Az utobbi idoben tobbszor is futyultek Bale-t, en szinten nemegyszer hallottam ... a Klub VBn is kapta a futtyot ...dzsi91 írta:Lehet behaluztam de már nem egyszer kifütyülték.Mike írta:szerintem meg ideje lenne ha a közönség is elkezdené fütyülni már... sokkal nagyobb sztárok is megkapták már ezt az elismerést
Gareth Bale - 18
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lehet volt egy kis fejmosás... Ki tudja!? Ha továbra is szar lesz, az már más kérdés, de remélem benő a feje lágya.Mike írta:azzal nincs bajom h megvédi a kamerák előtt, de mééért kell ismét kezdőbe tenni?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azzal nincs bajom h megvédi a kamerák előtt, de mééért kell ismét kezdőbe tenni?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
De, csak nem Pinto volt a kapus
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Abból a helyzetből nem lehetett volna gólt lőni sehogy sem.. :Đmiro írta:Ha az volt a jó döntés,milyen lett volna az amelyikből gólt lövünk?szerintem a jó döntést hozta meg annál az akciónál.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ha az volt a jó döntés,milyen lett volna az amelyikből gólt lövünk?szerintem a jó döntést hozta meg annál az akciónál.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Hát ja!Victor írta:ki mondta, hogy nem ő a hibás?Jóhogy nem már Karim a hibás, mert rosszul helyezkedett
Lehet szegény Karim otthon kuporog a szoba sarkába, és bömből.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ki mondta, hogy nem ő a hibás?Jóhogy nem már Karim a hibás, mert rosszul helyezkedett
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jóhogy nem már Karim a hibás, mert rosszul helyezkedettGéci írta:Carlo nyomja a calma-calmát...
Szépen bevédte a walseat. Remélhetőleg lesz valami javulás...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Carlo nyomja a calma-calmát...
Persze, hogy nem fogja azt nyilatkozni, hogy "kibaszott hülye voltál Bale fiam", ezt az öltözőben biztos hogy elrendezi Carlo.Victor írta:hát azért edző koma rendesen megvédte Bale-t (és a többieket is - már ami a futási mennyiséget illeti). báár szerintem senki nem várta, hogy nyilvánosan elküldi őt a fenébe, de remélem, hogy belül azért nem így gondolja ("Balenek szinte alig volt helye, hogy Benzemához passzoljon, szerintem a jó döntést hozta meg annál az akciónál."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
hát azért edző koma rendesen megvédte Bale-t (és a többieket is - már ami a futási mennyiséget illeti). báár szerintem senki nem várta, hogy nyilvánosan elküldi őt a fenébe, de remélem, hogy belül azért nem így gondolja ("Balenek szinte alig volt helye, hogy Benzemához passzoljon, szerintem a jó döntést hozta meg annál az akciónál."
- Mike
hát én még nem vettem észre, de mostantól nagyon figyelni fogom
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet behaluztam de már nem egyszer kifütyülték.Mike írta:szerintem meg ideje lenne ha a közönség is elkezdené fütyülni már... sokkal nagyobb sztárok is megkapták már ezt az elismerést
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mike
szerintem meg ideje lenne ha a közönség is elkezdené fütyülni már... sokkal nagyobb sztárok is megkapták már ezt az elismerést
Szerintem azért a csapatkapitányoknak is van jogú szólni a csapatérdekében. Azért vannak.Realista24 írta:Nem is kell Cének, és senki másnak elbeszélgetni vele. Minden focista választ rossz megoldást, csapkod, stb. Tőlük pont elég ennyi, egy kis szúrós tekintet a pályán, esetleg egy bmeg te idióta...Ancelottinak van joga szólni, senki másnak az öltözőben, szerintem.Nem csak C.Ronaldoék hanem Ancelotti is meg a többiek is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk ez igaz.Nem csak C.Ronaldoék hanem Ancelotti is meg a többiek is.
Nem is kell Cének, és senki másnak elbeszélgetni vele. Minden focista választ rossz megoldást, csapkod, stb. Tőlük pont elég ennyi, egy kis szúrós tekintet a pályán, esetleg egy bmeg te idióta...Ancelottinak van joga szólni, senki másnak az öltözőben, szerintem.
De az biztos,hogy én nem bírnám ki hogy ne szóljak neki,hogy hé haver szedd már össze magad.
Mit csinálsz?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem is kell Cének, és senki másnak elbeszélgetni vele. Minden focista választ rossz megoldást, csapkod, stb. Tőlük pont elég ennyi, egy kis szúrós tekintet a pályán, esetleg egy bmeg te idióta...Ancelottinak van joga szólni, senki másnak az öltözőben, szerintem.Nem csak C.Ronaldoék hanem Ancelotti is meg a többiek is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pont most akartam belinkelni a videót de akkor már nem teszem.
Az mindensetre látható hogy kivannak rá akadva.
Nagyon remélem hogy a meccs után jól elbeszélgettek vele.
Nem csak C.Ronaldoék hanem Ancelotti is meg a többiek is.
Tavaly is önző volt amúgy én már ezt vasárnap írtam,de ez az idei év ez nagyon gyenge.
Ha meg nem tud beállni a sorba akkor el kell adni mert nincs szükség egy ilyen emberre a csapatban.Nem hiányzik senkinek a hősködése.
Az mindensetre látható hogy kivannak rá akadva.
Nagyon remélem hogy a meccs után jól elbeszélgettek vele.
Nem csak C.Ronaldoék hanem Ancelotti is meg a többiek is.
Tavaly is önző volt amúgy én már ezt vasárnap írtam,de ez az idei év ez nagyon gyenge.
Ha meg nem tud beállni a sorba akkor el kell adni mert nincs szükség egy ilyen emberre a csapatban.Nem hiányzik senkinek a hősködése.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Múltkor valaki azt mondta, hogy Özil FGY és Baleben benne van a nyerő hajlam. Ezt egyedül a tavalyi kupában kamatoztatta, azonkívül rengeteget tud hibázni a kapu előtt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K