Én a következőket érzem a Barcával kapcsolatban :
-koncepció: nincs
-vezetőség : a fejétől bűzlik a hal
-edző: LE alapból sem tartottam túl jó edzőnek és szerintem amit eddig elért a jelenlegi szezonban már az nagy tett tőle. Emlékszem rá amikor elment a Roma-ba mindenki azt mondta hogy ő a következő Pep G. aztán akkora bukás lett a vége hogy csak naaa... A Celtánál pedig szerintem pont azért volt elfogadható mert ott nem voltak különösebb célok. Viszont amikor a Barca kispadjára leült és lejátszott körülbelül 10 meccset már akkor lehetett látni hogy nem sok sót fog megenni.... Taktikailag nem elég felkészült nincsenek váratlan húzásai (jó értelembe véve) illetve fegyelmezni sem tud rendesen. Olvastam Ibra könyvét -már persze ha igaz volt az a rész- akkor azt írta bent hogy Messi megmondta Pepnek hogy középcsatárként akar játszani és máris az lett. Ha Pep nem merte vagy csak nem akarta lecsititani akkor majd pont LE meg tudja fogni egy olyan helyzetben mint a mostani.
-csapat: az előttem lévőkhöz csatlakozván én is azt mondom hogy a Barcának nincs rossz csapata. Csak azt kell belátni hogy ez már nem a régi csapat. Ezzel a csapattal a következők célokért lehetne küzdeni : harc a bajnoki címért, CdR elődöntő, Bl negyeddöntő. És ezt nem azért mondom hogy savazzam itt a Barcásokat csupán be kell látni hogy ezzel a játékosállománnyal és edző stábbal körülbelül ez a reális cél. Jó persze ha melléjük áll a szerencse bármi megtörténhet de most ezt a faktort kivettem
.
Messi: Abban egyetértek mindenkivel hogy lehet hogy jobban járnának ha továbbadnák de nem tudom elképzelni hogy most ezt be merné-e vállalni a vezetőség.
- a nyilatkozatokból amiket a csapatársak róla mondanak az látszik hogy teljesen mellette vannak, főleg az öltözői vezérek.
- nem kis marketing értéke lehet
- a nyáron nem igazolhatnak játékosokat
- a szurkolok is szeretik, még így is sok Barcás ismerősöm meg van vele elégedve hogy ezt csinálja a pályán
- sztem ha eladnák és mondjuk jövőre még nagyobb hullámvölgybe kerülnének akkor tutti hogy a szurkolók megbuktatnák a vezetőséget és még az is lehet hogy meg is támadnák őket, mivel se Messi se eredményesség ezért szerintem a vezetőség nem merné bevállalni azt hogy eladja
- amennyiben LE télleg ultimátumot adott a vezetőségnek hogy vagy ő vagy Messi úgy abban az esetben biztos vagyok abban hogy LE kirúgják
- az utobbi pár évben nem a sportszakmai döntések születtek. (pl.:nyári átigazolások) Akkor most miért változna meg ?