palesz77 írta:szerk.:
Még hogy Lucho nem taktikai zseni..
dzsi91 írta:Egyébként sokan ezt a Messi Story-t elnök-edző buktatásnak vélik.Szerintem Messi csak az alkalomra vár amikor léphet úgy,hogy ne ő legyen a rosszfiú.
Na mondjuk ha a így akarna váltani, hogy a legnagyobb válság közepén azért kezdi el követni a Chelseat instán, hogy ezzel "üzenjen" nekik, akkor pont hogy megutálná mindenki. Ha év végén csendben leköszönne, akkor még azt mondom, hogy nem biztos, hogy annyira kiakadnának rá, mert vicc, ami itt folyik évek óta, de így azért más lenne a szitu.. Csak van annyi esze, hogy az esetleges klubváltást nem így intézné.
Januárban biztos nem fog távozni, én Messi idei motivált játékát amin őszintén mondva meglepődtem annak tudom be,hogy utoljára akart még egy nagyot dobni a Barcánál.Tényleg feljavult,látszik rajta ,hogy akar, de szerintem pont a távozási szándéka miatt lett ilyen motivált,szerette volna még1szer csúcsra vezetni a Barcát,aztán ahogy nem jöttek az eredmények a lelkesedés is lankadt.
Az én forgatókönyvem az ,hogy nyárig megy majd a tagadás,közben jönnek az érdekes hírek aztán az újabb trófea nélküli év miatt egy szomorú sajtótájékoztató után bejelentené távozási szándékát. Hidd el,hogy a Barca szurkolók 85% inkább Messi szurkoló...Már most látom ,hogy sokan védik odaát, amikor tavaly szart az egészbe vb miatt, idén nem hallgat az edzőre,most meg szinte csak a "balhé" körülötte.A Messisták ezt is kimagyarázzák majd úgy ,hogy még a végén talán én is megsajnálom Messit.
De ennél jobb alkalma nem nagyon volt eddig lelépni,a vezetőség szétbarmolt mindent,ezért Messi is kénytelen volt távozni...Messi megmarad klublegendának a nagy többség szemében a felelőseket meg felakasztják az eredményjelzőre a Nou Campban...
Az meg ,hogy a klub majd esetleg nem akarja elengedni...Meg drága lesz stb... Ha Messi távozni akar akkor távozni fog,senki nem tudja erőszakkal visszatartani és az nem is lenne jó dolog és rengeteg klub van aki kifizetné az árát (bár ez a 250 milla vicc kategória szerintem ilyen 150ért már vihető lenne)...Messi túlnőtt a Barcán,ha maradni akar 20 évig akkor maradni fog,ha távozni akar holnap reggel akkor az is meglesz oldva.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams