Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 6., kedd 14:23

Sastre írta:Egyébként nincs valamilyen Barca szurkolói oldal (az NSO-n kívül :D ), ahol gyakrabban jönnek hírek/kis hírek? Úgy vettem észre, hogy az eurobarca-n kb csak interjúk vannak, meccsfelvezetések meg a klub által kiadott hivatalos cuccok. Kéne egy kis pletyka :D Szóval van valami ilyesmi oldal, vagy továbbra is erre a topicra tudok "csak" hagyatkozni? :mrgreen:
http://barcanoticias.blog.hu/

Ilyenre gondoltál? :hmmm: Itt eszmecsere nemigen folyik - bár a kommenteket érdemes olvasni sokszor :lol: -, de nagyjából minden nagyobb hírt lefordítanak magyarra - cikkenként 10-15 nyelvtani hibával.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 6., kedd 14:21

Egyébként nincs valamilyen Barca szurkolói oldal (az NSO-n kívül :D ), ahol gyakrabban jönnek hírek/kis hírek? Úgy vettem észre, hogy az eurobarca-n kb csak interjúk vannak, meccsfelvezetések meg a klub által kiadott hivatalos cuccok. Kéne egy kis pletyka :D Szóval van valami ilyesmi oldal, vagy továbbra is erre a topicra tudok "csak" hagyatkozni? :mrgreen:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 6., kedd 14:15

Géci írta:
Realista24 írta:Nézd palesz, a doppingnak súlyos mellékhatásai lehetnek, azt alaposan ki kell vizsgálni, hogy attól volt-e vagy csak a karácsonyi menü mocorog a pocakban.
De kis vicces valaki! :D A végén kiderül, hogy van humorérzéked. :mrgreen:
Pedig nem viccelt. :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 14:13

Realista24 írta:Nézd palesz, a doppingnak súlyos mellékhatásai lehetnek, azt alaposan ki kell vizsgálni, hogy attól volt-e vagy csak a karácsonyi menü mocorog a pocakban.
De kis vicces valaki! :D A végén kiderül, hogy van humorérzéked. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 14:09

Nézd palesz, a doppingnak súlyos mellékhatásai lehetnek, azt alaposan ki kell vizsgálni, hogy attól volt-e vagy csak a karácsonyi menü mocorog a pocakban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 6., kedd 14:06

Realista24 írta:Igen. Tegnap meg úgy döntött, hogy nincs kedve edzeni. :Đ
Elvileg gyomorbajai voltak - kérdéses, hogy igaz-e -, de volt egy cikk róla.. :lol: Mutatom a kedvenc részem:
Ma azzal állt "bosszút" a tegnapi miatt, hogy emésztési problémákra hivatkozva kihagyta a nyílt edzést a Mini Estadiban. Hogy igaz-e vagy sem ez a betegség, azt nem tudni, mivel ugyan a klub hivatalos közleményben tudatta ezt a problémát a közvéleménnyel, maga a játékos nem ment kórházba a mai napon ezzel.
Gondolom ti is kórházba szoktatok menni, ha hasmenésetek van. :lol: Nem tudom ki írta ezt a cikket, de ezen a részen konkrétan felröhögtem.. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 6., kedd 14:04

palesz77 írta:szerk.: Még hogy Lucho nem taktikai zseni.. :lol:
dzsi91 írta:Egyébként sokan ezt a Messi Story-t elnök-edző buktatásnak vélik.Szerintem Messi csak az alkalomra vár amikor léphet úgy,hogy ne ő legyen a rosszfiú.
Na mondjuk ha a így akarna váltani, hogy a legnagyobb válság közepén azért kezdi el követni a Chelseat instán, hogy ezzel "üzenjen" nekik, akkor pont hogy megutálná mindenki. Ha év végén csendben leköszönne, akkor még azt mondom, hogy nem biztos, hogy annyira kiakadnának rá, mert vicc, ami itt folyik évek óta, de így azért más lenne a szitu.. Csak van annyi esze, hogy az esetleges klubváltást nem így intézné.
Januárban biztos nem fog távozni, én Messi idei motivált játékát amin őszintén mondva meglepődtem annak tudom be,hogy utoljára akart még egy nagyot dobni a Barcánál.Tényleg feljavult,látszik rajta ,hogy akar, de szerintem pont a távozási szándéka miatt lett ilyen motivált,szerette volna még1szer csúcsra vezetni a Barcát,aztán ahogy nem jöttek az eredmények a lelkesedés is lankadt.

Az én forgatókönyvem az ,hogy nyárig megy majd a tagadás,közben jönnek az érdekes hírek aztán az újabb trófea nélküli év miatt egy szomorú sajtótájékoztató után bejelentené távozási szándékát. Hidd el,hogy a Barca szurkolók 85% inkább Messi szurkoló...Már most látom ,hogy sokan védik odaát, amikor tavaly szart az egészbe vb miatt, idén nem hallgat az edzőre,most meg szinte csak a "balhé" körülötte.A Messisták ezt is kimagyarázzák majd úgy ,hogy még a végén talán én is megsajnálom Messit.

De ennél jobb alkalma nem nagyon volt eddig lelépni,a vezetőség szétbarmolt mindent,ezért Messi is kénytelen volt távozni...Messi megmarad klublegendának a nagy többség szemében a felelőseket meg felakasztják az eredményjelzőre a Nou Campban...

Az meg ,hogy a klub majd esetleg nem akarja elengedni...Meg drága lesz stb... Ha Messi távozni akar akkor távozni fog,senki nem tudja erőszakkal visszatartani és az nem is lenne jó dolog és rengeteg klub van aki kifizetné az árát (bár ez a 250 milla vicc kategória szerintem ilyen 150ért már vihető lenne)...Messi túlnőtt a Barcán,ha maradni akar 20 évig akkor maradni fog,ha távozni akar holnap reggel akkor az is meglesz oldva.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 14:03

Leo Messi has explained why he was unable to take part in Monday’s training session, in which Barcelona opened the doors of the training complex to the public. The Argentinean posted a message on his Facebook page which read: “I would have liked to have been at the traditional Christmas training session. I have never missed it before but I have no control over setbacks such as this. My wish is that everyone’s dreams will become a reality in 2015. Hugs”.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 6., kedd 14:01

Realista24 írta:
tucsoki írta:Valaki világosítson fel, tényleg igaz hogy Messi "belájkolta" a Chelsea-t és pár játékosát?
Igen. Tegnap meg úgy döntött, hogy nincs kedve edzeni. :Đ
Láttam, hogy valami poénos-labdarúgós facebook oldal kiírta, de nem akartam elhinni, ennyire gyerekesnek, butának lenni, ehhhh.... Ráadásul ilyen módon szembeköpni a saját klubomat, ahol "legenda" vagyok, ez nekem fáj...

Természetesen lehet azt is mondani, hogy nem kell ennyire túllihegni, és egyet is értenék vele, ha bármikor máskor tette volna mindezt (mondjuk az más kérdés, hogy mi a csatkai szűz máriának kedvelgetné ő a Chelsea-t bármikor is...).

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 6., kedd 13:58

messideco írta:
Kerlon írta::lol:
Ebben most mi a vicces?
elfelejtettem írni, hogy Bravo :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 13:55

messideco írta:
Ebben most mi a vicces?
Ezt Te nem értheted :D ...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 13:53

tucsoki írta:Valaki világosítson fel, tényleg igaz hogy Messi "belájkolta" a Chelsea-t és pár játékosát?
Igen. Tegnap meg úgy döntött, hogy nincs kedve edzeni. :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 6., kedd 13:53

Követte őket Instagramon (magát a Chelsea-t, Courtois-t és Filipe Luist).

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 6., kedd 13:51

Ebben most mi a vicces?
"And my heart will leave you never."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 6., kedd 13:47

Valaki világosítson fel, tényleg igaz hogy Messi "belájkolta" a Chelsea-t és pár játékosát?

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 6., kedd 13:43

szerk.: Még hogy Lucho nem taktikai zseni.. :lol:
dzsi91 írta:Egyébként sokan ezt a Messi Story-t elnök-edző buktatásnak vélik.Szerintem Messi csak az alkalomra vár amikor léphet úgy,hogy ne ő legyen a rosszfiú.
Na mondjuk ha a így akarna váltani, hogy a legnagyobb válság közepén azért kezdi el követni a Chelseat instán, hogy ezzel "üzenjen" nekik, akkor pont hogy megutálná mindenki. Ha év végén csendben leköszönne, akkor még azt mondom, hogy nem biztos, hogy annyira kiakadnának rá, mert vicc, ami itt folyik évek óta, de így azért más lenne a szitu.. Csak van annyi esze, hogy az esetleges klubváltást nem így intézné.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. január 6., kedd 13:48-kor.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 6., kedd 13:25

morientes írta:
Az üzletre egyébként rábólintanék. Bale nem nagy veszteség, CR meg... Én nem hiszem, hogy még sok jó év van benne, bár nála sohasem lehet tudni. Az viszont félő, hogy már agyonnyeri itt magát lassan, és ha Messi sem lesz húzóerő, akkor könnyen nagyot zuhanhat a teljesítménye, és akkor ugyanaz lesz itt, mint katalánéknál, a szent tehenet etetni kell... Neymar hosszú távon motivációs erőt jelenthetne, de rövid távon nagy kérdés. 
Hát ha valakinek van motivációja,neki van.Kurvára tudatosan építi fel,tartja szinten magát,alárendelve szinte mindent a focinak.Érdekes,hogy vannak akiknek semmi/senki se jó.Csak az aki nem itt játszik.Aztán ilyen gólképtelen Hazard-al,üveglábú Reusal akarják pótolni.3-4 szezon...minimum annyi benne van még a legmagasabb szinten.Addig örüljünk amíg itt van,és hozza azokat a meccseket is,amikor a csapat nem más csak egy jóllakott,indiszponált,túlfizetett banda....
Ja igen a valencia.Ebből is látszik hogy emberből van ő is.Egy szezonban egy ilyen meccs belefér.
Szóról szóra... Cé és a Real Madrid most nyert helyzetben, a motviáció kétlem,hogy alább fog hagyni és ezt pont a Barcának köszönhetjük és Messinek... Ha nem lett volna Messi és a Barca sikerkorszaka akkor valszeg 1-2 bajnoki cím és a decima jóllakatta volna a srácokat.De most ők is oda akarnak pörkölni,címet védeni,triplázni,CR mindent megakar dönteni aranylabdákat akar, ha Messi lépne semmi sem változna.Még nagyobb lenne a motiváció,hogy egy megtört Barcát kivégezzenek.

Egyébként sokan ezt a Messi Story-t elnök-edző buktatásnak vélik.Szerintem Messi csak az alkalomra vár amikor léphet úgy,hogy ne ő legyen a rosszfiú.27 éves,még lehetne benne pár jó év benne de ez a Barca meg ujjá kell épüljön,ami minimum 2-3 de lehet több év,Messi azért ennyire nem ér rá ha szeretne még sikereket elérni(és akkor ott van Neymar,aki lassan megunja,hogy rossz csapatot választott)... Persze örülnék ha lépne spanyolországból,kicsit lenyugodnának talán a kedélyek (na meg a sok divatbarcás felkötné magát :lol: csak a valódi barca szurkolók maradnának életben) de hosszú távon a Barca és Messi is jól járna a váltással.

+rohadt kiváncsi lennék erre a Messi-Mourinho együttműködésre, vicces lenne José szájából hallani,hogy Messi a világlegjobbja és Messi szájából,hogy José a legjobb edző aki edzette :lol: ettől szép a foci.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 6., kedd 13:22

Mike írta:mondjuk sztem sokat nem oszt nem szoroz. Lenne egy új vezetőség, akik ugyanúgy lókakit se tudnak tenni a csapat sikerességéért. Mert attól hogy hoznak egy új sportigazgatót, szertárost, könyvelőt, még a pályán ugyanez a kiégett, lejtőn lévő csapat fog szaladgálni. Nemhiszem hogy attól hogy más lenne a vezetőség, majd szárnyrakapnak Xaviék. Veszteni nem vesztenek vele, de katasztrófa nem történik ha csak jövőre lesz választás
De az nem mindegy, hogy a következő évet milyen közegben töltik a játékosok, meg milyen cselekedetei vannak az elnökségnek. Lehet, hogy nem tudnának igazolni, meg Xaviék se kapnának szárnyra, de már azzal is nyernénk, ha nem ezek a dilettáns barmok vezetnék a klubot, és nem rontanák tovább a Barca hírnevét. Szerintem.. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 6., kedd 13:19

Enrique írta: Most egy komoly válságkezelés kellene, olyan helyzettel szembesülnek, amilyen még nem nagyon volt a klubnál, éppen ezért szerintem nem is tudják majd hatékonyan végrehajtani a változtatásokat.
Ez még mindig a sikercsapat miatt van. Se a klub, se a szurkolók, se a játékosok nem tudják kezelni azt, hogy már nem ők az elsőszámú esélyesek a bajnokságban, BL-ben, kupában. Sose voltak olyan magas szinten mint néhány éve, így elfelejtették már milyen az, amikor egy csapat sebezhető, és hogy milyen is volt régebben a barca. Elit klub ugyan, de nem a csúcs. Zavarodottak. Remélem sokáig kitart még ez az állapot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 6., kedd 13:18

Enrique írta:
Mike írta:Nemhiszem hogy ezt Klopp, vagy egy másik nevesebb edző bevállalja.
Én abban sem vagyok biztos, hogy a mindenkori Barca vezetőség neves edzőben gondolkodik, legalábbis az utóbbi 10-15 év tendenciája nem ezt mutatja. Most egy komoly válságkezelés kellene, olyan helyzettel szembesülnek, amilyen még nem nagyon volt a klubnál, éppen ezért szerintem nem is tudják majd hatékonyan végrehajtani a változtatásokat.
Xavi mint játékos edző... :D Visszajönne a labdatartás 95-5 re :lol:
A gólt persze az ellenfél szerezné,de az nem baj :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2015. január 6., kedd 13:19-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: