Ez most mi?Bale>>>Manu 120m
Hazard>>> Real 100m
Messi>>>Chelsea 250m
Ettől a Chelseanek nem lesz jobb a helyzete. Pláne, hogy mi nem vagyunk kényszer alatt, hogy 100 milliót fizessünk Hazardért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 16:12
Ez most mi?Bale>>>Manu 120m
Hazard>>> Real 100m
Messi>>>Chelsea 250m
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 7., szerda 16:12
kell a fasznak annyiért hazard, inkább jöjjön akkor óccóért reusKerlon írta: Bale>>>Manu 120m
Hazard>>> Real 100m
Messi>>>Chelsea 250m
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 7., szerda 16:10
hazard--> PSG, Madid. Akkor már csak 180 millió. A maradék emberekből még összejöhet egy 50 millió talán. De akkor semmi kispad.Az FFP miatt ez nem tudom hogy lehetséges, vagy bevállalnak mellé egy 50-60 milliós büntetést? Az Adidas gondolom beszállna valahogy, de ezt akkor sem tudják szabályos keretek között előteremteni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 7., szerda 16:10
Bale>>>Manu 120mRealista24 írta:Az FFP miatt ez nem tudom hogy lehetséges, vagy bevállalnak mellé egy 50-60 milliós büntetést? Az Adidas gondolom beszállna valahogy, de ezt akkor sem tudják szabályos keretek között előteremteni.palesz77 írta: Ennyiért még most nyáron is eladnám.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 7., szerda 16:03
Azért egy Messi, CR vagy Neymar esetében jóval többről van szó, mint egy játékjog. A világ számos táján jól csengő "márkanevek", akik miatt sokkal, de sokkal többen fognak érdeklődni az adott csapat iránt is. Na meg az is komoly fegyvertény, hogy aranylabdás van a csapatban, konkrétan csak kettő van még jó korban...El Tigre írta:Egy játékos sem ér 250 milliót.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 16:00
Az FFP miatt ez nem tudom hogy lehetséges, vagy bevállalnak mellé egy 50-60 milliós büntetést? Az Adidas gondolom beszállna valahogy, de ezt akkor sem tudják szabályos keretek között előteremteni.palesz77 írta:Ennyiért még most nyáron is eladnám.Realista24 írta:A Rac1 szerint a Chelsea felvette a kapcsolatot Messi faterjával, akik hajlandóak lennének kifizetni a 250 milliós kivásárlási árat.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2015. január 7., szerda 15:58
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 15:56
Ennyiért még most nyáron is eladnám.Realista24 írta:A Rac1 szerint a Chelsea felvette a kapcsolatot Messi faterjával, akik hajlandóak lennének kifizetni a 250 milliós kivásárlási árat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 15:17
Azért az a veszély nem nagyon fenyegi őket,hogy ne szerepeljenek a blben.Meg hát a Mu nélkül is elég jól elvan mindenkimorientes írta: Csak azért gondolom,mert az uefa-nak sem érdeke hogy europa egyik legnagyobb húzó csapata,(a legtöbben nekik stzurkolnak az öreg kontinensen a statisztika szerint),annyira visszaessen.Mert ha nem igazoltik az lesz.Ezért gondoltam,hogy bár jogilag korrekt,de üzleti szempontból...
Egyszerűen nem tudom elképzelni az uefanal ez volt az elsőszámú klub, mi lesz a sok kisgyerekkel,nem tudom..
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 7., szerda 15:16
Hát igen, én is ugyanezek miatt gondoltam azt eleinte, hogy el fogják törölni a tilalmat, és megússzuk valami pénzbüntetéssel. De úgy tűnik, most tényleg példát akarnak statuálni, vagy nem tudom. (Ja és az is lehet, hogy csak szimplán Pérez keze van a dologban. )morientes írta:Csak azért gondolom,mert az uefa-nak sem érdeke hogy europa egyik legnagyobb húzó csapata,(a legtöbben nekik stzurkolnak az öreg kontinensen a statisztika szerint),annyira visszaessen.Mert ha nem igazoltik az lesz.Ezért gondoltam,hogy bár jogilag korrekt,de üzleti szempontból...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 7., szerda 15:03
Csak azért gondolom,mert az uefa-nak sem érdeke hogy europa egyik legnagyobb húzó csapata,(a legtöbben nekik stzurkolnak az öreg kontinensen a statisztika szerint),annyira visszaessen.Mert ha nem igazoltik az lesz.Ezért gondoltam,hogy bár jogilag korrekt,de üzleti szempontból...GT37 írta:Nem valószínű. Bartomeuék ugyan a CAS döntése után beszéltek arról, hogy lehet, hogy valami svájci bírósághoz fordulnak még (Swiss Federal Court, vagy valami ilyesmi), de erről azóta sem hallani semmit sem. Szerintem rájöttek, hogy értelmetlen lenne még egy elbukott fellebbezéssel még nevetségesebbé tenni saját magukat.morientes írta:Én azért még mindig nem igazán hiszem el,hogy '16-ig nem igazolhatnak....Biztos lesz vmi kiskapu.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 7., szerda 15:00
Azért itt nem évtizedekről vagy akár csak 5 évről van szó. Most az, hogy egy évig nem igazolhatnak, nem kéáne hogy különösebb szempont legyen akár elnöknél, akár edzőnél. Sőt, bizonyos értelemben még csökkene is a nyomás mindkét pozíció esetén, mert azért mindenki tisztában lenne vele, hogy így igazolások nélkül csodát nem lehet várni, mert elég lyukas a keret (hát még ha Messi is lelép). Lenne az edzőnek ideje tényleg felkészülni a keret átalakítására, megismerni a lehetőségeket, majd lenne egy rakás pénz 2016 nyarán.De Laporta minek ülne bele egy olyan székbe, aminek igazából semmi értelme? 2016-ig sportszakmai szempontból nem tud szinte semmit tenni.
Egyrészt sztem hülye lenne ő is már most visszatérni, illetve a következő edző is baromságot követne el, ha vállalná ezt a keretet.
HozzászólásSzerző: sander » 2015. január 7., szerda 14:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 14:52
Nincs olyan edző aki Barcelonában erre képes lenne, ott Messi túlnőtt mindenen.Londonban vagy bárhova is megy majd ott 0ról indul.Szval ha Mourinho menne Barcába akkor se lehetne Messivel mit kezdeni,még a nagy José-t is becsicskítaná...Londonban viszont fordított a helyzet,ott Mourinho az isten és Messi halgatni fog rá,mert ő ott egy "senki"... ez most csak egy példa volt de remélem érthető.Sastre írta: Jelenleg az lenne a legjobb, hogy ha hoznának egy olyan edzőt, aki képes Messi "tökére lépni" (már bocsánat)...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 7., szerda 14:52
Nem valószínű. Bartomeuék ugyan a CAS döntése után beszéltek arról, hogy lehet, hogy valami svájci bírósághoz fordulnak még (Swiss Federal Court, vagy valami ilyesmi), de erről azóta sem hallani semmit sem. Szerintem rájöttek, hogy értelmetlen lenne még egy elbukott fellebbezéssel még nevetségesebbé tenni saját magukat.morientes írta:Én azért még mindig nem igazán hiszem el,hogy '16-ig nem igazolhatnak....Biztos lesz vmi kiskapu.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 7., szerda 14:48
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 7., szerda 14:47
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 7., szerda 14:43
Ez pedig bonyolult dolog, de az átigazolási tilalom miatt nem hiszem, hogy most nyáron meg fog valósulni egy transzfer. Illetve a Financial Fair Play-be is nehezen férne bele egy ilyen kaliberű igazolás, nem? (Mármint értelemszerűen a vásárló csapat részéről.)Realista24 írta:GT, álmodozni szép dolog, de első lépésként Messitől kellene megszabadulni. Szintén mint külsős, a látottak alapján írom ezt.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem