Én nem érzek nagy bajokat a Barcanál..
lehet egyedül vagyok, de szerintem nincs különösebb probléma.
Az látszik, hogy Luis Enrique-nek nagy a nadrág, ez főleg most ütközött ki a Sociedad elleni kezdő kijelölésével, de ettől függetlenül a Barca versenyképes, és még versenyben is van.
Sokan álomvilágban élnek, éltek a túloldalon az elmúlt majdnem egy évtizedben. Most meg fel kell ébredni, amikor nem minden jön össze, amikor a világ leggazdagabb csapata összerak egy magához méltó gárdát, és láss csodát meg is veri a Barcelonát.
Nincs itt semmi csoda.
Rosszul igazoltak? Lehet, de Fabregas és Sanchez sem hozta magát a katalánoknál, esetleg Főabregas vagy Alcantara megtartásán lehet itt vitatkozni, a többi nem kérdéses.
Edzők? Hát most nem nyúltak a tutiba, vagy talán korábban Rijkaard és Pep barcelonai trénerkedésük előtt mit mutattak fel? Na ugye hogy semmit.
Akkor belenyúltak a jóba, most meg mást dobott a gép, a nagy generáció kezd kiöregedni, ennyi történik nem több, de ettől még simán ott lesznek a legjobb nyolcban a BL-ben, a következő körig biztos mennek a kupában és harcban lesznek a bajnoki címért.
Azért amikor a Real Madrid éveken át a BL-ben legjobb 16-on sem tudott túljutni, amikor évekig nem nyert semmit, amikor a bajnokságban már decemberre 7-8 pontos hátránya volt, mondom ÉVEKIG na az para volt. A Barca tavaly éppenhogy nem szedett össze 2 kupát, kevéssel csúsztak le róla, most is a közelében lesznek legalább egynek, és ha nem nyernek?
Akkor sincs semmi különleges.
Nem kell ezt túlpörögni, csak szimplán el kell fogadni, hogy a Barca korábban nem nyert 5-6 év alatt 3 BL-t. (
össz-vissz egy volt nekik) nincs mindig kolbászból a kerítés, pláne ha van egy elég komoly riválisod is.
Ennyi történt, nem több.
Vihar a biliben ez az egész Barca sírás - rívás, ez politika, média által generált kamu (Laporta a háttérben), nem a foci miatt megy a könnyezés...