolom neki se lenne annyira ellenére, ha középpályással hoznak minket szóba, az 90%-ban ő - ergo sanszos, hogy van alapja a híreknek -, ráadásul még Xavi is benne látja az utódját - mondjuk ez sokat nem jelent. Úgyhogy én nem lepődnék meg, ha ő lenne a következő 6-osunk.. B-)

Gündi meg megy majd hozzátok, hogy Ziro boldog lehessen.. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 6., kedd 1:13

Remy írta:
Matt009 írta: Összességében, ha választanom kellene, hogy idén nyáron 150 milláért, vagy 3 év múlva 25-ért vagy ingyen megy, akkor inkább előbbi.
Azt mindjárt gondoltuk, hogy előbbit választanád. Csak az a baj, hogy ha jól emlékszem te már 1 éve is eladtad volna ennyiért. Csak továbbra se tudják egyesek felfogni, hogy hiába a rengeteg zsé, ha nem tudsz valakit pótolni vele. Töltelék emberekkel akarod feltölteni a csapatot? Ugyanis CR vagy Messi után mindenki az lenne. Ki az jelenleg, aki meg tudja húzni a váratlant, és meccseket, nagy meccseket tud megnyerni a csapatának? Hazard? Reus? Talán egyedül csak Robben, aki még jelenleg erre képes. Láthattuk, hogy a VB-n is mit csinált, és a Bayernt is hová vitte. De őt nem hoznám vissza semmi pénzért.

Szóval ja... a korszak egyik legnagyobbját cseréljük pénzre és lutri emberekre. Csak, mert lehet a motivációja nem lesz a régi...
Nana, Reus is penge minden téren, de most igen szerencsétlenül járt a sérüléseivel. És én Hazardon is látom a fejlődést, a Spurs ellen sem rajta múlott a mérközés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

fanático

HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 6., kedd 0:56

Remy írta:Ki beszélt itt Bale-ről? Felőlem ő mehet, ha nem javul fel.
Fú bocsesz, nem túl figyelmesen olvastam vissza a kommenteket. Azt hittem a walesiről megy a vita, sok idő van már. :mrgreen: Akkor vissza az egész.

Vissza: