Ez így igaz is, de a Barcelona 2006-2011 között 3 BL-t nyert. Ez nagyon komoly teljesítmény. Sőt bővítem a kört. 2005 - 2013 között 3 Bl győzelem és 6 bajnoki cím.A Chelsea vagy a City se vonna meg a vállát, ha a következő 100 évben 1-2 bajnoki győzelmük lenne csak, merthogy az 1900-as években is annyi volt. Sőt, örülniük kéne mert nem estek ki? Ha Az Atletico megnyerte volna a BL-t, és duplázik, az sokat nem jelentett volna, a matracosok nem sokat léptek előre pénzügyileg, bevételügyileg, népszerűségben. A Barcelona viszont igen.
Kár is ezt tagadni, de a kétezres évek második felének focija egyértelműen róluk szólt. (Ezért lettek olyan népszerűek ugye..)
Na de akkor most ezek után mi a mérce?? Tavaly mennyin múlott nekik a trófea?? 45 percen?? Egy kapufán? A 38. forduló félidejében még bajnoknak érezhették magukat, ha Neymar lövése befelé pördül a kapufáról akkor lehet hogy most kupagyőztesek is mellé.. Egy nagy zakójuk volt az elmúlt 5-6 évben, a Bayern elleni.
Minden a Barcaról szólt, minden, te meg azt mondod, hogy előtte nem voltak ott a szűk elitben.. Akkor most hol kellene lenniük?? Mármint mik az elvárások, és most a szurkolókat kérdezem, hogy meg tudják -e ezt valahogy fogalmazni, érthetően, logikusan.
Nem értem, hogy a Barcelonának most hol kéne tartózkodnia, optimális esetben, valaki segítsen nekem, mert én túl hülye vagyok ahhoz hogy ezt felfogjam. 3-0ra kéne verni a Realt a Bernabeúban?? Vagy mégis mi?
Valami olyat írjanak nekem, ami reális, nem pedig azt hogy mindenkit 5-0val kéne szénné alázni..
Hát nem tudom, lehetséges.Mondjuk szerintem igen. Láthatóan jobbak lennének, nagyon örülök, hogy így elpazarolták a gyereket.
De tény, hogy a katalán fővárosban tudása alatt játszott, hogy ez a rossz hadrend, vagy más miatt volt.. Nem tudom.