Messi Londonba "menekülésével" nem csak a klub bevételei nőnének, hanem a kiadásai is. Eleve nem írna alá a mostaninál kevesebb fizetésért szerintem,
És ez is nagyon lényegesmert a 250 milla mondjuk egy 5 éves szerződéssel mindjárt "csak" évi 50 milliós kiadás. Viszont ott van a fizu, ami újabb 30-40 millió lenne mindenestül.
De továbbra sem hiszem, hogy Mourinho odavinni, akár csak 150 millióért. Messi még semmit nem csinált Angléiában, bár nem hinném, hogy gyenge lenne, de azért kockázatnak kockázat az új bajnokság. Lassan 28 éves, és már voltak hírek bőven a kiégéséről. Egyértelmű, hogy már nem ugyanaz, aki volt, jó eséllyel nem is lesz. A játék fel van építve a Chelseanél, amibe nem annyira illik bele Messi, azt is át kéne alakítani, több játékos nem megfelelő pozícióba kényszerülhet. Én nem hinném, hogy bármi realítása van a dolognak. Messi nem csak a barcelona fölé nőtt, hanem úgy összességében a "csapatok fölé". Nem lehet már csak úgy bepasszírozni valahova, ha valaki elviszi, akkor köré kell raknia egy csapatot. Ha most indulna a City vagy a PSG, akkor talán érdemes lenne nekik elvinni, de a legtöbb nagycsapat már kész koncepcióval és kerettel rendelkezik, az egészet felrúgni rohadt sokba kerülő játékosért, aki egész életében egy csapatban és bajnokságban játszott, túl van a csúcson...Szerintem nem éri meg. Aztán persze lehet, hogy lesz olyan tulajdonos, aki leszarja mindezt, mert neki kell Messi a csapatába.