Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 7., szerda 10:47

Amùgy az is milyen, hogy évekig hallgatni kellet, hogy micsoda club hű játékos (persze mi mondtuk, hogy ùgy nem nehéz klubhűnek lenni, ha fut a szekér + kapod az álomfizut), erre jön egy megingás, és máris csípi a pisi... :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 10:41

Ez már tegnap esti hír, nagyon le vagy maradva mostanában a Barca témákkal.. :Đ :shifty:
AS-en ma olvastam, ne hari :-( este elkapott a Suits gépszíj :mrgreen:
Mondjuk pont, hogy feljavult tavaly tavasz óta, sokkal többet védekezik, legalábbis szezon elején ez volt még.
A nullánál az egy is több. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 10:35

Realista24 írta:Messi is döntött, vagy ő megy el vagy LE :roll: :mrgreen:
Ez már tegnap esti hír, nagyon le vagy maradva mostanában a Barca témákkal.. :Đ :shifty:
Realista24 írta:Szemmel látható, hogy amióta LE az edző, azóta esett ekkorát a teljesítménye.
Mondjuk pont, hogy feljavult tavaly tavasz óta, sokkal többet védekezik, legalábbis szezon elején ez volt még. Mondjuk lehet, hogy csak ő döntött így, mert épp olyan kedve volt, de az biztos, hogy az ősze sokkal jobb, mint a tavasza - ellenetek pont a tavaszi formájában játszott mondjuk.. :lol:

De amúgy ha igaz a hír, akkor páros lábbal rúgnám ki Leot is. Lehet, hogy még mindig ő a legnagyobb nyerőemberünk, de azért van egy határ a klubon belül, amit egy játékosnak - legyen bármilyen fontos is - nem szabad átlépnie.. Lassan már tényleg itt tartunk. :roll:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 7., szerda 10:22

Na ez kemény bakker. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 10:16

csabi87 írta:
22 meccs gyenge csapatok ellen, meg egy kicsontozott Poll és egy újjáépülés kezdetén lévő Barca ellen... Szép ez a 22 győzelem, de más szituban be szokott csúszni 2 döntetlen, és azért szoktunk hozzátok képest 4-5 pont hátrányban lenni ilyen szakaszban a bajnokságban. Ez a 22 győzelem akkor lett volna igazán szép, ha benne van még egy Atma meg mondjuk a Valencia is.
Ha olyan egyszerű csinálja a csapatotok a miénk után.
Vicces vagy nagyon. :lol:
Szerintem meg fél Európának is benne kellett volna lennie amúgy.
Na úgy lett volna az igazi. :agree: :ike:
Tudom.hogy fura de ő Real szurkoló... :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 7., szerda 10:12

22 meccs gyenge csapatok ellen, meg egy kicsontozott Poll és egy újjáépülés kezdetén lévő Barca ellen... Szép ez a 22 győzelem, de más szituban be szokott csúszni 2 döntetlen, és azért szoktunk hozzátok képest 4-5 pont hátrányban lenni ilyen szakaszban a bajnokságban. Ez a 22 győzelem akkor lett volna igazán szép, ha benne van még egy Atma meg mondjuk a Valencia is.
Ha olyan egyszerű csinálja a csapatotok a miénk után.
Vicces vagy nagyon. :lol:
Szerintem meg fél Európának is benne kellett volna lennie amúgy.
Na úgy lett volna az igazi. :agree: :ike:

Meg mi az hogy ujjáépülés kezdetén lévő Barcelona ellen.
Ember ha neked ez az ujjáépülés akkor az nekünk nagyon jó. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 10:11

Babinho írta:
Madridistaként megtartanám mindkettőt, Barcásként elküldeném mindkettőt :mrgreen:
Ha csak az egyik marad, nekünk már az is jó :D
Nem, Messi nem maradhat szerintem. Finoman szólva sem ügyetlen, mindössze szarik bele, mert nagyobbnak gondolja magát a Barcánál. Ha megadják neki amit kér, illetve amit elvár, abból akár erőt is meríthet a jövőre nézve.
Szemmel látható, hogy amióta LE az edző, azóta esett ekkorát a teljesítménye. Előtte is voltak már gondok, láthatóak voltak a jelek, de szarba se nézi LE-t. Nem viseli el, hogy utasítást adjon neki, vagy hogy megmondja mit csináljon, azonban nem tud mit tenni ellene, csak ezt. Instázik, twitterezik, meg lóg edzésről. Nagyobbnak hiszi magát a klubjánál, amit ráadásul hagynak is neki.

Edző legyen a talpán, aki ilyen nyilvánvaló előjelek után elvállalja a csapatot Messivel a fedélzeten.

A végeleges megoldás, Messit eladni, LE-t megtartani :Đ
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 7., szerda 10:04

Madridistaként megtartanám mindkettőt, Barcásként elküldeném mindkettőt :mrgreen:
Ha csak az egyik marad, nekünk már az is jó :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 9:44

Messi is döntött, vagy ő megy el vagy LE :roll: :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 9:24

Matt009 írta:
Nálatok is olyan vélemények vannak néha egy 22 meccses győzelmi sorozat után, hogy öröm nézni.
Tavaly az volt a baj,egészen áprilisig,hogy nem nyertünk rangadót,akkor is mindenki írta,hogy nyugi a végén kell megcsapni a keményeket.Aztán megcsaptuk a Barcát és kétszer a bayernt 3 hét alatt...végül az Atletico-t a döntőben...most megcsaptuk a Barcát meg rongyosra vertünk Mindenkit és az a baj...látom magam előtt,hogy a januári sokunk által előre bekalkulált hullámvölgynél már menni fog a szokásos nem is vagyunk olyan erősek duma,ez meg az a baj...ez tényleg a semmi nem jo kategoria...

Az meg hogy a Barca szurkolók miért sírnak? Oké,hogy a többség nincs hozzászokva a trófeanélküliséghez,de a meccseiket nézitek? Reménytelen és élvezhetetlen a focijuk,elég csak megnézni a Barca Sociedad elleni utolsó 20percét és a miénket,mi bedaráltuk a valenciat sajna nem jött össze ők meg adogattak a 16osnál.Szerintem a barcások nem sirnának,ha nem jönnének az Eredmények de a játékukban lenne bármi ami bizalomra adhat okot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 9:10

https://www.youtube.com/watch?v=b21YJ00Qq3I
:lol: :lol: :lol:
Ezt meg csak :lol:
I'm a genius, I'm a football genius :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 8:55

LE azt tervezte katalán források szerint, hogy megbünteti Messit, amiért kihagyta az edzést.
Azonban a kapitányok, Xavi, Ini és Busi meggyőzték, hogy ne tegye, majd ők beszélnek vele...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 7., szerda 1:11

Értem én, hogy drágák, de egy köztudottan korházszökevény Vermalen 10en X millióért aki fél év alatt még csak pályára sem léphetett, vagy 20 milláért egy 30+ esztendős matyi, ez nem elszámított koncepció, hanem zubi egy szerencsecsomag.. egyébként félreértés ne essék én kedvelem az uru-t csak szükségét nem éreztem, hogy csatár kéne 80 milláért, meg most nézd, a 2 védőcsoda együtt ~35 milla+80 suarez.. azért ebből a 115 millából akár még értelmes játékosokat is lehetett volna hozni, főleg úgy, hogy jhv posztunk nagyjából 110 fokos lejtmenetben van, nekem csak ennyi az egyszerű problémám, egyetlen akinek volt is értelme ebben az igazolásban az Rakitic, és épp ennyi
Hát figyelj, lehet hogy igazad van, nem nézek annyi Barca meccset.
De ahogy Matt is írja szerkezeti átalakításokkal összejöhet bármi, plusz egy kis formajavulás.
Tényleg a jobbhátvéd poszt ami nagyon gyengécske, de pl Pique nem öreg még, azért régebben igencsak megbízható volt, mellett Matyiő (nem tudom hogy kell írni, bocs..) is elmuzsikálna, a kp-n meg ott lenne az Iniesta (ő sem olyan hű de öreg..) Masch -Rakitic (róla sokan azt írták hogy ő az új Modric.. a leigazolásakor valszeg az elnök is hasonlókat feltételezett..) az első hármas meg brutális.
Kb ennyi ráncfelvarrást eszközölt anno Guardiola is... Ő kidobta a szemetet, igazolt egy klasszis jobbhátvédet, a többit meg felrakta a pályára kissé megvariálva a korábbi szerepköreiket. És a maradék amiből építkezett abból hiányoztak azok az arcok akik a korábbi sikereket legfőbb letéteményesei voltak, lényegileg a vízhordókból egy akkor még rossznak tartott igazolásból (Henry) meg 2 fiatal tehetségből (Pique - Messi) és a rosszfiúból akit majdnem kiraktak (Eto) rakott össze egy legendás csapatot, korábban Rijkaard szinte ugyanazt tette. Mondjuk ő Ronaldinho után kapott egy Decot, meg jött Eto'o akiről akkor még nem lehetett tudni hogy mekkorát durran (járhatott volna úgy is mint mondjuk most Suarez..) de a többi nem számított nagy névnek... Az átmeneti időszak Rijkaard és Pep között meg egy rossz év volt, na bumm.. (2007-ben épphogy nem lettek bajnokok azt nem számítom olyan hejj de rossznak..)
Most is jó játékosok alkotják a keretet, igazából egy kis motiváció, egy kis szerkezeti átalakítás..
De jelenleg is versenyben vannak a címekért, szóval én nem temetnék itt semmit.

De ha ez most Barcas szemszögből rosszul is sül el, akkor én erre csak azt mondom, hogy hát.. most ez az ellenoldalnak nem jött be, bumm.
Nem lehet mindig beletenyerelni a jóba.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 7., szerda 0:57

Az örök szurkolói elégedetlenséggel meg valami ilyesmire céloztam pont.. :lol: Jó-jó, örülünk mindennek, de azért annyira mégse..
Csak írtam egy példát arra, hogy mi állhat a szurkolói elégedetlenség mögött. Személy szerint a 22 győzelemmel meg vagyok elégedve. Kevesebbel is meg lettem volna. A játék meg amit 1-2 meccsen produkáltunk, az igazi MINŐSÉGI FUTBALL volt. De ahogy írni szoktam, a trófeákat tavasszal osztják, nem ősszel. Tavasszal kell vitézkedni. Személy szerint ezt a rekordot bármikor elcserélném egy Copa del Rey elsőségre is, ugyanis ha nem nyerünk idén semmit (erre azért kicsi esélyt látok, de van), akkor az egész semmit sem ér.
pedig pont annyi realitása volt annak 2014 nyarán, hogy ez a szezon nagyon be fog jönni, mint ahogy 2012 nyarán is annak, hogy az azt követő szezon, vagy mondhatnám a 2008 uborkaszezonját is.
Hozzátenném, hogy akár még be is jöhet. Mi sokkal rosszabb teljesítményt nyújtottunk a 2012-2013-as szezonban, mégis baromi közel voltunk a BL győzelem és a spanyol kupához is. Kis szerencsével meg lehetett volna akkor is. De akár felhozhatnám a tavalyi szezont, amikor februárig egy merő romhalmaz volt a csapat döcögtünk, majd egy remek edzői húzás, és sínre kerültünk. Ha LE-nek lenne töke kivágni Busquetset, Mascheránot feltolni a kp-ra, már nagyot lépnének előre, és ha még Suarez lekerülne a padra, hogy egyensúlyba kerüljön a csapat a nagy meccseken... Nem lehetetlen, hogy odaérjenek. Igaz nem nekik áll a zászló.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 7., szerda 0:56

petiamadridista írta:...
Értem én, hogy drágák, de egy köztudottan korházszökevény Vermalen 10en X millióért aki fél év alatt még csak pályára sem léphetett, vagy 20 milláért egy 30+ esztendős matyi, ez nem elszámított koncepció, hanem zubi egy szerencsecsomag.. egyébként félreértés ne essék én kedvelem az uru-t csak szükségét nem éreztem, hogy csatár kéne 80 milláért, meg most nézd, a 2 védőcsoda együtt ~35 milla+80 suarez.. azért ebből a 115 millából akár még értelmes játékosokat is lehetett volna hozni, főleg úgy, hogy jhv posztunk nagyjából 110 fokos lejtmenetben van, nekem csak ennyi az egyszerű problémám, egyetlen akinek volt is értelme ebben az igazolásban az Rakitic, és épp ennyi :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 7., szerda 0:47

Te figyelj már, summa summarum egymást ütöd agyon a szavaiddal 2 órája még azt állítottad nem lehet panaszunk az igazolásokra, na akkor most hogy is van ez?!
2011 -2014 közötti időszakban nem lehet.
ezt tartom. Te most azt mondod, hogy nem vagy elégedett, erre írom azt, hogy hát akkor én meg irigy vagyok, hogy nem jött be az igazolásosdi.
Tegyük fel 2014-ben kiket lehetett volna venni? De tényleg. Középhátvédnek normális áron, vagy középpályára egy pöpec igazi klasszis játékos, ki lehetett volna az? David Luiz 50 millió euróba fájt a PSG-nek..
csak irreálisan magas áron lehetett volna valakit vagy valakiket elhozni, ha lettek lyukak azok nem azért lettek mert a vezetőség nem igazolt le bizonyos játékosokat, hanem egyszerűen nem lehetett megszerezni most egy igazi klasszis kp-st vagy középhátvédet.
ezzel nem lehet mit csinálni.
Így ebben a tekintetben nem tartom rossznak az igazolásokat, de ha szerinted nem jöttek be, akkor nem jöttek be, te mégis csak többet foglalkozol a Barcaval mint én..

Másik:
koncepció:
Ugyanez volt eddig is lényegileg mint most. 2003 óta mennyi komoly edzőt ültettek le a Barca padjára??? Mármint olyat aki korábban is az volt?? Igen, egyet sem. LE az 5. ilyen edző. (Rouraval együtt legyen 6, de az egy kényszermegoldás volt) Hát most ez nem sült el úgy mint a korábbiak, legalábbis szerinted. (Bár még versenyben van a Barca minden címért szóval... na mindegy..)
Folytatván: Suarez: a Barca 2003 óta sok nagy klasszist vett, sok pénzért, volt aki bevált, volt aki nem annyira, volt aki egyáltalán nem. De mindegyik leigazolásában pont ugyanannyi ráció volt az üzlet megkötésekor. De hát nem mindig jönnek be a számítások (Ibra pl..)
Sok olyan játékos is érkezett akik egyáltalán nem számítottak nagy klasszisnak a Barcás időszakuk előtt, sőt viszonylag még ismeretlen is voltak, és aztán komoly húzóemberekké váltak. (Bommel, Yaya) Persze itt is volt olyan aki nem jött be. (Csingriszkij vagy hogy hívták..).
Most is dettó ugyanúgy igazolt a Barca mint máskor, ugyanakkora kockázatot vállalva az edző személye és a keret kapcsán.
Szerinted ez nem jó. Persze azért mondod, mert most úgy néz ki a helyzet, hogy talán nem válnak be, nem lesz ez egy sikertörténet. Pedig ugyanúgy szedi össze a játékosokat a vezetőség mint máskor, ugyanazt az elvet látom most is, csak most nem sikerült annyira beletenyerelni a jóba, (legalábbis eddig talán úgy néz ki.) pedig pont annyi realitása volt annak 2014 nyarán, hogy ez a szezon nagyon be fog jönni, mint ahogy 2012 nyarán is annak, hogy az azt követő szezon, vagy mondhatnám a 2008 uborkaszezonját is.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 0:34

petiamadridista írta:Majd akkor kéne kamillázgatni ha idén se és jövőre se nyer semmit a gránát vörös kék egylet és mellé még kapnak is valamelyik Classicón egy ötöst, vagy hatost..

...

mert most minden rossz?
Mondjuk idén nem rajtunk múlt, hogy nem 5-1 lett - bár ha Leo belövi 0-1-nél ugye.. :shifty:

A második részéhez meg annyit, hogy JELEN PILLANATBAN nem olyan vészes a helyzet még, de jövőkép nélkül, és ilyen vezetéssel minden rosszra fordulhat. Ezért megy a picsogás, mert jelenleg nem az van, hogy látjuk a fényt az alagút végén, hanem megyünk bele egyre inkább a sötétségbe..
Matt009 írta:22 meccs gyenge csapatok ellen, meg egy kicsontozott Poll és egy újjáépülés kezdetén lévő Barca ellen... Szép ez a 22 győzelem, de más szituban be szokott csúszni 2 döntetlen, és azért szoktunk hozzátok képest 4-5 pont hátrányban lenni ilyen szakaszban a bajnokságban. Ez a 22 győzelem akkor lett volna igazán szép, ha benne van még egy Atma meg mondjuk a Valencia is.
Az örök szurkolói elégedetlenséggel meg valami ilyesmire céloztam pont.. :lol: Jó-jó, örülünk mindennek, de azért annyira mégse.. :D

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 7., szerda 0:23

petiamadridista írta:én meg irigy vagyok kicsit, hogy 10 év után egyszer szarul jött össze az igazolásosdi
Te figyelj már, summa summarum egymást ütöd agyon a szavaiddal 2 órája még azt állítottad nem lehet panaszunk az igazolásokra, na akkor most hogy is van ez?!
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 7., szerda 0:22

Igazából a legjobban úgy lehet kijönni a gödörből, ahogy a MU teszi most.
Brutál pénzeket tolnak a csapatba, + hoztak egy tapasztalt edzőt.
Valahol olvastam, hogy annyira tele vannak ott Manchester piros részén, hogy egy Galaktikus csapatot akarnak létrehozni.
(Bale :mrgreen: )

Barca jelenleg még messze nincsen akkora gödörbe, mint a MU volt tavaly, de 2016-ra igencsak le fog amortizálódni a keret 60%-a, ezért ha okosan csinálják, akkor követik a MU példáját és nagybevásárlást tartanak hiányposztokra, persze lehetőleg klasszisokkal feltöltve.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 7., szerda 0:13

ikarus93 írta:Előbb utóbb úgy is meg fognak oldódni ott a gondok ez lehet, hogy majd 2 év múlva, de az is lehet, hogy 5 év múlva fog megtörténni.

A Barcának közel azonos a bevétele mint a Real Madridnak, szóval pénz van dögivel, ráadásul folyamatosan növekszik a bevétel ott is, mint ahogy itt is, igazából csak idő kérdése és megint jófelé fognak haladni katalánék, de általában minden nagy sikerkorszakot nagy bukás követette, aztán megint talpraállás és megint bukás, de erről a Madrid tudna csak igazán mesélni. :Đ

PL itt, ha majd CR itt fogja hagyni a Madridot elképzelhető, hogy egy pár évig, mélyvölgybe fogunk kerülni, mert amit az a pali megtesz ezért a klubbért, azt csak nagyon kevesen tudják utánna csinálni.
Azért irtam amit írtam. 1 év mùlva igazolhatnak, és akkor kell majd védő, lassan minden posztra, kell kp-s meg kell majd támadó. Azonnal nem lehet bevásárolni. Telik az idő, szar a koncepció! Edzőt kibasszák, jön az ùj aki elküld 1-2 játékost, meg hoz hármat. Lesznek tucatok, mert ami jó azt meg kell fizetni, és hirtelen 4-5 posztra nem lehet klasszist venni stb. Ezek évek lesznek, mint ahogyan nekünk is az volt...

Vissza: